8 Ocak 2015 Perşembe

Arkturus Grup Mesajı: Eşikten içeri girmek isteyenlere, kapı artık açıktır – Marilyn Raffaele

Arkturuslulara, Marilyn’e ve çeviriyi yapan Mor Alev Dostuna çok teşekkürler. (www.onenessofall.com)

Sevgi, aradığınız her şeyin cevabıdır ve varolan her şeydir…

Değerli Sevgililer,
Hepinize mutlu bir yeni yıl diliyoruz. Ve bilincin eski durumunda sizi esaret altında tutan enerjilerin çoğunu zaten temizlediğiniz için, bu yeni yılın olumlu enerjileri ortaya çıkaracağınız bir yıl olmasını da bu dileğimize ekliyoruz.
Sevgi’yi ve sevmeyi öğrenme ve onu dile getirme çabanızın, zaman kaybı ya da anlamsız olduğuna asla inanmayın. Çünkü Sevgi’nin ve farkındalığın her kıvılcımı, genel olarak zıtlık/ayrımcılık temeline dayanan Dünya bilincinin yoğunluğunu “hafifletmeye” hizmet eder. Birçok kişinin farkındalığa uyanmasından dolayı, Dünya’nın Işığı da her geçen gün biraz daha parlıyor.Her şey, BİR’den varolmadır ve BİR’in içindedir. Bu yüzden, kendi içinizde kabullendiğiniz Işığı, tüm Dünya adına da kabullenmiş oluyorsunuz.
Sevgi her şeyin anahtarıdır, Sevgililer. Hem kendinize olan Sevgi (Özsevgi), hem de yaşamınızdaki her şeye karşı olan Sevgi… İster güzel olsun, ister o kadar güzel olmasın, yaşamınızın tüm suretlerini sevin. Çünkü hayatınız boyunca yaşadığınız her deneyim, (şayet o deneyimi yaratmanızın altında yatan inançlarınızı araştırıp bulursanız), sizi spiritüel farkındalığın derinliklerine götürmek için vardırlar.
 
Kendinizi sevmeyi öğrenmeden, herhangi bir şeyi gerçekten sevmeniz imkânsızdır. Sevme konusunda seçici bir bilinç (kimi ve neyi sevip sevmemeyi seçmek), ya da kendisini diğerlerinden hariç tutan bir kişi, zıtlık ve ayrımcılık bazlı üçüncü Boyut inançlarını yansıtmaktadır. Kendisini diğerlerinden “ayrı/farklı tutan” bir bilinç, Sevgi’yi asla yüksek manada ifade edemez. Çünkü henüz bu manaya erişmemiştir.
Uyanmamış bir toplumun Sevgi hakkındaki düşünce ve inançları genellikle, cinsellik, güç, sevilme ihtiyacı gibi kavramlara dayanır. Ve bu kavramlar medya, sözde uzmanlar, aile bireyleri veya eş dostlar tarafından kişiye/topluma dayatılır. Sadece kişinin Öz Benliğinden yansıyan SEVGİ, yani gerçek Sevgi’yi idrak eden, benimseyen ve o doğrultuda hareket eden bir bilinç duruma erişmiş olan kişiden yansıyan SEVGİ, Dünya bilincini evrimleşmenin bir sonraki aşamasına taşıyacaktır.
Özsevgi konusunda birçok kişi, şöyle düşünecektir;
“Evet ama, siz benim ne kadar korkunç şeyler yaptığımı bilmiyorsunuz. Ben kendimi asla sevemem, çünkü sevilmeye layık değilim.”
Bazıları ise;
“Çocukluğumda bana sürekli, değersiz ve sevilmeye layık olmayan birisi olduğum söylendi ve hep de böyle muamele gördüm. Artık bunları kolayca salıveremem.”
EVET YAPABİLİRSİNİZ!  Sorunları, inançları, kavramları, anıları ya da sizi hala esaret altında tutan her ne var ise onları sürekli beslemekten vaz geçmenin artık zamanıdır. Bunların hepsi, siz onları beslediğinizden dolayı güçlü kalıyorlar. Ve bu mesajı okuyan sizler, bunun böyle olduğunu idrak edebilecek kadar, geçmişin “kurban zihniyetinin” sonlanmasına ve “hiçliğin” içinde çözülerek yok olmasına izin verecek kadar, evrimleştiniz.
Bir deneyimi ne kadar yoğun yaşarsanız, o deneyim de “fark edilmesi ve arındırılması” için spiritüel anlamda size o kadar “yalvarıyor” demektir. Bu olanların hepsi, eski enerjilerin temizlenmesidir.  Arındırma işlemi, olumsuz deneyimler değil, tam aksine yükseliş yolculuğunda seviye atlamaktır. Gerek fiziksel, duygusal ya da zihinsel olarak ne kadar acı verici olursa olsun, inanç sisteminizin köklerine inip, bu işlemin tamamlanmasına tüm sevginizle izin verin. Bir sorun ancak spiritüel olarak arındığında, tamamen yok olur. Böylelikle, sadece bir dalı keserek bir süre sonra yeniden “yeşererek” tekrar ortaya çıkmasına meydan vermek yerine, meseleyi kökünden halletmiş olursunuz.
Bir birey, insani sorunlara ne kadar çok odaklanırsa, o sorunlar da bilincinin içinde o kadar sağlam yer eder. Günlük yaşantınız boyunca aklınızdan geçen düşüncelere dikkat edin. Ruhsal yolculuğu boyunca her birey eninde sonunda, evrimleşmesini engelleyen şeylerden vazgeçmesi gereken bir dönemi yaşayacaktır. Bugüne kadar “kim ve ne olduğunuzu” düşündüğünüz varlığınız, artık büyük ölçüde değişiyor. Şimdiki “Yeni Siz”, her geçen gün bilincin yeni durumuna geçiş yapıyor. Ancak eskiye sıkıca tutunmaya devam ederseniz, bu işlem gerçekleşemez. Yani Hz. İsa’nın dediği gibi; “Yeni şarap eski tuluma konulmaz!”
İster uzun zaman önceki yaşamlarınız, ister bu yaşamınız “sözde” hatalarla dolu olsa bile, Sizler sadece geçmişte yaptığınız hatalardan ibaret değilsiniz.Tüm bu yolculuklarınız boyunca yapmış olduğunuz hataları sevmeyi öğrenin ve onlara şükredin. Çünkü onlar sayesinde öğrendiniz ve geliştiniz. Kişilere veya olaylara suç veya utanç yüklemek, sadece üçüncü Boyut bilincinin davranış şeklidir.
Bu mesajların ancak, bir sonraki adımı atmaya hazır olan kişiler, yani SİZLERtarafından okunduğunu biliyoruz. Zira bu adımı atmaya henüz hazır olmayan kişiler, bu cümlelerin enerjisiyle aynı Rezonansta titreşemezler.
Yaşamınızda var olan her şeyi sevin ve kutsayın. Her ruh doğmadan önce, üstesinden gelebilecek kadar evrimleşmiş olduğu deneyimleri seçer. Bunu daima hatırlayın. Örneğin berbat bir çocukluk dönemi geçiren kişilerin çoğu, özsaygı veya kendinden nefret etme gibi sorunlarını aktive etmek ve onları kökünden çözebilmek için, bu deneyimi özellikle seçmiştir. Ya da yaşamları boyunca meydana gelmiş olan Karmik ilişkilerini çözmeyi amaçlamıştır.
Yüksek Boyutlu enerjilerin çok daha yoğun bir şekilde akmasıyla, derinlere gömülmüş olan sorunlarını bugüne kadar temizleyememiş olan kişilere, bu işi yapacak güç ve rehberlik verilecektir. Bir birey hazır olmadıkça, temizlenmesi gereken bazı meseleler de bilincinin farkındalığına ulaşmayacaktır. Bireyin hazır olduğunu da ancak, Yüksek Benlik (Öz benlik) belirler.
Yoğun ve derinlere kök salmış olan enerjilerin temizlenmesi, genellikle katmanlar şeklinde olur. Bu işleme giriştiğiniz ve bazı şeyleri çözdüğünüz halde, bu enerjilerin bir süre sonra yine ortaya çıktığını görürseniz, bilin ki artık diğer katmanı temizlemeye hazırsınız. Ancak bir daha ortaya çıkmazlar ise, bilin ki tamamen temizlenmişlerdir.
Bazı fiziksel, duygusal ya da zihinsel güçlüklerle mücadele edenlerin çoğu, genellikle eski yaşamlarından getirdikleri sorunlarını çözmek için ancak şimdi yeterince evrimleştiklerinden dolayı, bu güçlükleri deneyimlemektedirler. Dolayısıyla zorluklarla mücadele eden kişileri sevin ve cesaretlerinden dolayı onları onurlandırın, değerli Sevgililer. Çünkü herhangi bir şekilde “engelli” gibi görünen kişilerin çoğu, çabucak öğrenip evrimleşmek için, özellikle bu durumları seçmiş olan yaşlı ve bilge ruhlardır. “Engelli ya da ölü doğmayı” seçmiş olan bir ruh ise, çoğunlukla o yaşamındaki ebeveynlerinin evrimleşmesine yardımcı olmak isteyen, evrimleşmiş bir ruhtur.
Sevgi (sevmek) demek, herkese karşı duygusal hisler beslemek zorundasınız demek değildir. Hisler ve duygular çoğunlukla, insanoğlunun Sevgi anlayışıyla bağlantılıdır. Oysa gerçek Sevgi, kişinin kendisini, başkalarını ve varolan her şeyi spiritüel anlamda tanımak, kabullenmek ve onurlandırmak demektir. Çünkü varolan her şey Yaratan’dır ve O’ndan başka hiçbir şey yoktur. Dünya’da her şeyin birbirinden ayrıymış gibi görünmesinin sebebi, üçüncü Boyutun ayrımcılık inancından kaynaklanmaktadır.
Her gün aynaya bakarak kendinize, “Seni seviyorum. Yüzümdeki benler, siğiller, kırışıklıklar, sizleri seviyorum!” deyin. Bedeninizdeki her şeyi sevin. Çünkü onların hepsi Sizsiniz! Ve siz de Bir’den ayrı değilsiniz.
İnsanoğlu artık, yanlış fikirler ve yalanlarla dolu olan “ruhsal olgunlaşmamış bilinç halini” geride bırakarak, uyanış döneminin tam eşiğinde duruyor. Aslında Dünya’daki bütün insanların bunu gönülden arzulamalarına ve bunun için dua etmelerine rağmen, şimdi de ne kadar tatsız olursa olsun yine de eski alışkanlıklarını geride bırakmaktan korktuklarından dolayı, bu “uyanışı” kucaklamaya tereddüt ediyorlar.
Şimdi artık “güven” zamanıdır. İlkel dansların ve ayinlerin döneminin bittiğine, yanlış bilgilerle dolu kitapların yazdıklarını, kendilerini Guru olarak ilan edenlerin söylediklerini uygulama dönemimin sona erdiğine güvenme zamanıdır. Şimdi, arzuladığınız, aradığınız, olmak için dua ettiğiniz ne var ise, bunların hepsinin zaten kendiniz olduğunu kabullenme zamanıdır. Tabii ki bunu kabul edip, etmemek bireyin kendisine kalmıştır. Özgür irade, herkesin istediği kadar “hayal dünyasında” gezinmesine izin verir. Ancak eşikten içeri girmek isteyenlere, kapı artık açıktır.
Karşınıza ne çıkarsa çıksın, 2015 senesini kutlanası bir sene yapın. Her gününüzü kutlayın ve her şey için şükredin. Uyanışınızı kutlayın. Ve üçüncü Boyut inanç sisteminin yanılsamalarına daha fazla güç vermeyerek, gerçekte kim olduğunuzu kutlayın. Dışarıya nasıl bir  “güç tablosunu” yansıtırlarsa yansıtsınlar, her bir bireyin içinde bulunan İlahi Işığı algılayarak, o tabloların gücünü zayıflatın. Unutmayın! Herkes öğrenme aşamasındadır. Ancak başkalarının öğrenmek zorunda oldukları dersler, sizin de öğrenmek zorunda olduğunuz dersler değildir.
2015 senesi çoğu kişi için, “uyanışın ve değişimin” senesi olacak. Hala daha eski kavramlara veya inanç sistemine sıkıca tutunanlar ise, öyle veya böyle bunlardan “uzaklaştırılmış” olacaklar. Ancak, eski kavramlardan ve inanç sisteminden uzaklaşma seçimini sizin kendinizin yapması, Evrenin bunu sizin adınıza yapmasından(!), çok daha kolaydır.
Kendinizi sevin, Sevgililer. Bizim mesajlarımız, bugün ve her daim, sadece SEVGİ üzerinedir. SEVGİ, her şeyin anahtarıdır. SEVGİ, aradığınız her şeyin cevabıdır ve var olan her şeydir.
HER ŞEYİ SEVİN!
Bizler Arktruslular Grubuyuz.
Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık”bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.
Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder