3 Şubat 2015 Salı

TOM KENYON: HATHOR IŞIK AKIMI

hathor

Hathor Gezegen Mesajı
Tom Kenyon kanalıyla

Hathorlar bir çok bireyin deneyimlediği ve yaşamlarında deneyimlemeye devam edeceği aşırı stresten dolayı bu ses meditasyonunu göndermemi haftalardır istemekteydiler.
Bu ses meditasyonu nazik ve süptildir, ama faydaları kapsamlıdır, şu andaki durumlardan ortaya çıkan gerilimi nazikçe salıvermenizi sağlar ve eğer bununla daha fazla çalışmayı seçerseniz, geçmişinizden gelen olumsuzlukları salıvermeye yardımcı olabilir.
Meditasyon 12 dakika uzunluğundadır ve stereo kulaklıklar ile dinlemek en iyisidir. Eğer yapacak yeriniz varsa uzanmanızı ve başınızdan ve göğsünüzden daha yüksek olmaları için bacaklarınızı yüksek bir yere koymanızı öneriyorum, bu basit pozisyon daha derin gevşemenize yardımcı olur.
Uzun, yavaş ve rahat nefesler alın ve nefes verirken nazikçe gevşeyin, her nefesin bir önceki nefesten daha gevşemiş olmasına izin verin.
 
Meditasyonu oluşturan sesler, stresi gidermek ve bedeninizdeki ışık ağlarını aktive etmek için ışık alemlerinden gelen analoglar olan Hathor sesleri ile yaşamakta olduğum adada akan su akıntısındandır.
Bu meditasyonu dinlerken sıvı ışık akımının başınızın tepesinden girdiğini bedeninize aktığını, ellerinizden ve ayaklarınızdan dışarı çıktığını, stresi ve gerilimi nazikçe uzaklaştırdığını imgeleyin.
Akıntının seslerini ve Hathorların seslerini dinlerken farkındalığınızı fiziksel bedeninizde tutun. Bunu yaparak şifanın titreşim enerjisinin organlarınızın derinlerine akmasını ve bedeninizin gerilimli ve sıkışmış olabilecek diğer bölgelerine akmasını sağlarsınız.
İçinizde salıverilmiş olan süptil enerjileri duyumsamak için dinledikten sonra gözleriniz kapalı olarak bir kaç dakika dinlenmenizi tavsiye ediyorum. Arzu ettiğiniz sürece dinleme seansı yaratmak istediğiniz her seferinde sırlamayı tekrarlayabilirsiniz.
Hathor Işık Akımı Ses Meditasyonunu dinlemek ve/veya indirmek için Burayı tıklayın  
https://tomkenyon.app.box.com/s/ia1zlq48ioeyy1oe81wxhvwni3rdaopo

Bu Mesaj İle Direkt İlgili Olmayan Bilgiler 

Hathor Işık Akımı Ses Meditasyonu Biyofotonik İnsan isimli Workshop CD setinde görünen daha uzun bir ses meditasyonundan alınmıştır.
Bu Hathor/Arkturus workshopu 2014′te yapıldı ve insanın kendi Biyofotonik Ağını aktive etme yollarını keşfetti. Biyofotonikler bilimini tartışan çeşitli bilimsel ve diğer websiteleri sıralayan sınıf broşürünü görebilirsiniz. Bunu görmek için, Makaleler bölümünde Biophotonics – Class Handout başlığına gidin.
Bu olağandışı ve düşünce provoke edici workshop CDleri ile ilgili daha fazla bilgi için, www.tomkenyon.com sitesinde Store bölümüne bakın.
Canlı Hathor Ses Meditasyonu 
Los Angeles’taki Bilinçli Yaşam Fuarı Sudaki Gizli Mesajlar kitabının yazarı Masuro Emoto’yu onurlandıracak olan ücretsiz canlı Konferans Açılış Seremonisi sunacak. Bu sunumun parçası olarak Tom on dakikalık bir ses seansı yapacak, bu seansta dört – oktavlık ses aralığını ve kristal kaseleri kullanarak Dünyanın sularına Hathor seslerini/enerjisini aktaracak. Bu tonlama seansının parçası olarak, Hathorlar ve balinalar yeni Dünyanın doğumu için birlikte şarkı söyleyecekler.
Bu 6 Şubat’ta 6 PM PST de gerçekleşecek. [Türkiye saati ile 7 Şubat 04:00 da]
Tom’un seansını kaydetmeyi ve gelecekte websitesinde Dinleme bölümünde ücretsiz sunmayı umuyoruz.
Bu ücretsiz olaya nasıl ulaşacağınızı öğrenmek için, www.consciouslifeexpo.com a gidin ve “livestreaming” i tıklayın ve sonra aşağıya Opening Ceremonial Tribute’e inin.    https://www.streamingforthesoul.tv/index.php?pageID=1
Tom Kenyon İle 90 Dakikalık Canlı Video Sunumu

Tom Bilinçli Yaşam Fuarında 8 Şubat pazar günü saat 4:00 PM – 5:30 PM arasında (Türkiye saatiyle 14:00 – 15:30) Sesin Kanatlarında isimli 90 dakikalık ses ile şifa sunumu yapacak. Bu workshop $25 ücretle canlı yayınlanacak ve 10 gün boyunca Bilinçli Yaşam Fuarında arşivlenecek.
Bu workshopa katılmak için aşağıdaki linki tıklayın.
https://www.streamingforthesoul.tv/index.php?pageID=47&ref=278457

Sayfa açılınca, diğer sunucularla birlikte sol tarafta fotoğrafımı göreceksiniz. İsmim fotoğrafımın altında yazıyor. Fotoğrafa tıklayın, imza sayfasına yönlendirileceksiniz. “Canlı yayın biletini satın alın” cümlesini görünceye kadar aşağı inin. İmzalamak için buna tıklayın.  Lütfen not edin: Canlı olayları izlemek için güçlü bir internet bağlantısı gereklidir.
18 Şubattan sonra bu sunumu websitemizde Seç – İzle Video (VOD) olarak sunmayı umuyoruz.
Yeni Dünyanın Şarkısı: Tom Kenyon ve Sesin Gücü DVD’si
Sonunda (NTSC formatında) Deluxe video kopyaları gönderilmeye hazır. Deluxe DVD’nin içeriği ve ücreti ile ilgili bilgi için şu linki tıklayın;
Lütfen NTSC formatının Kuzey ve Güney Amerikada ve dünyanın bir kaç bölgesinde kullanıldığını not edin. NTSC, PAL kullanan Avrupada çalışmaz. Yakında PAL DVD leri planlıyoruz.
©2015  Tom Kenyon  Tüm Hakları Saklıdır    www.tomkenyon.com
Ücret almadığınız, herhangi bir şekilde değiştirmediğiniz, yazarın ismini ve tüm bu telif hakkı uyarısını belirttiğiniz sürece bu mesajı kopyalayabilir ve herhangi bir ortamda paylaşabilirsiniz. Ancak ses meditasyonları yazarın yazılı izni olmadan her hangi bir websitesine konulamaz, paylaşılamaz veya herhangi bir kayııta kullanılamaz.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder