9 Aralık 2013 Pazartesi

KRYON (Işık işçisini el kitabı

 
Karma enerjisi ortaya çıktıkça bazı olaylar tekrarlanır ve sonra ortadan kaybolur. Yin ve yang enerjilerinin çoğu tezahür eder. Dolaşan her şey geri gelir sözü doğrudur. Bu çok eski bir ruhsal titreşimin altındaki eski bir sistemin parçasıdır.. otomatik bir sistemin. Ama sizin sisteminiz olmasına gerek yoktur. içinizdeki muhteşemlikle, çizilmiş yolunuzdan çıkma yetisine sahipsiniz. 


Eski karmayı alıp kenara koyarak, yerine daha yüksek enerjili bir şey getirebilirsiniz.. kendiniz ve gezegen için ruhsal yön niyeti ile yüklenmiş bir enerji. Diyorsunuz ki, “Kendi yaratımlarımı, kendi realitemi gerçekleştirmek istiyorum, buraya beraberimde getirdiğim kurulu eski karmamı değil.” Yeni başlayanlar için diyoruz ki doğuştan getirdiğiniz karmanızı bir kenara koyabilirsiniz, ve kendi realitenizi yaratmaya başlayabilirsiniz. Bu yeni enerjinin yeni armağanıdır. Kendi kaderini seçen yeni bir İnsan türünün bilincine geçmenize izin verir. Bazıları buna yükseliş hali diyor, yaratım enerjisinin kendisine bir geçiş hali. O zaman bir sonraki soru elbette, “şimdi ne yapacağım?” olacaktır. 

Cevap herkes için en zorudur .. sistem karşısında sabırlı olun. İnsanlar bunda pek başarılı değiller. Sisteme karşı sabırlı olmak seçimlerinizin gerçekleşmesi için gereklidir. Yeniyseniz ve bu mesajı duymaya ve anlamaya daha yeni başladıysanız, yapmak isteyeceğiniz ilk şey, gidip basamakları tırmanmak olacaktır.

Bildiklerinizle, tutkunuzla ve yeni heyecanınızla gidip bir şey yapmak isteyeceksiniz. Yani 3B bir şey yapmak istiyorsunuz. Bunu yeni yeni içinde hissetmeye başlayan birçok kişi, kendini bir tren bileti almış gibi hissediyor, ve böylece yakında trenin geleceğini bekliyorlar. Fakat, size diyorum ki, daha raylar bile inşa edilmedi ki! Umutsuzluğa kapılma, sevgili varlık, çünkü sürece başladın. Sabırlı ol ve içindekileri çalışmaya ve öğrenmeye başla çünkü içindekiler düşündüğünden farklı.

0 comments:

Yorum Gönder