3 Şubat 2015 Salı

BM MİKAİL: “SEÇİLMİŞLER ARASINDA OLACAK MISINIZ?”

hsellf

BAŞMELEK MİKAİL’DEN MESAJLAR- LM-02-2015

“SEÇİLMİŞLER ARASINDA OLACAK MISINIZ?”

Ronna Herman kanalıyla,  LM-02-2015
Sevgili üstatlar, bir çoğunuz için Dünyada yeni yılın başlangıcı; ancak, daha büyük resme baktığınız zaman – bizim görüş açımızdan – yeni bir çağın ve yeni bir Altın Çağın  başlangıcıdır. Birçoğunuz protesto edeceksiniz, bu yeni Altın Çağ gibi görünmüyor. Geçmişte, dünyasal plana getirilmiş olan yeni Yaratımlar çok fazla çaba ve çoğu zaman acı, mücadele ve çatışma gerektirdi. Bu hala dünyanızın birçok bölgesinde Yaratım tarzıdır; ama, böyle olması gerekmiyor. Işığın gölgelerden ayrılmakta olduğunu ve neredeyse sanki iki dünya birbiri üzerinde üst üste binmiş gibi olduğunu anlattık. Bir dünya değişen derecelerde korku, nefret, yargılama, açgözlülük ve Yerkürenin topraklarını kontrol ve fethetme arzusu ile dolu, aynı zamanda Dünyanın insanlarını her türlü araçla baskı altına alma ve boyun eğdirme arzusu ile dolu. Bu gittikçe hızlanan kaosun girdabına yakalanan milyarlarca genç Ruh en fazla sıkıntı çekenlerdir. Tüm negatif düşünce formlarının battaniye gibi o topraklara inerken ve yaratılmış olan nefret vortekslerini büyütürken, o dünya hızla bozuluyor. Evet, Işık vorteksleri olduğu gibi, karanlığın vorteksleri var ve önceden haber verilen Armageddon o yerlere ulaştı.
 
Gölgelerin dünyası üzerine binmiş olan Işık dünyası umudun dünyasıdır, güzel ve uyumlu olan her şeyi büyüten dünyadır. Bu Işık dünyası kardeş sevgisiyle, barış ile, neşe ve bolluk ile doludur – Ruhun ve insanlığın güçlerini bir kez daha birleştirdiği dünya; birlikte yenilmez olduğumuzu göstermek için ilerlediğimiz, herkesin spiritüel zırhlarını kaldırdığı yer. Bu dünyada, cennet köşenizde arzu ettiğiniz şeylerin daha büyük fiziksel tezahürlerini getirirken, Yaradılışın evrensel yasalarını kullanmakta uzmanlaşıyorsunuz. Sizler İlahi Kaynağa erişirken ve Tanrı Tohum Atomunuz ve melek yardımcılar ile partner olurken hem küçük hem de büyük mucizeler bollaşıyor. Işığınız daha parlak hale geliyor ve etki küreniz içinde iyilik için kuvvetli, pozitif bir güç haline geliyorsunuz.
Yakın zamanda, Piramidin önemi ve gücünden çok fazla konuştuk, çünkü Ruhun İlahi Hoşnutsuzluğuna uyanmakta olan bir çok sevgili Ruh var. Bu Alt – Evrenin çoklu boyutlarında konuşlanmış olan Işık Piramitleri, Yaratıcı Işık depolarıdır. Bunlar sizi yıldızlar arasındaki gerçek vatanınıza geri yönlendiren Yol üzerindeki Ara İstasyonlarıdır. Yoldaki yeni adaylar olanlarınız için, Piramit Gücünün nasıl kullanıldığının basitleştirilmiş bir vizyonunu size vermemize izin verin. Dört yanındaki adımların giderek zirveye ulaştırdığı bir Piramidi tasavvur edin. Tabanda, iki yanda aldatmaca ve düşük titreşimli enerji ağına yakalanmış, ne gerekirse gereksin kendi negatiflik dünyalarını kontrol etmek için mücadele eden tüm o sevgili Ruhlar var, hızla çökmekte olan bir gerçeklik. Piramidinin tabanının diğer iki yanında, hayatta kalmak ve bildikleri en iyi şekilde yaşamak için mücadele eden tüm o sevgili Ruhlar var. Onlara, kontrole sahip olmadıkları görünen dışsal kuvvetler tarafından hükmedilmekte. Bu nedenle, değişen derecelerde, onlar da sınırlama, korku ve negatifliğe yakalanmışlardır, ama içlerinin derinlerinde hayattan derin hoşnutsuzluk olarak tezahür eden, Yaratıcılarına tekrar bağlanma ve Dünyadaki seçtikleri misyonlarını gerçekleştirme arzusu var.
Piramidin zirvesinde bir Işık kapak taşı var – sizler Yol Göstericiler, Öncü Kuvvetler, Işık/Barış Savaşçıları, hepiniz zaman zaman buraya gelirsiniz – Dünyada cenneti yeniden kurmak için kozmik kampanyada Işığa ve Yaratıcımıza uyumlanmış olan herkes. Kapak taşını oluşturan büyük Işık Piramidimizde bir araya geldiğimiz zaman, Dünyaya ve tüm insanlığa koşulsuz sevgi gönderiyoruz. Birleşik Sevgi/Işık enerjimiz Piramidin tabanındaki her seviyedeki herkese yayılıyor. Bu armağan, içlerinde Yaratıcının Sevgisinin/Işığının akması için kalp merkezlerini açarak, bu dönüştürücü aktarıma katılmaya istekli olan herkes için elde edilebilirdir. Işık her zaman karanlığın içindeki Işığı arar. Birinin içindeki Kıvılcım ne kadar sönük görünürse görünsün, o tutuşturulabilir ve en sonunda aleve dönüşebilir. Bunu yapmak, kim olduklarına veya ne yapmış olduklarına bakmaksızın yükseliş Piramidine ve Işığa çabucak yükselme potansiyeline sahip olmaları için, onların iyileşme/dengelenme süreçlerini kolaylaştırır ve hızlandırır. Hiç kimse dışlanmaz. Açık kollarla, Yaratıcı, herkesin geçebilmesi için günahlardan arınma kapısını sonuna kadar açık tutar. Bu zamanda sunulan bu nadir armağan, sadece bir çağın bitişinde ve yeni bir çağın başlangıcında sunulan bir armağandır.
Piramit enerjileri hem ifadenin eterik planlarında hem de fiziksel planlarda hayati Yaşam Gücüdür. Orada Dünyayı ve tüm yaşam formlarını dönüştürmek için gerekli olan tüm saf Yaşam Gücünü taşıyan, İlahi Yaşamın/Işığın Yaratıcı – Adamantine Parçacıklarının tezahür etmiş bilinci oturur. Ayrıca bedeninizde, sizler içinizdeki frekans kalıplarını dengelerken ve Işık bedeninizi oluşturmaya başlarken aktive olan Işık bilincinin Piramit formlarına sahipsiniz. Bu süreç hızlanırken, aynı zamanda bedenlerinizde Güç Matriksi Kristallerini, taçta Galaktik bilinç kürelerini, kafatasının tabanında yükseliş çakrasını ve Üçüncü Gözünüzde BEN’İM Tohum Kristalinizi aktive edeceksiniz. Bu kutsanmış armağanlara nasıl erişirsiniz? İçeride ve dışarıda uyuma girerek, ya tarafsızlık modunda işlev yaptığınız ya da dünyaya pozitif Yaşam Gücü enerjisi yaydığınız Tanrı – bilincinin DİNGİN NOKTASINA girerek.
Birçokları çağırılır, ama çok azı seçilir” deyişini sık sık duydunuz. Hepiniz çağırılmış olanlar arasındasınız, yoksa bu çok önemli zamanda fiziksel bir bedende Dünyada olmazdınız. O eki cümleyi değiştireceğiz: “Birçokları şimdi seçiliyor.”  Seçme işini kim yapıyor? Siz yapıyorsunuz. KENDİNİZİ SEÇİYORSUNUZ. Hangi dünyada yaşayacağınız ile ilgili seçimi yapmalısınız. Yaşam Piramidinin içinde nerede oturacağınızın seçimini yapmalısınız. Hiç kimse sizin için seçemez. Bunlar her birinizin kendiniz için almanız gereken kararlardır; ama, Işık yolunu seçtiğiniz zaman, elinizi tutarız ve ışıldayan kapak taşına giden tüm yolu kolaylaştırırız. Bu hızlanmış dönüşüm zamanları sırasında başlıca amacımız yüksek  bilinç hafıza bankanıza büyük gerekli adımları, Beşinci – Boyut ortamına yükselmenin evrensel yasalarını ve koşullarını bütünleştirmenize yardımcı olmaktır.
Dünyasal deneyimin bu çağında, insanlık için YÜKSELİŞ amacı Üçüncü/Dördüncü Boyutlarda bireysel Ruhsal Benliğin geri kalan Ruh Parçalarının hepsini bütünleştirmektir, bu Beşinci Boyutun en düşük alt – planına girişi başlatır. Bu, evrimin bu döngüsünün ana amacıdır. Bunu gerçekleştirmek için:
Gerçekliğin bir çok seviyesine yeniden uyumlanmaya ve Tanrısal – Benliğiniz ve BEN’İM Varlığınız ile uyumlu olmaya çabalarken, kişiliğiniz/egonuzRuhsal/Yüksek Benliğinize uyumlanmalıdır.
Işık Piramidinize girmek, Yaradılışın İlahi Kaynağına erişmenin en hızlı ve en kesin yoludur. Siz yeni düşünce formlarını, fikirleri ve ilhamı meydana getirirken, en yüksek titreşimdeki İlahi enerji/bilinç ile dolu milyarlarca minik kristal Işık Piramidinin indiğini ve sizi çevrelediğini ve doldurduğunu tasavvur edin. Evrensel Zihnin dinamik gücüne erişin ve kullanın ve kendinizi Dünyanın hapsinden ve kitlesel bilinç inançlarının sınırlamalarından özgürleştirin.
Evrensel Yaratımın/Tezahürün temel yasalarını öğrenin. Ruhun arzuları ile ego – arzu kişiliğinin arzuları arasında ayrım yapmayı öğrenin. Ego, bir şeyler için kendinizin dışına, içsel arzuyu gerçekleştirmek için birilerine veya bazı olaylara baktığınız duygusal temellere sahip olmayı arzular, ister ve gereksinim duyar. Ego asla tatmin olmaz ve çoğu zaman bağımlılıklar haline gelen arzuları tatmin etmek için sürekli olarak yeni birilerini veya bir şeyleri arar. Ruh ile uyum içinde olduğunuz zaman, tüm fiziksel arzularınız/ihtiyaçlarınız onları sahiplenmenizi bekler – öyle olmasını bekler ve talep eder. Ancak, aktif bir partner olmalı ve hayallerinizi sonuçlandırmak için gerekli fiziksel eylemleri yapmalısınız. Fiziksel formda vizyonlarınızı tezahür ettirmek için gerekli pozitif titreşimleri aktive etmeli ve çekmelisiniz.
Dünya planı eylem ve tepki ile uyarılan bir dünyadır. Kutupluluk ve dualite dünyasında, zıt güçler en iyi öğretmenleriniz oldu. Negatif deneyimler, geçerli deneyimler aracılığı ile bilincinize kendi gerçeğinizi getirir. Neyin doğru eylem veya düşünce neyin doğru olmayan eylem ya da düşünce olduğunu kalbinizle ve içsel bilişinizle hissedin, duyumsayın. Başka bir insan ile etkileşim veya olaydan bilgelik öğrenirken ve elde ederken, artık (Karma olarak bilinen) olumsuz eylemlerinizin neden/sonuç sendromunu deneyimlemek zorunda olmazsınız.
Hayatın ve ölümün gerçek manasını anlamanız çok önemlidir. Bu ömürde üstlendiğiniz maske gerçekte kim olduğunuzun, ne olduğunuzun ve gelecekte ne olacağınızın sadece minik bir fasedidir. Fiziksel bedenin geçişi veya ölümü sadece Var olmanın başka bir haline geçiştir. Ölüm ile ilgili eski inanç kalıplarını değiştirme çabalarınızda cesur olun. Sevdiklerinizin Ruhlarını sevgiyle salıverin ve onları kederinizle Dünya planlarına bağlamayın. Evet, onları özleyeceksiniz ve bir keder süresi yaşayacaksınız, ama onların Ruh olarak her zaman sizinle olduğunuzu bilin. Onlara sevgi enerjinizi göndererek, öte tarafa geçmiş olanların Sevgi/Işık alemlerine daha çabuk geçmesine yardımcı olursunuz. Sevgililer, onlar biçimsiz bir yere gitmezler, içinde yaşadığınız dünyadan çok daha gerçek olan muhteşem bir dünyaya, neşe içinde yaşayabildikleri, hizmette olabildikleri, öğrenebildikleri ve arzu ettikleri her şeyi deneyimleyebildikleri, ama Dünya planında elde edemedikleri bir dünyaya giderler. Eğer arzu ederseniz, gelecekte bir zamanda, onlarla iletişim kurabilirsiniz; ama görünmeyen alemlerde oturanlarla telepatik iletişim yolunu temizlemelisiniz. Bu büyük kargaşa zamanlarında bir çok insan gezegeninizi terk etmeyi seçiyor. Onların huzur ve uyumun hüküm sürdüğü büyük bir sevinç yerinde olduklarını veya olacaklarını ve kendi yükselmiş Varoluş hallerinden sizlere bir çok muhteşem şekillerde yardım edeceklerini bilin.
Sabırı öğrenmeli ve bildiğiniz şekliyle zamanın hızla değiştiğini anlamalısınız. Vizyonlarınızı Ruh ile uyum içinde oluşturun ve sonra hepsinin doğru zamanda tezahür edeceğini bilin. Ruha uyumlandığınız zaman, her şey mükemmel zamanlamada ve doğru koşullarda tezahür eder. Etrafınızdakilere sabırlı olmalısınız ve tüm insanlarda ve her şeyde en iyiyi görmeye çaba göstermelisiniz, böylece pozitif enerjiyi yükseltirsiniz ve yaratılmış olan negatifliği püskürtürsünüz. Sıradan dünyanın üzerine yükselirsiniz ve içinizde dengeye ve uyuma geri dönersiniz. Işıltınız üssel olarak genişler ve Solar Güç Merkezinizden devamlı olarak Sevgi/Işık yayarsınız. Bu doğal Varoluş haline gelir ve dünyayı ve olayları bir üstadın daha yüksek görüş noktasından görmeye başlarsınız. İfadenin tüm bölgelerinde yoksulluk ve zenginlik döngülerini deneyimlediniz, bu sizi en sonunda gerçek zenginliğin Ruhunuzun/Yüksek Benliğinizin bilgeliğini yeniden elde etmede ve Tanrı Tohum Atomunuz ile yeniden birleşmede olduğu sonucunu çıkarmaya yönlendirir. Siz bir kez daha her şeyi uyuma getirirken, İlahi Doğuştan Gelen Hakkınızı taşıyan hazine sandığınız sonuna kadar açılır.
Duyarlılıklarınız artıyor ve gereksinimleriniz/arzularınız değişiyor. Bir huzur insanı oluyorsunuz ve yalnızlığınıza büyük değer vereceksiniz. Düşük titreşimli sosyal durumlarda olmayı artık arzu etmeyeceksiniz ve rahatsız hissedeceksiniz. Gerçekten kim olduğunuzu keşfetmek için tek başınalığı deneyimlemelisiniz. Siz eşsizsiniz ve duygusal seviyeden değil, sezgisel seviyeden davranmayı öğrenmelisiniz. Enerji akışlarınızı başkalarından geri çekmeye başlarken ve başkalarının solar pleksusunuz vasıtası ile size ekledikleri kordonları veya enerji akışlarını kesme işleminden geçerken, bu içinizde başlamalıdır. Onları kutsamayı hatırlayın, onlar kendi yollarını izliyorlar, siz kendinizinkini izliyorsunuz. İnançlarınız hakikate dayandığı zaman herhangi bir durumda huzurlu olabilirsiniz. Hayatınızdaki görünürde negatif olaylara duygusal doğada tepkileriniz olmadığı zaman, Ruhsal Benliğiniz ile uyuma girmiş olduğunuzu bilirsiniz.
Tüm on iki astroloji burcunun pozitif enerjilerini bütünleştirirken, astrolojik etkileri aşacaksınız. Gece yolculuklarınız sırasında, pozitif enerjileri bütünleştirmenize yardımcı olmak için Tanrı Bilincinin Yedi Küresini ziyaret edeceksiniz – Yedi Işının tüm erdemlerini ve niteliklerini-, böylece fiziksel bedendeki tüm büyük ve küçük çakraları dengeleyecek ve aktive edeceksiniz. Galaktik – bilincin beş Yüksek Işını de içinizde bütünleştiriliyor ve bunlar DNA’nızı dönüştürüyor, aktive ediyor ve yeniden tanımlıyor ve Işık bedeninizi oluşturma sürecini hızlandırıyor.
Bir çoğunuz gerçek misyonunuza başladınız veya ona başlamaya hazırsınız. Lütfen en son amacın Sevgi/Işık taşıyıcı olmak olduğunu aklınızda tutun. Yüksek Yolu geçmeyi öğrenirken ve vizyonunuzu gerçekleştirirken gerçeğinizi yaşamalısınız. Uyum ve birleşik bilinç için çabalarken, Varlığınızın her fasedini tanımalı ve sahiplenmelisiniz.
Sevgililer, bu hızlanmış süreçten geçerken, dünyanızda tüm radikal değişimler gerçekleşirken bazı acılar, rahatsızlık ve korkular olacağını biliyoruz. Birlikte tüm sıkıntıları yeneceğimizi bilin. Misyonumuz Kalp – merkezli, Ruha – odaklı uyuma geri dönme arzusunu ifade eden tüm sevgili Ruhlar için yolu açmaktır. Her birinizin bir fark yaratabileceğini ve yaratacağını bilin. Sevgililer, şüphe ettiğiniz zaman, ilhama veya kuvvete gereksinim duyduğunuz zaman Işık Piramidinize girin, size cesaret vereceğiz, sizi yükselteceğiz ve ilham vereceğiz. Yalnız veya sevgisiz hissettiğiniz zaman, Kutsal Kalp merkezinize girin, sizi Anne/Baba Tanrımızın ışıltılı sevgisi ile doldurmak için orada bekliyor olacağız.
Ben Başmelek Mikail’im.
(ÇEVİRİ: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder