2 Ocak 2015 Cuma

Melekler: 2015 de Nefesinizle Yeni Kendinizi İçinize Çekin

 breath energy
Sevgili Dostlarımız, Sizleri çok seviyoruz
Nefes alın! Yeni yılda yaratmak istediğiniz harika şeylerden birini düşünün. Kendinizi ve hayatınızı yeniden yaratmaya şimdi başladınız! Şimdi gitmek istediğiniz yola gözlerinizi diktiniz.
Yeniden nefes alın. Bir daha yeni yılda deneyimlemek ya da yaratmak istediğiniz şeyi düşünün. Şimdi, düşünün ki, 2015 yılının sonundasınız, geriye bakıyorsunuz, bu deneyimi yaşamış olmanın coşku ve tatminini yaşıyorsunuz. O coşkuyu içinize çekin. O sevgiyi içinize çekin.
Sevgililer, mutlu yeni yıl ve mutlu yeni siz. Şimdi, kendinizi 2015’de yürümek istediğiniz yola yerleştirdiniz. Bunun nasıl bir his olduğunu deneyimlediniz. İçinizdeki gözlerle bunu görüyorsunuz, bu olasılığı ruhunuzla yaşıyorsunuz.
 
2015’de kendinizi sevgiyle bir hizaya getirin, sevgili dostlar. Kalbinizi yaşamak istediğiniz iyiliklerle bir hizaya getirin. Kendinizi negatif dileklerin, korku dolu duaların ve hayal kırıklığı beklentilerinin bağlarından kurtarın. Tanrı’nın size verdiği harika zihninizin araçlarını kullanarak, iyi ve gerçek olana odaklanın. Dualarınızı umutlu ve coşkulu, inanç dolu beklentilere çevirin. Tüm deneyimlerden iyinin geleceğini, sevginin her ortamda kendini ifade etmeye çalıştığını bekleyin.
Sizleri çok seviyoruz. Önümüzdeki sene içinde ve aslında hayatınızın her anında, sizi yaratan sevgiyi hissetmenizi diliyoruz.
Sizleri kutsuyoruz, sizleri çok seviyoruz.
Melekler
2015 Yeni Yıl yazılarına,  Ann Albers’ın kanallık yaptığı Melekleri de eklemezsek olmazdı. 2014 de gördüm ki bu kısa mesajlar gerçekten ruhlarınıza dokunuyor, defalarca paylaşılıyor ve yorumlar yapılıyor. Bu mesajda yine olumlu düşüncenin, aynı dün Melek Rehberlerin söylediği gibi hedefe odaklanmanın ve nefesin önemini görüyoruz. Bunun çok meşgul bir sene olacağını biliyoruz. Nefes ve meditasyon bize bu yıl en çok yardım edecek iki araç olacak. Her ikisi de hem odaklanmamıza hem de aşırı stresten arınmamızı sağlar. Eğer henüz denemediyseniz, lütfen nefes ve meditasyon çalışmalarına başlayın. Bir süre sonra alışkanlığınız haline getirin. Bu ikisi vaz geçemeyeceğiniz parçalarınız haline gelecek.
“2015 Yeni Yıl Öngörü ve Tavsiyeleri” serisi (bu ismi şimdi koydum) bir ya da iki mesajla daha devam edecek.  Ann ve Meleklere çok teşekkürler.www.VisionsofHeaven.com
Enerjilerin çok yoğun olduğu bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.
Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder