19 Şubat 2015 Perşembe

Ben Adromedadan An'ka

 andromeda ile ilgili görsel sonucu
Sizi bütünün sevgisiyle selamlıyorum. Ben mesaj verici değilim. Soruları cevaplayıcıyım. Mesajlar birlikte çalıştığımız Sirius misyonu kanalı ile sizlere ulaştırılmaktadır. Kanalımdan gelen bir soruyu cevaplamak üzere sizinle bağlantı kuruyorum. Uyanışla ilgili bir şeyler söylemek istiyorum. O bana uyanış tam olarak nasıl anlaşılır diye sordu. Bu soruyu sorarken kendi yaşadığı deneyimin tam olarak ne ifade ettiğini anlamaya çalışıyordu. Her biriniz uyanışın ne olduğu konusunda tam olarak bilgi sahibi değilsiniz. Uyanış her bir hücrenizin yeni çağ enerjisine uyumlanmasıdır. Bu bir anda olmakla birlikte sizler zamanı lineer olarak algıladığınız için bir zaman alıyormuş gibi düşünüyorsunuz. Her kes an an uyanışları yaşamaktadır. Bizim burada bahsettiğimiz uyanış, tüm benliğinizle dualitenin sınırlarından çıkma halidir. Bir çoğunuz bunu hala yapamadı, bizlerle bağlantı kurabilenler de dahil olmak üzere birliğin ne olduğunu henüz anlayamıyorsunuz.

 Bilinçleriniz, enerji frekansınız yükseldikçe bunu algılamaya başlayacak. Ancak dünya üzerinde tam manasıyla uyanışı yaşayabilmiş hala çok az kişi var. Bir çoğunuz yarı uyur, yarı uyanık halde geziyorsunuz. Kanala bağlı kalmak, uyanık olduğunuz süreleri artırmanız için önemli olan yollardan birisi. Ama bir çoğunuz hala kendi iç seslerinizi susturmayı öğrenemediğiniz için bunu yapamıyorsunuz. Kanal aslında sizsiniz. Vücudunuz büyük bir jenaratör gibi çalışıp sizi evrenle titreşmeye uyumluyor ve bu uyumlamanın ardından sizler bir yayın yapmaya başlıyorsunuz. Ve bu yayın sizin içinizden gelen bir yayındır. 


Bizi ve başka bir çok kanalı duyabilir oluyorsunuz. Bu birin kanalıdır. Bizler yayınımızı birin kanalından yapıyoruz. Bu kanala girdiğinizde yani bir olduğunuz her an bizim sesimizi daha fazla duyabilir olacaksınız. Ama her an bizim sesimizi duyamıyor olmanız, sizin hala bir kanalına tam bir giriş yapmadığınızı gösteriyor. Bunun için yapılması gereken şey kendinizi fazla zorlamak değil. Zorlama sizin kanala uyumsuz hale gelmenize sebep olur. Niyetlerinizi yüksek sesle dile getirin ve bu noktadaki tek niyetiniz uyanışın gerçekleşmesi yönünde olsun. Bunu yapıp yapmama kararı elbette sizdedir. 

Biz size eğer uyanışa geçmek istiyorsanız bunu yapmanızı öneriyoruz. Evrenin dalga boyutlarını anladığınızı düşünen kişiler var aranızda ama bunu hala tam olarak anlayamadınız. Anlamış olsaydınız sizler bir kanlında olurdunuz ve uyanışınız çoktan gerçekleşmiş olurdu. Uyanışa bilgi ile ulaşmak mümkün değildir. Ama bilgi edinmeden de uyanışın ne olduğunu kavramaya bir adım bile yaklaşamazsınız. Sadece hissel olarak ulaşmaya çalışmakta mümkün değildir. Çünkü çevrenizde bir çok hissel bombardıman var. Siz tüm bunlardan arınma noktasında başarılı olamıyorsunuz. Sizin eski olarak gördüğünüz zamanda insanlar inzivaya çekilirdi bunu yapabilmek için ama artık bu an sizin için geçerli değil. 

Hissel bombardımanlar bilerek sizin tarafınızdan arttırılmıştır. Unutmayın ki hazineye ne kadar yaklaşırsanız tuzaklar o kadar güçlenir. Kendi kendinize oluşturduğunuz bu tuzakları geçmeyi de yine siz kendiniz başaracaksınız. Bunun bilgisi zaten sizde mevcut, çünkü bu tuzakları zaten siz kurdunuz. Sizi bütünün sevgisiyle selamlıyorum. 

02.02.2015 Tanya Jaziri kanalıyla.
https://www.facebook.com/groups/287200371489891/permalink/322718814604713/

0 comments:

Yorum Gönder