11 Şubat 2015 Çarşamba

KRYON: “GELECEĞİN ENERJİSİ”

imagesZXIPHXJI

KRYON MESAJI

“GELECEĞİN ENERJİSİ”

Bu canlı kanallık Newport, California’da verildi7 Aralık 2014

Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Bu özel kanallık çoğu zaman olduğu gibi bilgi ile dolu olacak, ama aynı zamanda sunduğumuz başka bir şey de var. 2014 takvim yılınızın sonuna geliyoruz. Normalde bu, derinlemesine düşünme zamanıdır, bu özel odada, etrafınızdaki ekip ile üretmeyi dilediğimiz enerji, kutlama enerjisidir.
Oturup onur içinde yıkanmanızı istiyoruz, bu sonraki anlarda, birlikte geldiğiniz sorunları ve problemleri salıvermeye çalışmanızı istiyoruz. Siz orada otururken, bedeninizde ağrı varsa – salıverin. Kalbinizde ağrı varsa – salıverin. Fiziksel olarak, ne olduğunuzu ve geçtiğiniz şeyden geçmeniz gerektiğini tam olarak anlıyoruz, ama bir süreliğine bunu salıverme gücüne sahipsiniz – sonraki bir kaç anda.
Gelecek olan mesaj ne olursa olsun veya ne söylenirse söylensin, odaya yayılan başka bir enerji var. O sizin üzerinizde oturuyor ve üzerinizde süzülüyor, size bakıyor, sizi hatırlıyor, size müteşekkir ve sizi tanıyor. Biz bilgiye başlarken, bu anlarda, çoklu mesajların tamamıyla hissedilmesini, anlaşılmasını ve keyif alınmasını istiyoruz.
 
Hücresel Evrim Önermesi
Eğer bunu okuyorsanız veya dinliyorsanız ve bu fiziksel toplantıda değilseniz, bir şeyi gözden geçirmemiz gerekiyor – bir önerme. İnsan beyninin kapsayabileceği her şeyi içerdiğine inanan bazı bilim adamları ve araştırmacılar var. Yani, dehayı, zekayı, fizik üzerinde tezahürü ve her bir İnsan hücresindeki üstatlığı içeriyor. Ama bu nitelikler kilitli ve bir şekilde kimyaya ve her İnsan beynindeki çok boyutlu olan enerjiye bağlı, onu dışarıda bırakan bir enerji duruşu var. İnanç şu ki, belki, doğru zamanda, belirli enerjiler gelecek ve bunların kilidini açacak. Bu, İnsanların tam ve gelişmiş olduğu ve her şeye hazır olduğu teorisidir.
Bu teori, İnsan beyninin tam olmadığı ve devam eden ve gelecek olan hücresel evrimin bir ürünü olduğu teorisine karşıdır. Bedenin zeki olma tam yeteneğinden daha zeki olmadığınızı söyler. Bedeninizde gördüğünüzün ötesinde hiç bir şey yoktur ve daha evrimleşmiş bir İnsan Varlığı yaratmak için hücreler geliştireceksiniz. Bu iki teori arasında, birincisinin doğru olduğunu söyleyeceğim. Şimdiden itibaren evrim kimyaya değil, enerjiye dayalı olacak ve saklı bilgeliğin ve hücresel etkinliğin kilidini açacak – zaten orada olan ve yerleşik olan bir şey.
Bazen bu önermenin kanıtı garip şekillerde gelir ve bunu görürsünüz ve onunla ne yapacağınızı bilemezsiniz. Beyin yaralanması Akaşik hatırlayışın tetiklenmesine neden olur ve bir sanatçı, o İnsanın daha önce hiç sanatçı olmadığı bir yerde anında ortaya çıkar. Bazen bir şey olur, kafaya bir çarpma, belki bir darbe, daha önce hiç olmayan bir dahi ortaya çıkar. Bunlar birinci teorinin kesinlikle doğru olduğunun küçük kanıtlarıdır, insan şöyle der, “İçinde dışarı çıkmayı bekleyen her şey var.”
Kendiliğinden iyileşmeye bir bakın, çünkü bu bir bulmacadır ve bazıları bunun mucize olduğunu düşünür. Bedenin kendisini insanlığın bildiği en kötü dengesizliklerden ve hastalıklardan anında iyileştirmesi nasıl mümkün olabildi? Bu tekrar tekrar gerçekleşiyor. Spiritüel mantık olan, öğretmekte olduğumuz şeylerin bölgesine giriyorsunuz. Geçmişte söylediklerimize bir bakın: Şu anda bu gezegende olan eski enerji DNA’nızı yaklaşık yüzde 33-34 kilitledi. Uzun süre yaşayan ve bu gezegende yürümüş olan bilge üstatların DNA’sı yüzde 80-90 açıktı. Yaptıkları her şey size ne yapabileceğinizi göstermek içindi. Bunu tekrar tekrar öğretmekteyiz.
Bunun Fiziği: Gözden Geçirme
Şimdi biraz fizik, çok karmaşık olmaması için buna spiritüel fizik diyeceğim. 1993′te, size Bitiş Zamanları isimli bir kitap verdik. Bu kitapta, bazı bildirimler yaptık. Yerkürenin manyetik ızgarasından konuştuk ve İnsan yaşamının var olması için ızgaranın orada olmak zorunda olduğunu anlattık. O zaman, bilim bunu kabul etmiyordu, ama şimdi birçokları bunu görüyor. Size bunun ezoteriğini vererek devam ettik. Çok boyutlu bir molekül olan DNA’nızın içinde Evrenin bildiği her şey vardır. DNA’nız Akaşik Kaydınızı, tüm yaşamlarınızı, tüm ruhsal amacınızı, ruhsal varlığınızı ve karmanızı taşır. DNA’nızdaki her şey. Bu hiç kanıtlanmayacak, çünkü bu spiritüel bir niteliktir. DNA bir alan yaratır ve buna Merkabah (İbranice bir sözcük) adı verilir.
Ayrıca çok boyutlu bir enerji olan yerkürenin manyetik ızgarasının bazı şeyleri her gün DNA’nıza aktardığını anlattık. Izgara büyük bir enerji aktarım sistemi oluyor. Bu, dikkat eden bazıları için noktaları birleştirmelidir – çünkü ızgara değişirse, siz de değişirsiniz. Izgaranın 10 yılda, 100 yılda olduğundan daha fazla değişeceğini söyledim ve değişti. Manyetik ızgaranızın hareketini bir pusula ile ölçebilirsiniz. 1993 ve 2002 arasında, manyetik ızgara büyük ölçüde hareket etti, modern İnsan tarihindeki diğer zamanlardan çok daha fazla. Bunun olacağını söyledik ve oldu. Izgara grubumuz 2002′de ayrıldı.
Yine, dikkat edenler bir şeyin gerçekleştiğini bilmiş olmalılar. Ayrıca o başlangıç aktarımlarında size Mahşer olmayacağını söyledim ve olmadı. Aynı zamanda, 3 ncü Dünya Savaşı olmayacaktı ve olmadı. Size farklı şekillerde anlatılan tüm o kehanetlerin karşısında, İnsan Varlıklarının işaretleyiciyi geçme, hayatta kalma ve gezegende yeni bir enerjiyi başlatma potansiyelinin olduğunu anlattık. Bunun Dünyada barışın başlangıcı olacağını söyledik ve bugün bulunduğunuz yer burasıdır. Yıllar önce, size bugün oturduğunuz yerin, bu mesajı dinlemenin ve sonra ne olabileceğini sormanın potansiyeli hakkında konuştuk. Bu nedenle tam şu anda mesaja isim vereceğiz: Geleceğin Enerjisi.
Geleceğin Enerjisi
Geçen hafta, sonraki üç yılda neler bekleyeceğiniz ile ilgili bir kanallık verdik. Bu akşamki mesajda bunun ötesinde tezahür edecek olan enerjiler ve beklenen değişimlerin bazıları ve bunların neden gerçekleştikleri hakkında konuşacağız. Bu mesajı bir araya getirmek için, bu kanallığı bir kaç kez dinlemek isteyebilirsiniz, çünkü gözden geçirmeler ve yeni bilgiler var.
Öyleyse başlamadan önce, neyi saptadık?
Birincisi: DNA’nız vasıtasıyla İnsan bedeninize kilitlenen, yaklaşık yüzde 34 kapasitede çalışan deha ve üstatlık.
İkincisi: Gezegenin manyetik ızgarası DNA’nız ile ilişkili her şeyi kurar. Aynı zamanda İnsan doğası dediğiniz şey ile, ne istediğiniz ile ve yaratmış olduğunuz şey ile çok fazla ilgilidir. O statik, hiç değişmez görünür ve “olduğu gibi” görülür. Ancak, buna DNA’daki geçici kilit adını vereceğiz. Görüyorsunuz, İnsan bilinciniz ve ruhsal olgunluğunuz sonraki yıllarda ilerlemeye başladığı zaman, DNA’nız değişmeye başlayacak. Bunun kimya ile hiç ilgisi yoktur, ama onun içinde saklı olan enerji ile ve verileri yeniden yazmak ile ilgilidir. Yeni enerjiler kilitli kalmış olan belirli kısımların kilidini açacak, bunların bazıları bu kanallığın başlangıcında anlattığımız kısımlardır – şifa ve Akaşa ile ilgili anlaşılmaz olan şeyler.
Düğümler ve Boşluklar – Geleceğin Enerjileri
Şimdi, bir adım ilerleyelim. Son iki yıl içinde, bu yeni enerjiyi bekleyen gezegenin düğümlerinin ve boşluklarının, zaman kapsüllerinin açılışı hakkında konuştuk. Onları oraya kimin koyduğunu ve yaratıcı kaynağın kendisinin sorumlu olduğunu anlattık. Bunların, eğer işaretleyiciyi geçerseniz açılmayı bekleyerek 100,000 yıldan fazla bir süredir orada olduğunu anlattık ve işaretleyiciyi henüz geçtiniz. Bunlar yavaşça açılıyor ve bunları sizin için tanımladık ve çiftler halinde uyuşturduk. Bunlar açılmaya başlıyor.
Bunlar ne yapar? Size anlatacağım. Bunlar manyetik, Kristal ve Gaia ızgaralarına bilgi yağdırırlar – bu gezegenin üç aktif kişilerarası ızgarası, sizinle ve bilincinizle arayüzey oluşturanlar. Onların bilgilerinin gittiği yer burasıdır. İlginç değil mi? Bilgi direkt olarak sizin bilincinize değil, ızgaralara gidiyor. Bu özgür seçime izin veriyor, çünkü zihninize sokulmuyor. Zihninize sokulması özgür seçimi hükümsüz kılardı. Bunun yerine, ızgaraya aktarıyor. Özgür seçimle, herhangi bir İnsan söylediklerimi görmezden gelip bu odadan çıkıp gidebilir. “Sandalyedeki adam sahtekar. Bilgiler saçma; aptalca!” diyebilir. Aynı zamanda, bu şüphecinin yanında oturan kişi bugün mucizevi şekilde iyileşen biri olacaktır. Fark budur. Etrafınızdaki şeyleri kabul etme veya reddetme özgür seçimi bireysel bilincinizi onurlandırmanın anahtarıdır.
Uzayın Enerjisine Yeni Yaklaşım
Çok boyutlu enerjileri görebilseydiniz ve sırtınıza yaslanıp, galaksinizin ortasının etrafında aceleyle dolanan güneş sisteminizi izleme yeteneğiniz olsaydı, şu anda kesiştiğiniz enerji şeridini görebilirdiniz. Tam şu anda, bu gezegende yaşamın başlangıcından bu yana güneş sisteminizin koruyucu enerji balonunda olduğunu söyleyebilirdiniz. Bu astronomik bir ölçümdür ve bilim tarafından biliniyor. İsmi bile vardır. Bu nedenle ezoterik değildir. Bu balon dağılırken ve siz uzayın yeni bir bölgesine girerken, şu anda kesiştiğiniz bu enerji şeridi farklıdır. Aslında, o yüksek enerjiyi temsil eder ve bazıları buna radyasyon diyebilir.
Güneş sisteminiz bu enerji şeridine girerken, bu dünyada İnsanlar ile şimdiye dek ilk kez gerçekleşti. Güneş sisteminizin merkez etrafında tek bir devir yapması milyonlarca yıl sürer. Bu nedenle, bunun gerçekleştiği son seferde burada değildiniz. Sizler şimdi içinizdeki yaratıcı tohumun bilinci ile onaylanıyorsunuz ve burada radyasyon geliyor, tam programında. Bunu daha önce söyledik ve buna kanallık yaptık, çünkü bu yeni bilgi değil. Ama şimdi bunu bir araya getiriyoruz.
