6 Ocak 2015 Salı

Yeni Başlangıçlar – Michael (Baş Melek Mikail)

 Archangel Michael
Selamlar Değerli Dostlar,
Bugün “yeni başlangıçlar” hakkında konuşmak istiyoruz.
Sizler, çok güçlü bir “Yeni Başlangıç” oluşturma aşamasının tam ortasında bulunuyorsunuz. Evet, normalde yaşamınızda sıklıkla yeni başlangıçlar deneyimliyorsunuz. Ama bu kez, çok güçlü bir başlangıca doğru yaklaşıyorsunuz.
Bu konu şimdilerde çok güncel ve biz de bugün, bu inanılmaz pozitif enerji hakkında konuşmak istiyoruz. Aynı zamanda, “sınırsız deneyimler oluşturabilen” sizlerin bu enerjiyi, hangi farkındalıkla deneyimleyeceğinizden bahsetmek istiyoruz. Sizler, daha “tamamlanmış” bir hale dönüşüyorsunuz. Bu da yaşamınızda, yeni bir başlangıç yaratıyor. Her an, daha “Özlü” bir hal alıyorsunuz ve böylece sahip olduğunuz mevcut potansiyelleriniz de değişiyor.
Her geçen gün karşınıza, yeni yol seçenekleri çıkıyor. Nasıl bir seçim yapacaksınız? Deneyimlerinizi nasıl içselleştireceksiniz? Size en büyük sevinç ve mutluluk getirecek olan yolu, nasıl seçeceksiniz? Bu kadar seçenek arasından, hangi yola gitmeniz gerektiğini nasıl bileceksiniz?
 
Son zamanlarda, “içsel biliş doğrultusunda yaşamak” konusundan bahsetmiştik. Dolayısıyla yine, bu “rehberlik sistemi” ile hareket etmenizi öneriyoruz. Aslında hangi yolu tercih ettiğiniz fark etmiyor, dostlarım. Çünkü deneyimlediğiniz her şeyin, dış dünyanız ile hiç bir alakası yoktur. Bu deneyimlerin temelinde, sizin mevcut enerjinizle ne yarattığınız ve dışarıya ne yansıttığınız yatmaktadır.
Aslolan yol, Yaşamınızla ilgili her şeyin, gerçekten sizin içinizde oluştuğunu fark etmenizi sağlayan yoldur. Tüm yolların, kendi içlerinde ve kendi aralarında “nötr” (tarafsız) olduğunu fark edebilecek kadar tarafsız olabilmek, esastır. Evet, bütün yollar aynı değildir. Ama hepsinde de, aynı engin tecrübeleri edinebilirsiniz. Ve birbirinden çok farklı yollarda yürümenize rağmen, istediğiniz duygusal deneyimleri yaşayabilir ve evrimleşme sürecinde ilerleyebilirsiniz. Çünkü her yol “çok boyutludur” ve seçtiğiniz yolda deneyimlediğiniz her şey, sizin içinizden dışarı yansımıştır.
Gerçek Öz’ünüzün tümünü ortaya çıkardıkça, “harmanlanmış varlığınızın” (Ruh ve Beden) enerjik kalitesi de değişiyor. Bu da, geçmişteki yeni başlangıçlardan daha farklı niteliklere sahip olan “yeni başlangıçlara” uyumlanmanız demektir. Her şeyin ne kadar “yeni ve canlı” olmaya başladığını hissediyor musunuz?
Sizler şimdi, çok kısa bir zaman önce “yaratılmış” olan ilahi bir olayı deneyimliyorsunuz. Bu durum, daha öncesinden bilinen bir mevzu değildi. Ve biz bunları, laf olsun diye söylemiyoruz. Bunlar, somut olarak gerçekleşen bir şeyi gözlemlemenin sonucu, söylenen sözlerdir.
Bu arada sizi, “yeni başlangıçlarla aranız nasıl?” sorusu üzerinde biraz düşünmeye davet ediyoruz. (Normalde yeni bir başlangıç yapma konusuna nasıl bakıyorsunuz veya nasıl karşılıyorsunuz?)
Çünkü yeni başlangıçlarla ilgili tavır ve tutumunuz, ortaya çıkacak olan yeni durumlarla nasıl başa çıkacağınızı belirleyecektir.
Aslında birçoğunuz, “başlangıçlardan” ziyade, “sonlanmalar” konusunda kendinizi daha rahat hissediyorsunuz. (Yeni bir başlangıç, henüz bilinmeyen bir gelecektir ve bu konuda huzursuzluk hissedilebilir.)
Yeni başlangıçlar, (temiz bir sayfa gibi) masumiyet duygusunu çağrıştırırlar. Hafiflik duygusu verirler. Ancak çoğunuz şu an, bu hafiflik duygusunu hissedemiyorsunuz. Tüm bunları anlatmamızın sebebi, sizi biraz “silkeleyerek” ortaya çıkacak olan yeni durumlara uyum sağlamanıza yardımcı olmak içindir. Ve bir anlamda da; kendinizi bu süreçte hazırlamanızın, yeni başlangıçların olanaklarından tam olarak yararlanabilmenizi çok daha kolaylaştıracağını, fark etmeniz içindir.
Zıtlık/ayrımcılık Boyutunda o kadar uzun süre yaşadınız ki, bir şeyleri elde etmek için daima çok çalışıp çabalamak zorundaydınız. Dolayısıyla yeni bir başlangıç ortaya çıktığında da, yine aynı şekilde davranma eğiliminde olacaksınız. Biz de size; “Yeni başlangıçlara doğru yaklaşıyorsunuz, şimdiden işe koyulmaya başlayın!” diyoruz. Aslında biz bunu size, sevgi dolu kocaman bir gülümseme ile söylüyoruz. Size biraz takılıyoruz. Hatta kıkırdayarak gülüyoruz! Bizi kıkır kıkır gülerken hayal edebiliyor musunuz?
Çünkü size göre yeni bir şey ortaya çıkmış ise, hemen onunla ilgili canla başla çalışmaya başlarsınız. Biz de sizin bu “adanmış ve hamarat” halinizi daima takdir etmişizdir. Ama şunu unutmayın! Sizi başarılı kılan, sadece çok çalışmak değildir. Sizin için önemli olan şeylere kararlılık ve azimle yaklaşmış olmanız, size başarı sağlamıştır. Şimdi de, yepyeni bir şeyi deneyimlemenizin ve yepyeni bir başlangıç yapmanızın zamanıdır. Her ne kadar bu deneyimler size bir şekilde “alışılmadık” gelse de, yine de onları deneyimlemeye gerçekten hazırsınız.
Yeni bir başlangıç, daha yüksek bir potansiyeli deneyimleme ve her şeyi ama her şeyi seçebilme fırsatıdır.
Eğer yeni bir başlangıç yapacağınız dakikaya, güne, tarihe bu tür bir farkındalıkla yaklaşırsanız, kendinizi çok daha güçlü ve mutlu hissedersiniz. Bu “yeniliğin” tüm olasılıkları içinde barındırdığı duygusu içinizi kaplar. Neyin nasıl olacağına dair bir fikriniz yoktur ama çok heyecanlısınızdır. Olayın bilinmeyen yönleri ve “yeni” oluşu, bir anlamda size sanki her şeyi vaat eder. Çünkü henüz hiçbir şey belli değildir. Bir olayın başlangıcı, gerçekten büyülü bir şeydir. Gerek sizin bir şeye başlayacağınız anlar, gerekse bir şeyin başlamasını beklediğiniz anlar, hakikaten tatlı anlardır.
Bu tür duyguları hissettiğiniz zaman, gerçekte kim olduğunuzu hatırlıyorsunuz demektir. Şayet herhangi bir hedefe “kesinlikle olur” düşüncesiyle yaklaşırsanız, o zaman kendinizi bütün imkânlara açmış olursunuz. Bu durumda bir şeyleri, “acaba –  nasıl olur – mümkün değil” gibi düşüncelerle sınırlamazsınız. Varlığınızın Öz’ünü, inanılmaz gücünü ve güvenirliğini hissetmeye başlarsınız. Böylece tüm suretlerinizin saf potansiyeli ile hedefe odaklanarak ve farkında olarak yaratırsınız.
Biz size bunları hatırlatarak, geçmişinizde böyle bir hevesle ve açıklıkla yeni bir şeylere başlamış olan “parçalarınızı” bulmanızı ve onlarla tekrar bütünleşmenizi istiyoruz. Belki de şu anda, bir olayın tam ortasında bulunuyorsunuzdur. İşte bu olay, yeni bir başlangıcın zeminini hazırlamaktadır.
Bugün gözlerinizi, sizin için şekillenmeye başlayan yaşamınızın ufkuna çevirmek istiyoruz. Şu an tam ortasında bulunduğunuz bu süreçte her şeyi dönüştürdüğünüzden dolayı, biz de sizi bu yeni başlangıcın şafak sökümünü farklı bir şekilde selamlamanız için hazırlıyoruz.
Bugünlerde birçok varlık Gezegeni terk ediyor. Muhtemelen bunu fark etmişsinizdir. Onlar da, yepyeni bir başlangıç yapmak istiyorlar. Burada kalanlar ise, daha önce yaşamış olduklarından çok daha etkili bir yeni başlangıç deneyimlemeyi, onlardan daha fazla arzu ediyorlar. Ancak bu imkânı oluşturmanın birçok aşamaları vardır. Evriminizin bu safhasında başarılı olabilmeniz için; Çok farklı ve çok yeni bir başlangıç yaratma aşamasının tam ortasında olduğunuzu algılamanız ve her zamanki saf varlığınız ile bu olayı karşılamanız ve bunun için çalışmanız gerekmektedir.
“Saf varlığınız” artık size daha aşina olmaya başlıyor. Genişleyen “saf haliniz” ve mükemmel Öz’ünüz iç içe geçiyor. Ve bu durum da, tüm enerji sisteminizi değiştiriyor.
Sizler, meydana gelen bu değişikliklere uyum sağlamanız için, yeniden “ayarlanıyorsunuz”. Enerji sisteminizi, Işığın yüksek bakış açısıyla yeniden gözden geçiriyorsunuz ve bunu yaparken de, sayısız yeni başlangıçlar yaratıyorsunuz. Bunları fark etmeniz ve kucaklamanız çok önemlidir.
Bu “yeni başlangıçların” sürekli tekrar etmesi, enerjilerin Yeryüzüne dalgalar halinde gelmesinden kaynaklanmaktadır. Ancak bunun böyle olması, içerdikleri güzellikleri veya size getirdiği armağanları hiçbir şekilde azaltmaz. Aslında burada anlattıklarımızın amacı, ortaya çıkacak olan yeni bir duruma uyum sağlamayı öğrenmenize yardımcı olmak içindir. Bu bir anlamda, “kendi yükseliş sürecinizin farkında olmayı öğrenmeniz” için, son zamanlardaki mesajlarımızda sürekli bahsettiğimiz konuların aynısıdır.
Bugüne kadar sizlere, kendi yaratıcı özelliğinizi tanımanız ve bir deneyimi oluşturmak için nasıl odaklanmanız gerektiğini öğrenmeniz için, tavsiyelerde bulunduk. İçsel biliş doğrultusunda yaşamayı öğrenmenizden bahsettik. Şimdi de, öğrendiklerinizle gelişerek yarattığınız her yeni seviyede (ki siz bunları bir dizi “yeni başlangıçlar” olarak deneyimliyorsunuz) elde ettiğiniz saf potansiyelin gücünü kabullenerek yaşamınıza devam etmenizden söz ediyoruz.
Konuştuğumuz bu yeni başlangıçlar, “geçmişi unutup, yeni bir sayfa açmaya” benzer. Yani tamamen “şu anda var olmak” gibi bir şeydir ama aynı zamanda bundan çok daha fazlasıdır. Bugün sizlerle konuştuğumuz konu, kendi evrimsel sürecinizde hangi aşamada olduğunuzu algılamanız, anlamanız ve farkında olmanız içindir.
Sizler bu dönemde, insan formuna bürünmüş olan “Öz Enerjinizin” düzenli bir şekilde ortaya çıkışını deneyimliyorsunuz. Bu uyanış sürecinin bazı aşamaları vardır ve siz de bunu gayet iyi biliyorsunuz. Bu süreç, yükselme işlemiyle başlar. Önce çok sayıda kaynaktan gelen Yüksek Frekanslı Enerjilere maruz kalırsınız. Böylece kendinizi yükselmiş hissedersiniz. Bu enerjiler, belki enerji sisteminizde bir takım değişiklikleri tetikleyebilir veya kolayca özümsenerek, kısa sürede içinizden dışarı yansımaya başlayabilir. “Aşılanmış” olduğunuz bu yeni enerjiler, içinizde bloke olmuş eski enerjileri serbest bırakabilir. Böylece yeniden kalibre olmaya (ayarlanmaya) ve yeni başlangıçlarla, ya da yeni enerji alanınızla uyumlu olmayan eski enerjileri salıvermeye başlarsınız. Bu enerjileri salıverdikçe de, özgürleşirsiniz ve saf bir boyuta adım atarsınız. Kendinizi bu enerjilere gerçekten açarsanız ve akışta kalırsanız, o zaman Varlığınızı zihninizin fikirleriyle değil de, içsel bilgeliğiniz doğrultusunda yeniden yaratırsınız. Akışta kalmak için en ideal yöntem budur.
Bu arada siz, kendi evrimsel sürecinizin hangi aşamasında olduğunuzu biliyor musunuz?
Bu saf boyuta ulaştığınızda ve o boyutta kaldığınızda, o zaman tüm olasılıkların bulunduğu yeni bir başlangıç noktasındasınız demektir. Ancak bu saf boyuta ulaşmak için acele etmemelisiniz. Siz hazır olduğunuzda zaten şekillenecek ve enerjilerinizle uyumlu olarak ortaya çıkacaktır. O zaman bütün ilhamları, Öz Benliğinizin tüm suretleriyle olan bağlantınız sayesinde aldığınızı idrak edeceksiniz.
Sizin Âleminizde “uyanışı” deneyimleyen kişinin şimdilerde yaşadığı süreç budur.  Ayrıca Dünya’nın kendisinin ve Dünya’daki insan, bitki, hayvan ve doğa formunda varolan tüm enerji alanlarının, kısaca her şeyin evrimleşme süreci böyle şekillenir. Evrimleşme, Dünya’daki tüm enerji sistemlerine yüksek frekanslı Işığın aşılanmasıyla meydana gelir. Ve tüm bunlar, Dünya’nın Foton kuşağına yaklaşmasıyla desteklenmiş ve kolaylaşmıştır.
Çünkü tüm evrende Işık, Foton kuşağından Foton kuşağına aktarılır. Ve Dünya’nız (2012 senesinden önce) Foton kuşağına yaklaştığından beri, sizler de düzenli ve kesintisiz olarak Kozmik Işık ile aşılandınız. Fotonlar, Dünya’nızı yükselten Işık sıçramaları yaratırlar. Tüm bu olaylar, sizlerin “yaşarken” evrimleşmenizi sağlar ve yeni başlangıçlardan oluşan sonsuz bir nehir oluştururlar.
Bunları sizlere neden anlatıyoruz? Çünkü EGO, yaşamınızı hayatın kısıtlı fikirleri ve seçenekleri doğrultusunda sürdürmenizden yanadır. Hâlbuki bu seçeneklerin sayısı artmak yerine, siz yaşlandıkça daha da azalmaya meyillidirler. Ve bu tamamen mantık dışı bir şeydir. Çünkü hepiniz, yüksek gelişme kapasitesine sahip varlıklarsınız.
Peki, bu kısıtlamalardan neden kurtulmuyorsunuz? Dış dünyanızın bakış açısı sayesinde daha da kısıtlı olan yaşamsal fikirlerden sıyrılın. Bunu da ancak, kendi evrimsel döngünüzün aşamalarını fark ederek yapabilirsiniz. Böylelikle, bu en doğal ve sizi en fazla güçlendirecek olan sürecin hangi aşamasında olduğunuzu her daim bilebilirsiniz. Ve her şeyden önce, bu yeni başlangıçları ustalıkla karşılamak için kendinizi hazırlarsınız.
Şu an içinizde neler değişiyor?
Ben, Baş Melek Michael.
Bu çeviriyi yapan Mor Alev Dostuna, ileten Meredith Murphy’e ve elbette dostumuz Michael’a binlerce teşekkürler! (expectwonderful.com)
Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen“Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.
Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder