14 Ocak 2015 Çarşamba

ANDROMEDA ANAHTARI : YILDIZ TOHUMU AKTARIMLARI 2015

10460461-10205418014987068-2906893833941820452-n
Celia Fenn
 11 Ocak 2015
Dünya zamanıyla bu 2015 yılında, Andromeda Galaksisi Dünya Işık Ailesi ile daha yakın bir bağlantı geliştirecek. Birçoğunuz Andromeda Yıldız Tohumu Ailesindensiniz ve gelen kozmik ışık dalgalarını çok kuvvetli şekilde hissedeceksiniz.
Andromeda’nın baskın frekansı Altın Işıktır ve Işık Kodları Sanat, Müzik, Dans, Mimari ve Yaratıcı Yazı vasıtasıyla Güzellik ve Uyumun yaratılmasını aktive eder.
Dünyadaki ana Andromeda Yıldız Kapısı Ege Denizi bölgesinde, Yunanistan ve Türkiye arasında bulunur. Bu kapı, Altın Işıkla yoğun Neşe ve Yaratım deneyiminin “Andromeda Anahtarını” veya Işık Kodlarını sağlamak için 2013′te yeniden aktive edildi ve Yeni Dünya ızgaraları ile uyumlandı.
Bu yeni hizalanan Yıldız Kapısı bu frekansları alıyor ve Dünya ızgaralarına aktarıyor, buradan bu frekanslar Işık Bedenleri Altın Işık ile tınlayanlar tarafından alınıp bütünleştirilebilir. Bu, Ruh Yıldızı Çakrasının, Solar Çakranın ve Galaktik Çakranın aktive olduğu ve Kalp Çakrası ve Dünya Yıldızı Çakrası ile uyum içinde çalıştığı anlamına gelir.

 

Andromeda Aktarımları

Bu Işık Kodları Dünya üzerinde alınırken ve Yüksek Bilinç seviyelerine bütünleştirilirken, Yeni Dünyanın tezahüründe size yardımcı olurlar. Yaşamlarınızda veya ortamınızda ortaya çıkabilecek olan problemlere yaratıcı çözümler ve yüksek frekanslı yanıtlar elde etmenin daha kolay olduğunu görmeye başlayacaksınız. Buna ulaşılacak, çünkü sizler Mesih Bilincinin Altın Işığını bütünleştirmiş olacaksınız ve bu Işıkta benliğin tüm veçhelerini dengeleyebileceksiniz.
Andromeda Işık aktarımları Andromeda Galaksisinin Kalbinden geliyor, görevi “Altın Gül Galaksisi” adı verilen Altın Spiral Galaksi olarak yeni formuna ortaya çıkışında Galaksinize yardım etmek olan Andromeda Işık Konseyinden geliyor.
Andromeda Enerjisi kendi düzen, uyum ve güzellik yapılarında İlahi Erili yansıtır. Ama, aynı zamanda İlahi Dişilin ve Tanrıça enerjisinin ortaya çıkışı ile uyumludur, çünkü Altın Işık İlahi Erilin İlahi Dişil ile mükemmel dengesini yansıtır. Andromeda Galaksisi zamanınızın uzun periyotlarında Galaktik İkiz Ruh Kutsal Birleşmesini yaratarak Galaksiniz ile birleşme sürecindedir. Bu nedenle, Andromeda’nın Altın Enerjisini hissedenler aynı zamanda kendi Kalplerinde ve Ruhlarında Kutsal Birleşmenin içsel uyumlanmalarını da hissediyorlar.
Önce Ruhun ve Maddenin birliği ve sonra İlahi Eril ile Dişilin içsel evliliği şeklinde deneyimlenen bu Kutsal Birlik aynı zamanda şimdi Altın Işıkta Kutsal İlişki Birliği veya İlahi Evlilik şeklinde deneyimlenebilir.
Ama, Altın Işık ayrıca sanat ve yaratıcılık vasıtasıyla yaratıcı ifadeyi teşvik eder. Yeni Dünya toplulukları içinde, yaratıcı ifade vasıtasıyla benliği ve yüksek benliği ifade etme dürtüsü yoğun şekilde ve sihirli şekillerde hissedilecek. Andromeda Altın Işık Kodları, yaratıcı enerjinin en sihirli dışa vurumunu yaratmak için kendi Galaktik Merkezinizden gelen Elmas Işık Kodları ile birleşecek.
Bu yaratıcı enerji Dünya ve Doğa ile uyum içinde çalışacak. Güzellik, Huzur, Uyum, İnayet ve Dinginlik için gayret edecek. Dünya Izgaralarına topraklanırken, Yüksek Işık Boyutlarının bilincinin gerçek yansıması olacak.

Yıldız Tohumu Aktivasyonu: Andromeda

Yıldız Tohumu Aktivasyonları sizi Yıldız Tohumu Enerjisine bağlamak için yardımcı olmak üzere tasarlanmıştır. Aktivasyonları sizi gelen Işık Kodlarına bağlayan meditasyonlar şeklinde kullanabilirsiniz.
Andromeda Aktivasyonu gelen Altın Işığa odaklanmanızı ve bunu Işık Bedeninize bütünleştirmenizi sağlar. Bu, Işık Bedenin frekanslarını ve Altın Işığın daha fazlasını bütünleştirmeyi hızlandıracak olan yoğun bir süreç olacak. Bu özellikle Yaratıcılıkları ile çalışmak isteyen veya Altın Işıkta Kutsal Birliğin ve İlahi Evliliğin enerjisini deneyimlemek isteyenler için yararlı olacak.
Aktivasyon deneyimine aşağıdaki videoyu izleyerek başlıyoruz. Andromeda Galaksisine odaklanırken, Işık Kodları aktive olmaya başlayacak ve Altın Işığın Ruh Yıldızı Çakranız vasıtasıyla Taç Çakranıza ve Hipofiz bezinize, Solar Çakranıza ve Galaktik Çakranıza girdiğini hissetmeye başlayacaksınız. İzlerken bu enerjileri Kök Çakrası vasıtasıyla Dünya Yıldızı Çakrasına topraklamak önemlidir.

Şimdi, derin nefes alın ve Kalbinize odaklanın. Nefes alırken Kalp Merkezinizdeki İlahi Aleve bağlanın.
Gözlerinizi kapatın ve Kalbinize dökülen Altın Işık dalgalarını hissedin.
Bu Işığı alırken, Kök Çakranız ve Dünya Yıldızı Çakranız vasıtasıyla topraklandığınızdan emin olun. Altın Işığı Kalbinize ve Işık Bedeninize alırken, Dünya Yıldızı Çakrası vasıtasıyla Dünyaya ve Dünyanın Kalbine aktarıyorsunuz. Dünyanın Kalbi sizin Kalbiniz ile senkronize olurken, bu Altın Işık titreşimlerini hissedeceksiniz.
Şimdi Andromeda aktarımlarından Altın Işık titreşimlerini almak için Taç Çakranın nasıl açıldığını hissedin. Işık Kodları Galaktik Çakra ve Solar Çakra vasıtasıyla alınıyor ve sonra Ruh Yıldızı Çakrasına aktarılıyor, burada Bedeninize ve Işık Bedeninize yayılan Altın Işık patlaması yaratıyor.
Bu Işığı GÜZELLİK ve UYUM olarak hissedin. Yaşamınızda bunu ifade edebilmeniz için, Güzelllik ve Uyum frekansını yaratan ışık dalgalarını hissedin.
Dinlerken, Kozmosu dolduran ilahi Müziği, Melek Şarkısının senfonisini işitiyorsunuz. Kozmostaki her bir atomun bu Işığın Müziği ile nasıl DANS ETTİĞİNİ hissedin.
Altın Işık yayılırken ve yaşamınızda YARATICI İFADENİN GÖKKUŞAĞI haline gelirken sizi çevreleyen IŞILTILI RENK dalgalarını görün.
KALBİNİZİN, CANINIZIN ve RUHUNUZUN nasıl mükemmel Dengeye ve Uyuma girdiğini hissedin. Siz içinizde İLAHİ İKİZ RUHSUNUZ ve MÜKEMMEL SEVGİDE KUTSAL BİRLİĞİ ifade ediyorsunuz. Siz HAYATIN DANSISINIZ ve KUTSAL EVLİLİKSİNİZ.
Bedeninizdeki her hücrenin bu IŞIK KODLARINI nasıl aldığını ve Yüksek Bilinç ve Yüksek Gerçeklik ile tınlamaya ilerlediğini hissedin. Mükemmel ve Güzel bir IŞIK VARLIĞI olduğunuz Hayatın YENİ ALGISINA açılıyorsunuz. Siz YARATICI bir VARLIKSINIZ ve SEÇİM vasıtası ile YARATMAK, SEVMEK, DENEYİMLEMEK, OLMAK için buradasınız.
Şimdi, derin nefes alın ve bu Işık Kodlarının bütünleştirilmesine izin verin.
NOT: Bu güçlü bir aktivasyondur ve sonraki bir kaç gün yorgun hissedebilirsiniz. Andromeda Işık Kodlarını ve Yüksek Bilince ve Yaratıcılığa Andromeda Anahtarını bütünleştirirken, dinlenmenize izin verin. 
(Çeviri: Saffet Güler)
http://www.starchildglobal.com/channels-and-articles/the-andromeda-key-the-starseed-transmissions-2015/

0 comments:

Yorum Gönder