Bu radyasyonun yolunu kestiği ilk şey, güneş sisteminizdeki en geniş şeydir – güneşiniz. Güneş nükleer bir motordur ve sisteminizin en fazla enerjisine sahiptir. Yeni radyasyon güneşiniz ile arayüz oluşturuyor ve anında güneş enerjisini değiştirir. Güneş sonra bu yeni bilgiyi solar rüzgar (güneşin heliosferi) vasıtasıyla dünyaya aktarır. Bu bilgi anında manyetik ızgaranız tarafından durdurulur, çünkü manyetik ızgaranız her zaman heliosferden gelen enerjileri durdurur. Heliosfer (güneşin manyetik ızgarası) dünyanın manyetik ızgarası ile üst üste biner ve indüktans adı verilen şeyle bilgi aktarımı tamamlanır. Şimdi bilgi manyetik ızgaranızdadır. Bir tekrarlama olarak, manyetik ızgaranızdaki her niteliğin DNA’nıza aktarıldığını öğrettiğimizi hatırlayın. 25 yıllık eski bir mesajdan noktaları birleştirin: Yeni enerji güneşi etkiler. Güneş enerjiyi ızgaranıza verir ve ızgaranız onu DNA’nıza verir. Siz etkilenirsiniz.
Uzaydan Gelen Yeni ‘Mesaj’
Size iletilen mesajın ne olduğunu anlatayım: Yüzde 44′ün kilidini açın! Mesaj budur: İnsan ırkı işaretleyiciyi geçti ve evrimde sonraki adıma hazır. Yaşlı ruhtan söz ediyorum. Bu mesajı ilk alacak olanlar sizlersiniz. O sizsiniz ve bunu hissetmeye ve kabul etmeye başlayan “yaşlı ruh” çocuklarınızdan bazılarıdır!
Bugünkü derste size, bu kilidi açmanın yaratmaya başlayacağı ilk şeyin, Akaşik duyarlılık adını vereceğimiz şey olduğunu söyleyeyim. Hatırlamaya başlayacaksınız ve bu zaman ile ilgilidir. Bunu kutlayabilir misiniz? Bu, doğduğunuz zaman ile ilgili, karanlıkta tırmalamak ile başlamazsınız ve her şeyi tekrar baştan yapmazsınız. Bunun yerine, hatırlarsınız!
Bunu dinleyen ve bu odada olan bazı bireylere konuşmak istiyorum. Torunlarınız kim olduklarını size anlatma yürekliliğine sahip miydi? Elinizi kaldırmayın; burada olduğunuzu biliyorum. Onlar bunu hissediyor ve bunu biliyor ve bu bebeklerin ağızlarından bu gezegenin şimdiye dek duymuş olduğu en derin bilgiler çıkıyor! Onlar kim olduklarını biliyorlardı! Bazıları parmaklarını size uzatıp, “Hatırlamıyor musun? Başka bir hayatta senin annen idim” diyor.” Bu biraz endişe verici, öyle değil mi?
Enkarnasyonun önermelerinden birini hatırlamanızı istiyorum, size tekrar tekrar verdiğimiz önermeyi. Aile gruplarında enkarne olursunuz. Bunun bir nedeni var, bu nedenle rahatlık ve neşe vardır. Bu, her zaman tekrar tekrar her ilgili insanın enerjisini öğrenmek zorunda kalmamanız içindir. Ailenin enerjileri bir arada kalır ve bu şekilde daha fazlasını başarabilirsiniz. Bu şeyler için her zaman iyiliksever bir neden vardır. İster ızgaralarınız ister yeniden bedenlenme olsun, yaşamın ezoterik sisteminin her bir niteliği iyilikseverdir. Bunu duydunuz mu? Bu güzel bir sistemdir ve tesadüfi değildir. Bu yargılama ile ilgili değildir; cezalandırma ile ilgili değildir. Bunun yerine, Tanrının size sevgisi ile ilgilidir ve size söylemek üzere olduğum şey, değişen şeyin enerji olduğudur.
Akaşik Duyarlılık
Bu yeni radyasyona girdiğinizi belirledik ve bunun güneşiniz ile kesiştiğini belirledik. Güneş bunu (solar rüzgar aracılığı ile) manyetik alanınıza püskürtür ve manyetik alan DNA’nız ile konuşur. Aniden, DNA’nızın bir kısmının kilidinin açılması potansiyeli olur. Kilidi açılan Akaşik duyarlılığın nitelikleri kim olmuş olduğunuzu hatırlamanıza yardımcı olur. Şimdi, bu hatırlayışla enerji gelir – kim olduğunuz ile ilgili değil, o size ne yaptığınızın enerjisini verir. Fiziksel olarak demiyorum; enerjisel ve zihinsel olarak ne yaptığınız. Yaşlı ruhlar kendileriyle deneyimi taşır. Bir çocuğun gözlerine baktığınız zaman, ortaya çıkmayı bekleyen bilgeliği görürsünüz. Sevgililer, bu çocuklar farklıdır. Onlar sizin geçtiğiniz şeylerden geçmeyecekler! Onlar bütünüyle yeni sorunlar setine sahipler ve sorunlarının çoğu onlar için yarattığınız eski sorunlardan geçmeye çalışmaktır!
Daha önceki bir mesajda bilgelik faktörü adı verilen sözünü ettiğimiz bir şey var. Bilgelik faktörüne Akaşik duyarlılık neden olur. İnsan hayatını tekrar tekrar yaşadıktan sonra, bu geçmiş yaşamlarda elde ettiğiniz bilgeliği hatırlamaya başlarsınız. Kim olduğunuzu hatırlamanız gerekli değildir. Okumayı bilerek gezegene gelen bir çocuğu hayal edin? Sıcak olan bir şeye dokunmamak gerektiğini bilerek gezegene gelen bir çocuğu hayal edin? Bu nereden geldi? Bunun daha fazlasını ve “ordaydım, bunu yaptım” hissini göreceksiniz.
Akaşik duyarlılık geçmiş yaşamlar sırasındaki deneyimin hatırlanmasıdır. Çocuk büyürken, bu hatırlayış saf bilgelik haline gelir. Çocuk uyanmaya başlarken ve epifiz açılırken, başka bir şey gerçekleşir. Izgara DNA vasıtasıyla çocuk ile konuşmaya başlar ve ayrıca ızgarada geçmiş kanallıklarda sözünü ettiğimiz zaman kapsüllerinden gelen bilgi vardır. Zaman kapsülleri gezegeni artan bilgelik ve bilgi ile beslemeye başlar. Daha fazla uyanmak için tekrar bedenlenmek zorunda değilsiniz! Akaşik duyarlılık, aniden İnsanların geçmişte diğer çocukların bildiğinden daha fazla bilmesi anlamına gelir – çok daha fazlasını.
Hızlı Yol
Plan budur ve bu hızlı – yol sistemidir, gezegensel yükseliş için enerji sistemidir. Bunu gerçekleştirmek uzun zaman alacak, ama bu tam şu anda başlıyor. Bu başlangıcın marjinal kanıtının 2015, 2016, 2017′de gerçekleştiğini göreceksiniz. Bunu bir çok yerlerde hafifçe göreceksiniz. Bu enerjilerin olgunlaşması uzun zaman gerektirir ve bunlar hızlı ve aniden gerçekleşmeyecek. Bazılarınız dünyanın karanlık bir yerden geçtiğine ve hepinizin onunla birlikte gittiğinize ikna olacaksınız. Bunun nedeni, değişimleri oldukları gibi görmemeniz ve gerçekte neyin gerçekleştiğini anlamamanızdır. Bunu daha önce söyledik, karanlık bir yerde çok fazla ışık yaydığınız zaman, her zaman karanlıkta olan şeyler karşı gelir. Şu anda gördüğünüz şey budur ve bunun daha fazlasını göreceksiniz. Bu karanlık şeyler her zaman oradaydı, ama şimdi onların üzerine koyduğunuz ışığa sahip değiller.
Benlik Farkındalığı
Akaşik duyarlılık bilgelik yaratır ve bu bilgelik size anlatmak istediğimiz başka bir şeye tercüme edilir. Bu durumu nasıl sunarım? Organizmalar daha karmaşık hale geldiği zaman, daha iyi çalışırlar. Daha fazla hücre bir araya bütünleşir ve daha iyi çalışır. Sizler bir yaşam gücü olarak  evrimleştikçe, sistemler daha ayrıntılı, girift ve daha olgun hale geldi. Sonunda duyarlılık diyeceğimiz şeye sahip olan İnsan Varlıklar olarak neticelendiniz. Yani, onlar sizin burada olduğunuzun farkında. Yakında size gerçekte dünyadaki evrimi açıklayacak olan başka bir kanallık vereceğim. Yaşam hücreleri çoğalır, yaşar ve bilimde henüz görmediğiniz enerjiyi tüketir.
Benlik farkındalığı, ruhsal zekanın ilk niteliklerinden biridir ve siz burada onunla oturuyorsunuz. Bugün evrimde, hemen altınızdaki hayvanlardan çok, çok daha yüksektesiniz. Onların gözlerine bakıyor ve duygu ve sevgiyi görebiliyorsunuz ve zekayı görebiliyorsunuz, ama onlar kim olduklarını bilmiyorlar – sizin bildiğiniz gibi bilmiyorlar. Beyniniz gezegendeki en iyi beyin ve bu gerçekleşti, çünkü o daha fazla karmaşıklaştı ve sistemler henüz çözmediğiniz şekillerde birlikte çalıştılar.
Neden bunu anlatıyorum? Bunun nedeni, bu temel gerçeğin sosyal olarak hiç yansıtılmamasıdır. Organizasyon daha fazla genişledikçe, daha fazla işlevsiz hale geldiğini hiç fark ettiniz mi? Bunun, zamanla hücresel yapıda gerçekleşen şeyden tam olarak ters olduğunu işaret edebilir miyim? Kayıp olan bir şey var! Hücreler birbirleri ile sizin henüz keşfetmediğiniz şekillerde koordine olurlar. Bir hücre diğer hücrenin ne yaptığını bilir ve gerçekleşen kimyasal ve elektriksel bir denge vardır. Hücrelerin hepsi birlikte dengelenmeye çalışır. Bu, bütünleşmeye ve eşfazlılığa sahip olan bir sistemin güzelliğidir. Hepsinin aynı bilgiye sahip olması ve hepsinin aynı zeki amaca doğru çalışması için her şeyi bir araya getirir. İnsan bedeninde hepsi birlikte çalışan, uzun bir süre yaşayan, işbirliği yapan ve hayatta kalmak için ellerinden geleni yapan trilyonlarca hücreye nasıl sahip olabiliyorsunuz, buna rağmen bir kaç yüz insanı bir araya getiriyorsunuz ve onlar işlevsiz?
Haklı olduğumu biliyorsunuz. Sosyal organizasyon ne kadar geniş olursa, o kadar kötü işler. Sonra hükümete girersiniz. Size anlatmak zorunda değilim. Bazı durumlarda organizasyonun aslında aptalca olduğu ortaya çıkar, çünkü aynı şeyi yapmaya çalışan çok fazla insan vardır. Bu resimde yanlış olan şey nedir? Size bunu göstereyim, çünkü bu değişecek.
Birleşen Bilinç
İşte yeni deyim: Birleşen bilinç. İnsan Varlıklar, hücrelerinizin keyfini çıkardıkları aynı türde bilinç niteliklerine sahip olmaya başlayacak. Birbirlerine bağlı olacaklar. Diğerinin ne düşündüğünü bilmeye başlayacaklar. Kişisel veya özel olarak değil, entellektüel olarak ve işbirliği yaparak. Sağduyu rehber olacak. Çok yakın zamanda, olabileceğini hiç düşünmediğiniz bir şeyi göreceksiniz: Geniş organizasyonlar daha öncekinden çok daha iyi işlev yapmaya başlayacaklar. Yöneticisiz işbirliğinin olabileceği bir gün hakkında konuşmuştuk. Bu, onun parçasıdır, sevgililer. Hiç kimsenin yönetimde olmadığı bir durumu hayal edebiliyor musunuz? Bu yalnızca eğer bireylerin hepsi sorunları birlikte tanırsa gerçekleşebilir. Söylediğim şeyi görüyor musunuz?
Sevgililer, bu bilgelik faktörüdür. Bunun her şeyi nasıl etkileyeceğini hayal edebiliyor musunuz? Basitçe başlayalım: İlişkiler, genelde iş, şirketler, politika ve hükümetler. Bilinç fizik ise (sözünü ettiğim gibi), bu, bilgeliğin mutlak fiziksel kuralları olduğu anlamına gelir ve bunun görülebileceği ve onunla çalışılabileceği anlamına gelir.
Güneş sisteminizde yolunuza çıkan o radyasyonu hatırlıyor musunuz? Manyetik ızgaraya çarpacağını hatırlıyor musunuz? Tüm bunlar DNA’nızın kilidini açmaya başlayacak. Yalnızca kabullenmek için özgür seçime sahip olduğunuz şeyin kilidini açacak. Buna izin vermedikçe bu sizin için gerçekleşemeyecek. Benim işim size onu izlemenizi söylemektir!
Hepiniz geri geliyorsunuz ve size bunu anlattım. Yorgun bedeniniz şimdi size ne söylerse söylesin, geri dönüyorsunuz. Bu zamanda elde ettiğiniz bilgiye sahip olan genç bir bedeni hayal edin, aynı hataları yapmak zorunda olmadığınızı! Tazelikle, iyi görünerek ve hatırlayarak geleceksiniz! Bu partiyi kaçırmayacaksınız, sevgililer. Sizi perdenin benim tarafımda gördüğüm her seferinde tekrar buna gitmek için zor beklersiniz, özellikle bir şeyleri telafi etmek varsa. Eski enerjiyle çatışarak çok fazla zaman harcadınız. Şimdi, bedelini ödediğiniz ve kazandığınız şeyin neden keyfini çıkarmayasınız? Dahası var.
Oyun Sahası, Tekrar
Geçen hafta tüm bunların metaforunun oyun sahasındaki çocuklar olduğunu söyledik. Oyun sahasında olmanın neye benzediğini hatırlayabilir misiniz? Sataşmaları hatırlıyor musunuz? Yetersiz olduğunuzu veya belki de bir zorba olduğunuzu hatırlıyor musunuz? Delikanlı bilincinizde ne yaptıysanız yaptınız, rol yapmış olabilirsiniz ve diğer çocuklar aynı şeyi yaptılar. Bu hayatta kalma idi ve kendi hayatınızı sürdürmek için yapabileceğinizi yaptınız.
Ama siz büyürken bu değişti ve genç yetişkinler olarak, oyun sahası şeylerini artık yapmadınız. Alay ederek sataşmadınız, taş atmadınız veya isimler takmadınız. Şimdi daha iyi biliyordunuz, çünkü büyüdünüz ve daha bilge oldunuz. Şimdi, şu ana dek oyun sahasından hiç çıkmamış olan insanlığı düşünün. Bu yeni 2012 – sonrası enerjide, sizlere kazanmış olduğunuz olgunluğun aletleri veriliyor. Uygarlığı yeni gözlerle görüyorsunuz ve oyun sahası yok olmaya başlıyor. Bilgelik bunu halletmeye başlıyor.
Sevgililer, uygarlaşmamış olanlarla savaştıkları sürece, insanlık bu yeni bilgeliğe sahip olmayacak. Bu arada, tüm bunlar çağlar boyunca yaptıklarınızdır! Yıllar boyunca birbirinizi daha iyi ve daha iyi nasıl öldüreceğinizi öğrendiniz ve aniden bilinç değişiyor. İnsanlar büyük ölçekte “istediğimiz şey bu değil”i kavramaya başlıyor. Oh, bana inanın, bununla sürekli tartışma olacak, ama yavaşça çoğunluk bu kavrayışa sahip olacak.
Gerçek hayatta olduğu gibi, zorbaların bazılarının hiç büyümediğini ve hala “oyun sahası kuralları” ile oynadıklarını kavrıyorsunuz. Tam şu anda gezegende bunların bazılarını görüyorsunuz. Eski, karanlık enerjiyi alıp 2012 den önce olduğu yere geri koymayı seviyorlar. Sizi korkutmayı seviyorlar, ama bu gerçekleşmeyecek. Bilgelik değişiyor.
Özden Geleniniz değişmeye başlayacak. Özden Gelen zeki beden zekasıdır (kas testinde iletişim kurduğunuz enerji budur). Maddesel ve özden gelen arasındaki köprü kayıp ve inşa edilmeye başlayacak. Bunu basit terimler ile söyleyeyim. En sonunda kendi tıbbi sezgiseliniz olacaksınız. Bedeninizdeki her organda ve her bezde neler olup bittiğini bileceksiniz – kanınızda denge olup olmadığını bileceksiniz! Beyninizin bunu bilmenizi sağlaması gerektiğini düşünmüyor musunuz? Özden Geleniniz zaten bunu biliyor! O her zaman kendisini dengelemeye çalışıyor ve dışarıda kalan tek şey sizin bilinciniz! Şu andaki sistem size tam görünüyor mu? Pek iyi çalışmıyor. Ama yüzde 44′te işlemeye başladığınız zaman, bu bir gerçeklik haline gelir. Bu sadece başlangıç, sevgililer.
Bu şeyleri bilen bir İnsan Varlığı hayal edin. Ona bakıp süper bir insan olduğunu söyleyebilirsiniz. Buna nasıl sahip olabiliyorlar? Geleceğe hoşgeldiniz! Dünyada barış sadece başlangıç ve uzun uzadıya düşünülmesi gerekmiyor, çünkü barış bilgelik ile otomatik olarak gelir. Yetişkin olduğunuzda oyun sahasında birbirinizi dövmeyi bıraktınız. Olgunluk ve biraz da incelik geliştirdiniz. Gündeminiz değişti ve ilerlemek zorundaydınız.
Bu gezegen için baktığımız şey bu! Bu bizim kehanetimiz. Bu yakın değil, ama şimdi başlıyor. Gerçekleştiği zaman sizin için gerçek olması için, size bunun nasıl işlediğinin ABC’sini veriyoruz. Bu açıklama, bunun dünyayı süpürüp barışa neden olacak bir enerjinin sihirli iksiri olmadığını anlamanız içindir. Değildir. Bunun motoru DNA’nızdan, bilgeliğinizden, enkarnasyonlarınızdan ve yapmaya karar verdiğiniz şey ile gelir. Mesaj budur. Bu çalışıyor!
Her zaman “Ne kadar yakın? Bunların hepsi çok iyi görünüyor” diyenler vardır. Hatırlamanızı istiyorum: Bazılarınız, 20 yıl önce partnerim beni buna çok benzer bir odaya getirdiği ve ilk kez size mesajlar vermeme izin verdiği zaman buradaydınız. Zamanda o noktada, sizlere tam şu anda önünüzde gerçekleşmekte olan bilgiyi verdik. Ne olacağının ve ne yapacağınızın potansiyellerini gördük. Bu boşa gitmiş bir kehanet değildi, çünkü o gerçekleşti!
Ruh geleceği bilmez, çünkü bu insanlığın özgür seçimidir. Ama diğer gezegenlerde daha önce gerçekleşen kalıpları biliyoruz. Şu anda yaptığınız şeyi gördük ve hiç bir İnsan Varlığının göremediği genel bakışı gördük. Çatlaklarda neler olup bittiğini biliyoruz. İnanmayacağınız, hepsi sizi ileri doğru iten şeyleri görüyoruz. Ne kadar yakın? Bu size bağlı. Lehinize olan çok şey var ve bu güneş sisteminizde gerçekleşen şeyi, yeni İnsan için programda olan şeyi kapsıyor. 
Ekinoksların presesyonu ve 2012′nin bitişi olgunluğa girmeye başlayan İnsan bilincinin başlangıcını işaret etti. Bu, Kadim insanların kehanetiydi. Sonra, buna alışma çağı var. Bunun ne kadar süreceğini size söyleyemeyeceğim. Diğer gezegenlerde, bu şaşırtıcı şekilde kısaydı. Bundan hızla geçmeniz için potansiyel orada. Sevgililer, bunun bedelini ödediniz. Bu bulmacayı çalışmakla geçen tüm yaşamlar bu noktaya kadar getirdi ve şimdi bunun sonunu görme özgürlüğüne sahipsiniz. Eskiden yeniye geçmek ayarlama gerektirir ve ayarlamada yeni frekansı bulmanın yeniden ayarlaması size bağlı. Korkundan çıkmaksize bağlı.
Son olarak, size daha önce söylediğim bir şey söyleyeceğim ve bunu tekrar tekrar duymanızı istiyorum. Tekrarlamanın nedeni, gördüğünüz şeyi anlamanızdır. Karanlık şimdi kazanmaya çalışacak. Tek bir aletleri var, gerçekten güçlü bir alet. Bu alet yükseğin en yükseğine çıkabilir ve onları mahvedebilir. Bu Işıkişçisine, şifacıya ve kanala geçebilir. Bu, korku adı verilen beş harfli bir sözcüktür.
Korkarsanız, onlar kazanır. Bunu düşünmenizi istiyorum. Onlar bunu biliyor. Işığınız bunda o kadar parlasın ki, artık korkutucu, kontrol edici beş – harfli sözcük olmasın. Bu zamanlardan yürüyüp geçin ve bunları hatırlayın, çünkü bunları beklediniz ve bunlara doğru çalıştınız. Yeni beş – harfli sözcüğe doğru çalışın – SEVGİ.
Bir an kalın ve birbirinizi kutlayın.
Ve öyledir.
KRYON
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder