4 Ocak 2015 Pazar

2015 Yeni Yıl Mesajı – Konsey (Mesaj 14)

 Marcin Kołpanowicz - The Spring
Arkadaşlar,  elbette, Yüksek Benlikleriniz Konseylerini de dinlemeden bu seneye giriş yapamazdık. Sanırım bu 2015 Yeni Yıl mesajlarının sonuncusu olacak. Bütün Yeni Yıl mesajlarını sol sütunda “Konular” başlığı altında açtığım “2015 Yeni Yıl Öngörü ve Tavsiyeleri”  adlı yeni bir kategoriye koyuyorum. Böylece, 2015 yılı boyunca dönüp büyük resmi görmek istediğinizde hepsini bir arada bulabilirsiniz.
Bu senenin enerjisi hakkında az-çok fikre sahip oldunuz. Her şeyden önce “kişisel sorumluluk alma” yeteneğimiz öne çıkıyor. Bu konudan 22 Aralık’taki Kış Gündönümü ve Yeni Ay’dan beri bahsediyoruz. Unutmayın Yeni Ay’ın Sabian sembolü, “Kabileler topluluğundan güç talep eden Kızılderili Şefi”  idi, ve bu sembol önümüzdeki ayların ve hatta senenin enerjisine imzayı atıyor. Güç sorumlulukla gelir. Konsey de bu konuya eğilmiş. Özellikle kişisel sorumluluğun bereket ve bolluk üzerindeki etkisini vurguluyorlar.
Bu çeviriyi yapan Mor Alev Dostuna, Ron Head ve Konseye çok teşekkürler. Mesajın orijinaline http://www.oraclesandhealers.wordpress.com adresinden ulaşabilirsiniz.
 

Evrenin Bolluğu ve Bereketi Size Aksın…

Anladığımız üzere bugün (1 Ocak), sizin hesaplama yönteminize göre yeni bir döngünün başlangıcı. Biz de hepinize, harika bir dönüşüm yaşayacağınız ve bolluk içinde mutlu olacağınız bir döngü (sene) diliyoruz. Bolluktan söz etmişken, şu sözlerimizi dikkate almanızı diliyoruz;
Hepiniz çok bereketlisiniz! Yeryüzüne bedenlenmiş olup da, bolluk ve bereket içinde yaşamayacak olan hiçbir ruh yoktur. Bereketsizlik diye bir şey yoktur. Bildiğiniz üzere her şeyi, siz yaratıyorsunuz. Şayet kabul ederseniz, kendinize şu soruları ciddi ciddi sormanızı rica ediyoruz;
“Ben kendim için neyi yaratıyorum ve neden yaratıyorum? Madem böyle bir yaratma gücüne sahibim, neden hiç tercih etmediğim şeyleri yaratıyorum?”
Bu soruların, birçok olası cevapları vardır. Ancak, eninde sonunda bir gün bu soruları kendinize sormadıkça, hiçbir cevap da bulamayacaksınızdır. Bunu anlayabiliyor musunuz? Yani, sorumluluğu başka yerde arayan ve buna inanan bir kişi, bir şeyi nasıl ve neden yaptığını göremez. Lütfen dikkat! Bu cümlede “suç” kelimesini KULLANMADIK veya bundan hiç söz etmedik. (“Suçu başka bir yerde arayan…” demedik.)
Kişinin, “kendi yaşamıyla ilgili her şeyin tüm sorumluluğunu üstlenmesi gerek” diye size defalarca öğretilmiş olması, bu sebepten dolayıdır. Kişi bunu kabul ettikten ve sorumluluğu üstlendikten sonra, hayatına “yön verme yeteneğinin” gücü de, kendisine geri döner.
Yeni yılda bu gücünüze kavuşmanızı diliyoruz. Umarız önünüzdeki on iki ay boyunca tüm dileklerinizi, amaçlarınıza dönüştürürsünüz. Umarız bu amaçlarınızı gerçekleştirdiğinizde, elde ettiğiniz sonuçtan çok mutlu olursunuz. Umarız gerçek oluncaya kadar hayallerinize odaklanmayı sürdürürsünüz. Ve son olarak; Umarız tüm bunlardan ders çıkarıp, aslında ne kadar kudretli olduğunuzu idrak edersiniz.
Umarız evrenin bitmez tükenmez bolluğu ve bereketi size aksın ve arzuladığınız bolluğu mucizevi bir şekilde size getirsin.
İyi günler
Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen“Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.
Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder