6 Ocak 2015 Salı

Baş Melek Gabriel (Cebrail)’den Sevginin Yüzleri (13): Rezonans

Arkadaşlar, Rezonansın sözlük anlamı tam olarak şudur: Belirli bir frekansta titreşen bir sistemin, aynı frekanstaki dış titreşimin tesirinde kalarak yüksek genlikle titreşmesi olayı.  Böyle olunca da, bizler için olağanüstü önemli bir fonksiyon olduğunu anlıyoruz. Eğer sizin frekansınız yüksekse, yani mutlu, rahat, açık, sevecen ve neşeli iseniz, ister istemez etrafınızdaki kişi ve şeyleri (evet, maddeyi bile) daha olumlu hale getirebiliyorsunuz.
Bugün Dolunay etkisindeyiz. Bildiğiniz gibi enerjiler çılgınca üzerlerine düşeni yapıyorlar. (İlgili bağlantı burada) Mor Alev Dostu’nun bu çeviriyi, Rezonansın sözlük anlamı ile beraber bugün göndermesi bence hiç tesadüf değil. Sevginin yüzlerinden Rezonansın temsilcisi olun, başkalarının değil, kendi olumlu enerjinizin yansımasını yaşayın. Bu büyük kare açı sizin zaferiniz olsun.  
Bugün buraya resim yerine rezonansın etkisini gösteren bir video ekliyorum. Bakın, ses frekansı yükseldikçe tuz çok daha güzel ve karmaşık şekiller yapıyor. Sevgi ise en yüksek frekansı taşır. İşte rezonansın gücü!


Değerli Sevgililer,
Bugün sizlere, “Rezonans” olarak tanımlanabilen Sevgi’nin diğer bir niteliğinden bahsetmek istiyorum. Bu nitelik, kişiler ya da durumlar arasındaki enerji “alışverişini” hissetme veya sezinleme yeteneğini içinde barındırır. Ayrıca bu nitelik, kişileri ya da durumları farklı seviyelerden algılayabilme yetisini de beraberinde getirir. Elbette bu niteliğin en iyi özelliği, kişinin her şeyi en yüksek seviyeden ve en hayırlı bir sonuca ulaştıracak şekilde algılamasını sağlamasıdır. Çünkü insanlar ve durumlar arasındaki ruhsal bağlantı, daima Sevgi diye adlandırılan güç ile kurulur.
Şayet karşınızdaki kişinin enerjik alanındaki Rezonansın işlevselliğini (titreşimlerini) hissedebilirseniz, o zaman hem kendi kişiliğinizde, hem de gerçekliğin görülen ya da görülmeyen boyutlarını kapsayan tüm enerji alanlarında, olumlu değişiklikler yapmaya başlarsınız. Rezonansa duyarlı hale geldikçe de, her türlü durumu daha yapıcı ve olumlu bir deneyim olacak şekilde, herkesin en yüksek hayrına değiştirebilme gücüne sahip olduğunuzu fark edersiniz. Değerli Sevgililer! Hepiniz, olumlu ve Sevgi dolu duygu ve düşüncelerinizin Rezonansı (titreşimi) sayesinde, endişe verici ya da tedirgin edici bir durumu iyileştirebilme veya değiştirebilme yetisine sahipsiniz.
Günlük yaşantınızda Sevgi’nin bu niteliğini uygulayabilmeniz için, karşınıza birçok fırsat çıkmaktadır. Titreşimleri algılayarak olumlu düşüncelerin ve hayırlı sonuçların “yaratıcısı” haline geldiğinizi gördükçe, kendi üzerinizdeki hâkimiyetinizi kazanmaya başlayacaksınız. Yüksek Öz’ünüzün suretlerini ortaya çıkardıkça, Yüksek Bilincinize de “çapa atmış” olacaksınız. Böylece bu bilinci hem kendi içinizde, hem de sizin aracılığınızla dış dünyanızda tezahür ettirerek, yaşamınızın tüm veçheleri üzerinde bireysel egemenliğinizi yeniden elde edeceksiniz. Ve bu dönemde tüm insanlığın hedefi, elbette bunu başarmak olmalıdır. Artık Yüksek Öz’ünüzü ortaya çıkarmanın zamanı gelmiştir.
Bu işlem, yeni Benliğiniz ile aynı Rezonansta titreşmeyen tüm eski suretlerinizi bırakmaya istekli olmayı ve Öz’ünüzün yüksek bilinci doğrultusunda hareket etmeyi gerektirir. Kişinin bunu yapabilmesi için, “tevazu ve masumiyet” niteliklerini sergileyerek, kendisini alt titreşim seviyelerinde zincire bağlı tutan tüm fikirleri ve kökleşmiş düşünceleri salıvermesi gerekir.
Gerçek Varlığınızı ortaya çıkarmak için çaba gösterdikçe, bu değişim de içinizde meydana gelmeye devam edecektir. Şayet bu çabanız ya da amacınızla ilgili olarak zaman zaman şevkiniz kırılırsa, bu Dünya’nın sonu değildir ve sadece geçici bir süredir. Zira fiziksel, duygusal ve zihinsel bedenleriniz, kendiniz için çizmiş olduğunuz rotanın gerekliliklerine göre ayarlanma ve düzenlenme aşamasından geçmektedir. Yaşadığınız bu dönem “ya şimdi, ya hiç” dediğiniz bir durum değildir. Bu devam eden bir “dönüştürücü” süreçtir.
Yükseliş yolculuğunuzda geri adım attığınızı düşündüğünüz anlarda (şevkiniz kırıldığı anlarda), kendinize iyi davranmanız ve şefkatle yaklaşmanız, bu süreç boyunca büyük önem taşımaktadır. Çünkü önce kendinizi sevmeyi öğrenerek, başkalarını sevme kapasitenizi arttırmış olacaksınız.  Yani, “Önce siz içsel olarak değişmeye çabalayın ki, sonra Dünya’yı değiştirebilesiniz” diye sürekli vurgulamamız, bundan dolayıdır. Olumlu davranışlarınızın hepsi “kitle bilincine” katkı sağlamaktadır.
Bunları yapmakla tüm insanlığın bilincinde harika değişikliklere neden olacaksınız. Ve arzuladığınız tüm değişimler, sizin izinizden yürüyen kişilere de kolayca bahşedilecektir. Bunları bilerek görevinize devam etmek, şimdi size çok daha kolay gelecektir. Hem de görevinizi, büyük bir sevinç ve coşkuyla sürdürmenizi sağlayacaktır.
Evet değerli Sevgililer, bu mesajımızla sizlere şunları söylemek istiyoruz; Akmakta olan bir ırmağa kulak verin. Duyacağınız ses, o ırmağın Rezonansıdır ve bu da ruhunuz için müziktir. Bir şelalenin sesini dinleyin, Doğa’nın gücünü ve içerdiği elementlerin Rezonansını hissedin. Etrafınızdaki her şeyin bir Rezonansı vardır ve bu da “Yaratan ile Bir” olmak demektir. Dinleyin, şarkı söyleyin, ilahi mırıldanın, ses çıkarın… Hem kendinizin, hem de başkalarının enerji alanında değişimi tetiklemek için, sesinizi kullanın. Kendinize ve çevrenizdeki herkese uyum ve barış getirin. Ruhunuzu yükselten müzikleri seçin. Ruhunuzu sevinç ve huzur ile dolduracak güzel faaliyetlerde bulunun. Zira yüksek boyutlara ulaşmanın yolu budur.
Bunları ne kadar sık yaparsanız, kendinize, yaşamınıza ve etrafınızdaki harika Varlıkların yaşamlarına o kadar çok neşe ve huzur getirirsiniz. Sevgi, neşe, tutku, iyilik ve coşku duygularının Rezonansı ile titreşin. Gerçek Varlığınızın, tüm ihtişamı ve görkemiyle ortaya çıkmasına izin verin.
Bu sözleri biraz düşünmeniz için, şimdilik yanınızdan ayrılıyorum. Bir sonraki söyleşimize kadar, bu mesajdaki sözlerin Rezonansı ile titreşen Sevgimle kalınız.
BEN Baş Melek Gabriel (Cebrail)
Bu çeviri Mor Alev Dostu tarafından yapılmıştır. Kendisine çok teşekkür ederiz. “Sevginin Yüzleri” yazı dizisinin diğer mesajlarını blogun sol tarafındaki “Konular” başlığı altına “Sevginin Yüzleri Yazı Dizisi – Baş Melek Gabriel (Cebrail) kategorisine tıklayarak ulaşabilirsiniz. Dizinin amacı ve bir araya gelme hikayesi ise şu bağlantıda: Yeni Yazı Dizisi – Baş Melek Gabriel (Cebrail)’den SEVGİNİN YÜZLERİ
©2011-2014 Marlene Swetlishoff, http://www.therainbowscribe.com
Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.
Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder