5 Şubat 2015 Perşembe

Arkturuslular: Bulunduğunuz Anın Önemi

  The Art Of Animation, Cyril Rolando
Bu mesajı Mor Alev Dostu çevirdi ve kanallığını Méline Lafont yaptı. Her iki dostumuza da çok teşekkür ederiz. (pleiadedolphininfos.blogspot.com)
ŞİMDİ” dediğiniz bu dönemde olan biten her şey, gerçekte “ne” olduğunuzu hatırlamakla, yani Kalp Merkezinize ulaşmakla alakalıdır. Kalp Merkeziniz, her şeyin özüdür. Ve ciddi dürtülerin, içsel tepkilerin ve tüm değişikliklerin meydana geldiği yerdir.
İnsanlığın “kolektif olarak yükselme” oluşumu, gelişerek devam ediyor ve Zafere doğru yaklaşılıyor. Bundan dolayı da tüm dikkatinizi bu oluşuma odaklamanız, özellikle bu dönemde çok önemlidir.
Geçtiğiniz dönemlerde birçok Portallar (geçiş kapısı) açıldı. Daha birçok Portal da, açılmak ve enerji girdaplarını aktive etmek üzere zamanı kolluyorlar. (Bu Portallar, bizlerin bilinç durumuna göre açılıyor ve bilincimiz genişledikçe, yeni Portalların açılacağı müjdeleniyor).

 
Dolayısıyla, ŞİMDİ gerçekleştirmek üzere olduğunuz ne varsa, onların hepsi hem çok önemlidir, hem de insanlığın geleceğini belirleyecektir.
İçinde bulunduğunuz dönem, (insan ırkı olarak) sizin kendi “aydınlanma” süreciniz ve gerçekliğiniz olduğundan dolayı, şu anki yaratımlarınızın ve küresel değişikliklerin sorumluluğunu da insanlık olarak sizler yükleneceksiniz.  
Önceden açılmış ve enerji girdaplarını aktive etmiş olan Portallar, hem keyifli hem de çok yoğun değişikliklerin meydana gelmesini sağlayacaktır.

Aslında kendi Galaktik ve Işık suretlerinizin, tüm Kozmos ve Evrenle olan bağlantısı ve bütünlüğü nedeniyle, bu enerjileri ve Portalları zaten hepiniz içinizde barındırıyorsunuz.
İçsel Portallarınızın “açılması” ise, bilinçlenme ve Öz Benliğiniz ile bütünleşme yeteneğinize bağlıdır. Yani, ne kadar fazla “aydınlanır ve uyanırsanız” (bilinçlenirseniz), Öz benliğiniz ile o kadar fazla içsel bağlantı kurabilirsiniz. Bu durum gerçekleştiğinde de, hem içsel Portallarınız, hem de dışsal olarak tüm Evrendeki Portallar aktive olacaktır (açılacaktır). Çünkü bildiğiniz üzere sizin içinizde ne oluyorsa,  dışarıya da o yansımaktadır.
Aslında gerçek olan şudur; Hepiniz, Sevginizi ve Işığınızı çok sevdiğiniz Gaia’ya demirlemek üzere bedenlenmiş olan birer “ayaklı” Portallarsınız. Kendinizin gerçekten böyle olduğunu kabul ettiğiniz ve bunu da “Hakikatiniz” olarak gördüğünüz andan itibaren, bedeninizden ve kalbinizden büyük bir enerji dalgası geçecektir. Ve bu enerji dalgası, hem aydınlanma yolculuğunuza devam etmeniz, hem de gerçek Öz’ünüzü yüceltebilmeniz için gerekli olan Adrenalini size sağlayacaktır.
İçinde bulunduğunuz bu dönemler, bazılarınız için epey zorlayıcı olabilir. Dolayısıyla Gezegeninize ve bedenlerinize akmakta olan, Yaratan’ın “Işık, Sevgi, kozmik Işın ve Enerji Seli” ile dengelenmek, şimdilerde büyük önem taşımaktadır.
Hepinizi kutsuyoruz.
Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık”bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.
Telif Hakkı©2015 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2015 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder