4 Şubat 2015 Çarşamba

PLEİADESLİLERDEN MESAJ

10933779_769927229763387_206653710710401582_n

Christine Day kanalıyla

Sevgililer, sizi selamlıyoruz.

Gezegeninizde, enerji alanınızda çalışmakta olan yeni enerjilerle, var olmanın yeni haline girmeye çağırılıyorsunuz. Tam şu anda odak 3B gerçekliğinin farklılıklarına bakmaksızın tüm insanları kabullenmeye açılmaktır. Ayrılık yaratan yargılamaları bırakmanın, kendini kabullenmenin önemini anlamanın ve başkalarını kabullenmenin zamanı.

Her insanın kendi bireysel yolculuğunu yapma hakkı olduğunu ve her insanın kendi deneyimi için gereksinim duyduğu şeyi yapma hakkı olduğunu anlayarak birilerine yargılama olmaksınız tanık olabilirsiniz.

Başkaları ile kutsal birliğin, “Ben”i bırakmanın ve çalışma deneyiminizin sonraki aşamasına girmek için kollektif enerjilere katılmanın zamanıdır. Gezegeninizin şu anda ego olmadan topluluk enerjisine gereksinimi var. O topluluktaki her kesin güçlenmesi için her bireyin kendi eşsiz ilahi niteliğini bütün topluluğa getirmesi gereklidir.


Sevgi anahtardır ve ayrılığı yaratan, yeni boyutsal seviyelere açılan sevgiyi önleyen ego unsurunu bırakmanın zamanı. Siz ve başkaları arasında yakınlığın farklı veçhelerine açılmaya istekli olmalısınız. Bu, geçmiş deneyimden gelen terk edilme ve aldatılma tarafından yaratılan eski yaraların iyileşmesini sağlar. Kendi kalp yerinizin iyileşmesine istekli olun ve sevgiyi kendiniz ve başkaları için taşıyın.

Yeni değişimin, sizi kabullenecek bir topluluğa ilerlemenin zamanı olduğunu bilin. İçinizdeki ayrılık unsuruna son vermenin, kendinizi kabullenmenin ve kendinizi 3 ncü boyut yanılsamasından özgürleştirmeye başlamanın zamanı.

Aydınlanma dalgaları, 3 ncü boyut yanılsamasının sizi yaşamlar boyu mahkum ettiği hapishaneyi dağıtıyor. Sizi esir tutmuş olan sınırlamanın, yoksunluğun, mücadelenin ve korkunun ötesine adım atmanın zamanı. 3 ncü boyut hapishanesinin gevşemesi algılanan sınırlamalardan özgür kalmanızı ve farklı şekilde seçmeye başlamanızı mümkün kılıyor.

Özgürlüğü, bolluğu seçin ve dünyanızı yaratabileceğiniz sınırsız alana açılın. Sizler eski kendinize empoze ettiğiniz kısıtlamalardan uzaklaşmayı bilinçli olarak seçerken, enerjiler şimdi sizi desteklemek için burada. Sadece zihninizi ve odağınızı değiştirin, o zaman yaşamınız değişebilir.

Bu, gücünüzün yeniden yüzeye çıktığı zamandır. Özgür seçiminizi sahiplenerek, bolluğunuzun farklı enerji akışına girmek için bir şeyi farklı şekilde yapmak sadece tek bir an gerektirir. Şimdi sınırlı düşünce kalıplarınızın sadece tek bir unsurunu değiştirmeyi seçin.

Bunu sadece tek bir kısıtlamayı, etrafınıza yerleştirdiğiniz anda salıvererek yaparsınız. Siz kurban değilsiniz. Büyük bir yaratma kapasitesi taşıyorsunuz. Tek bir kısıtlamayı değiştirdiğiniz zaman, dış dünyanız değişebilir, çünkü doğal olarak kendinizin olan bolluk akışına uyumlanmaya başlarsınız.

Andan ana doğuştan gelen bu hakkınıza sahip çıkabilirsiniz. Her anda bırakmayı seçin ve o gerçek ile olun, çarklar dönüyor ve hayatınızda bir çok farklı şekilde doğal olarak hareket etmek için değişim başlıyor.

Bu adımı atarak kaybedecek hiç bir şeyiniz yok ve elde edecek çok şeyiniz var. Şimdi sizin zamanınız. Şimdi başka bir yola gitmeyi seçmeye istekli olanlarınızın her birini desteklemek için el uzatıyoruz. Size tanıklık ediyoruz ve seçme özgür iradesine sahip olduğunuzu doğruluyoruz. Ya sınırlama içinde kalmak ya da etrafınızdaki enerjisel ortamı değiştirmek sizin seçiminiz.

Bu ay gerçeğin ve sevginin frekansı dünya planınızda hızlanıyor olacak. Bu akımın akışına katılın, yerinizi alın ve görünün.

Kutsamalar

Pleiadesliler

(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder