11 Aralık 2013 Çarşamba

PLEİADESLİLERDEN BİR MESAJ

1376650_10152226615153098_855936149_n
Christine Day kanalıyla
Sevgililer sizi selamlıyoruz,
Dünya planınızda bu zamanda yapılacak çok şey var. Bu zaman içinde her birinizin doğuracağı Benliğin birçok boyutsal veçheleri var. Yolunuzda yeni yönde ileriye doğru bir çok adımlar atmanıza izin verirken, gözetildiğinizi bilin. Bu yeni yönden bahsederken, perdeler kalkarken ortaya çıkan yeni boyutsal uyumlamalara değiniyoruz. Bu uyumlamalar sizi içinde demirleyebileceğiniz ve yeniden birliğe geri dönüp parçası olabileceğiniz bir çok kutsal alana açıyor.
 
Gezegeninize açılmaya başlamış olan ışık dalgaları Kasım sonundan 16 Aralık’a kadar yoğunlaşmaya başlayacak. Bu yoğunlaşma sizlere yeni boyutsal yolda daha hızlı ışık akışına girme fırsatları getirecek. Bu yol sizi, kalp merkezinizde demirlemeniz için kutsal boyutsal veçhelere doğuracak. Size evriminizde daha büyük bir rol oynayarak, ayrıca dünya planınızın evrimini bilinçli olarak destekleyerek, bilinçli seçiminizle yaratmak için kalbinizde bilinçli olarak çalışmanın yeni yollarını getiriyor.  
Işık dalgalarının bu yoğunlaşmasıyla insan dramasının daha fazla büyüyeceğinin farkında olun. Dramadan nasıl çıkacağınızın ve nasıl sadece olacağınızın net adımları size verildi. Kalp bağlantınızı sürdürmek ve sadece güvenmek net bilinçli eylemi gerektirir. Her ne olursa olsun, sadece bırakın ve Güvenin. Bu halin sizde ne kadar çok demirlenmesine izin vermeye istekli olursanız, içinizde daimi, istikrarlı ‘Var Olma’ haline o kadar hızlı ulaşırsınız.
İstekli olanlarınız sizi Benliğin yeniden bağlantısının doğal doğuştan hakkınızı sahipleneceğiniz uyanmış boyutsal hallere doğru sevk edecek olan hızlı bir mühürlenme sürecinden geçecekler. Sadece her şeyin çökmesine izin vermelisiniz. Bunu mükemmel şekilde yapmak zorunda olmadığınızı hatırlayın. Bu yalnızca kalbinize uyumlanmayı ve salıvermeyi gerektirir. Andaki bu deneyim, bedeninizin hücrelerinde uyumlanmak için bu ‘birlik halinin’ daimi demirlenmesini yaratır.
Yapabildiğiniz kadar çok her anda izin vermek üzerine çalışın, sadece bırakın ve kalp merkezinizde enerjileri demirleyin ve Güvenin. Andaki her ayrı deneyimin biriktiğini hatırlayın.
Kalbinizde bu bağlantı haline doğru bir zamanda bir adım atın.
Bu zamanda sizi çağırıyoruz, çünkü dünya planınızda çıpaları tutmak için size ihtiyaç duyuluyor, bu sizlerin önceden kabul ettiğiniz şeydir, Sevgililer, sizi selamlıyoruz.
 Sevgi ve Kutsamalar,
Pleiadesliler
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder