10 Aralık 2013 Salı

BM CEBRAİL: 12:12 PORTALI

day_flat_SIG_web

Shanta Gabriel
Sevgililer,
İçinizdeki hep yaşayan İlahi Varlığın İnayeti ile, 12 Aralık’ta Işığa yeni bir inisiyasyon sunan bir portal açılıyor. 12:12′nin titreşim frekansı tınlarken, Merkaba alanınız aktive oluyor. MerKaBa insan formundaki Işık Varlığı olarak yükselişiniz için bir araçtır. Yıldız Tetrahedronun ihtişamlı kutsal geometrisi Ruhunuzun İlahi Mavikopyasının tınısını taşıyan güçlü bir şekilde parıldayan yıldızlı bir alan yaratacak. MerKaBa’nızın oluşması 21 Aralık 2013′te tamamlanacak. Bu 9 sihirli gün boyunca enerji sistemlerinizde artan rezonant bir frekans olacak. Sanki hücreleriniz Işıkla parıldıyormuş gibi Parlaklık ve Netlik anları hissedeceksiniz ve bu aslında Hakikat olacak. 
 
MerKaBa’nız (Mer – Işık, Ka – Ruh, Ba – Beden) uyanmış bilincinizin yeni yapısını içerir. Bu Yeni Dünya Uyanışı sırasında tam olarak harmanlanmış İlahi İnsan olarak gelişebilmeniz için ışık bedeninizin fiziksel yaşamınızı güçlendirmesini sağlar. Merkaba alanınız Ruhunuzun En Yüksek Kaderinin İlahi Mavikopyasını taşır. Siz varlığınızın matriksinde bu yeni yapıyı yaratırken, bu kaderi gerçekleştirmek için yeni yollar açıyorsunuz. 
Son yıllarda, 12:12 aktivasyonları enerji sistemlerinize yeni yapıları demirledi. 12/12/2011′de gerçekleşen inisiyasyon Mesih Işığı vasıtasıyla Birlik Bilincine derin bağlantı getirdi. 12/12/12 aktivasyonu hücrelerinizde DNA’nın yeni 12 ipliğini yarattı ve 12 Çakra sisteminin yolunu açtı. Bu yıl 12:12 aktivasyonu bu güçlü bağlantıların üzerine inşa oluyor ve bu genişleyici zamanda uyanmakta olanlar için güçlendirmenin yeni bir seviyesini getiriyor. Işık Beden aracınıza bu yeni inisiyasyonun potansiyeli fiziksel varlığınızda en otantik, ebedi İlahi Benlik ile uyumlanmanıza izin veriyor, böylece HomoLuminus – insan formundaki İlahi Işık Varlığı – olmanızı sağlıyor.
Yıllar boyunca bu MerKaBa’yı anlatan bir çok insan var ve kendinizi bu konuda eğitmek iyi olacaktır. Esasen bu, solar pleksusunuz ve kalbiniz arasındaki Dingin – noktada buluşurken, mükemmel dengeyi demirleyen birbirine geçmiş tetrahodranların güçlendirilmiş yapısıdır. Yıldız Tetrahedron varlığınızın tüm veçhelerini mükemmel İlahi Birlik içinde birleştirir.
Kodların Aktivasyonu
Tüm gezegen üzerinde saatin 12:12′yi gösterdiği zaman anında, insan kalbinde bir varlık hali olarak Birlik Bilincine bağlayan uyumlanma başlıyor. Yalnızca Melek görüş açısından görebilseydiniz, bu, insanlar altın Mesih Işığının bu yoğun indirilmesini alırken ve onu Dünyaya topraklarken, insanlar yıldırımlar gibi davranıyorlar gibi görünürdü.
Direnç olmadığı zaman, bu İnayetle dolu varlığa açılırsınız ve varlığınızın her hücresinde Kutsallığı harekete geçirirsiniz. Bilinçli farkındalığınızı bu güçlü İlahi Işık aktivitesine getirmek ve onun Tüm Var Olan ile Birlik halinde içinizde çalışmasına izin vermek için 12 Aralık’ta saat 12:12′de 12 dakika ayırmanızı teşvik ediyoruz.
Görselleştirme
Zihin gözünde canlandırmalar çoğu zaman faydalıdır. Mesih Işığının titreşimi Kaynak enerjisinden Başınıza, oradan Dünyaya akan, Cennetten Dünyaya bir Işık köprüsü yaratan, sizi Tüm Var Olan’a bağlayan parlak bir Altın Nehir gibidir. Bu Altın Işığın Bütünlük ile kalbinize nüfuz etmesini ve varlığınızın her organına ve hücresine İlahi Sevgiyi getirmesini isteyin. Bunun enerji alanlarınıza genişlemesine izin verin ve kendinizi Meleklerin sizi gördükleri gibi görün – dünyada Kutsallık olarak ifade edilen parlak bir Işık. Yıldız Tetrahedron Ruhunuzun onunla tınladığı bir imgedir. Tam Işık aktivasyonundaki yeni MerKaBa’nızın fiziksel bedeninizi ve zihinsel/duygusal enerji alanlarını çevrelediğinin görüntüsünü taşıyın. Yıldız Tetrahedronun güçlenmiş vizyonunu yaratırken, 12:12 kodlarının yeni ışık yapıları içindeki enerji frekansları enerji merkezlerinizi yeni bir şekilde aktive eder. Bu enerjiyi toprakladığınız zaman, bu onurlandırılma zamanını bekleyen Dünya ile derin hayati bir bağlantı yaratırsınız.
Işığın ve İlahi Sevginin yüksek frekansında işleyen tam fonksiyon yapan bir dünyanın yaratılmasında yardımcı olmak, evriminizde yardımcı olmak için çalışan görünmeyen partnerleriniz var. Bu güçlendirmeyi varlığınızın özüne soluyun ve onun oraya demirlenmesine izin verin. İçinizde, solar pleksusunuzun üzerinde ve kalbinizin altında olan Dengenin güçlü yeni yerinin duygusunu yaşayın. Burası, çokboyutlulukta gelişebilmeniz için, içsel jiroskobunuzun sizin tarafsızlık ve ılımlılıkta kalmanıza hizmet ettiği yerdir.
Barış ve Uyumun insan kalbinde yaşayabildiği yeni bir dünyanın bilinçli evriminde bir bağlantı olarak ne kadar önemli olduğunuzu bilin. Dünya kutsanırken, Denge, Canlılık ve Sevgi gezegende ve burada yaşayan tüm varlıklarda bir kez daha gelişecek.
İlahi Birlik
12:12 portalında, tüm veçheleriniz ile birliğe yeniden doğma duygusu olacak. Kendinizi yeni bir saygı seviyesiyle selamlayın ve bu hayata bağlılığınızı onurlandırın. Zaman boyunca Işık Yolunda devam etme istekliliğiniz sizi, ruhunuzun yolculuğunun tek bir veçhesinin tamamlanmasına getirdi. Yeni MerKaBa’nız şimdi evriminizin sonraki aşamasını güçlendirecek.
İlahi Zeka Işık Gücünün içinde olsa bile, tek başına Işık bağlantıyı yaratamaz. Ruhunuzun On İki’de tamamlanmasıyla kodlanmasını uyandırmak için İlahi Sevgi gereklidir. Mesih enerjisinin altın ışığına bağlanmak içinizdeki İlahi Sevgiyi uyandırır. Mesih Işığının her hücrenize nüfuz etmesine izin verin ve bilincinizi dolduracak yeni şifa gücünü yaratın. Bu uyumlanmayı içinizde bütünleştirdiğiniz zaman, enerji alanlarınızdaki İlahi Sevgi DNA’nızın etrafındaki manyetik alanları aktive eder ve o kadar yayılır ki etrafınızdaki dünyanız değişmeye başlar.  Mesih Bilincine bu bağlantı 12/12/2011′de kodlanmıştır ve şimdi dijital saatlerde 12:12 yi gördüğünüz her seferde elde edilebilirdir.
Gezegensel seviyelerde daha ileri evrim ruhunuzun adım atması için yeni açılışlar yaratır. Işıkla kodlanmış DNA’sı olanlar enerji frekanslarının değişmesine izin verdiler, şimdi aynı zamanda diğer ruhları manyetize ederek çok boyutlu dünyada çalışıyorlar. Kendi içsel kodlamanız uyanışa hazır olanları daha fazla çekerken, enerji frekanslarının karışması ortaya çıkar.
Sizler bunun için doğdunuz. Şimdi sizin zamanınız. Yeni matriks enerji kodlarının başlatılmasına yardımcı olmak için saat 12:12′de diğerlerine katılın. Güzel MerKaBa’nızın, Birliğin – gerçek Birlik Bilincinin – Altın Işığı ile ışıldayan Yıldız Tetrahedronun imgesini tutun ve güçlendirin. Bu, sizler evrimleşen  her şeyin içindeki ruhun onurlandırıldığı ve güzellik ve uyumun kutsandığı – yeni Dünyayı yaratırken size yardımcı olan yapı olacak.
Nefes ve dua çalışmanızı kullanmak enerji frekanslarınızı en uygun şekillerde yükseltme yollarıdır. Niyetlerinizi güçlendirmek için bir öneri: 
İlahi Birlik ile Uyum içinde nefes alın – Nefesinizle Dengeyi Dışarı Verin
İlahi Işığın Aktivasyonunda nefes alın – Işıltıyı Nefesinizle Verin
İlahi Sevginin Demirlenmesinde Nefes Alın – Bütünlüğünü nefesinizle verin 
İlahi Varlık,
Bu 12:12 Aktivasyonu sırasında, benden zarifçe akması ve Dünya’ya demirlenmesi için Mesih Bilincinde aktif olan İlahi Sevgi ve Altın Işığı davet ediyorum. Şimdi DNA’mın içinde En Yüksek Kaynaktan alabileceğim İlahi Sevgi, Şefkat ve Işığa bağlantının deneyimlenmesini istiyorum. Bu zamanda kendi evrimimin ve Dünyanın evriminin hayrına Ruhumun En Yüksek kaderi ile uyumlanmayı davet ediyorum. Meleklerin, Başmeleklerin, Üstatların ve bu süreçte benimle olarak uyanışım için çalışan tüm Işık Varlıklarının yardımını davet ediyorum. Evrim sürecimde daha fazla bilinçli farkındalık yaratmam için, Yüksek Benliğim ile bağlantı istiyorum.
Bu uyumlanmanın gücü içinde, şimdi etrafımda bu yaşamda Dünyada Ruhumun Kaderini gerçekleştirmeyi ve bilincimin evrimini destekleyen mükemmel bir MerKaBa alanı yaratıyorum. Bu güzel altın Yıldız Tetrahedronun, Tüm Var Olan ile Birliğim tarafından güçlendirildiğini biliyorum.
Tüm varlıklar kendi İlahi Potansiyellerine uyanabilsinler ve İlahi Sevginin varlığını kendi kalplerine getirebilsinler. Daha fazla İnayet bizden akabilsin ve Dünyayı kutsasın ve her şeyin gelişebilmesi için onu yeni bir şekilde onurlandırabilsin. İlahi Sevginin Dünya’da hüküm sürebilmesi için her bir kalp kendi içinde bu sevgi dolu Varlığın armağanlarını hissedebilsin. 
Teşekkür ederim Yaradanım. Ve öyledir.
Shanta Gabriel for Archangel Gabriel
Telif Hakkı: November 9 Kasım 2013
www.TheGabrielMessages.com
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder