11 Aralık 2013 Çarşamba

DİKEY HAFIZA. KRYON - TAM METİN

 
11:11
Ben Manyetik Görevden KRYON.
Değerli Dostlarım, bu gün Dünyanın enerjileri değişmiştir. Dünyanın ve sizin niyetinizin enerjileri ve çabalarınız bu bilginin şifalı atımını size ulaştırabilmemize fırsat verecek kadar olgunlaşmış bulunuyor. Bu gün ben size dikey hafızadan bahsedeceğim. Sizlerin DİKEY BAĞLANTINIZ ‘dan .


Saatlerinizdeki zaman senkronizasyonunu – 11:11 , 12:12, 13:13 v.s. ilk ne zaman fark ettiniz? Belki de o anı artık hatırlamıyorsunuz. Ancak periyodik olarak siz hepiniz zamanın akışının senkronizasyonunu fark ediyorsunuz. Portalların açılışı harika bir “tesadüftür”, sizin gözlerinizi sanki birisi yönetiyor, sanki dikkatiniz bir güç tarafından 11:11 yazısı olan saate baktırıyor ( ve başka sayılara) . Dikkatiniz ve bakışınızı Yüksek Benliğiniz veya 4. Boyuttaki İkiziniz yönetiyor. Saate bakıp ta senkronizasyonu gördüğünüzde , örneğin 11:11’in an’ında – Galaksi Merkezinin Zamanı ile, Dört boyutlu varlığınızın Özü ile , Evrenin merkezinin Zamanı ile tam hizalanmada olduğunuzu bilmelisiniz. 



Böyle zamanlarda tüm Zamanın tüm portalları açılır ve sizlerin YÜKSEK BEN’E DİKEY BAĞLANMA , DİKEY HATIRLAMANIZ gerçekleşir. Henüz daha bilmiyorsunuz ancak İnsanlık HATIRLAMAYA başladı, bu da sizler saatlerinizdeki senkronizasyonu fark etmeye başladığınızda başladı. Bir değil, her bir şehirde, her bir ülkede bir çok insan tarafından .
Özellikle de bu total senkronizasyon anı için ve sizlerin dördüncü boyuta dikey bağlanmanız için belli bir zaman önce elektronik saatler keşfedilmişti.


Sizlere bu eğlenceli gelebilir ancak bu böyledir. Bizim Zaman Mühendislerimiz tarafından
Gelecek tekrar hizalanabilsin diye bu Fikir Dünyaya ve uzak geçmişine gönderildi - bu gün elinizin altında olanlar Evrenin ve Galaksinin dikey zamanlı gerçek zamanıdır. Gelin adım adım anlayalım – nedir bu DİKEY ZAMAN .


Dikey Zaman – Çekirdeğin Zamanıdır ve dünyaların herhangi birinde her bir fiziksel ve fiziksel olmayan , tezahür etmiş ve etmemiş olan objelerin Eksenidir. Bilincin Zamanıdır.
Dünyanın gelişmesi genelde dünyanın yatay düzleminde gerçekleşir, yatay zaman düşük titreşimli frekans içerir, bu zaman bir şekilde sündürülmüş olarak algılanır , lineer zaman gibi.
Dikey Zaman Ruhun Zamanıdır. Bu sizlerin bilincinden Dünyanın , Galaksinin , herhangi bir yıldızın ve Evrenin Merkezinden geçen Eksendir.


Yatay zamanda sizler olayları lineer takip eder olarak algılıyorsunuz. Her biriniz geriye baktığınızda yaşamınızın lineer veya yatay hatıralarını görüyorsunuz. Bir olay sanki bir başkasının içinden akıyor gibi.Bunların hepsi bir birine bağlı ve genelde mantıklı takibe sahipler.


Ancak her birinizin yaşamında ayrıca olağanüstü olaylar da gerçekleşmiştir- işaretler, mucizeler, mantıklı izaha meydan bırakmayan şeyler, geleneksel algı çerçevesinin dışlına taşan bir şeyler. Ayrıca bazı insanlarda yaşamında olmamış olan şeylerin hatıraları olur , ancak onlar bunları bu yaşamın olayları gibi hatırlarlar.


Bunların hepsi sizlerin DİKEY HAFIZANIZIN olgularıdır.
Ruh ile birleşmeye başladığınızda sizler adım be adım Dünyanın lineer zamanından çıkıyorsunuz ve kendi içinize diğer alana geçiyorsunuz - Sonsuzluk Zamanına. Bu Zaman Dikey Eksenin Zamanıdır. En Yüksek Yaratıcılık ve Evrimin Zamanı. Bu , Zamanın otobanıdır ve bu birlik, armonik frekansın saflığını destekleyen tüm bilinçlerin telepatik bağlantıları için bir çok dünyaları içine alabilecek şekilde tasarlanmıştır.


Zaman içinde Galaksi Merkezine,Dünyaya , Evrene kendi Bilincinize ne kadar yakın oluyorsanız o kadar sizlerin DİKEY HAFIZANIZIN hacmi kendi emrinizde bulunur. Şunu söyleyebiliriz – dikey hafızanız – içgüdüsel/sezgisel hafızanızdır. Ancak bu kendi sezgilerinizle bağlantıda olabilmenizin muhteşem ayarlanmış bağlantısı,kanalıdır. DİKEY HAFIZANIN IŞININDA Sezgileriniz aşamalı olarak gelişir ve genişler. Ve bu Işının üzerinde sizler Evrende istediğiniz yere kayıyorsunuz/sızıyorsunuz.

DİKEY OLARAK HATIRLAMAYA BAŞLADIĞINIZDA sizler DİKEY İMPALS veya SİNYAL ATIMLARINIZI, KENDİ DİKEY HATIRALARINIZI kabul etmeye başlıyorsunuz. Yaşamınızda daha fazla uyum gerçekleşiyor.


Sadece geçmiş yaşamlarınızı değil , BAŞKA hayatınızın veya birçok başka hayatlarınızın olaylarını ( ilk önceleri sadece kesitler halinde de olsa) hatırlamaya başlıyorsunuz . Kendinizi başka yerlerde, başka gezegenlerde, başka ailelerde hatırlayabilirsiniz ancak şimdi ve burada olmayı yer edinmiş olaylar halinde gerçekleşen bir silsile içinde bu mümkün olmaktadır. Dikey Hafıza size Dikey Hatırayı vermektedir, Dikey Hatıra Lineer değil , çok boyutlu olarak ayarlanmıştır. Bunların hepsi birbirini tamamlıyor ve sıkça, bu hayatta fiziksel olarak hiçbir zaman bulunmadığınız yerlerde size kendinizi hatırlama imkanı veriyor. Ve siz bunu hatırlıyorsunuz. Yakınlarınız veya arkadaşlarınızla ilgili dikey hatıralar size akmaya başlıyor. ANI HATIRLAMAYA başlıyorsunuz , yatay olanı değil, Gerçek An Zamanı.


Dikey Zamanda sizler de DİKEYSİNİZ. Gerçek Kozmik Zamanda bulunan Dört boyutlu ikizinizle hizalanmış bulunuyorsunuz ve koltuğunuzda televizyon izlerken İkiziniz Dünyanın bir çok olayında görev alabilir ve size bununla ilgili Dikey Hatırayı getirebilir.
Bunu yaşamak açıklamaya çalışmaktan çok daha kolay ve hoştur. Sıkça bizler size verdiğimiz Karmaşık tebliğleri iletirken zorlanıyoruz. Özellikle de bu çok önemli bir malzemedir. Çünkü siz hepiniz Dikey oluyorsunuz , yani Dört boyutlu. Dört boyutlu ikizlerinizle tamamen birleşme gerçekleşiyor ve sizler tekrar tüm hafıza verinize ve ikizinizin tecrübesine bağlanma fırsatı buluyorsunuz.Karıştırmamanızı rica ediyorum , ikiz – dubleniz veya klonunuz değildir (Gülüşler). 4-boyuttan ikiziniz yine siz kendinizsiniz. Aranızda Senkronizasyon Köprüsü konulmuştur ve sizler tekrar dalgada ve Dikey Hafızanın Işınında birleşiyorsunuz.
Bir zamanlar algınızı parçaladıklarını düşünün . O ikili olmuştur. Algınızın büyük bir kısmı 4.boyutun sınırlarının ötesinde kalmıştır. Ancak algıların bir kısmı yavaşlamış, yatay zamanlı dünyaya yönlendirilmiştir. 


Algılarınızın her iki bölümü de farklı seviyelerde yaşamına devam etmiştir. Uzun zamandır aranızda senkronizasyon köprüsü yoktu, tam bir telepatik bağlantı yoktu. Şimdi sizler yine dikkatinizi yönetebileceğinizi ,onu yönetme becerisine sahip olduğunuzu anlamaya başladınız. 1987 yılındaki Galaktik Senkronizasyon ve Armonik Konvergensiyon anında ( özellikle de o anda sizlerin global tüm gezegensel DİKEY BAĞLANTINIZ ve hizalanmanız gerçekleştirildi ) köprü tamir edildi ve tüm insanlığın dikkatinin odağı 4.boyutun Yeni realitesi paradigmasına yerleştirildi- Sizlerin gelmiş olduğunuz gerçeklik. O gerçeklik ki özünde sizler için başlangıçtır.

Bu yaşamda sizler kendinizi başka varlık olarak hatırlayabilirsiniz, sanki her gün herhangi bir tiyatronun sahnesinde rol oynuyormuşsunuz gibi, ancak kendinizi farklı biri olarak hissediyorsunuz. ( Bu ben değilim…gibi düşünüyorsunuz ). Birçoğunuz artık - şimdi ve burada, Dünyada yaşanan hayat ile ilgili DKEY HATIRALARININ açıkça farkına varıyorlar, ancak onlar hiç bir şekilde lineer yaşamınızın olayları ile bağlantıda değillermiş gibiler. Örneğin hiçbir zaman Mısıra gitmemişsinizdir ancak sanki çok iyi ziyaret etmişsiniz gibi bazı yerleri hatırlıyorsunuz ve her bir ayrıntısını anlatabilirsiniz. Dünyada gizli araştırmalarda hiçbir zaman yer almadınız ancak sizin dikey hafızanız dahil olmuştur ve size acayip veriler iletmiştir ve sonuçta o veriler gerçek çıkmıştır. Hiç bir zaman araba sürmemişsinizdir , arkadaşınız ise hiçbir zaman Kozmodromda görev almamıştır. ( Gülüşler). 


Ancak siz BUNU hatırlıyorsunuz ve bunu nereden hatırladığınızı bilemiyorsunuz.Eğer sizler de böyle düşünüyorsanız biz sizi sadece tebrik edebiliriz ve şunu diyebiliriz – Arkadaşım , bu sürece kendini kapatma. Çünkü bu sizde gelişmek zorundadır.Dikey Hafıza sizde kendisini tamamen açmak zorundadır. Bu Tam Galaktik Hizalanmaya ve tüm insanlığın global kendini hatırlamasına sebep olacaktır. Dikey hafıza içinde sizler kendinizi ölümsüz olarak hatırlayabilirsiniz, Dünyadaki her bir insanın deneyimini hatırlayabilirsiniz , gelecek ve geçmiş ŞİMDİ nin okyanusu olur , Evrenin her bir parçacığın , her bir atomunun hatırasını ve deneyini hatırlayabilirsiniz. 

Her bir varlığın gelişmesini ve deneyimini, her bir hayatı en ayrıntılı detaylarına kadar, şimdi ve burada’ki her bir anahtarı hatırlayabilirsiniz . DİKEY HAFIZA – Evrenin Hafızasıdır. VE SİZİN DİKEY BAĞLANTINIZ – sadece bir başlangıçtır. İlk başta kendi paralel hayatlarınızı, yaşamınıza paralel olarak gerçekleşen olayları hatırlarsınız, yaşamınızda paralel dünyalardan gelen insanlar belirmeye başlar. Ne kadar DİKEY olursanız, o kadar dünyalar arasındaki sınır incelir. Zaman membranlarınız o kadar göreceli olur. ….

Burada ara vermeliyiz ve iki önemli şeyi söylemeliyiz. Çünkü dikey hafıza - Sanattır . Birincisi - Gerçekliği seçebilme imkanıdır. Bu yüzden DOĞRU OLARAK HATIRLAYINIZ. Bizim için hatırlama – başka bir şeydir, Dünyadaki sizler için olan değildir. Bizim için hatırlama – Gerçekliğin farkında olarak seçilmesidir. DİKEY OLARAK hatırladıklarımızı biz sanki bilincimizde üretiyoruz. Dikey hafıza rejiminde olan Bizim Bilinçlerimiz doğrudan Evrenin merkezi ile hizalıdırlar. Onun Bilincinin Merkezi ile. Bu demektir ki bilincimizde ürettiğimiz her şey ayni anda ve ayni zamanda Evrenin Bilincinin merkezinde de üretilirler ve o bunları hemen gerçekliğe tezahür ettiriyor.


 İşte bu 4.boyuttur – tam hizalanma ve Mutlağın Zamanına uygunluk. Bunun için ikincisi – Yapıcı Hatıralarınızı Anımsayın ya da düzeltilebilecekleri düzeltin. Sizin hafızanız değişik titreşimleri ve enerjileri taşır. Eğer sizler hizalanmış olarak kendinizi farklı trajedilerde hatırlamaya başlarsanız , sizler onları gerçekleştireceksiniz de - materyalize edeceksiniz. Bu yüzden böyle hatıralar gelmeye başladığında göreviniz onları tamamen neutralize etmektir.

Bu tebliğin size ulaştırılmasının hedefi , Ruh adından size şunu söylemektir – tüm hatıralarınız ve hafıza bölümleriniz gerçektir. Ancak onlarda ne kadar çok duygusal acı , korku ve acı çekmek varsa o kadar siz Kaynaktan uzaktasınız, yani – 4. BOYUTUN DİKEY HAFIZASINDAN. Dikey durumunuza ne kadar yakınsanız o kadar çok huzur, armoni ve saflık sizde mevcuttur. DİKEY HAFIZA o kadar çok sevinç getirir.


Zaman içerisinde , sizin Dikey olarak Hatırlama Ustalığınız geliştiğinde – yatay zaman ve lineer dünya hafızanız erimeye başlayacaktır. Çünkü Kaynağın zamanı ile tamamen hizalanmış olan hafızanız daha gerçektir ve sonsuzdur – 11:11 , 12:12 , 13:13 v.s. Bu frekanslar sanki sizi kendi bireysel Bilincinize maksimum yakınlaştırıyor. O merkez ki, onda sizin bilinciniz Evrenin bilinci ile birdir.


Dikey hatıralar bu Dünyadaki kaderiniz ve yaşamınızla ilgili sizlere başka - daha mantıklı ve tam bir tabloyu sunacaktır. Çünkü siz Dünyanın Gerçek Zamanına geçiş yapmaktasınız. Sizlerin Dikey Hafızaları aşamalı olarak Tek BİR ‘e akacak ve toplanacak ve sizlerin sonsuz FARKINDALIĞI’nıza dönüşecek. Siz kendi kendinizi ve gerçek kaderinizi ve Dünyayı hatırlayacaksınız. Özellikle de Dikey hafıza gerçek hayatınızı idrak etmenin penceresini sizlere açmaktadır. Bu,lineer ve yataylığın illüzyonundan çıkıştır. Özellikle şimdi insanın kozmik zamanının iki kutbunun da ince ve dengeli ayarları gerçekleşmektedir. Bu dengelenmenin ve ayarlanmanın sonunda bu gezegenle ve kendinizle ilgili sizlere bambaşka bir hafıza açılacaktır. İnsanlık HATIRLAMAYA başlamıştır. Özellikle bunu bizler Gerçek Kader olarak söylüyoruz – sizlerin dikey hafızalarınızdan oluşan – yaratılan hayat.


Dikey olarak kendinizi Ölümsüz hatırlayabilirsiniz, Aydınlanmış, Dünyada birlik yaşamınızı hatırlayabilirsiniz, tekrar bedenlenmeler , karmaların olmadığı. Her şey sizin özgür iradenize bağlıdır , bunu hatırlamak istiyor musunuz ? 


Aslında yaşam budur, hafızanızın dikeyliği ve çok boyutluluk HER BRİNİZİN GERÇEK KADERİ VE GERÇEK YAŞAMIDIR.
Gitgide dikkatinizi Ruhun gerçeğine çeviriyorsunuz ve ayni zamanda, yatay zamanda tüm zaman akışlarını dengeleyerek kendi yaşamınızı dengeliyorsunuz. Bu sizin kendi kendinize dönüşünüzdür.


Bir an için dönen renkli mozaik tarafından büyülendiğinizi ve bunun da dikkatinizi belli bir an için yok ettiğinizi, sizi uyuttuğunu ve rüya gördüğünüzü- şu andaki Dünya ile,yaşamınız ile ilgili rüya gördüğünüzü hayal edin . Ancak bilincinizde şu ana kadar tam bir tablo mevcut değil rüya sanki sürekli ayrı parçalara bölünüyor, karşıt zıtlıklar meydana geliyor ve buna rağmen sizler bu dünyaya doğuşunuzu hatırlamıyorsunuz. Dönen renkli desene bakıyorsunuz ve içgüdüsel olarak bunun rüya olduğunu idrak ediyorsunuz. Ve uyanabilmek için sürekli renkli mozaiğin merkezine bakmanız gerektiğini hatırlıyorsunuz , diskin beyaz merkezine-tüm renklerin birleştiği yere . Bu merkezde dikey hafızanın gelişmesi duruyor. Bu şu demek oluyor – burada sizler yeni dört boyutlu hafıza parametrelerin yüklenmesi için bilincinizi sıfırlıyorsunuz. Burada karmanızın tüm siklüsleri tamamen duruyor , sizler uyanabilir , kendinizi ve Başka Yaşamınızı hatırlayabilirsiniz.


Bir çoğunuz için bu tebliğin karmaşık geldiğini anlıyorum. Ancak dikey hatıralarınız okyanusun taze dalgası gibi size eriştiğinde ,bilincinizde artık dikey hafızanın doğru algılanması için anahtarlar olacaktır. Dahası da, tüm Dünyada tüm insanlar hatırlayacak. Çünkü gerçekte bireysel hafıza yoktur, sizin ortak diğer dünyanız vardır, kendiniz ve bir birinizle ilgili genel hafızanız vardır. Dikey hatıralarınız aralarında titreşecek ve siler hatıralarınız arasında daha fazla senkronizasyonu gözlemleyeceksiniz. Dikey Hatıralar basit ve sadece geçmiş yaşamlarınızın hatırası değildir . Bu çok daha büyük çok boyutlu bir olgudur.


Özellikle de Dikey Hafıza – girmekte olduğunuz ancak henüz göremediğiniz Yeni Realiteyi idrak etmedeki enstrümanınızdır. Dikey olarak ve şimdi ancak böyle sizler kendi GERÇEK GEÇİŞİNİZİ HATIRLAYABİLİRSİNİZ ( gelecekten, geçmişten veya paralel dünyalardan ) ve PLANI gerçekleştirebilirsiniz.
Eğer yaşama “dikey” olarak bakabilirseniz onun nasıl değiştiğini , kendi alanınızın nasıl da başkalaştığını , tamamen farklılaşmış olan bedenlerinizi ve ileride ne olacağını göreceksiniz .


Kehanet rüyalarınız, sezgisel idrakiniz ve varsayımlarınız da dikey hafızanın bir parçasıdır. Eğer Arkturus Bilimi ANALOJİK’i (Jose Arguelles 'in Arcturus Probe Kitabı) hatırlarsanız , dikey hafızayı idrak etme ve sahip olma konusunda muazzam enstrüman alırsınız. ANALOJİK dikey hafızayı idrak etme ve dünyanızda kullanmak üzere MANTIKLI ancak çok boyutlu yararlı ve efektif bilgi zinciri sıralama şeklidir.

İnsan varlıklarına karşı Aşk ve Saygılarımızla ,Kryon Usta ve Manyetik Refakatçıları, “ATON-11” Zamanın Galaktik Takımı, Gökkuşağı Işınının Hizalayıcı Mühendisleri, “Dünya-Aton-Genezis” Bağlantısının Dikey Gökkuşağı Mühendisleri.

Sefera. 11.04.2013
Rusçadan çeviri : Zehra Usanmaz

3 comments:

Unknown dedi ki...

süpersonik bir mesaj

seçil dedi ki...

Tesekkurler

Adsız dedi ki...

Laplace'ın şeytanına benzettim��

Yorum Gönder