5 Aralık 2013 Perşembe

SaLuSa (Yıldızlardan Bir Dost) 3.12.2013

 
Bizim çağrımızı hissediyor musunuz Sevgili Bireyler, bu çağrı ki size dönüşümünüzü tamamlamanıza ve seçmiş olduğunuz yüksek realiteye ulaşmanıza yardım edecek olan yolladığımız enerjilerimizle birliktedir. Fiziksel olarak yukarı çekilmiş gibi hissedebilirsiniz, bu özellikle tamamiyle rahatladığınız ve zihninizin tam anlamıyla dinginleştiği uykuya dalmadan hemen önceki dönemdedir. Bu demektir ki siz şu anda sahip olduğunuz formunuzdaki bilicinizle harekete hazırsınız ancak siz onlara çok daha yüksek frekanslarla döneceğiniz için bedeninizin değişimi tam olarak tamamlanmalıdır. 


İçinizde yüksek realitenizin enerjisinin nasıl yoğunlaştığını ve değişimler tamamlandıkça bedeninizin daha da fazlasını alabildiğini hissediniz. Bu hissin yoğunluğu sizin seçimleriniz ve biz aileniz ve yüksek realiteler olarak algıladığınız her şeyle iletişime geçme arzularınız ile oldukça fazla uyumludur. Kendi niyetlerinizin ve dileklerinizin gücü karşısında oldukça şaşırabilirsiniz.

Bu anlar sizin içinizde ve etrafınızda akan yüksek enerjilerle mükemmel bir şekilde uyumlanmanız için buradadır. Aynı zamanda meleksi alemler de daha önce hiç olmadığı kadar yakındırlar çünkü onlar bir sonraki deneyiminize adım atacağınız, çoktan sizin için açılmış olan kapılara ulaşmanızda arzunuz üzerine hepinize yardım etmektedirler. Onların işaretlerini her yerde görebilirsiniz. Onların enerjilerinin nazikçe sizi her zaman sararak alışılmış endişeleri geride bırakmanız ve şu anda önemli olan her şeye odaklanmanız için sizi daha fazla enerjilendirdiğini hissedebilirsiniz.  Bazı şeylerin önemliliği sizin tarafınızdan net olarak görülebilmektedir ve devam etmeyi seçmiş olanlarınız bunu görmemezlikten gelemezler. Şu anda hepinizin girmiş olduğu enerji çok kuvvetlidir ve asıl itibariyle nihai yükselişinizi öncelikle tamamlamanız için gerekli olan her şeyi tamamlayacağınız mükemmel noktaya doğru sizi itmektedir.

Dönüşümüzün son aşamasının taşıyacağı güç karşısında oldukça şaşıracaksınızdır ve biz sizin çok büyük bir şey hissettiğinizi ve ‘havada’  daha önce hiç deneyimlememiş olduğunuz bir şeyin olduğunu sezdiğinizi biliyoruz. Bu bilişi kabul ediniz ve ona teslim olunuz ve Sevgi ve Işıkta yeniden var olabilmeniz için kendi enerjinizin size yaratmış olduğu kanatlarla yukarıya doğru hareketinizi hissediniz. Hatta fiziksel bedeniniz herhangi bir kilo kaybı kanıtı olmaksızın daha hafif hissedilmeye başlamıştır, bu daha önceki çözümlenmemiş durumların artık sizin tarafınızdan daha fazla varlığınızda taşınmak zorunda olmamasından dolayıdır. Siz gerçek anlamda yükseltilmişsinizdir ve bazen ayaklarınız yere basmıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Şu anda geçiriyor olduğunuz her bir deneyimin tadını çıkarınız çünkü bunları çok uzun bir zaman hatırlayacaksınızdır.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve hepimiz sizin arzularınızın meydana gelişinin yaratılıyor olmasını hissetmekten dolayı memnunuz.  Bunların bir parçası olabilmekten sonsuz mutluluk duyuyoruz.  Hep birlikte Sevgi ve Işığın güçlü birliğini yaratarak bütün Evrene yayıyoruz ve oradaki her bir Ruhun yükselmesine yardım ediyoruz.

Kanal : :madad

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder