29 Ocak 2015 Perşembe

Izdırabınızı durdurun, dünyayı değiştirirsiniz – Baş Melek Uriel

 Gaia - the great mother of all
Sevgili Okuyucularım, Baş Melek Uriel’in bize söyleyecekleri henüz bitmedi.Dünkü mesajını yayınlar yayınlamaz, aşağıdaki mesajı geldi.
2015 yılının sorumluluklarımızı üzerimize almak ve yeni bir hayat kurmak için dışarıdan gelecek şeyleri beklemek yerine, ayağa kalkıp harekete geçme senesi olduğunu çok konuştuk. Bu mesaj özellikle, acılarımıza nasıl son verebileceğimizi anlatıyor. Uriel’in, hepimizi kişisel sorumluluk almaya çağırmasına hiç şaşırmadım. Artık bunun zamanının geldiğini hepimiz derinden hissediyoruz. 
Aşağıdaki gerçekleri duymak bazen herkesin hoşuna gitmiyor, çünkü dışımızdaki etkenleri suçlamaya çok alıştık, hepimize bu öğretildi. Oysa cesaretle bir tek adım atsak, gerisi çorap söküğü gibi gelecek. Bence acı, ızdırap ve varyasyonları korku dolu egomuzun bizlere dayattığı davranış şekillerinden kaynaklanıyor. Bu yüzden kalbimizi dinlemek, iç bilgeliğimizi tanımak ve sesini egodan ayırabilmek büyük önem taşıyor.  
Bu mesaja kanallık yapan Jennifer Hoffman’a teşekkürler. (http://enlighteninglife.com) Mor Alev tarafından çevrilmiştir.
 
İnsanın doğasında acı çekmek var ve sizler çok çok uzun zamanlardır acı çekiyorsunuz, savaşlarla, hastalıklarla, cinsiyet, kültür, yaş ya da ırk farklılıklarına dayatılmış zulümlerle. Bugün yeryüzünde çok çeşitli ızdırap örnekleri var, savaşlarla harap olmuş ülkelerden, açlığa ve kendi mahallelerinizdeki suistimal, taciz ve kötü davranışlara kadar. Izdırap, küresel ya da bireysel olarak deneyimlenebilir. Hayatında ızdıraba izin veren her kişi, onun hem varlığından, hem de çözümlenmesinden sorumludur. Halkları savaş halinde olanlar kendi güçlerini başkalarına terk etmişlerdir ve hayatlarını bir güçsüzlük durumunda yaşamaktadırlar. Izdırap ve acı çekmek, hayatın her köşesinde olduğu gibi bir seçimdir. Onun hayatınızda var olması sizin özgür iradenizle belirlenir – siz ızdırap çekmeyi seçiyorsunuz, aynı ızdırap çekmeyi hayatınızdan silmeye karar verdiğiniz gibi.
Izdırap çekmeyi, “acı” olarak düşünebilirsiniz ve aslında ızdırabın getirdiği şeylerden biri de acıdır. Ama ızdırabın gerçek doğasında, katlandığınız ya da deneyimlediğiniz, sabrettiğiniz ya da çektiğiniz şey vardır. Izdırabın diğerlerinin size yaptığı kötü şeylerle değil, ama sizin nelere katlanmaya razı olduğunuzla ilgisi vardır. Olmasına izin verdiğiniz şey, size çekeceğiniz ızdırabı getirir ve bu kişisel hayatlarınızda olduğu kadar, gezegeninizin tamamında ve tüm bir insanlık için geçerlidir.
Izdırabınızı sona erdirmek için, nelere izin verdiğinize, neleri kabul ettiğinize bakmalı ve farklı seçimler yapmaya başlamalısınız. Olası tepkilerden dolayı kalbinizle seçmekten korkuyorsanız, o zaman ızdıraba izin vermeyi seçiyorsunuz. Anladığınız gibi, ızdırap savaş gibi şiddetli şeyleri içermek zorunda değildir. Size başkalarının kötü davranmasına izin vermek, açıkça konuşmak yerine arzularınız hakkında sessiz kalmak ya da aslında hiç istemediğiniz bir şeye onay vermek gibi basit şeyler de ızdıraptır. Bu sizin gücünüzü vermeniz demektir ve bunu yaptığınızda ızdırap çekersiniz.
Bugün dünyanızda var olan ızdırap, milyonlarca kişinin onların yolunun üzerine yerleştirilen şeyleri onaylamaları ve bunlara katlanmayı kabul etmelerinden kaynaklanmaktadır. Izdırabı sona erdirmek için bütün bir insanlığın emek vermesine gerek yoktur. Ancak, şimdi birer Işık Fenerine dönüşen çok sayıda Işık İşçisinin yoğun odaklanmasına ve kararlılığına ihtiyaç vardır, böylece gerekli olan değişikliklerin başlaması için karanlığa ışık tutulur ve diğerlerine de katlanmayı bırakıp, yaşamaya başlamaları öğretilir.
Buna çok basit bir hayat kuralını takip ederek başlayabilirler: Birbirinizi sevin. Bu romantik sevgi demek değildir, bu sevgi enerjisi demektir, yani sizin koşulsuz sevgi dediğiniz, kabullenme, tarafsızlık içeren ve yargılamaya yer vermeyen sevgidir. Bu, herkesin bir ve bütün olduğunu, herkesin aynı Kaynak’a bağlı olduğunu ve herkesin varlığının her köşesinde İlahi Mükemmelik’te yaşadığını anlamaktır. Birbirini Yaratan’ın mükemmel ifadesi olarak tanımak ve kabul etmektir.
Şimdi, her zamankinden çok daha fazla, bütün insanlığın huzur ve uyum içinde yaşamaları mümkündür. Çünkü, hem bireysel hem de global olarak, hayatlarınızdaki ızdırabı sona erdirme seçeneğiniz var. Bu seçimi, tüm seviyelerdeki, yani kişisel hayatınızdaki, yaşadığınız semt ve mahallelerdeki, şehirlerinizdeki ve halklar arasındaki tüm karmik bağlarınızı salıvererek ve şifalandırarak yaparsınız. Bu bağları, tanıdığınız ve hatta tanımadığınız tüm kişilere koşulsuz sevgi vererek şifalandırırsınız. Bir ülkeden ve onun halkından, ya da kültürden, veya cinsiyet ya da ırktan nefret etmek, tek bir kişiden nefret etmek kadar yıkıcıdır.
Karma tüm bu seviyelerde bulunmaktadır ve bir halkın insanları onu salıvermeye karar verirse, ızdırap sona erecektir. Ve bütün bir halkın bu konuda hemfikir olması gerekmez, sadece küçük bir yüzdenin bu işi başlatması ve enerjiyi hareket ettirmesi yeterlidir. Bu, çok güçlü bir ışık dalgası yaratır ve o ışık bütün korkuların üstesinden gelerek diğerlerinin de ızdırap çekmeyi durdurmasına ve sevgi, inanç, güven ve kabullenme içeren bir gerçekliği yaşamasına sebep olur.
Bu imkansız bir şey değildir; aslında, şimdiden başladı ve siz görevinizi iyi yaptınız. Ancak, devam etmelisiniz, çünkü bütün bunlar tek tek kişilerle başlar. Sizler dünyayı değiştirme gücüne sahipsiniz, çünkü dünya her birinizin yansımasıdır. Izdırap çekmeyi durdurma kararı alıp, coşku içinde yaşarsanız, bu herkes için bir seçenek haline gelir. Ve ızdırap yerine, barışın mucizesi bütün dünyanın seçmesi için bir olasılık olur.
*******
Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen“Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.
Telif Hakkı©2015 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright©2015 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder