7 Aralık 2013 Cumartesi

SaLuSa ( Yıldızlardan Bir Dost) 6.12.2013

 
Şu anda zihninizde birçok soru var ve biz bunların cevaplanmasını arzuladığınızı biliyoruz. Bütün cevapların hepsi çoktan sizlerin kalplerinde Sevgili Bireyler ve bunları net bir şekilde duyacağınız zaman da bitiş değişimlerinizle birlikte geliyor. Unutmayın ki hiç kimse size cevapları sağlayamaz. Biz sadece size bu bilişe doğru giden yolu gösterebiliriz çünkü cevabı almak için mükemmel zamanın ne zaman olduğunu bilenler sadece sizlersinizdir. 


Bu biliş deneyiminin kabulüyle siz çoğunlukla onun orada her bir deneyimin içinde gizli olduğu anlayışını kazanırsınız. Hala zihninizin birçok soru ile meşgul olduğunu hissettiğiniz zaman basitçe kendinize Yeni olana geçmeye hazırlanmak ve hazır olmak için neye ihtiyacınız olduğunu sorunuz ve kesinlikle cevap size ne yapılması gerektiği konusunda hiçbir şüpheye yer bırakmayacak şekilde gelecektir. Bu kendi farkındalık anınızda cevaplarınızın birçoğu kalbinizden yükselecektir ve daha fazla geride tutulmayacaksınızdır. Gerekli olan şeyleri bitirmeye karar verdiğinizde bu her zaman sizin hür iradenize bağlı olacaktır.

Hür iradenin deneyimlenmesi belki de tam olarak anlamanız gereken son durumdur. Anlayış bu deneyimin sizin için çok değerli bilgelikler taşıdığını tam anlamıyla kabul etmenizle gelir. Bunu zihninizin o anda sahip olduğu moda, duruma göre ona bağlanmış olabilecek bir, iki veya binlerce bahane yüzünden inkar etmemelisiniz. Ancak bir kez her bir dersin kabul edilmesinin sizi bağışlama, unutma ve bırakma konularında güçlendirdiğini keşfettiğinizde bunu içinde bilgelik bulunduran diğer deneyimlerinize uygulamamanız için hiçbir sebep yoktur ki bu hür iradeyi de kapsar. Hür iradeyi deneyimleme seçiminiz burada Dünya Ana üzerinde enkarne olmaya karar vermenizin de en büyük sebeplerinden biridir ki birçoğunuz onunla bağlantılı olan her şeyi anlamayı da arzulamışlardı.

Uyanış süreciniz boyunca birçoğunuz önceki yaşam deneyimlerinizin enerjilerini gördüler ve hissettiler ve bunlar, kendinize veya buna karışmış olan diğerlerine karşı herhangi bir yargılama, suçlama, nefret veya utanç hissetmeden kabul etmeniz için size gösterilmişlerdir. Bu aynı zamanda da şu anda bulunduğunuz yaşam tecrübesi için de yapmanız gereken şeydir çünkü şimdi hür irade seçimi dersi her biriniz tarafından öğrenilmek üzere maksimum potansiyeline yoğunlaştırılmıştır. Bunu kabul edip Yeniye adım atmaya hazır mısınız ve cevabınız EVET olduğunda biz de hazırız.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve ben bu dersin kabul edilişine ve anlayışına doğru hepinizin nasıl hareket ettiğini hissediyorum. Sevgi ve Işığın var olduğu yerde suçlama veya utanmanın olmayacağını hatırlayınız. Orada sadece birbirini hangi yolu izlemeyi seçeceğinin hakkına sahip olan Yaratımın ifadeleri olarak anlamak vardır. Hür iradelerinin ve dualite seçimlerinin deneyimini kapatmayı seçmiş olanlar bu mesajı okurken çoktan bu dersi kabul ettiler ve onları sadece takip edecekleri bir seçimin olduğu realiteye taşıyacak olan bilgeliği almaya hazırlar.

Kanal :madad

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder