14 Ocak 2015 Çarşamba

Konsey Kimlerden Oluşuyor? – Konsey (Mesaj 15)

 Roman provinces
Uzun zamandan beri sizlerle, “Konsey” olarak sohbet ediyoruz. Birçoğunuz, bizim kim olduğumuzu gayet iyi biliyor. Hatta rüyalarında, vizyonlarında (görüntü) veya meditasyonları esnasında bizlerle buluşuyorlar. Konsey salonu, toplantı odası, amfi tiyatro, ya da bir araya gelinen başka mekânlarla ilgili spiritüel anlamda bir şeyler duyduklarında veya okuduklarında, buralarda nasıl ve ne tarz görüşmeler yapıldığını, anında biliyorlar. Ama yine de, “bizim kim ve ne olduğumuza” dair hala daha soruları olan, çok sayıda kişinin olduğunu da biliyoruz. Bugün, geleneksel mesajlarımızdan biraz uzaklaşıp, henüz bizleri tanımayan kişilere kendimizi anlatmaya çalışacağız.
Bizim terimimizle “Konsey”; Sizlerin Işık Varlıkları, Melekler, Rehberler, Öğretmenler olarak çeşitli isimlerle adlandırdığınız varlıklardan ve kendinizin diğer suretlerinden oluşan bir “meclistir”. Bu meclis, enkarne olduğunuz şu anki yaşamınızla ilgili kararlar almanıza yardımcı olmak için, sürekli oturum halindedir. Gerek sizin Dünya’nızda, gerekse başka dünyalarda, bir Konsey’e tabi olmayan hiçbir varlık yoktur. Ve tabi olduğu Konsey’e erişimi olmayan hiçbir varlık da bulunmamaktadır. Sizin kendi Yüksek Öz’ünüz de, tabi olduğunuz Konsey’de kalıcı bir “koltuğa” sahiptir. Bu sizin için pek de şaşırtıcı bir şey olmamalıdır. Çünkü tabi olduğunuz Konsey’iniz, sizin yararınıza sürekli oturum halindedir. Sezgileriniz, buradan gelmektedir. Önsezilerinizin, içsel dürtülerinizin ya da bilgilerinizin kaynağı, bu Konseydir.
 
Aslında sizler, herhangi bir bilgi veya rehberlik almak için, uykudayken ya da meditasyon yaparken Konsey’inizi sıklıkla ziyaret ediyorsunuz. Bu ziyaretleriniz sırasında, Konsey’inizi bir kere bile “oturum dışında” bulamazsınız. Veya hiç ihtiyacınız olmayan ya da hiç ihtiyaç duymayacağınız bir bilginin size sunulduğunu da, asla göremezsiniz. Bu oturumlarda, normal bilinçli zihninizi “alt-üst” edebilecek potansiyeli taşıyabilen, ancak uyandıktan sonra genellikle hatırlamadığınız bilgiler bulunmaktadır.
Bu bilgilerin uyandıktan sonra hatırlanmaması, onların size verilmediği ya da sizin bu bilgilerden yararlanmadığınız anlamına gelmez. Her ne kadar normal bilinçli zihniniz, (şimdilik) bunların farkında değilse bile, Öz Benliğiniz bu bilgilerin gayet iyi farkındadır. Ancak yeni yılınızın ilerleyen günlerinde, sizin “Yüksek Benlik/ Öz Benlik” dediğiniz varolma halinizin, gitgide daha fazla suretlerini somutlaştırmaya başladığınızı göreceksiniz.
Sizin bu “gelişiminiz”, yeni yeni ortaya çıkan bir şey değildir. Bu, bir süreden beri devam eden bir işlemdir. Zaten çoğunuz da bunun farkındaydınız. Sizler bu işleme, “yükseliş” diyorsunuz. Ve bedeniniz gitgide Öz varlığınızın şeklini almaya başladıkça, sizler de “yükseliş belirtileri” dediğiniz çeşitli ağrı ve sancıları deneyimliyorsunuz. Bunların hepsi geçicidir. Ve biz de bu belirtileri, dikkatli olmanız gereken bir şey olarak değil de, yükseliş işleminin “alametleri” olarak görmenizi diliyoruz.
(Yükseliş belirtileri konusunda, “Konsey 12” de bahsedilmiştir. Lütfen o mesajda yer alan, “Ancak bu sözlerimizin sizler tarafından, “bir doktora danışmayın” anlamında algılanmasını, asla istemeyiz” cümlesini dikkate alınız.)
Evet, artık bizim kim olduğumuzu öğrendiğinize göre, gelecek mesajlarda normal konularımıza dönebiliriz. Bu sene boyunca tüm kaynaklardan alacağınız mesajlarda, daha çok bu konunun işlendiğini göreceksiniz. Çünkü zaman, bunu gerektirmektedir. Artık, “gerçekte kim olduğunuzun” nihayet farkına varma zamanınız gelmiştir. Şimdi, İlahi Öz’ünüzü “kasten ve bilinçli” bir şekilde ortaya çıkarmanın tam zamanıdır. Yükseliş süreci, giderek hızlandırılıyor. Ve bu dönemde bizim amacımız da bu olduğuna göre, her zaman olmasa bile, sıklıkla bu konu hakkında söyleştiğimizi göreceksiniz.
Hızlanan yükselişinizin tadını çıkarın!
Bu çeviriyi yapan Mor Alev Dostuna, Ron Head ve Konseye çok teşekkürler. Mesajın orijinaline http://www.oraclesandhealers.wordpress.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen“Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.
Telif Hakkı©2015 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2015 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder