12 Aralık 2013 Perşembe

YILDIZ KONSEYLERİNDEN 2014 MESAJI – PRANA TÜPÜ AKTİVASYONU

prana_tube
Solara An – Ra Kanalıyla
Gaia’nın Işık Kabilesi, sizler 2014′ün şafağına doğru ilerlerken cesaretlendirme ve motivasyon sözcükleriyle geliyoruz. Birçoğunuz 2012 Gündönümünden sonra hüzünlüydünüz, çok fazla umutlar kesildi ve çok fazla propaganda başlatıldı. O zamanda enerjiler çok büyük potansiyel taşıyordu, ama kuantum bilinç değişiminin ulaşılabileceği zaman henüz yakın değildi. 2013 Gündönümüne yaklaşırken kendinizi bir kez daha aktivasyon ve büyük potansiyel periyodunda buluyorsunuz. Gerçekte enerjiler şimdi 2012 yılında olduğundan çok daha kuvvetli, aslında 2014 zaman penceresinde, çok boyutluluğunuzu aktive etmek için önceki yıllarda sahip olduğunuzdan çok daha fazla potansiyele sahipsiniz!
 
Bu nedenle enerji bedenlerinize daha fazla dikkat göstermenizi ve ilerlemede olan enerji güncellemeleri ile nasıl başa çıkacağınızı öğrenmenizi teşvik ediyoruz. Bu yetenekler olmadan ilerlemek için, beden, zihin ve duygularda dengeli kalmak için mücadele edebilirsiniz, şimdi size pratik seviyede yardımcı olacağız.
Prana tüpünüzün önemi – ve prana tüpünüz ile çalışmada güven duygunuzun önemi - bu zamanda azımsanamaz. ‘Enerjisel nefes tüpü’ adını verdiğimiz bu yol sizin Kaynağın Kozmik Vecdi ile birleşme yolunuzdur ve ayrıca gezegeniniz ile de gerçek birlik yoludur. Galaksiniz içindeki tüm boyutlar ile arayüzey aracıdır. Elbette bu alet ile çalışma bilgisi olmadan Kaynak & Gaia ile bağlantı kurmak mümkündür, bu uyumlanmış ve topraklanmış kalmayı zorlaştıran, bu bilgiyi gerekli kılan, şu anda gezegeninizdeki değişen realitelerin doğasıdır. Özellikle şimdi kendi güçlerine adım atmakta olan İndigolar için, bu genç yetişkinler için burada verdiğimiz yöntem sizi güçlendirecek ve yüksek boyutlu Işık bedenlerinizi ve yeteneklerinizi bütünleştirirken sizi dengede tutacak.
Şimdi içinizde bu kristal tüpü gözünüzde canlandırın, 3 – 4 cm genişliğinde, 12 çakranız boyunca çalışıyor, bedenin üzerinde 3 çakra, içinde 7 çakra ve bedenin altında 2 çakra. Prana tüpünüzün auranızın sınırları içinde nasıl doğal olarak kaldığını hissedin. ‘ŞİMDİ prana tüpümü aktive ediyorum!’ deyin ve tüpünüzü yukarıya galaksinizin kalbindeki Büyük Merkezi Güneşe uzatın ve aşağıya gezegenin Çekirdek Kristaline uzatın. Tüpün yukarıda ve aşağıda bağlandığını hisseder veya görürken, göğsünüzde kalp merkezinize giren vecd dolu enerjinin akışını hissedin.
Oturun veya ayakta durun ve yukarıdan akan enerjileri hissedin, bunun nasıl hissettirdiğine odaklanın; nasıl hissettirdiğini deneyimleyerek zaman geçirin. Şimdi odağınızı değiştirin ve çekirdek kristalden yukarıya kalp merkezinize akan enerjiyi deneyimleyin. Tek akışa odaklanmayı deneyin ve sonra diğerine odaklanın – ve son olarak her iki akışı deneyimleyin – enerji aynı anda yukarıdan ve aşağıdan kalp merkezinize aksın. Bilimsel seviyede, bu bedeninizi yükleyen elektromanyetik enerjidir. Bunun üzerinde ve ötesinde, siz prana tüpünüze odaklanırken bedeninize akan Kaynağın sevgisidir ve Dünya Ananın sevgisidir.
Bu zamanda – prana tüpünüze odaklandığınız zaman ve prana tüpünüzü yukarıya ve aşağıya uzatmaya niyet ettiğiniz zaman – vurgulamak istediğimiz şey şudur; kendinizi topraklama yeteneğiniz, kendinizi iyileştirme yeteneğiniz ve kendinizi enerjiyle yükleme yeteneğiniz üssel olarak büyür. Bundan başka, belli bir anda isteyerek prana tüpünüzün farkındalığına uyumlanma yeteneğiniz size enerji bedeninizi daha etkili şekilde kontrol etme gücü verir. Merkaba Işık alanınızı aktive etmek için, uygun olduğunda Işık bedeninizi daha kolaylıkla genişletebilir veya küçültebilirsiniz. Prana tüpünüze uyumlanmak sizin ‘enerji A-B-C’lerinizden bir tanesidir; Dünyada çok boyutlu ifadelerinize geçişiniz için gerekliliktir.
Prana tüpünün nasıl yalnızca bir kez daha yayılmak için her iki uçtan çekildiği torus- benzeri enerji akışının merkezi olduğunu deneyimleyin. Enerji sisteminizin tüm seviyelerinde sürekli girdi ve çıktı vardır – bireysel çakralarınızdan, prana tüpünüzden ve enerji alanınızdan enerji girer ve çıkar. Prana tüpünüz vasıtasıyla güneşinizin, Büyük Merkezi Güneşinizin ve Dünyanızın Çekirdek Kristalinin manyetik alanları ile etkileşirsiniz. Önceden uyum veya dengede olan büyük bir güç ile etkileştiğiniz zaman, kendinizi dengeleyici ve iyileştirici bir güç ile yüklersiniz. Bu nedenle o yerdeki blokajları temizlemek için kalp merkezinin dışında belirli bir çakraya odaklanmayı seçebilirsiniz. Ama kalp sizin başlıca denge yerinizdir – prana tüpünüze odaklandığınız zaman kalp merkezinin hissini asla bırakmayın.
Yolunuza rehberlik yapmak üzere adım adım enerji el kitabına sahip olmanız için gelen yılda bu öğretileri genişleteceğiz. Anahtar, aldığınız bilgiyi sadece emmek yerine, uygulamaktır. Uygulama olmadan, deneyimleme olmadan bu öğretiler faydasızdır. Motivasyonunuz bir güçtür ve içinizdeki huzurdur. Her zaman hatırlayın, siz kendi deneyiminizden sorumlusunuz. Yukarıda verilmiş olan gibi yöntemler ile bilinçli olarak deneyler yaparken enerji alanınıza zarar verici hiç bir şey giremez, çünkü sizler Işığın Egemen Varlıklarısınız. Varlıkların auranıza girmesinin artık mümkün olmadığı, negatif düşünce formlarının zihinlerinize aşılanmasının artık mümkün olmadığı derecede enerji alanlarınızı kuvvetlendirmeyi öğreneceksiniz.
Tekrarlıyoruz – prana tüpünüze odaklanırken kalp merkezinizin hissini asla bırakmayın, çünkü Sevgi içinizdeki şifa için en güçlü kuvvettir. Hiç bir enerji tekniği kalp merkezinizde olma yeteneğiniz olmadan gerçekte iyileştirici değildir. Sevgi olmadan içinizde gerçek dönüşüm mümkün olmaz. Ve öyledir. Namaste.
(Çeviri: Saffet Güler)


0 comments:

Yorum Gönder