5 Şubat 2015 Perşembe

Gerçek Benliğiniz artık, “buradayım” diye size haykırıyor! – Konsey (Mesaj 17)

 Man in rain
Bugünkü konumuz, “Değişim”. Sizler, “büyük değişim zamanı” olarak adlandırdığımız bir dönemden geçiyorsunuz. Bunun böyle olduğunu da, uzun zamandan beri duyuyorsunuz. Yaşadığınız bu zaman dilimi, değişikliğin sadece “şimdi” denilen anda yapılabileceği bir dönemdir. Bu da, alışmanız gereken şeylerden bir tanesidir. Ne geleceğinizde, ne de geçmişinizde herhangi bir değişiklik yapamazsınız. Değiştirebileceğiniz tek an, şimdiki andır! Bunu yaparak, gelecekteki bütün olasılıkları da değiştirmiş olacaksınız. Hatta belki de geçmişin etkilerini bile değiştirebileceksiniz.
Buna rağmen, yine de Konsey olarak size öğütleyebileceğimiz tek değişimin, kendi içinizde yapabileceğiniz değişim olduğuna işaret etmek isteriz. İçsel değişimin ne kadar önemli olduğuna dair belki bir fikriniz vardır. Ancak kişisel değişiminizin, gelecek üzerindeki etkisi ve bu etkinin geleceğin ne kadar ilerisine ulaşabileceği ve de Evren’de ne kadar geniş bir alanı kapsayabileceği, sizin “öngörme” yeteneğinizle tahmin edebileceğinizden çok daha öte olduğunu, size temin ederiz.  Bırakın o kadar ilerisini öngörmeyi; en basit bir içsel değişiminizin dalga dalga yayılarak, şu an içinde yaşadığınız toplum üzerinde yaratacağı etkileri bile görmeniz mümkün değildir. Belki Yeryüzünde hiç karşılaşmadığınız hatta hiç karşılaşmayacağınız insanlar dahi, bu değişiminizden etkileneceklerdir. Evet, arada sırada “değişimin etkileri” hakkında konuşuyorsunuz. Ama bunu geçekten idrak ediyor musunuz?
 
Bu doğrultuda düşünerek günlük faaliyetlerde bulunmanız için, sanırız bu söylediklerimiz sizi yeterince motive edecektir (uyaracaktır). Yine de şunu aklınızdan çıkarmayın. Kendinizde yapacağınız en ufak bir değişimin bile, gelecekteki “yeni Siz” üzerinde yaratacağı etkiyi şu an anlamanız mümkün değildir. Öyle değişeceksiniz ki, kendinizi tanıyamayacaksınız. Hatta en ufak bir aşinalığınız olmayan biri haline dönüşeceksiniz. Kısacası algılama şeklinizde, davranış biçimlerinizde ve her şeyden öte, kendiniz hakkındaki inançlarınız üzerinde yapacağınız en basit bir değişiklik, geleceğinizi kökten değiştirecektir. Aslında geleceği değiştirmenin tek yolu da zaten budur.
Evet, kısa bir süre önce de söylediğimiz gibi; Gerçekte kim olduğunuzu, yani kendiniz hakkında size öğretilen ve kabul ettirilen tüm “dar görüşlü” inançların ötesindeki gerçek Benliğinizi bulmak uğruna her türlü çabayı göstermekten kaçınmamanızı tavsiye ediyoruz. Siz kimsiniz, gerçekten? İçinizdeki o gerçek, kalıcı ve değişmeyen “cevher” nedir? Onu nasıl bulacaksınız? Peki, o “cevherin” ne olduğunu öğrendikten sonra ne yapacaksınız?
Bu cevher, “olabilmek” için uğraşmanız gereken bir şey değildir. O zaten, şimdiye kadar göremediğiniz ya da hissedemediğiniz gerçek Sizsiniz. Esas göreviniz, gerçek Benliğinizi (Özünüzü) bulmaktır. Esas amacınız da, budur. Ve gerçek Benliğinizi bir kere bulduğunuzda, Dünyanız da değişecektir.
Gerçek Benliğiniz artık,  “buradayım” diye size haykırıyor! O size her zamankinden daha yakın. Ona kulak verin, onu hissedin ve onu tanıyın…
Bu çeviriyi yapan Mor Alev Dostuna, Ron Head ve Konseye çok teşekkürler. Mesajın orijinaline http://www.oraclesandhealers.wordpress.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.
Telif Hakkı©2015 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2015 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder