21 Şubat 2015 Cumartesi

Baş Melek Michael (Mikail)’in Barış Çağrısı ile İlgili Son Bilgiler

 white dove
Sevgili Dostlar, Michael’ın barış çağrısıgeçen hafta için gelip geçmedi. Bu çağrı hala daha devam ediyor. 14 Şubat günü Michael yine Linda Dillon aracılığıyla bizlerle konuştu ve son durum hakkında kendi bulundukları yerden Dünya’nın genel durumunun nasıl göründüğü ile ilgili bilgiler verdi. Geçen haftanın sonunda Dünya barışı için çalışan Işık İşçileri büyük bir yorgunluktan geçtiler, bence buna sizler de dahilsiniz, çünkü Dünya barışının bizim iç huzurumuzdan geçtiğini gördük. Ve “aşırı arınma” diyebileceğim bir durumdan geçtik.
Daha önce de yazmış olduğum gibi, “Yeter!” enerjisi bu ülkede patlama yaparken, şu anda bütün dünyada Arjantin’den, Venezuela’ya, Hong Kong’a ve daha pek çok bölgeye bu enerji yayılmış durumda. Bu sabah televizyonda elinde bir küçük naylon poşet taşıyan başörtülü yaşlı, ufak tefek bir Ukraynalı teyze gördüm, ağlaya ağlaya iki asker/militan görünümlü genç erkeğe bir şeyler anlatıyordu. Sonra tercümesi geldi. “Yeter artık, kavga etmeyin, savaşmayın” diyordu. “Bak evimi yıktınız, her şeyimi kaybettim. Çocuklar, artık barışın.” Sanırım bu görüntü geçen haftaya aitti.
 
Aşağıdaki alıntılar Cumartesi günü yapılmış olan yayındandır.
Selamlar, ben Michael, Sevginin Baş Meleği, barış savaşçısı, haber getiren. Hoş geldiniz sevgili dostlarım, kardeşlerim, her renkten, her enerji boyundan ailem.
Önce sizleri berraklık ve kalp açıklığı için barışın güzel mavi esintisini kabul etmeye çağırıyorum. Ve zaferimizi ilan ediyorum.
Peki, bu zaferimizin tamamı mı, hayalini kurduğumuz gürültülü kutlama mı? Tam olarak değil. Ama, sevgililer, yeryüzüne barış indi mi, içeride ve dışarıda barış demirlendi mi? Cevabımız, evet. Devasa, mucizevi, olağanüstü ilerlemeler ve demirlemeler kaydedildi, sadece binler, milyonlar tarafından değil, milyarlarca kişi tarafından.
Bugün buraya dünyada barışı ve kutsal birlikteliğimizin başardıklarını kutlamaya mı geldik? Evet. Ama, biz aynı zamanda yukarıda, aşağıda ve bütün bunların arasındaki huzur ve barışla ilgili konuşmaya da geldik. Ancak şöyle başlayalım: Sizlere teşekkür ediyoruz, en derinlerden, kalbimizden ve birleşik alanımızdan gelen şükranlarımızı sizlere getiriyoruz.
Kalp bilincinizi, ustalığınızı ilan ediyorsunuz. Bunu sadece Yeni Dünya’nın doğumu sırasında yapmıyorsunuz, aynı zamanda yeni kendinizi doğuruyorsunuz. Kendi evreninizde de kalp merkezli, barış nöbetçisi, barış portalı Yeni Dünya’yı doğuruyorsunuz.
Ben sizlere “Barış, bu toplu yükselişin ilk şartıdır, vazgeçilmez bir elementidir” dediğimde, sizlerin elimi tutup yürümenizi istemiştim. Sadece benimle değil, Rafael, Uriel, Jophiel, Kutsal Anne, Maitreya, Buddha ile yürümenizi rica ettim. Bana kulak verdiniz ve “evet” dediniz. Sıklıkla “hayır” kelimesinin gücünden bahsettik, ama tatlı melekler, sizler sadece “evet” kelimesinin gücünü öğrenmediniz bu sefer, onun gücünü ilan ettiniz ve kucakladınız.
Şimdi bana diyorsunuz ki, ve hepinizi duyuyorum. “Lütfen Michael, bu ezoterik konuşmaları yapma.” Bir baş melekten başka ne bekliyorsunuz, dostlarım.
Biz sizlere dedik ki, en şiddetli savaş, en büyük vahşet, en zor barış ilanı, en zor atılım ve ilk önce bitirilmesi gereken kalplerinizdeki savaştır. Şimdi, bu savaş, henüz sona ermedi, ama bir başlangıç yaptık. Eğer hala kalplerinizde savaş varsa, gezegende barışı nasıl sağlayacaksınız?
Ben sadece savaşın, şiddetin, silah sesinin, düşen bombaların olmamasından bahsetmiyorum. Ben, kalplerde huzur, nezaket, yumuşaklık, düşünceli olmak, birlikte yaratmak ve birleşik kalplerden bahsediyorum. Bu kalbinizdeki savaşla gerçekleştirilemez. Bu çağrımı kabul edenlerinizin çoğu, içinizdeki savaşı, reddedilme, korku ve şüphe hislerini salıverdiniz.
Sizlerden umut, inanç ve güvenle bizimle yürümenizi istedik mi? Evet, ancak bizim ricamız bundan da fazlaydı. Sizlerden sadece onurla değil, aynı zamanda kendinizden emin olarak ilerlemenizi istedik.
Bu devasa bir zorluktu, bunu yargılamayla söylemiyorum. Tam tersi. İç arınmanız ve iç barışınızı ilan etmeniz her zamankinden çok daha güçlü oldu.
Peki, bu aile şiddetine, cinsiyet eşitsizliğine, mali şiddete ve silahlı çatışmalara yansımaya başladı mı? Cevabımız, evet. Şimdi, siz bunun kanıtlarını görmeye başladınız mı? Henüz değil. Ama başladı. Yağmur yaratmak için beraber çalışmaya başladığımızda hemen gerçekleşti mi? Hayır, ama sizleri devam etmeye cesaretlendirecek kadar yağdı mı? Evet. (Michael Kaliforniya’da 4 yıldır süren kuraklığı ve bütün dünyadaki kuraklığı sona erdirmek için yapılan ve üç aydır süren çalışmadan bahsediyor. Bu, her Cumartesi 15.15 de gerçekleşen ve Baş melek Uriel tarafından yönetilen bir meditasyon. Sonuç olarak yıllardan beri ilk defa Kaliforniya’da barajlar dolmaya başladı.)
Peki, bugün dünyada barış konusunda neredeyiz? Bana diyorsunuz ki “Michael, gerçekten ne başardık?”. Avrupa’da Ukrayna ve Rusya arasında ateşkes imzalandı. Fakat bu sadece bir ateşkes değil, barış güvercini tarafından uzatılan bir zeytin dalıdır. Putin için, barış güvercini mi diyorum? Hayır. Ancak bu size ne gösteriyor? Ne anlatıyor? Sert bir adam, sürekli yargılanan, eksik bulunan bir adam, bazıları tarafından da kahraman olarak görülen bir adam, sınırın her iki yanında da bulundu. Bazen beyaz şapka taktı, bazen siyah şapka taktı. Bunlar insanlığın yargıları, bizim değil. Bu neyi sergiliyor?
Zihinsel vücudunuzla, tam gözünüzün önünde olsa bile, asla barışın ilerlemeyeceğini düşünebilirsiniz. Buna atfettiğiniz etkenler sizlerin seçimidir. Yıldız kardeşleriniz ve bizlerin buna bu kadar eğilmemizin sebebi, nefret, çatışma, şiddet, aç gözlülük ve kana susamışlığın kabul edilemez olması ve açıkçası hiçbir işe yaramamasıdır.
Siz zaten bir yüksek boyuta geçtiniz, ve orada böyle enerjiler varlıklarını sürdüremez. Bizler, tüm dünyada ateşkes çağrısı yapıyoruz ve buna uyulmaya başlandı. Bizler seslendik ve duyulduk, sadece melekler değil, sadece Yükselmiş Usta Muhammed değil, ama insan seviyesinde de IŞİD askerleri ve liderliği ile konuşmalar yapıldı, ve yapılmaya devam ediyor. Yani bunu bütün alemler ve bütün gerçekliklerde görüyorsunuz.
Buna evleri bombalanan kadın ve çocukları, eşleri öldürülen, parçalanan kişileri de dahil ediyoruz. Sıklıkla onlar tek umutlarının dualarda olduğunu hissediyorlar. Ve biz de onlarla konuşuyoruz.
Dünyevi anlamda: Bıçak olsun, kılıç olsun, tabanca olsun, saldırganlar silahlarını bırakıyorlar. Onlar bunu bir yerden emir geldiği için değil, sizlerin, toplumun enerjisi “artık bize yetti” dediği için bırakıyorlar ve sizler bunu açık ve net olarak belirttiniz.
Ummuş olduğumuz gibi ani ve toplu bir silah bırakma oldu mu? Hayır, ama süreç başladı. Ve bana “Ama Michael, bu yeterli değil, bu beni tatmin etmedi. Ben allak bullak olmuş, ihanete uğramış, yarı yolda bırakılmış hissediyorum” diyebilirsiniz. O zaman ben de size diyorum ki, “Bu hayal kırıklığı duygusuna sırtınızı dönün,bize dönün, bunu salıverin, bu sizin çekirdek sorunlarınızdan biri, onun çözülmesine izin verin. Bizlerin ezoterik olarak, ruhani olarak, gözle görünmeyen şekilde bunu sizden sıyırıp almamıza izin verin. Sonra kutsal benliğinize dönün.”
Şimdi, gözlemci olun, ama durmayın. Sizlerden rica ediyoruz, bütün bir cennet alemi sizlerden rica ediyor, lütfen durmayın. Bu birlikte yaratmaktan, kurduğumuz kutsal ortaklıktan dönmek olur.
Sorularınızı cevaplamak için söylüyorum: 20.000 yıl önceki zamanlara ya da düne dayanan nefret duyguları, mantıksız saldırganlık, salıverilip, elenip, çözülüyor.
Sevgili Dostlar, bu uzun yayının sadece bir kısmını kelimesi kelimesine iletiyorum. Gerisini sizler için özetlersem, anladığım kadarıyla büyük bir kırılma yarattık. Önemli olan da buydu. Bu işe devam edeceğiz. Bunu bir barış kampanyası gibi düşünün, önce duruma dikkatleri çektik ve hızlı bir başlangıç yaptık, şimdi işe devam ediyoruz.
Kendi deneyimlerim ve sizlerin geri bildirimlerinizden anladığım kadarıyla, Michael’ın nefesiyle çalışmak mucizevi ve çok da anlayamadığımız duygu ve düşüncelere sebep oluyor. Hepimiz tekrar tekrar arınıyoruz, en derinlerdeki farkına bile varmadığımız korkular su üzerine çıkıyor, bizler o korkuları eliyoruz, atıyoruz. Ve bunun büyük kısmını da kolektif için yaptığımızı düşünüyorum. Sandığımızdan çok daha fazla insan barış ve huzur istiyor.
Eğer, en son Yeni Ay raporumu okuduysanız, (aslında, bir haftadır olanlara bakılırsa, söylememe de gerek yok ama) çok hareketli günler yaşamaya başladığımızı ve daha da hareketli günlere gireceğimizi görmüşsünüzdür.
Bu ülke, bizler, coğrafi konumumuz sebebiyle fırtınanın gözündeyiz. Bizlerin denge ve kararlılıkla hayatına devam etmesi ve umutsuzluk ya da öfkeye düşmeden ışığa hizmet etmesi büyük önem taşıyor. Bence, bizlerin bu ülkede olması bir tesadüf değil.
On gündür, her gün yabancı basında, Orta Doğudaki savaşa önce katılıp sonra da silah bırakıp kaçan insanların hikayelerini okuyorum. Ebeveynler huzur içinde çocuklarını okula göndermek istiyor. İnsanlar mutlulukla kartopu oynamak istiyor. Umut var. Bu ülkede de umut var. Ama bu işi bizler için melekler, ustalar ve galaktikler halletmeyecek. Bu işi biz başaracağız. Burası bir özgür irade gezegeni. Michael bu yayının sonunda tekrar tekrar hepimize teşekkür etti ve bu süreçte birlikte olduğumuzu yeniden hatırlattı.
Michael, Linda Dillon, Steve Beckow, Graham Dewyea ve Inlight Universal’a çok teşekkürler.
Mor Alev
Bu yazıda bölümleri verilen Michael mesajının tam transkriptine counciloflove.com dan ulaşabilirsiniz. İngilizce telif hakkı Linda Dillon’a aittir. Türkçe’ye Mor Alev tarafından çevrilmiştir.
Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen“Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.
Telif Hakkı© 2015 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştirCopyright © 2015 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder