21 Ocak 2015 Çarşamba

KRYON: “ÖZDEN GELEN İFŞA EDİLDİ”

16206_763133997109377_3585436149691831983_n

KRYON MESAJI

“ÖZDEN GELEN İFŞA EDİLDİ”

Bu canlı kanallık Portland, Oregon’da verildi22 Kasım, 2014

Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Bu akşam size daha önce hiç yapmadığımız şekilde çok önemli bir sistemi ortaya koymayı diliyoruz. Bu bilgiye “Özden Gelen/Doğuştan Gelen ile ilgili bilginin başlangıcı” adını vereceğiz. Daha önce mesajlar verdik ve bunlardan birinin adı Gizemli Özden Gelen idi. Ek olarak, size kendi bedeniniz ile ilgili özelliklerin bazılarını verdik ve bu akşam bunu daha fazla zenginleştirmek istiyoruz.

Muhteşem Özden Gelen

Sevgililer, size bedeninizde sadece gizemli olmayan – çünkü o 3B’de değil- ama onu gerçekten tanımlayamayacağınız kadar anlaşılması zor olan bir işlemi anlatmak istiyorum. O size ait, bu nedenle o aslında sizsiniz. “İçimde gerçekten hakkında hiç bir şey bilmediğim bir şey nasıl olabilir, Kryon?” diye sorabilirsiniz. Size tekrar vereceğim yanıt, DNA’nızın henüz tam kapasitesinde çalışmadığıdır ve konu budur. Bilinciniz henüz bedeninizde işbaşında olan şeylerin bazı türlerinin gerçekliğine senkronize olmadı. Ama bu kavrayışlar size en sonunda geliyor ve insanlığın yeniden ayarlanması içinizdeki evrimleşmiş Ruhu içeriyor ve bu kanallıkta bundan biraz daha konuşacağız.
 
Önce Özden Geleni tanımlayalım: Özden Geleni bu kadar gizemli kılan şey, onun beyin fonksiyonu olmamasıdır. Ayrıca o, belki de, bedeninizdeki merkezileşmiş olmayan sistemlerden biridir. Bunu idrak etmeniz sizin için zordur. Bu sistem keşfedilmedi, bu nedenle tıp biliminde de tanımlanmadı. Buna rağmen tekrar tekrar görülmektedir.
DNA’nızda sahip olduğunuz şeyi açıklamak çok zor. Bedeninizdeki trilyonlarca DNA molekülünün hepsi her zaman birbirleriyle iletişim içindedir. DNA’nın yaptığı şeyi gözönüne alırsanız, bu şekilde olmak zorundadır. Bedeniniz hangi türde hücreye ihtiyacı olduğunu ve ona nerede ihtiyacı olduğunu nasıl biliyor? Özden Gelen doğumunuzda tüm bunlardan sorumludur. DNA’nın gerçekten ezoterik merkezi kontrol olduğunu söyleyebilirsiniz. Özden Gelen, kendisini tek bir varlık olarak bilen DNA’nın trilyonlarca parçası etrafındaki alandır. Tüm DNA bu alanda tek bir sistem olarak birlikte çalışır ve bu tek sisteme Özden Gelen adı verilir. Bunun bedeninizde tek bir şey olarak görünen, zeki beden – Özden Gelen (Innate) – adını verdiğiniz DNA hücrelerinin kombinasyonu olduğunu söyleyebilirsiniz. O merkezi değildir. Bedenin Özden Gelenden sorumlu olan tek bir organı veya bezi yoktur. Bedenin her bir parçası bu zeki beden sistemine dahildir.
Özden Gelen vasıtasıyla çözümleri nasıl bulacağınızı bilirsiniz ve çoğu zaman kas testi veya kineziyolojiyi kullanırsınız. Bir çok yolu vardır – hafifçe vurma, bedenle konuşma, kod çözme ve dahası. Tüm bu sistemler size zeki beden geribildirimi adını verdiğiniz şeyi verir. Bu, zeki bedenin size ne söylemek istediğini bulmak için çok başarılı şekilde yapılır. Bu prosesleri yapanlar bedendeki “zeki alan” ile konuştuklarını kesinlikle biliyorlar. Bu alan bir organı veya bir bezi ve beyni değil, bir bütün olarak DNAyı temsil eder.

Özden Gelen Zeki Bir Destekleme Sistemidir

Size Özden Gelen hakkında anlatmak istediğimiz ilk şey, onun sinir sisteminiz veya beyin sisteminizin şimdiye kadar bilebileceği herhangi bir şeyden çok daha fazla “bilen” beden – genişliğinde bir sistem olduğudur. Özden Gelen her yerdedir. Ayak tırnağınızda ve saçınızdadır. Özden Gelen DNA’nın bulunduğu her yerdedir, DNA’nın var olduğu her formdadır. O eşsizdir ve o sizsiniz.
Şimdi, tıp biliminin bunu tekrar tekrar gördüğünü, ama onu anlamadıklarını anlattık. Size bir örnek vereyim. Bir İnsan Varlığının omurga kordonu bir kazada koptuğu zaman, ebediyen kopar. Bundan daha önce bahsettik ve size şöyle dedik, “Omurga sinirlerinin yeniden bağlanmaması ve büyümemesi garip değil mi?” Bedendeki başka her şey yenilenmek üzere programlanmıştır, ama bu bölgedeki hücreler yenilenmez. Kopmuş bir kol veya bacak bunu yapabilir, ama omurga kordonundaki sinirler yeniden bağlanamaz. Ayrıca onun yenileneceği bir zamanın geleceğini ve bunun gelmekte olan evrimleşmiş İnsanın parçası olduğunu söyledik. Ama şimdi bunun olma şeklinden konuşalım.
Şunu zihninizde canlandırın: Diyelim ki, belden aşağısı felç olan birini tanıyorsunuz veya gördünüz. Sadece başını sallamaktan başka hareket yapamayan, sandalyede oturan bir adam veya kadın. Omurgada sinirlerin çoğunun kopması, hiç bir harekete izin vermemesi, buna rağmen bedendeki beynin kopuk sinyallerine bağlı şeylerin çalışmaya devam etmesi size anlamlı geliyor mu? Size kalp atışının zamanlamasının, sinyallerin doğru kalıpta olması için beyinden gönderildiği söylenmesine rağmen, kalp kasları atmaya devam ediyor.
Bilimin kalp için buna yanıtı yok, ama, sindirim de devam ediyor, üreme sistemi devam ediyor ve boynun aşağısındaki beden fonksiyonlarının çoğu kesintisiz. Buna rağmen beyin artık sinyaller göndermiyor. Bunu nasıl açıklarsınız? Tıp biliminin aslında kalp için çok iyi bir açıklaması var, çünkü bunu her zaman görüyorlar. Size kalbin özerk olabileceğini, sinoatriyal düğümdeki özel hücreler vasıtasıyla çarpmasını sağlayabildiğini söylüyorlar. Bu onların Özden Gelen tanımı! Onlar aynı zamanda işbaşında olan mükemmel bir destekleme sistemi görüyorlar.
Bu, sizi canlı tutan DNA alanındaki bir destek sistemidir. Bedeninizin DNA alanı gerçekte beyne bağlıdır ve sinyaller hala kuantum şekilde gönderilir [kablosuz]. Sinoatriyal düğüm alan vasıtasıyla beynin aktarımlarını “toplamaya” devam eden sinir antenidir. Bunda o kadar iyidir ki beyin ölü olsa bile, yedek pil gibi bir süreliğine kalıbı “hatırlar”. 
Kuantum DNA alanınızın, omurga kordonu kopsa bile her zaman tüm beden ile bağlantılı olduğunu hatırlayın. Beyin sinyaller göndermeye devam eder, DNA alanı bunları alır ve kalp kaslarına, sindirim proseslerine – diğer bölgelerdeki kaslar dışında her şeye – gönderir. Omurga incinmesinde bedenin bu tuhaflığına dikkatle bakmanızı istiyorum, haklı olduğumu bileceksiniz. Bu fenomenin gerçek – dünya kanıtına sahipsiniz.
Özden Gelen, zeki beden beyne giden hatlar kopsa bile sizi hayatta tutar. Özden Gelen, hayatta kalma organı dediğiniz beyinden çok daha fazla zekidir. Beyin muazzam bir hayatta kalma ve var olma bilgisayarıdır. Size burada olma yeteneği verir. Ama zeki değildir. Kanınızda korkunç bir hastalığınız varsa bunu size söyleyemez. Özden Gelen söyleyebilir.

Özden Gelenin Tekilliği (Eşsizliği)

DNA’nızı trilyonlarca şey yerine tek bir şey olarak düşünmenizin zamanı. Bilim DNA’nın kendisiyle iletişim kurabildiğini bile farketmiyor, bedeninizin yaptığı şeyleri halledebilmesi için DNA kendisiyle iletişim kurmak zorundadır. Öğrettiğimiz şeyin güzelliği şudur: Beynin kontrol ettiği maddi beden Özden Gelene köprü kurmaya başlıyor. Bu köprü sezgi vasıtasıyla olacak ve en sonunda kendi tıbbi sezgiseliniz olacağınız bir zaman yaratacak! Sadece bedeninizde neler olup bittiğini bilemeyeceksiniz, aynı zamanda Akaşanızın enerjisinin çok daha yüksek anlayışına sahip olacaksınız.
Özden Gelen kendi programlama türüne sahiptir. Bilmeniz gereken bir şeyler için programlanmıştır, bu yeni enerji ile, o programı yeniden yazmanın zamanıdır.

Hayatta Kalma Programlaması

İnsan beyni maddi bedenin hayatta kalması için programlanmış iken, Özden Gelen ruhsal hayatta kalma için programlanmıştır. “Fark nedir?” diye sorabilirsiniz. Maddi bedenin hayatta kalması kaplanın sizi avlamasından kaçma ve yiyecek ve barınak bulma yeteneğinizdir. Size bu şeyleri çözmek ve hayatta kalmak için mantık sağlar. Ruhsal hayatta kalma çok farklı bir şeydir ve çok ezoteriktir. Çok daha geniş bir hayatta kalma türüdür. İnsanlığı ruhsal evrime iter ve DNA’nızın yüksek çalışma seviyesini sağlar. Açıklayayım.
Özden Gelen kadim insanların bildikleri şeyleri bilir. Büyük planı bilir; hatırlayın, o Yüksek Benlik ile bağlantılıdır. İnsanlık gezegensel mezuniyete doğru bir karar verebilmeden önce bu gezegende insanlığın ne kadar uzun süre bulunacağını bilir. Özden Gelen bunu bilir; DNA’nız bunu bilir. Özden Gelenin birincil yönergesi nedir? Sizin için yapabileceği her şeyi yapmak, özgür seçimde size çoklu şanslar vermek, uyanışın gerçekleşmesini sağlamak, bu nedenle, hayatta kalma köprüsünü geçip yükselmiş gezegen statüsüne ilerlemesini sağlamak. Bu birincil yönergedir.
Ruhsal hayatta kalma Dünyanın potansiyel evrimini temsil eder ve her şey bunun etrafında tasarlanmıştır. Özden Gelen sizi özgür seçim sistemi içinde, olası her şekilde ruhsal farkındalığa itelemek için tasarlanmıştır. Özden Gelen bunun içindir. Tüm bunlarda büyük planı görüyor musunuz? Potansiyelinizi kullanmanıza yardımcı olması için dahili rehberlik sistemine sahipsiniz.
Bu süreçte, Özden Gelen çok farklı şekillerde maddi beden kimyası ile de köprü kuruyor. Özden Gelen kendiliğinden düzelmeden sorumludur. Şimdi bunun nereden geldiğini biliyorsunuz. Gerçekten bunun beyinden geldiğini mi düşündünüz? Bir İnsanın hastalığı bir gecede nasıl yok olabilir? Maddi bedenin bir gecede o kadar dengesiz olan bir şeyden kendisini temizlemesi nasıl mümkündür? Doku neredeyse bir gecede şifaya neden olmak üzere nasıl büyük bir hızla büyüyebilir? Size hastanelerin tekrar tekrar gördükleri bir şeyi verdim. Bunların filmini çekiyorlar, doğruluyorlar ve kimyasal olarak test ediyorlar.Normalde bunun gerçekleşmesinin imkanı yok diyebilirler. Spiritüel olanlar için, bu bir mucize olmalı! Bilimsel bir akıl için, bu açıklanamaz kalıyor. Bunun güzelliği, aslında açıklanabilir olmasıdır. Bu Özden Gelenin mucizesidir! Sizi hayatta tutan kendi bedeninizdir. Bu mükemmel mucizevi bir destek sistemidir.
Bu sahip olduğunuz güçtür. Özden Gelen sonunda maddesel benliğe köprü kurmaya başladığı zaman, bugün bildiğiniz haliyle İnsan Varlığı ortadan yok olur. Onun yerini alan çok daha uzun ömüre sahip olur, kendisini onarabilir ve hatta kol ve bacaklarını geri büyütebilir. O bu şekilde tasarlanmıştır sevgililer ve bu size anlamlı gelmeye başlamalıdır.

Özden Gelenin Eski Enerji Programlaması

Şimdi Özden Gelenin ne olduğunu bildiğiniz için, Özden Gelenin geçmişten gelen programlamasından konuşalım. Kryon Birinci Kitapta [1993], Özden Gelenin sorumlu olduğu bir şeyden söz ettim. “Karmanızı bırakmanın zamanı” dedim. Karma, geçmiş yaşam deneyiminin sonucu olarak kendinizle taşıdığınız enerjidir, perdeden reenkarne olan bedene çekilir. Tamamlanmamış işin enerjisidir. Bu karmadır. O gerçektir ve eski enerjide gerekliydi.
O DNA’dadır ve Özden Gelen onu yönetir. Karmanızı bırakmanızı söylediğim zaman, bedeninizle ve hücrelerinizle konuşmanız gerektiğini söyledim. Bunu yaptığınız zaman şöyle söyleyin, “Geçmişin enerjisiyle işimi tamamladım. Eski karmamı bırakıyorum. İleriye gidiyorum.” Bunlar maddi bedenden Özden Gelene köprü kuran süreç ile ilgili benden şimdiye kadar aldığınız ilk talimatlar idi. Saf niyeti kullanmanızı söyledik. 

Hücresel Değişim Otomatik Değil

Saf niyet hücrelerinize, o kadar saf şekilde hitap eder ki, beden onu gerçek olarak görür ve buna göre davranır. Karma bu şekilde bırakılır. O sizi patron olarak görür, olması gerektiği gibi ve ona göre davranır. Tüm o yıllar boyunca ifade edilmemiş olan şeyi görmenizi istiyorum, ifşa etmenin zamanıdır. Bunun sizin için bir anlamı olmasını istiyorum, bu nedenle önce bunun mantığını sunuyoruz. Beden hangi programlamaya sahip olursa olsun, tamamen özgür seçim ile yönetilir. Beyninizin hayatta kalma talimatlarına itaat etme veya etmeme seçimine sahipsiniz. Bu mesajın gerçek olduğuna veya olmadığına inanma özgür seçimine sahipsiniz. Bu nedenle, bu yeni enerjide ezoterik seçimler bedeninizden otomatik olarak gelmeyecek. Özgür seçim, Özden Geleni yeni enerjiye girmesi için yönlendirmek üzere ilahi bilincinizi kullanmanız gerektiği anlamına gelir. Yaşlı bir ruh olarak karmaya artık gereksinim duyulmadığı, Özden Gelenin karmayı kendisinin bıraktığı yeni enerjiye gelirken, bu size bir anlam ifade ediyor mu? Yanıt hayırdır. Özden Gelen yönlendirme bekler ve bilinç değişiminiz DNA’nıza programlanmamıştır. Özgür seçim tüm bunlarla ilgilidir.
Şimdi dinleyin, çünkü bu günün öğretisidir. Özden Gelen, yeni talimatlarını alıncaya kadar önceki gibi devam edecektir. Özden Geleni yeniden programlamalısınız, çünkü o eski enerji eğilimine sahiptir. Siz bir İnsan oldukça sizinle aynı şekilde çalışmaktaydı. Belirli şeyleri belirli şekilde yapmak için tasarlandı ve bunu değiştirmenin zamanıdır. Bilinciniz bunu değiştirmenin anahtarıdır. O her zaman vardı ve her zaman var olacak. Özden Gelenin talimat setleri adını vereceğim şeyin programını bozmak için özgür seçiminiz gereklidir. Karmanızı bırakmak size verdiğim ilk yeni enerji talimatıydı ve şimdi bir diğeri var.
Bedeninizdeki Özden Geleni tam şu anda yeniden programlayın! Bu yeniden programlama özgür bilinçli niyetiniz iledir ve zor değildir. Saf niyetle bilinciniz beden değişiminin kralıdır. Kimyanızı değiştirebileceğinizi ve bedeninizi iyileştirebileceğinizi her zaman biliyordunuz, bu nedenle Özden Gelen ile konuşmak anahtardır. Şimdi bu daha karmaşık hale geliyor. Eski programın ne olduğunu söyleyeceğim.

Gücünüz

İşte bunun işleyiş şekli: Özden Gelen ile en iyi arkadaşınız gibi, önünüzde oturan bir İnsan varlığı ile konuşur gibi konuşmalısınız. Düşünün, en iyi arkadaşınız ile muhabbet edeceksiniz. Şeyleri tekrar tekrar yineler misiniz? Yanıt hayırdır. Bunun yerine, iyi bir arkadaşa dinleme ve anlama zekası güvenirliliğini verirdiniz. Bu, Özden Gelene vermeniz gereken güvenilirliliktir. Özden Gelen sizin zeki bedeninizdir ve ruhsal hayatta kalmanız olarak düşündüğü şeyi yeniden programlamanızın zamanıdır. Bunun nedeni, Özden Gelenin enerji işaretleyiciyi sizinle birlikte geçmemiş olmasıdır. Bilinciniz bu yeni enerjiye geçti, eski orijinal hücresel yapınız değil. Sevgililer, yeniden ayarlama otomatik değildir.
Yaşlı ruh, anlaman gereken bir kaç şey var. Özden Gelenin geçmiş yaşamlarınla ilgili her şeyi bilmesini, ama seninn bilmemeni ilginç buluyor musun? Etkili bir sistem için bu nasıldır? Daha fazlasını bilmek ister miydin? Geçmiş bir hayatta sahip olduğun, kazanmış olduğun, bugün tekrar kullanabileceğin hangi enerji? Bundan bahsetmiştik. Akashı kazmak bilincin özgür seçimiyle ve Özden Geleniniz ile konuşarak yapılır. Kas testi, hafifçe vurma, bedenle konuşma, onaylamalar, kod çözme – İnsan beyninin maddesel mantığından kurtulmak için yapabildiğiniz her neyse – Özden Gelen ile çalışır. Bu potansiyeli tam olarak kavramak için gerçekliğinizde farklı şekilde düşünmek zorundasınız. İçinizdeki şeyleri değiştirmek için, miktar, tekrarlama ve diğer lineer kavramlara alıştınız. Artık değil.
Şimdi neyi yeniden programlamanız gerektiğinden konuşalım, ki bu Özden Gelenin en büyük sorunudur.

Bedeninizi Yeniden Programlamak

Bir numara: karmanızı bırakın. Tekrar söylüyoruz, bu birincisidir. Sizi etrafta itip kakmaya devam eden nedir, sevgililer, kişiliğinizin zayıf noktası mı? Anlamadığınız oradaki şey nedir? Size söyleyeceğim, bu geçmişin enerjisidir ve gelecek için gerekli değildir. Ondan kurtulun. Özden Gelen ona söylediğiniz şeyi yapacaktır. Eğer onu ruhsal mantık olarak görürse, işbirliği yapacaktır, çünkü bu mesajda, Özden Gelen sizinle birlikte dinliyor! Sizin bildiğiniz şeyi biliyor ve kendi Özden Geleninizi değiştirmek için bilinç tetikleyicisiniz.
İki numara: Özden Gelenin başlıca yönergesini değiştirin. Özden Gelenin hiç anlamı olmayan şeyi yapmak için oluşturulduğu şey nedir? Size tam şu anda söyleyeceğim ve bu bugüne kadar en büyük ifşaatlardan biridir. Sevgililer, gezegende ruhsal ilerleme için şu anda, motor olan reenkarnasyon adı verilen bir sistem var. Örneğin, bir hayat yaşarsınız, bazı şeyleri öğrenirsiniz ve ölürsünüz. Gezegende yeniden doğarsınız ve DNA’nızda ve Akaşanızda geçmiş hayattan taşıdığınız bilgelik vardır. Her hayat size daha fazla bilgelik verir ve bu bilgeliği kullanmak veya kullanmamak için özgür seçime sahipsiniz. Ama bu doğumunuzda yeni bir potansiyel olarak sizinle birlikte gelir.
Yaşlı bir ruh, yeni ruhlardan daha fazla ezoterik bilgelik taşır. Şimdiye kadar bunu anlıyor musunuz? Siz, yaşlı bir ruh olarak orada bulundunuz ve bunu yaptınız. Gezegendeki acemileri gördünüz mü? Hiç bir şeyi anlayamıyorlar! Siz bugün sandalyede otururken, her bir yaşam bir bilgelik kütüphanesi oluşturuyor. Yaşlı bir ruh olduğunuzu biliyorsunuz. Şimdi Özden Gelenin bununla ne ilgisi olduğunu tahmin edin?

Özden Gelenin Eski Programı

İşte Özden Gelenin yapmayı öğrendiği şey, bu eski sistemin gerektirdiği şeydi. Hazır mısınız? Ölüm. Mezun olmanız, bilgeliği toplamanız ve sonraki yaşamda daha yüksek ruhsal bilince ilerlemeniz için, kısa ve üretken bir hayata sahip olmaya gereksiniminiz var. Sonra o bilgelik ile yeniden doğarsınız. Öğrenme döngüleri ne kadar hızlı olursa, gezegenin yüksek titreşime uyanması için – ruhsal evrim – daha yüksek potansiyel olur. Bunun nereye gittiğini görmeye başlıyor musunuz? Özden Gelen size bilerek kısa hayatlar verir! Ne sistem! Bundaki anlamı görmeniz önemlidir. Daha eski bilinçte, bu “aydınlanmanın motoru” oldu. Yaşlı ruhların yeniden gelmesi anahtar idi. Bırakın onlar deneyime ve bilgeliğe sahip olsun. Sonra bu bilgeliğin kullanılabilmesi için onları gezegene geri gönderin.
Eski enerjinin şimdiki – yaşam bilgeliğinin gezegenin ızgarası tarafından kavranmasına [kullanılmasına] gerçekten izin vermediğini hatırlamak önemlidir. Bu yalnızca yeniden doğuş ile ve DNA’nın sadece yaklaşık üçte bir potansiyelinin çalışmasıyla gerçekleşiyordu.
Aniden 2012′de, işaretleyiciyi geçtiniz [ekinoksların presesyonu ile ölçüldüğü gibi] ve kadim kehanetçilerin hepsinin size anlattıkları bilinçteki yere geldiniz. Sevgililer, ben bu nedenle buradayım! İlk defa, 25 yıl önce geldiğim zaman mümkün olduğunu gördüğüm şeyi yapma yeteneğine sahipsiniz. DNA’nız evrimleşmeye başlıyor.
Hepinizin sahip olduğunuz bilgeliği aktarmak için ölüm geçişinden geçmeye gereksiniminiz olmadığını Özden Gelene söylemeye başlamanızı istiyorum. Şimdi yeni bir süreç var ve bu hepinizin geçmişte sahip olduğunuzdan farklıdır. Bugün yalnızca şu andaki bilgeliğinizi gezegenin ızgaralarına aktarabilmiyorsunuz, aynı zamanda başlangıçtan bu yana öğrenmiş olduğunuz her şey uygulanabiliyor da. Tam Akaşik bilgeliğiniz ve öğreniminiz aniden Dünyanın enerjisine gerçek zamanda erişilebilirdir.
Artık çabucak yeniden doğmaya gereksiniminiz yok. Bunun yerine, DNA’nızın etkililiği artmaya başlarken, bunu burada kalarak yapabilirsiniz. Yüzde 36′ya erişinceye kadar (nümeroloji uygulayın), süreç tamamdır. O zaman kalma yeteneğine sahip olursunuz – çok uzun zaman! Sevgililer, Özden Gelen bunu bilmez. Binlerce yıldır, bu gezegenin ruhsal büyümesini kısa ömürler vererek ilerletmekteydi. Özden Gelenin bunu bilmeye gereksinimi var ve bunu söyleyecek olanlar sizlersiniz. Daha uzun ömürler gezegenin evriminin anahtarıdır!
Sevgililer, yeniden doğmak ve tekrar baştan büyümek zorunda kalmazsanız bu gezegende daha fazla şey başarabileceğiniz mantıklı gelmiyor mu? Kalın!
Bu dünyada, “Bu aptalca. Bir şekilde doğarsın ve o şekilde kalırsın.” diyecek olanlar çok. Ama bu sadece eski geleneksel düşüncedir. Bedeninizde neredeyse her şeyi yeniden programlayabilirsiniz! Birçoğunuz tüm kişiliğinizi, hatta belki İnsan doğanızı değiştirdiğinizi biliyorsunuz! Maddesel yapınızı bile değiştirdiniz. Yaşlanmayı durdurmuş olan bunu okuyanlar var ve bu bununla ilgili – bu şeylerin gerçek olduğunun kanıtı.
Bugün bildiğiniz şekliyle yaşlanma sürecini durdurmanın anahtarı Özden Geleni yeniden programlamaktır. Bedeniniz, sizi yaşlandırmak için tasarlandı. Hücresel bedeniniz gençleşmek için tasarlandı ve bunu iyi yapmıyor. Anlıyor musunuz? Bunu değiştirmek Özden Gelenin işidir, ama bunu yapmak için sinyale gereksinimi var. Bu özgür seçimdir ve bunu yapabilecek olan tek kişi sizsiniz – bir eğitmen veya şifacı değil, ya da bir kanal değil. Özden Gelen ile nasıl iletişim kuracağınızı öğrenmeye gereksiniminiz var.
Özden Gelene şöyle söyleyin: “Ruhsal büyüme yaratmak için artık ölmek zorunda değilim.” Bunu istediğiniz her şekilde yapabilirsiniz. Pozitif olan onaylamaların nasıl oluşturulduğunu öğrenin. Hangi proses yolunuza çıkarsa bedeniniz ile temasa geçin. Zeki beden ile iletişim kurmaya hazırsınız.
Şimdi, bunun güzelliği aşağıdadır: Özden Geleni hiç bir şeye ikna etmek zorunda değilsiniz. O biliyor! Çağrıyı beklemekte! Bilincinizde yaptığınız ilerlemeyi görür görmez, bu iş bitmiştir. Bunu duydunuz mu? Özden Gelen kim olduğunuzu bilir! Herşeyden önce, o zeki bedendir. Ama siz çağrıyı yapıncaya kadar bilmez.
Özden Gelen, ruhsal evrimin yeni ve evrimleşmiş yolunu görür görmez işbirliğine hazırdır. Bunun sonucu çok daha uzun yaşayabilmenizdir. Bazıları, “Bunu istediğimden emin değilim!” der. Eğer bunu söylerseniz, o zaman yaş eşittir sağlık problemleri olan eski paradigmayı benimsersiniz. Böyle olması gerekmez! Bu sonraki şeydir: Yaşlanmazken sağlıklı kalın. [Kryon gülümser]. Gençleşmek karmaşık değil! Sevgiyle dolu olması mümkün mü? Evet. O yeni mi? Evet. O aynı zamanda iyi çalışacak kadar zekidir.
Sevgililer, insanlığa hiç veremediğim bir niteliği size henüz verdim ve bu akşam bunu ilk kez duydunuz. Bu bilginin verilmesi için, 2012 enerjisini geçmek, 2013′ü geçmek ve 2014′e gelmek zorundaydınız. Gerçeği bilmenizin zamanı. Size öğretilmiş olandan çok daha fazla kontrole sahipsiniz. Bu ne kadar güçlü olduğunuzdur. Bunu göreceksiniz ve o zaman buna inanacaksınız. Aslında, hepiniz eşsizsiniz ve hiç biriniz aynı kuvvetle Özden Geleni uyandıramayacaksınız. Çünkü her biriniz eşsiz ruhsal yolda olan bireylersiniz. Sevgililer, kim olduğunuzu biliyorum!
Bu gezegenin yaşlı ruhları, uyanın! Yeni bir sürece ve yeni bir yaşam türüne uyanın. Ömür sürenizi iki katına ve daha fazlasına çıkarabilirsiniz! Etrafınızda gördüğünüz şeylerden korkmayın. Bunu hiç kabul etmeyenlar olacaktır ve sonuç onların bunu yapamayacak olmasıdır. Bunu anlamıyorlar. Yavaşça, sizler pek yaşlanmazken, siz ve onlar arasındaki farklılıklar aslında onları korkutabilir. Bu ebediyen olmayacak, çünkü tüm insanlığın bu akşam öğrettiğim şeyin doğru olduğunu bileceği bir zaman gelecek.
Ve öyledir

KRYON

(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder