1 Ocak 2015 Perşembe

2015 Yılının Getirdikleri – Taryn Crimi aracılığıyla Melek Rehberler

 2014 to 2015
Arkadaşlar, işte ünlü Melek Rehberler 2015 mesajı burada. Bu mesajı çok iyi özümsememiz ve önümüzdeki sene de sıklıkla hatırlamamız gerektiğini düşünüyorum. Söylediklerine göre çok hızlı, atılımlarla dolu bir yıl bizi bekliyor. İleriye doğru atılırken, hedefimizi unutmamamız gerektiğini de ekliyorlar.  Bence Pazartesi sabahı gerçekleşecek dolunaya kadar derin nefesler eşliğine dinlenmeye devam edelim. Sonrası çok meşgul olacak. Bizi turbo motor takmış bir sene bekliyor. Öyle ki, 2014 yavaş kalacak!
Özellikle, “hiçbir şey değişmez, biz değişsek de, genel ortam değişmez” düşüncesinde olan arkadaşlara seslenmek istiyorum. 2015 senesinin enerjisi 10 yılın toplam enerjisini taşıyor. Yani 10 yılda başarılanlar, bu bir senede gerçekleştirilebilir. Yeter ki, artık sorumluluk alalım, ayağımızı suya biraz dokundurduktan ve hedefi saptadıktan sonra atlayıp yüzmeye başlayalım. Bu enerji dalgası kesinlikle bizi arkadan itecek ve hepimizi gitmek istediğimiz yere götürecek. Bu hem kişisel, hem de toplumsal hayatta geçerli olacak.
Bu mesaj için Melek Rehberlere ve Taryn Crimi’ye çok teşekkürler. (angelic-guides.com)
Pek çoğunuzun bildiği gibi, biz gelecek öngörüleri vermeyi pek sevmeyiz. Bunun da basit bir sebebi vardır, çünkü geleceğiniz tam olarak kararlaştırılmamıştır, bulunduğunuz anda verdiğiniz kararlarla sürekli olarak değişime açıktır.
 
Ancak insan kolektifinin “gelecek enerjisi” herhangi bir bireyin enerjisinden çok daha istikrarlıdır. Bunun sebebi de, kolektifin enerjisinin sadece bir kişinin seçimleri yerine halk kitlelerinin kararlarını temel almasıdır. Biz olaylar ve oluşumlara odaklanmayacağız, ama sizin 2015 takvim yılınızda, yaşamlarınızda yıl boyu süregelecek ve tekrar tekrar ortaya çıkabilecek deneyim ve enerjilere odaklanacağız.
2014 senesinde pek çok defa söylemiş olduğumuz gibi, sene güven ve inanç senesi oldu. Pek çoklarınız 2014’de gözlerinizin önünde oluşan kaosta kendinizi kaybetmek yerine, arzulanan sonuçla ilgili güven ve inancınızı koruma yeteneğinizi sınayan pek çok durum deneyimlediniz. Etrafınızda ne olursa olsun, odak noktanızı değiştirmemeniz, hayatınızın yönetimini elinize almayı öğrenme yolunda kritik ve hatta hayati önemde bir adımdır.
Her biriniz, fiziksel alemde usta yaratıcı olma yeteneğinizi yeniden kazanırken, hiç şüphesiz, odaklanmış halinizi koruyup, istediğiniz neticeyi başarıyla yarattığınız deneyimler yaşadınız. Bunun yanı sıra, pek çok zorlu deneyimlerle odaklanmış halinizi bozabilecek, inancınızı zorlayacak durumlar da oldu. Bu beklenilen bir şeydi, çünkü hepiniz düşüncelerinizi istikrarlı tutmayı ve korkularınızı salıvermeyi öğreniyorsunuz.
2015 senesi güçlü bir ilerleme enerjisini öne çıkarıyor. Pek çoklarınız, hiç yorulmadan üzerinde çalıştığınız şeylerin pek çoğunun meyvelerini vermeye başladığını göreceksiniz. Bu her dileğiniz kabul edilecek demek değil; ancak, 2015 sonunda pek çoğunuz yılınıza geri dönüp baktığınızda muazzam miktarda şeyleri başardığınızı göreceksiniz.
Sıkça söylediğimiz gibi, her enerji kendi içinde doğal olarak geri çekilme ve akma hareketi içerir. (Mor Alev: Dalgalar gibi.) Bir kaç senedir, kendi içine dönme, özümseme ve salıverme yaşadınız. Şimdi bir defa daha ileriye atılmaya hazırsınız.
Enerjinin hareket ve ilerlemeyi desteklediği seneler sıklıkla, bu enerjiyi kendi yararına kullanmanın gerçek potansiyelini görmeyenler için, biraz karman çorman gelebilir. Anca, eğer odaklanmanızı korursanız ve her şeyin ilahi zamanlamayla bir araya geleceğini bilirseniz, eminiz ki bu sene başardıklarınız sizi hayrete düşürecektir. Bazıları bunu göz korkutucu bulabilir, ama bizim umudumuz şudur ki, aranızda pek çok kişi böyle senelerin doğasındaki muhteşem lütufları görebilecektir.
Önümüzdeki senenin öğrenilmesi gereken en önemli dersi, yaratmak istediğiniz neticeye kilitlenmenizdir, çünkü bu sene pek çok olayla dopdolu geçecek. Bu durum hem kişisel açıdan, hem de kolektif olarak hissedilecek.
2015 yılınızın sonlarına yaklaşırken, pek çoğunuz geriye bakıp nasıl bir sene içinde bu kadar çok şeyin olabildiğini merak edeceksiniz çünkü her biriniz bu sene diğer bütün senelerden çok daha büyük hızla ileriye atılacaksınız. Koca bir on yılda başarılabilecek şeyler, bu kısa bir senede oluşturulacak.
Umuyoruz ki, önümüzdeki bu seneye heyecan ve hayranlıkla bakarsınız. Yine hatırlatmak istiyoruz, yaratmak istediğinizin ne olduğu konusunda çok net bir resim oluşturun ve ona sadık kalın. Büyük çoğunluk için bu yıl çok hızlı ve kontrol edilemez bir fırtına hissi verebilir; ama bu, bu senenin muhteşem, heyecanlı ve nefes kesici olmadığı anlamına gelmez. İşte böylece, sizleri bu enerjiyi kendi yararınıza kullanmaya ve daha önce hiç cesaret edemediğiniz yerlere gitmek için yola çıkmaya davet ediyoruz.
Umuyoruz ki bu mesaj size yardımcı olur ve bizler de böylece sizlere hizmet etmiş oluruz.
Sevgi ve Işıkla, bizler sizlerin Melek Rehberleriyiz.
Enerjilerin çok yoğun olduğu bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek benliğinizle ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık”bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.
Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder