23 Ocak 2015 Cuma

Öz Benlik, Yükseliş ve Alçalış – Konsey (Mesaj 16)

 All I See is Part of Me
Sevgili Dostlar, bugün iki yazıyla birbiriyle bağlantılı ve çok önemli iki konu üzerinde duruyoruz. Birincisi, eğer bakış açınızı değiştirirseniz ve kendi gücünüzü, sorumluluğunuzu elinize alırsanız, illüzyonun ötesine geçebilir ve kendi yarattığınız cennette yaşadığınızı anlarsınız. Bütün boyutlar burada! Bu mesaj çok ama çok önemliydi. (Bağlantısı burada: Cennetten Mektuplar #5169 – Hakikat, O Kadar Uzakta Olabilir mi?)
Kendi cennetinizi yaratmanızı kolaylaştıracak yöntemlerden biri de meditasyon. Meditasyon, iç sesimiz, dengede kalmak hakkında bir-iki gündür yeni bir yazı yayınlamadım ama bu derin konuları bitirmedik, devam edeceğiz. Fakat, her şey sırayla; yani yeni başlayan arkadaşlara geçen gün vermiş olduğum çalışmaya ısrarla devam etmelerini öneririm. (Bağlantısı: Meditasyon Sırasında Olanlar ve Sade bir Günlük Meditasyon) Böylece kendi ruhunuzun derinliklerini tanıma fırsatını kendinize vermiş oluyorsunuz. Bu da bizi, bugün kapsayacağımız ikinci önemli konuya getiriyor:
 
Yüksek benliklerimiz aslında bizimle beraber! Evet, adına genel olarak “Yüksek Benlik” demeye alıştığımız parçamız, bizim genişlemiş, bilge, evrensel ve zamansız halimiz olarak tarif edebileceğimiz bütünümüz artık yeryüzüne “alçalmış” durumda. Biz özümüzü, aslımızı, gerçek benliğimizi tarif ederken “Yüksek Benlik” terimini kullanmaya alıştık ancak, artık o parçalarımız bizim onlara “Yüksek Benlik” yerine “Öz Benlik”  ya da “Gerçek Benlik” dememizi istiyorlar. Ben şimdilik, ortak bir terim olduğu ve sizlerin neden bahsettiğimi daha iyi anlayabilmeniz için eski terimi de kullanıyorum, ama Onlar benim 2015 ortasından itibaren kesinlikle bu tanımlamayı rafa kaldırmamı istiyorlar.
Bundan birkaç hafta önce bir seansım sırasında bir ziyaretçimin “Öz Benliği” çok güzel bir benzetme yaptı. Dedi ki, “Ben senin tepe çakrana bir kordonla bağlanmış uzaklarda, belki de uzayın derinliklerinde uçan bir devasa kırmızı balon değilim. Ben senim. Ben seninleyim ve sen benimlesin. Biz birbirimizin içindeyiz, ben “gerçek” senim. Ben buradayım. Tam burada!” Oysa ki “Yüksek Benlik” kelimelerini kullandığımızda sanki yükseklerde bir yerlerde, ulaşılması çok güç bir varlıktan bahsediyormuşuz gibi oluyor. (Bu konuyu 11-11 enerjilerinin bir özetini yayınlamış olduğum eski bir yazımda da işlemiştim.)
Bir başka seansımda ise, ziyaretçim düzenli meditasyon alışkanlığı olan bir kişiydi. Ve onun “Öz Benliği” onun varlığını nasıl hissedebileceği konusunda ipuçları verirken, zihin gözümde kocaman bir sevgi yorganı oldu ve ziyaretçimi sarmaladı. “Ben hep buradayım” dedi. Ziyaretçim bu duyguyu ve onun verdiği resmi hemen tanıdı. Çünkü zaman zaman derin meditasyonda bu muhteşem sevgi yorganını hissediyor, ama tam olarak ne olduğunu bilemiyordu. “Öz Benliklerimiz” etiket, statü, isim, vs, gibi şeylere hiç önem vermiyorlar. Biz ona “Yorgan” ismini taktığımızda gayet mutlu oldu ve bundan sonra da ismi öyle kaldı!
Bu yakınlığı neye borçluyuz? Bence öncelikle bunu, son 50 yıldır ve özellikle de 2012 den beri yükselmekte olan enerjilere, geçtiğimiz bütün enerji portalları ve güncellemelere borçluyuz. Artık vücudumuz yüksek frekanstaki enerjileri taşıyabilecek olgunluğa yavaş yavaş erişiyor. Ben bunu aynı zamanda bir yıldır gelmekte olan Kutsal Anne’nin Sevgi Seli’ne bağlıyorum. İçimizdeki gereksiz bütün molozlar yıkanıp giderken, özümüze geri dönüş yaşıyoruz. İşte bu yüzden sanki yükselirmişiz gibi gelse de, aslında öz benliklerimiz bize iyice yaklaşabiliyor ve “alçalıyorlar”. Bunu sizler de salıverme, teslimiyet ve meditasyon teknikleriyle kolaylaştırabilirsiniz. Konsey Öz Benliğimizle bir olma durumunu bize aşağıda açıklıyor.
Aşağıdaki çeviriyi yapan Mor Alev Dostuna, Ron Head ve Konseye çok teşekkürler. Mesajın orijinaline http://www.oraclesandhealers.wordpress.comadresinden ulaşabilirsiniz.

Siz, sizden daha fazla “Siz” oluyorsunuz

Son mesajımızda kaldığımız yerden devam ederek, şimdi sizlerin “yükseliş” dediğiniz konu hakkında konuşacağız. Bu kanal ve başka kanallar (mesajı alan ve ileten kişiler) aracılığı ile daha önce de söylediğimiz gibi, sizin “yükseliş” olarak tanımladığınız olayı, belki (işleyiş şekline) daha uygun olacağından dolayı, “alçalış” olarak tanımlamanızı öneriyoruz. Bunun açıklamasını yapacak olursak;
Aslında sizin Yüksek Benliğinizin kendisi, bedeninizin içine gitgide daha fazla “enkarne” oluyor. Diğer bir deyişle, siz kendi Yüksek Benliğinize “yükselmiyorsunuz”. Sizin Yüksek Benliğiniz,  bedeninize “inerek” bu yeni enerjileri kaldırabilmeniz için, sizi hazırlıyor. Yani böylelikle, “Sizden daha fazla Siz” oluyorsunuz. (Yine kitabından bir alıntı yaptığımız için) Sevgili Dr. Seuss bizi bağışlasın.
Gerçek şu ki, yakın zaman önceki fiziksel bedeniniz, bu yeni enerjilere dayanamayacağından dolayı,  bir süreden beri yeniden “ayarlanmaktadır.” Şimdilerde deneyimlediğiniz şikâyetlerinizin çoğu da, bundan kaynaklanmaktadır. Bu tür yüksek frekanslara maruz kalmanın, eski bedeninize nasıl bir etki yaratacağına dair, en ufak bir fikriniz bile olamaz. Sizlerin sinir sistemine daha fazla yük bindirmemek için, elimizden geldiğince dikkatli olmaya çalışmamıza rağmen, şu anki bedeniniz için bile zorlayıcı olabilecek zamanlar gelecektir.
Bazılarınızın bu zorlayıcı zamanları hafife alıp, “geleceği varsa, göreceği de var” veya “Ben hazırım!” dediğini sıklıkla duyuyoruz. İzin verirseniz size (o kişilere) şunu söylemek istiyoruz.
Aranızda, “bilincin uyanışı” dediğiniz spiritüel olayın başlangıç aşamasında olan ve bedenlerinde bunun etkilerini deneyimleyen ve zaman zaman bu etkilerle mücadele etmek zorunda kalan ve yaşadıklarından dolayı “umarım delirmiyorumdur” diyen kişiler var. Şu an bile etrafınızda, neler yaşadığının veya neler çektiğinin birazını bile anlatmaya cesaret edemeyen kişilerin olduğunu, size garanti ederiz. Biz size bunları, sizi bekleyen zor zamanlarla ilgili tedirgin olmanız için söylemiyoruz. Sadece şu an nasıl olabileceğini tahmin edemediğiniz veya deneyimlemediğiniz için örnek olarak da alamayacağınız “olasılıklara” karşı hazır olmanız için söylüyoruz.
Mesajın içeriğinde söylediklerimizin, sizi olaylara karşı biraz “hazır hale” getirmekten başka, gerçekten bir önemi yoktur. Önemli olan, kendinizin gerçekten bir “bedene girmiş İlahi bir varlık” olduğunuzu, aynı zamanda Kaynağınızın (Yaratan’ın) Işığı ile bir olan Birin/Bütünün bir kıvılcımı olduğunuzu anlamanız ve en sonunda da bunu “bilmenizdir”.
Sanıyoruz şimdi, “Bu yeni bir şey değil” ya da “Bunları zaten biliyorum” diye aklınızdan geçiriyorsunuz. Ama unutmayın, şu anda zekânız konuşuyor! Biz, “bilmek” kelimesiyle, “Hayatta olduğumu biliyorum” cümlesindeki “bilmek” kelimesinin anlamını kastediyoruz. Evet, hayattasınız ve bunu şu anda deneyimlediğiniz için, net bir şekilde biliyorsunuz. Bu cümledeki net “biliş” ile, zekânızın algıladığı “biliş” arasındaki farkı hissedebiliyor musunuz?
İşte sizin hedefiniz, “İlahi bir varlık olduğunuzu ve içinizde Yaratan’ın kıvılcımını taşıdığınızı” gerçekten bilmektir. Bu zamanlarda olan biten her şey, bu hedef üzerine kurulmuştur. Bazılarınız bu hedefe tek bir yoldan, bazılarınız ise farklı farklı yollardan ulaşacaktır. Merak etmeyin her şey, olması gerektiği gibi olmaktadır. Hepinizin aynı otobüste yolculuk yapması için bir sebep yoktur. Hatta bu, arzulanacak bir şey de değildir. Çünkü sizin deneyimlediğiniz her şey, zaten Bir/Bütün olarak da deneyimlenmiş olmaktadır.  Sizin varoluş şekliniz, böyle düzenlenmiştir.
Bir önceki mesajımızda söylediğimiz gibi, yolculuğunuzun tadını çıkarın!
Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.
Telif Hakkı©2015 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2015 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder