Son yıllarda farklı bir tür çocuk gurubu dünyada bedenlenmektedir. Bu çocuklar özel görevler için dünyaya gelmektedir.

Bu özel çocukların en önemli özellikleri çok sabırsız olmalarıdır. Çoğu çocuğa panik atak teşhisi konulmaktadır. Dünyanın bu durumdan haberi olmaması onların anlaşılmasını zorlaştırmaktadır. Özellikle ebeveynleri yeterli eğitime ve donanıma sahip değilse o çocuklar çok sorunlu olmaktadırlar.


Bu çocuklar zeki olduklarından her şeyi inanılmaz çabuklukla kavramakta ve mantık süzgeçlerinden geçirmektedirler. Eskiden çocukları “seni leylekler getirdi” diyerek kandırmak mümkünken, artık bu çocuklar böyle masallarla kandırılamamaktadır. Üstelik buna benzer beyaz yalanlar çocuğu ebeveyninin bir şey bilmediğine inandırmakta ve artık çocuk ebeveyninden kopmaya yönelmektedir.
Hele çocuğu kontrol altına almak için şiddet kullanılırsa çok vahim sonuçlar doğmaktadır. Çocuk evi terk etmekte en iyi ihtimalle evi bir otel gibi kullanmaktadır. Çocukla ebeveyn arasındaki iletişim kopukluğu hat safhaya çıkmaktadır.

Eğer çocuğunuz bir indigo veya kristal ise bebeklikten itibaren kendini belli eder. Sıradan durgun bir bebek olmaz. Netten özelliklerini araştırarak öğrenebilirsiniz. Eğer öyle bir çocuğunuz varsa işiniz zor demektir. Çünkü size çok soru soracaktır. Her çocuk sorar ama bunlara doğru ve mantıklı cevaplar vermelisiniz. Kesinlikle başınızdan savmayınız. Bunaldıysanız -sorularını saklayıp daha sonra sormasını- söyleyiniz. Cevaplarınız birbirleriyle çelişen tutarsız cevaplar olmamalı. Kesinlikle doğru cevap vermelisiniz.
Eğer cevaplarınız tutarsız ise size güvenini kaybeder. Bir noktadan sonra onlara ulaşmanız mümkün olmaz. Çok hareketli ve sabırsız olmaları sizi korkutmasın bluğ çağından sonra bu hareketlilik kendini bilgi öğrenmeye doğru değiştirdiğinden bilgisayara yönelmektedirler.

Sigara, içki gibi şeyler içiyorsanız çocuğunuzun da içeceği kesindir. Gerçi tv sayesinde birçok çocuk küçükken zararlarını öğrenmekte ama model aldığı kişinin içmesi onunda içmesini sağlayabilir. Eğer içmesini istemiyorsanız içmesini kesinlikle yasaklamayın. Bu tür çocukların en büyük sıkıntısı yasaklardır. Yasaklardan nefret ederler. Ellerine geçirdikleri ilk fırsatta yasağı deleceklerine emin olabilirsiniz.

Yapacağınız en mantıklı (örneğin sigara için) şey sigaranın zararlarını anlattıktan sonra büyüme çağında olduklarından bronşlarının çok küçük olması sebebiyle sigaradan çok çabuk tıkanacağı anlatılmalı. Ve 18-20 yaşına geldiğinde eğer isterse serbestçe içebileceği yönünde ikna edilmeli. O zaman olay bir yasaktan çıkıp sağlık sorununa dönüşmekte ve çocuğun mantığına uymaktadır.

Bu tür çocukları ders yaparken pek görmezsiniz ama yinede dersleri iyidir. Dersi derste dinlemek ve olayları hemen kavrayabilmek sebebiyle başarılıdırlar. Fakat okulda verilen derslerin birçoğunu gereksiz görürler.

Bu çocukların bir amacı olduğunu yazmıştım. İşte bu çocuklar önümüzdeki süreçte dünyada olacak değişikliklerde görev alacak olanlardır. Dünyanın her ülkesinde doğan bu çocuklar 1980 den beri bedenlenmektedir. Önümüzdeki süreçte insanlık kıyamete hazırlanacaktır. İşte o süreçte aktif görev yapacak olan bu gençler bizlere rehber olacaktır…