24 Şubat 2015 Salı

Sirius Aktarımı ve Çok Boyutlu Işık Beden Güncellenmesi: Yıldız Tohumu Aktarımları 2015

Sirius-B-by-keepwalking07
Celia Fenn
23 Şubat 2015
Şubat Enerji geçişleri ve dönüşümler açısından en yoğun ay oldu. Bunun yeni bir model olduğunu görünüyor, çünkü Şubat 2014 de yoğun ve güçlü idi. Enerji bu ay yoğunlaştı, 22 Şubat 2015′te zirveye ulaştı. Bu yalnızca Solar fenomen olmadı. Güneş yeni Işık Beden yapısı aktive etme sürecinde olmasına rağmen, bu aktarımların başlıca kaynağı Sirius Yıldız sistemidir.
Sirius bir çok yıldız döngülerinde Dünyanın yaratılmasının ve evriminin parçası oldu. Siriuslu Üstatların ve Öğretmenlerin Işık Beden evrimi ve tasarımı konuları üzerine uzmanlıklarını ve rehberliklerini sağlamaya devam etmelerini sağlayan, Sirius Işık Konseyi ve Dünya Konseyleri arasında yenilenen bir “partnerlik” vardır. Atlantis ve Mısır Kutsal Okullarında eğitim veren Siriuslu Üstat Öğretmenler Dünyaya Elohim ve Başmelekler tarafından kullanılan yaratım tekniklerinin doğasının anlayışını verdiler, ayrıca İnsan Melek Işık Bedenin tasarımı ve işlevi ve bunun farklı Boyutsal yapılarda Uzay ve Zaman ile ilişkisinin anlayışını sundular.
 
Bu en yakın partnerlikte, Siriuslu Üstatlar, Elmas ışık Bedenin birinci Büyük güncellenmesi için Yeni Dünya Elmas Izgaralarına Işık Kodlarını aktarmakta yardımcı oldular. Bu güncellemenin niyeti Işık Bedeni, Çok Boyutlu Işık Aracı olarak yeni işlevine ince ayar yapmaktır. Sirius’tan, yeni Işık Beden ayarlamalarının dalga modellerini ve frekanslarını taşıyan yoğun Işık dalgaları aktarılmaktadır.
Kuzey yarıkürede bu kadar kar olmasının nedenlerinden biri buydu. Işık Kodları kar kristallerinin kristalin şekillerinde taşınıyor ve aktarılıyor. Bu titreşim ve model sonra Dünyaya aktarılıyor, burada Gezegenin merkezindeki Kristalin Elmas “Veri Bankası”nda tutulan Dünyanın Hafıza Bankasının parçası oluyor.
Bilgi başlıca Arctic ve Antarctic’teki Kutup Yıldız Kapıları vasıtasıyla aktarılıyor ve alınıyor. Bu, başlıca aktarımların Lapland, Kuzey Rusya, Kanada ve Yeni Zelanda, Avustralya, Arjantin ve Güney Afrika tarafından alındığı anlamına geliyor. Gelen Işık Kodlarının güçlü dalgaları o yerlerdeki Işık Savaşçıları ve Işıkişçileri ve ayrıca Dünyadaki stratejik Kutsal Siteler ve Şehirlerdeki diğerleri tarafından topraklanıyor.
Etkileri Hissetmek
Herkes bir dereceye kadar bu gelen aktarımın etkilerini hissedecek, özellikle eğer Solar radyasyona hassas iseler. Ama Sirius dalgasının etkileri sadece Epifiz Bezinin aktif olduğu ve aktarımları almak için çalıştığı kadar hissedilecek. Epifiz bezi aktif olmayan bir insan dalgaları dengesizlik, öfke ve kollektif “kızgınlık” şeklinde hissedecek. Eğer Epifiz Bezi enerjileri aktarmak için çalışıyorsa ve meşgulsa, belirtiler farklı olacak.
Epifiz bezi güçlü Işık Kodlarını alacak ve sonra bunları Işık Bedene ve fiziksel bedenin DNA yapılarına aktaracak. Işık Kodlarının “voltajı” çok yüksek olduğu için, sersemlik, baş dönmesi, mide bulantısı, uykusuzluk, kas spazmları, endişe ve kötü rüyalar şeklinde yan etkiler olabilir. Beden ve Işık Beden, “gerçek” bir deneyim olarak Çok Boyutlu bilinci sağlayan yeni frekanslara ayarlanırken, bunlar geçici semptomlar olacak.
Kadim Mısır Gizem Okullarında inisiyelere Siriuslu Üstatlar tarafından öğretilen Sirius “Horus’un Gözü” imgesi vardır. İmge İnsan Beynindeki Epifiz Bezinin Yaradılış ve Tezahürün asıl yeri olduğunu gösteriyor, bu “Horus’un Gözü” sembolünün anlamı ve amacıydı. 
Horus’un Gözü veya Epifiz Bezi Sirius Yıldız sisteminden gelen Işık aktarımları ile güçlü bir şekilde aktive edildiği zaman, bu, güçlü bir Yaratım ve tezahür enerjisinin devam etmekte olduğu anlamına gelir. Dünya Konseyleri Dünyada Yaşamın ve Bilincin Yüksek Formlarının Yeni Kalıplarını alıyor.
Bu nedenle, etkileri ne kadar güçlü hissederseniz, Yeni Dünya Gerçekliği yaratımının bu dalgasının o kadar çok parçası olduğunuzu anlayacaksınız. Aktarımları almayanlar, tam şu anda uygulanmakta olan Çok Boyutlu yapıya mezun olmaya hazır oluncaya kadar bildikleri Gerçeklik yapısında yaşamlarına devam edecekler.
Tam şu anda faal olan bir çok Koruyucular ve Ruhsal Yardımcılar var, başlıcaları Başmelekler ve Yunus/Deniz Memelisi Melekler.
Yunus Melekler, Dünya ile çalışmak için Sirius vasıtasıyla Andromeda Galaksisinden gelen Işık Varlıklarıdır. Onlar Mesih Bilincinin Altın Işık Frekansını, aynı zamanda Çok Boyutlu yolculuk için gerekli olan Elmas Işık Frekansını taşırlar. Onlar, Yüksek Frekanslarda Zaman Yolculuğunun ve Yaratımın Üstadı için temel olan Zaman Döngülerinin ve Zaman Spirallerinin Koruyucuları ve Üstatlarıdır. Onların Sevgi enerjisi Zaman Yolculuğu ve Yüksek Bilinç Üstatlığına başlamaları için İnsanlığa yardım ediyor.
Yeni Işık Bedeni ve Uzay/Zaman Yeniden Ayarlaması
Yeni Işık Beden güncellenmesi, Altın ve Elmas Işığın Çok Boyutlu Geometrik aracını yaratır. Bu araç Varlığın, Yeni Gerçeklikte hayat için çok önemli olan Kalp/Dünya Yıldızı/Dünya Kalp Bağlantısında topraklanmış ve merkezlenmiş kalırken, Işık ve Bilincin farklı boyutları arasında geçiş yapmasını sağlayan “Izgara” seviyelerinden ve “Akış” seviyelerinden oluşur. 
“Izgara” seviyeleri, belirli boyut için Kalıpları yaratan geometrik yapılardır ve eğer ızgaralar yerindeyse, Işık Beden insanın o boyutlara bağlanmasına izin verir.
“Akış” boyutları, ızgaralar arasında akan saf enerjiden oluşur ve hareket ve duygu/hisler şeklinde deneyimlenebilir.
Işık Bedenin bu iki veçhesi, Çok Boyutlu Aracı yaratmak için birlikte çalışır. Bu araç Kalpte merkezlenir ve buradan Denge merkezi olarak tüm Bilinçli Yaratım kaynaklanır. Bu Kalp Merkezinde olduğunuz zaman, Zamansızlık ve Mekansızlık yerinde, Sevgi ve Şefkatin İlahi Bilincinde olursunuz. Bir Yaratıma başladığınızda, seçtiğiniz seviyeye ve getirmeyi dilediğiniz yaratıma bağlı olarak, Uzay ve Zaman ile çalışmaya başlarsınız.
Siz bu “yeniden ayarlamaya” alışırken, geçmişten şimdiye ve geleceğe zamanın lineer akış şeklinde eski 3B kavramını salıvereceksiniz ve Zamanın, bireysel ve kollektif seçime bağlı olarak herhangi bir anda herhangi bir yönde hareket edebilen Spiral veya dairesel bir enerji olduğunu görmeye başlayacaksınız.
Bu imge, Çok Boyutlu bağlamda Zaman ve Uzay Akışının fikrine en berrak anlatımı sağlar. Geçmiş ve Gelecek her zaman Değişmektedir ve herhangi bir anda ya “geçmişe” veya “geleceğe” ya da aynı anda ikisine doğru ilerliyor olabilirsiniz.
Aynı anda bir çok gerçekliklerde ve zaman çizgilerinde var olabilirsiniz ve yaptığınız seçimler tüm bunlarda özünüzü ve varlığınızı etkiler. Yaptığınız seçim Şimdi Anında Gerçekliğinizi tanımlar… tüm Zaman ve Uzayın Dayanak Noktası.
Bu yeni güncellemeler ile çalıştıkça ve yeni Işık Bedeni bedenledikçe, deneyimin ve var olmanın Çokluluğunun kavrayışına ve algısına açılırsınız. Bazılarınız tam bilinçli Zaman Yolcuları olacaksınız ve paralel yaşamlar arasında bilinçli bir şekilde gidip gelmeye başlayacaksınız. Geleceğin, şimdi anından geçmişi nasıl şekillendirdiğini anlamaya başlayacaksınız ve Işık ve Sevginin bu süregiden yaratımına katılmak için güçleneceksiniz. Yaradılış ve Işığın tüm seviyelerinde olduğunuz her şeyi ve Varlığınızın “Sihrini” kucaklayacaksınız.
Sirius’tan Gelen Yeni Işık Beden Güncellemelerini Bedenlemek İçin Meditasyon ve Aktivasyon
Sirius’tan gelen bu yeni ışığı bedenlerken, Siriuslu Üstatlar enerjilere odaklanırken derin nefesler alıp vermenin çok önemli olduğunu bilgilendiriyorlar. Işık Kodlarının tam gücünü bütünleştirmek için Kalp Merkezi baskı altında, bu nedenle akciğerlere nefes almak Beden ve Işık Bedenin bu bölgesini genişletmeye ve dengelemeye yardımcı olur.
Oturmak üzere sessiz bir yer bulun. Bu meditasyon için uzanmak yerine oturmak daha iyidir, çünkü güçlü enerjilerin omurganızdan aşağıya ve Dünyaya akması gereklidir.
Kalp merkezinize odaklanın ve derin nefes alıp vermeye başlayın… nefes alın ve verin ve bedeniniz oldukça gevşeyene kadar nefesinizin yavaşlamasına izin verin. Kök Çakranız ve Dünya Yıldızı Çakranız vasıtasıyla Dünyaya ve Dünyanın Kalbine kişisel kanalınızı açın. Dünya Ana Kozmik Kalbe uyumlanırken Onun Kalbinin atışları ile uyum içinde nefes alın.
Bu Enerjiyi Kalbinize geri getirin ve derin nefes alıp verin. Şimdi, Taç Çakranız ve Ruh Yıldızı Çakranız vasıtasıyla Kozmik Kalbe kanalınızı açın, İlahi Kalp ile uyum içinde nefes alın. Odağınızı Kalbe geri getirin. Uyumlandınız ve topraklandınız. Şimdi, dilerseniz sizinle çalışmaları için Siriuslu Üstatları, Yunus Melekleri, Başmelekleri ve Elohim’i ve bu zamanda size yardım etmesini dilediğiniz Yıldız Üstatlarını çağırabilirsiniz.
Sirius’tan gelen Işık Kodu aktarımlarını alması için Epifiz Bezinizi açın. Işık Epifiz Bezinize dolarken ve bedeninizden aşağıya akarken, derin nefes almaya ve bedeniniz vasıtasıyla enerjiyi Dünyaya topraklamaya devam edin.
Bedeniniz dengeli ve sakin hissedinceye kadar sadece nefes almaya ve topraklanmaya devam edin. Işık Kodları bütünleştirilinceye kadar bunu gün boyunca yapmaya devam etmeniz gerekebilir.
Ayrıca, dinlenmeli, uyumalı ve tek başına zaman geçirmelisiniz. Bol bol su için.
Sık sık yıkanın. Pembe Himalaya Tuz Kristalleri banyosu yapabilirsiniz.
Çalışılacak iyi kristaller Elmas ve Herkimer Elmaslar, Berrak Kuvars, Tanzanit, Lapis Lazuli, Azeztulite, Altın Turmalin ve Siyah Turmalin ve Obsidiyen. Veya bu zamanda hangi kristal sizi çağırıyorsa. 
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder