2 Ocak 2015 Cuma

PLEİADES’LİLERDEN MESAJ

529
Christine Day kanalıyla
1 Ocak 2015
Sevgililer, sizi selamlıyoruz
Aydınlanma dalgaları gezegeninize giriyor. Bu dalgalar çok – boyutlu ışık bilincinin hızlanmasında değişen zamanları haber veriyor. Bu ışıkla değişim yaratan ışık akışının hızlanması ortaya çıkıyor. Bu dalgalar, bu akış Ocak ayında momentum oluşturacak.
Bu ışık akışı gezegeninizde bilincin değişen kalıplarını yaratıyor, yaşamlar  boyu yerinde tutulmuş olan bilinçli düşünce kalıplarını değiştiriyor.
Hareket tam şu anda anahtar sözcüktür. Hareket dünya planınızda her şekilde yaratılacak. İçinizde hareket, benliğinizin dışında hareket. Bu zamanda tek stabil yeriniz kendi kalbinizde/yuva alanınızdadır.
Ocak ayı ilerlerken, kalp/yuva alanınız ile doğal ittifakınızı daha fazla geliştirmeye gereksinim duyacağınızı bilin. Aydınlanma dalgaları sizi itelemek için, doğal olarak ait olduğunuz yere sizi geri götürmek için tasarlanmıştır. Bu değişimin zamanıdır, boyutsal yeniden bağlantı zamanınızdır.
Sizlere ışık dalgalarına bağlanmanın güçlü anahtarlarını verdik. Yuva alanınızda çalışmanın anahtarlarını verdik. Şimdi gerçekliğin, hakikatin başka bir perspektifine ilerlemenin zamanıdır.
Eski yollara, eski kalıplara artık tutunamayacaksınız. Onlar bu ışık akışında devam edemezler ve bu ışık akışı gezegeninde her yere ulaşıyor olacak. Bu büyük tasarımdır, gezegeninizde bu yenilenme zamanındaki sonraki adımdır.
Sizinleyiz. Sizi enerjisel olarak destekleyebiliriz, ama bu adımları sizin için atamayız. Bu zamanda burada olmak için evet dediğinizi hatırlayın. Size kendi ihtişamınızı hatırlatıyoruz.
Bırakın, bu ileriye bu sonraki adımı atarken destek ittifakınızı çağırın ve bir kez daha EVET deyin!
Kutsamalar
Pleiadesliler
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder