19 Şubat 2015 Perşembe

Ben Adromeda'dan An'ka

 andromeda ile ilgili görsel sonucu
sizi bütünün sevgisiyle selamlıyorum. Sorulan bir soru üzerine bu bağlantıyı kuruyorum. Galaksi isimleri olan Adromeda ya da Sirius tan geldiğinizi söylüyorsunuz buna dair bir açıklama yapabilir misiniz? Bizlerin bulunduğu galaksiler sizin içerisinde bulunduğunuz galaksiden oldukça farklı. Bu fark enerji boyutundan kaynaklanıyor. Bu galaksilerde sizin gezegen diye tanımladığınız yerleşim birimleri, enerji formunda bulunuyorlar. Ve bu enerji formlarının tamamı bütün bir halde varoluşun tamamını temsil ediyor. 

Bizler bu galaksi formunun temsilcileri olarak sizinle çalışma yürütmeye gelenleriz. Sizin gibi boyut değiştirme aşamasında bulunan başka galaksi bütünlükleri ile de çalışma yürüten başka ışık işçileri bulunmaktadır. Bunların bir kısmı o boyutun enerjisine uyumlanıp destek olmaya çalışanlar, bir kısmı da bizim gibi bu görev için o boyuta uyumlanmayı seçmişlerle temas kurup bilgi ve misyon aktarımı yapma görevini sürdürenlerdir. 


Sizler dualite içerisinde bulunduğunuz galaksinin birbirinden ayrı parçalarda olduğunu zannediyorsunuz. Gezegenleri birbirinden ayrıymış gibi düşünüyorsunuz, oysa sizin galaksinizde bir bütünlük taşımakta. Her bulunan parçanın ilerlediğiniz yolda bir anlamı ve bir amacı var. Sizler bizim galaksilerimize gelebilmiş olsaydınız, tıpkı içinizde bulunduğunuz galaksi formu gibi görecektiniz.

 Ancak sizin bu enerji formunuzla bizim galaksimizde bulunabilmeniz henüz mümkün değil. Bizler en uyanmış olanlarınızla bile temas kurabilmek için enerji frekansımızı oldukça düşük bir seviyeye ayarlamak zorunda kalıyoruz. Mümkün olduğunca çok kişinin bizimle temas kurabilmesi için, ortak bir portal görevi gören bir kanal açılımını size bildirdik. Bunu yapmamızın amacı, uyanışa ve kendinize olan güveninizi arttırmanız ve bu yönde güçlenmenizdir. Kendinize olan inancınızın artması, uyanış yolundaki en önemli adımlardan bir tanesidir. 

Uyanışın ne olduğu henüz sizin tarafınızdan tam olarak algılanmıyor. Birlik frekansı, sevgi bütünlüğü gibi kavramlar şu anda sadece dilinizde oluşturduğunuz ama deneyime geçiremediğiniz kavramlar. Bizler sizin bu yöndeki çabalarınızı görüyor ve takdir ediyoruz. Her zaman seviliyor ve destekleniyorsunuz. Üzerinizde oluşan bir zaman baskısı hissediyoruz. Bu baskıyı taşımamanız uyanış için elzemdir. Oluşabilecek her türlü baskı ve zorlanma uyanış sürecinizi ilerlemekten çok duraklatır. Sizin dünya adıyla andığınız kız kardeşimiz Gaia sizin uyanışınız konusunda en fazla çalışan ve çaba sarf edendir. Sizin uyanışınızla onun boyut değiştirmesi birebir ilerlemektedir. 

Bu noktada Gaia'ya enerjinizle destek olmanızı öneriyoruz. Çalışmalarınızda enerjinizle Gaia'yı destekleyin. Bu yolda bizler hep birlikte ilerliyoruz. Sizi bütünün sevgisiyle selamlıyorum. 

18.02.2015 Tanya Jaziri kanalıyla.
https://www.facebook.com/groups/287200371489891/

0 comments:

Yorum Gönder