21 Aralık 2013 Cumartesi

Sirius Misyonu (20 Aralık 2013)




 
''Altın çağ ve dördüncü aşamaya geçiş'' Bütünlüğün Misyonu.
Her birinizi sonsuz sevgiyle selamlıyoruz. Dünya yepyeni bir güne başlama zamanındadır ve bu misyon sizlerindir. Altın çağ enerjilerinin çoktan yeryüzünde olduğunu duyurduk, bu enerjiler misyon enerjilerini taşırken her birinizin sonsuz varlığa olan inancınızı desteklemiş ve bütünlük misyonlarınıza hazrılanmanız için sizleri akışla birlikte hem bilinçlerinizi hemde misyonlarınızı yukarılara, galakik bilince taşımıştır. 



Sevgili varlıklar sizlere bu gün açıklayacağımız bilgiler hem sizlerin bütünü daha derin düşünerek boyutsal kanallarınızın açılmasını destekleyecek hemde yepyeni bir dünyaya adım atmanız için bütünsel misyonlarınızıda bilince çıkarılmasını sağlayacaktır. Bu bilgilerin bu gün sizlere aktarılması demek, sizlerin kollektif olarak bir üst sınıfa geçmeniz için ilahi iznin verilmiş olması demektir. Bu aynı zamanda misyonun sınavını da içinde barındırır. 

Kollektif şuurun sonsuzluğa açılma zamanıdır ve bireylerin bedensel yükselişlerini de destekleyen Foton kuşağının da müjdeleyicisidir. Sevgili bireyler, beklenen zamanlar gelmiştir ve şimdi sizler kollektif uyanışa son bir hamle ile bütünlenerek yükselmek durumundasınız. Bu yükseliş aynı zamanda tüm gaia ve tüm hücreleri kapsamaktadır fakat bu yükseliş tamamen sizlerin kollektif şuurunuzla açılmak zorundadır. Bu plan ilahidir ve şimdi son sınavın başındasınız. 


Sevgili bireyler bu bilginin sizlere verilmesi demek, sizlerin kollektif olarak belli bir seviyeye gelmiş olduğunuz anlamını da taşımaktadır. Beklenen ölçüm yapılmış ve sizlerin bu kapıdan geçmeniz, ilahi olarak desteklenmiştir. Tüm dünyaya müjdeleriz.


Bizler bu gün sizlere Sirius Misyonu adına Galaktik federasyon ve ilahi varlıkları temsilen ilahi planın sözcüleri olarak öne çıkıyoruz ve misyonu yeryüzüne büyük bir aşkla indiriyoruz. Kalplerinize ilahi dokunuş ile yep yeni bir çağın başlangıcını sizlere aktarmamıza izin veriniz.


Sevgili varlıklar ''İNSAN'' tüm alemlerin en yücesi olarak tasarlanmıştır ve bizler galaktik kardeşleriniz, tasarımınızın birer parçası olarak sizlere hizmet etmekteyiz. Dünya ''İNSAN'' tohumlanmasının merkezidir ve hal böyle iken dünya da tüm alemlerin en yüce ANA'sıdır. 


Tüm evrende tohumlanan galaktik kardeşlerinizin özelliklerini taşımaktasınız ve artık boyutsal olarak yıldızlar alemine katılma zamanınızı çekmek sizlerin elindendir. Bu plan ilahidir çünkü kollektif şuurunuzun oluşumunda karanlığın temizlenmesi ve ilahi kat dediğimiz boyutlara tertemiz yükselmeniz tüm evren için çok çok önemliydi. Eğer ki en yüce varlık olarak tasarlanmış ''insan''ın karanlıklarıyla beraber yükselmesine izin verilmiş olsaydı tüm evreni yok edebilecek hırsların da yükselmesine izin verilmiş olacaktı. 

İlahi plan tüm evreni sonsuzluğa açacak tanrıların yaratımıdır ve sizler her biriniz tanrı olarak tasarlanan ''insan'' varlıklarsınız, sonsuz varlıklarsınız.
Sevgili bireyler anne karnına düştüğünüz ilk aşama kordon bağı ile beslenmenizdir. Burada ciğerleriniz ve dünyada yaşam için gerekli organlarınızın gelişimi belli bir aşama ile tamamlanır ve dünyaya doğduğunuzda kordon bağınız kesilir. Artık enerjinizi ikinci aşama ile anne sütünden alırsınız. 


Üçüncü aşama katı ve sıvı gıdalar olarak devam eder. Dördüncü aşama olan foton enerjileri ile hücresel beslenme, ışık bedenlerine tam olarak dönüşüm boyutlar arası doğum demektir ki işte sizler bu aşamada kollektif bütünlük ile bu kapıyı açacak olan bütünlüğün bireylerini temsil ediyorsunuz.
Sevgili bireyler. Altın çağ kökten bir değişim ile sizlerin sonsuz varlığa uzanan evrim çağınızdır. dördüncü aşama olan foton enerjilerini aktif etmeniz kollektif bir biçimde bu kapıyı açmanız demektir. 


Dördüncü aşama olan foton enerjileri ile hücresel yaşam desteği tıpkı bitkilerin fotosentez yapması gibidir fakat, bunun için de tıpkı anne karnındaki gibi dünyada nefes alabilmeniz için bazı şartların oluşması, aşamaların tamamlanması gerekmektedir. Aslında her biriniz bu aşamaları normal olarak tamamlıyor ve sıra dördüncü aşamaya geldiğinde bu aşamaya geçiş yapmaya başladığınızda foton enerjileri ile desteklenemediğiniz için yaşlanıyor ve en sonunda yeniden doğmak için bedeni terk ediyor ve yeniden doğuyorsunuz. 


Tekamül süreci dediğimiz bu süreç herbirinizin karanlıklardan tamamen arınmanızı destekleyerek, perdenin bu tarafına en sonunda kollektif şuur ile temizlenerek geçmenizi istemekteydi ve şimdi perdeyi kollektif olarak kaldırmanın zamanına girdiniz.
Sevgili bireyler adından da anlaşılacağı gibi Altın çağ ''Altın'' ile yükselecek bir dönemdir. Şimdi sizlere Altın minerali hakkında araştırmak isteyen bilim insanlarınıza teknik bilgiler vermek istiyoruz. ''Altın'' mineral olarak güneşten ve kaynaktan gelen foton enerjilerine bir yansıtıcı görevi yaparak bu enerjilerin hücresel olarak yaşam enerjisine dönüşmesini sağlar.


 Bitkiler altın minerali sayesinde fotosentez yaparlar. Dünya ana toprağı altın minerali sayesinde can tutar ve yaşam için elverişli ortam sağlar. Denizlerinizde ve sularınızda altın minerali yine aynı işlevi görür. Bütünsel olarak tüm dünyanın her metrekaresinde %0.02 oranında altın minerali bulunmaktadır ve fakat bitkiler için bu oran yeterli iken İnsan için dördüncü aşamaya geçebilmek için bu oranın yaşadığınız topraklarda ve bedeninizde %0.9'a ulaşması gerekmektedir. 

Sevgili bireyler. Eğer bir gezegende hayat başlatmak istiyorsanız, toprağın güneş ışınlarından yanmasını engelleyebilmeniz için altın mineralini belli bir oranda o gezegene yaymanız gerekmektedir. Çölleşen topraklarınızın sebebini de gayet rahatlıkla bilince çıkarabilirsiniz. Altın aramalarında kullanılan siyanürün etkisi bin yılları bulmaz sevgili varlıklar, o topraklardan altın çekildiği için toprak yanmakta ve elverişsiz hale gelmektedir. Sizler bu bilgiyi araştırdıkça lemurya dönemine kadar ifşaatı başlatmış olacak ve Altın çağınıza kollektif bilincin vücut bularak adım atmasını sağlayacaksınız. 


Dünya ana candır ve tıpkı üzerindeki varlıklar gibi dünya ana da bu mineral ve daha fazlasına ihtiyaç duyar. Altın minerali dünya üzerinde bir aura oluşturarak gelen kozmik ışınların frekansını yaşamsal frekansa dönüştürür ve böylelikle bütünsel olarak ''dünya'' yaratım merkesi haline dönüşür. Sizler araştırdıkça fark edeceksiniz ki bir dönem insanların bin yıllara kadar yaşamlarını keşfedeceksiniz. 


Firavun karanlığından aydınlığa geçme zamanıdır sevgili bireyler. Külçe külçe altınların depolarda tutulması ve anlamsız bir şekilde sizlerin ''hırs'' ve ''güç sahibi olma'' tutkunuz haline dönüşen bu ölüm getiren karanlığınızı geride bırakma zamanıdır ki sınavınızın kollektif şuur ile son aşaması tüm yaşamsal enerjiyi gezegene iade etmekle başlayacaktır. Sevgili bireyler, dünyanın dengesiz iklimi, volkanik faaliyetlerin artışı dünya ananın altın mineralini tüm dünyaya eşit oranda dağıtma işlemidir ki sizler bunu artık açıkça görmelisiniz ve kollektif olarak ölüme son vermelisiniz. Dördüncü aşama olan foton enerjileri ile yepyeni bir çağı başlatmak kollektif birlikteliğiniz ile mümkündür. 


Her biriniz içinizde sonsuz yaşamı hissediyorsunuz. Karanlık hırs ve tutkuların geride bırakılmasıyla birlikte altın çağın yükselişi dördüncü aşamanının başlatılması ve daha yüksek aşamalara geçişinizin sonsuz sevgi ve güven sınavı olduğunu görüyorsunuz. Şimdi sonsuz yaşamlarınızı geri alma zamanı ve galaktik yükselişe izin verme zamanıdır ki bu tüm gaia'yı kapsamaktadır. Gaianın iyileşmesi tüm hücrelerin iyileşmesi demektir. 


Sevgili bireyler bu mesajı okuyan her biriniz sorumlu bireyler olarak misyon yükleniyorsunuz. Bilgi sonsuz yaşam bilgisidir ve kollektif bütünlüğün anahtarıdır. Şimdi tüm yaşamı kollektif olarak sahiplenme zamanıdır ve sizlere 2014 yılını bu bütünlüğe bağlanma ve hareket etme zamanı olarak müjdeliyoruz. İlahi plan kusursuz tasarımını bir üst düzeye çıkarma aşamasında şimdi sizler kollektif bütünlüğün gerçek zamanlı işleyişi ile bu kapının eşiğindesiniz. Sizden kollektif olarak yükseliş beklenmektedir ve bu plan ilahi bir biçimde kusursuz olana hizmet etmektedir. 


Sevgili bireyler Galaktik buluşma tıpkı doğum gibidir. Nasıl ki bebeğin dünyaya gelmesi aile ile buluşmasıdır, gezegensel olarak sizlerin bütünlük başarınız ve altın çağınıza yükselişiniz de tıpkı bunun gibidir. Sizler Dünya ile birlikte Galaktik buluşmaya doğmak için tasarlandınız ve şimdi bu zamanda kollektif bütünlük ile doğumu başlatmak için yeryüzündesiniz. Dünya anaya iade edilmesi gerekeni bütünlük içinde gerçekleştirmek için destekleniyorsunuz. Karşınıza çıkacak engeller ilahi emirlerle desteklenmiş ve sizlerin misyonlarınıza eklenmiştir. 


Şimdi bulunduğunuz makamların misyonlarını ilahi olana çevirme zamanıdır ki sizler bu görevler için bulunduğunuz yerlerdesiniz. Şimdi sonsuzluğu dünyaya verme zamanıdır, şimdi ilahi olan ile bütünleşme zamanıdır ki sizler bireyler olarak tanrısal bilincinizle galaktik insan aşamasının kapısındasınız. Bütünlük olarak çekip almanız için tüm fırsatlar sizlerin önündedir. Bütünleşin ve çekip alın. 

Herbirinizi Bütünün ilahi aşkı ile selamlıyor ve bu bilgiler ışığında şimdiden galaktik uygarlığınızı ve tanrılar olarak yükselişinizi kutluyoruz. Çünkü biliyoruz ki sizler imajinasyonlarınızla ve duygularınızla bizlere başardığınızı gösterdiniz. Sonsuz sevgi ışığını elinize alarak şimdi o bütünlük kapısından geçmeniz için 2014 yılı ilahi bir biçimde tüm galaktik varlıklar ile desteklenmektedir. Sonsuz varlık bilincine ve misyonuna bir adım kala galaktik federasyon ve ilahi varlıklar adına sirius misyonu olarak her birinize hoş geldiniz diyoruz. İşte bu aşk bütünlüğün vücut bulacak halidir. Ve öyledir. 


Sirius Misyonu
Ozan serdar obalı kanallığı ile

0 comments:

Yorum Gönder