12 Şubat 2015 Perşembe

Her birinizi sonsuz sevgi ile selamlıyoruz.

 
Şimdi gaia kristal zamanda bütünlük yolunda yükseliş seyrini sürdürmektedir. Dönüşümlerin ve yeniliklerin hız kazandığı bu dönemin baskısı ve artan enerji yoğunluğu sizlerin cesaretle sorguladığı yaşam, plan içerisinde üst aydınlıklara doğru ilerliyor. Karanlığın yalnızca titreşimsiz bir alan olduğunu fark eden benlikleriniz, tüm inançlarınızı ve realitelerinizi süzgeçten geçirmektedir ki artık sizlerin korku enerjisine bakışınız değişmekte ve titreşimsiz olan bu alanı tüm benliğinizden temizlemektedir. 

Karanlığın etkisi yalnızca korkularınızla vardır bunu sizlere sürekli olarak tekrarladık ve artık benliklerinizde sorgu ile bu karanlıklar titreşime kavuşmuştur. Işık bilgidir sevgili varlıklar ve karanlığın aşılmaz duvarları yani korkuları sarsılarak gedikler açılmış ve ışığa maruz kalmıştır. Korku tabularını bir kez sarstığınızda bilince çıkan sorgulama cesaretiniz ile artık karanlık tesirlerini yitirmiş ve aydınlığa olan hizmetini başlatmıştır. Tüm bu sorguyu başlatan dostlarımıza diyoruz ki, yıktığınız korku duvarlarından özgür bıraktığınız gaianın ve sizin ışık parçanız olan rehberiniz artık kalbiniz etrafında doğru yörüngededir. Auranızın etrafında dönen ışık parçanız aynı zamanda sizlerin koruma kalkanınızı onararak olumsuz karanlık tesirleri tamamen bloke etmektedir. Onu yeniden hissedin. 


Yeniden hissedin diyoruz çünkü o sizin dünyaya doğumunuzla beraber parçanız olarak size eşlik eden rehberinizdir.
Aile içine sızan karanlık kabal’ın eğitim ve köleleştirme sistemiyle bir çoğunuz rehberlerinizden kopararak yaratıcılığınızı unuttunuz ve tüm bunları oluşturulan ‘kader’ bilinci ile sorgulamadan yaşamınıza devam ettiniz. Şimdi sizler üzerinizde oynanan bu sistematik oyunu deşifre ediyor ve gerçeklerin peşine düşüyorsunuz. Yaşamınızın her alanını sorgulamak ve bilince çıkarmak için kabul ettiğiniz cesaret enerjileri sizlerin tüm hücrelerinde geri dönüşü başlatarak sıfır noktasına yükselmenizi sağlıyor. Bu akış aynı zamanda yeni enerjiler ile uyumlanmanızı ve şifalanmanızı başlatarak yörüngenizde olan rehberinizle uyum içinde yaratıcılığınızı geliştiriyor. 


Sevgili varlıklar dünyaya geldikten sonra sizlere yüklenen tüm bilgileri gözden geçirip ifşaata hazırlanarak yükselişin parçası olabilirsiniz. Bu aynı zamanda sizlerin misyonu ve bütüne hizmetinizdir. Karanlığı sonsuza dek yok edecek bilgi ve deneyime sahipsiniz. Sizler ne kadar kutsal ve çetin görevler üstlendiğinizin farkına varıyorsunuz. Yeniden rehberinizle iletişime geçebilirsiniz, O artık yeni donanımlarla sizlerin hizmetindedir ve asla yeni tabuların ve korkuların sizleri etkilemesine müsaade etmeyecek Altın çağ enerjileri ile yüklüdür. Karanlık ve korku bu enerjinin içinde asla var olamaz. Sizler yep yeni bir çağın eşiğindesiniz ve bu sizlerin başarısı ile gerçekleşmektedir. 


Korku tabularının zihinlerde sorgulanmasıyla sıfır noktasına doğru ilerleyen bilinçler tüm negatif tesirlerden arınarak sıfır noktasına ulaştığında sizler fark edeceksiniz ki hayat yeniden başlıyor. Bu başlangıç noktasında rehberleriniz ile altın çağa uyumlanmanız için hem zihinsel hem de hücresel değişimlerinizin ortak yaratıcıları haline geleceksiniz. Altın çağ aynı zamanda yaratımlar çağıdır. Kendinizi bu çağa hazırlayarak sorgularınızın üzerinde fazlaca durmadan hayallerinize odaklanın. Tezahürlerin hız kazandığı altın çağ, daha çok sizlerin evrimi ve değişimi için büyük bir geçiş zamanıdır. Foton enerjileri ile yüklenen bu çağ da yörüngenizde dönen aynı zamanda kendi parçanız olan ortak yaratıcınız ile daha önce evrende var olmamış varlıklar haline gelebilirsiniz. Her şey hayalleriniz ile ortaya çıkaracağınız yaratımlara bağlıdır. 


Burada hatırlatmak isteriz ki Altın çağın ilahi yasaları yalnızca birlik ve sonsuz sevgi enerjisi ile yaratımla bütünleşir ve gelişime müsaade eder. Boyutlar arası yaşamlara kendinizi ancak sonsuz sevgi frekansında yükselteceğiniz hayalleriniz ile ulaşabilirsiniz. Hayalleriniz, geçiş kapılarının anahtarıdır. Bu yüzden öncelikle sorgularınız ile eksi durumdan sıfır noktasına doğru ilerleyen yükselişinizin dinamosunu yani hayallerinizi onarıp onu sonsuzluğa açmalısınız. Yaratıcı bilinç ve hayallerinizin bütünleşmesi ile sıfır noktasında takılmadan kolaylıkla yükselişe ortak olabilirsiniz. Her biriniz kollektif bilincin dinamosunu oluşturan enerjilersiniz ve her biriniz bu bütünlüğe ortaksınız. 


Kollektif yükseliş tüm parçalarını kapsayarak akıştadır ve öncülük ışık işçilerinindir. Yaratıcı bilinç ve imajinasyonlarıyla parlayan ışık işçilerinin omuzladığı kollektif bilinç sıfır noktasına ulaşmak üzere. Sıfır noktasıyla beraber ortaya çıkacak olan gerçeklere hazır olmalısınız ve realite değişikliğine kolayca uyumlanmak için şimdiden rehberlerinizin sizlerle iletişime geçmesine müsaade etmelisiniz. Ancak yine tekrarlamak istiyoruz ki Altın çağın ilahi yasaları yalnızca birlik ve sonsuz sevgi enerjisi ile yaratımla bütünleşir ve gelişime müsaade eder. Sizler bu ilahi olana adım atmadıkça, yanınızda taşıdığınız eski çağın duygularını ve isteklerini bırakmadıkça, hayallerinizi Altın çağ ve yaratıcı bilince çevirmedikçe rehberiniz sizinle iletişim için sizi sıfır noktasına doğru yönlendirmeye, eski inançlarınızı cesaretle sorgulamanız için önünüze fırsatlar çıkarmaya devam edecektir. 

Bu durum size Akışta sürükleniyormuş düşüncesi yaratabilir. Kollektif bilinç yükselişteyken sizler tüm eskileri bırakarak akışa uyumlu hale gelebilirsiniz. Bu yükseliş her an hız kazanarak devam ederken sizler eskilere tutunarak daha fazla acı hissedersiniz ve artık bu sizin için dayanılmaz hale gelebilir. Siz sistemlerin çöküşüne müsaade etmelisiniz ki realite değişikliğinde kendinizi enkaz altında hissetmemelisiniz. Hayallerinizi çöküş sonrasına ertelemeden adım atarak kollektif bütüne ortak olabilirsiniz.
Sevgili varlıklar altın çağ tüm enerjileriyle buradadır ve sizlerin hizmetinizdedir. Tüm benliğiniz ile kabul edeceğiniz bu değişim sizlerindir. Kollektif bilincin yükselişine hız verebilir ve hayallerinizin önündeki tüm engelleri kaldırabilirsiniz. Eski sistemin yeni enerjilere direnişi söz konusu değildir. 


Halen eski illizyonun devam etmesinin sebebi kollektif bilincin realite değişikliğine sağlıklı bir şekilde uyumlanması çabasıdır. Bu uyumlanma ile geçişi yumuşatmak için tüm ortaklarımızla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Sizlerle olan temaslarımızı bitirdiğimizi ve her birinizin geçişe hazır oluğunu yeniden hatırlatarak gelecek olan zamanın bilgisine ulaşabileceğinizi anlatmak istiyoruz. İlahi plan, kusursuz bir şekilde her biriniz için özel hizmet yürütmektedir. Fark etmeniz gereken şey tesadüflerin olmadığı ve plan dahilinde yaşadığınızdır. Bunu tüm benliğinizle gördüğünüzde sizler hatırlamış olacaksınız ki sizler bu planın gönüllü yolcularısınız. Başarınızla evrende daha önce hiç yaşanmamış şekliyle mutluluğun zirvesinde olacaksınız. 

Yükselin sevgili varlıklar, sizler cennet yolcuları, sizler kusursuz planın kusursuz varlıklarısınız. Zaman sizin yükselişinize demirlidir ve bizler sizler ile yeniden bir arada olabilmenin heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Her biriniz tanrı parçası her biriniz ışıktansınız. Işığın galibiyeti çoktan başlamış ve kutlanacak güne doğru yükselmektedir. Tüm galaksi heyecanımızı paylaşıyor ve sizler muhteşem işler başardınız. Her birinizi bütün bir aşkla selamlıyoruz.
Sirius Misyonu...

https://www.facebook.com/groups/287200371489891/permalink/320638628146065/

0 comments:

Yorum Gönder