7 Haziran 2013 Cuma

KRYON – 6 Haziran 2013 – SÜREÇ BAŞLADI

ŞİMDİNİN ÇOCUKLARI ŞİMDİNİN ÖĞRETMENLERİYLE BULUŞUYOR – ANNA MERKABA 
 
Kanallığıyla
Çocuklarınız Dünyadaki yükseliş sürecine yardımcı olmak için buraya geldiler. Işık ve sevgilerini açıkça göstermektedirler, kendileriyle fiziksel, eterik, bilinç ve bilinçaltı olarak bağlantı halinde olan her varlığın kalbine bu sevgi ve ışık realitesini sabitliyorlar.


Taşıdıkları bu yeni frekans türünü sürdürmelerine yardım etmek için bizler dünyanıza bir çok öğretmeneler tayin ettik. Hükümetleriniz tarafından bilinmeyen ve gizli olan bu varlıklar şimdinin çocukları ile ışık diliyle hücresel bir seviyede ve kalp diliyle iletişim halindedir.



Gezegeninizdeki her okul bu gibi öğretmenlerle ikmal edilmiştir ve onlar tam olarak kim ve ne olduklarını bilecekler. Birçokları sizler gibi walk-ins (Üstatlar/ Yüksek Varlıklarıyla birlikte çalışanlar) ve ışık işçileridir. Onlar bu hassas anda gezegeninize gelen saf ışık enerjilerine yardımcı olmak için bu çocuklardan önce bir enkarne yolunu seçmişlerdir.

Sonra ne walk-ins ne de ışık işçileri olmayan fakat sizlerin galaktik kardeşleriniz olan özel sınıfların öğretmenler de vardır. Onlar okullarınızda kısa bir süre için bulunan ve sizlerin ‘temsilci’ adını verdiğiniz öğretmenlerdir. Gerçekten, sevgililer, bizler bu hassas anlarda çocuklarınıza ihtiyaçlar duydukları bilgileri getirmek ve hiçbir şeyden korkmamalarını göstermek için geldik ve böylece bu öğretmenler diğerlerinin bahsetmediği konulara parmak basıyorlar. Onlar bu çocukları evlerine içleri ışık ve sevgi dolu olarak yolluyorlar. Onlar bu çocuklara kim olduklarını hatırlatarak sürekli olarak titreşimlerini yüksek tutuyorlar, her ne kadar şimdinin çocukları tam olarak kim olduklarını bilse de ve birçoğunuzun içinde bulunduğu unutkanlığın perdesi yüzünden rahatsız duymasa da onların hala yüzleşmesi gereken engelleri vardır.


Şimdi dünyanıza gelen her çocuk bir yıldız tohumudur, bu çocuklar asıl itibariyle gelecek neslin melez varlıklarıdır ve mümkün olan her türlü insan egosundan tamamiyle serbest olacaklardır. Basitçe unutkanlık ve perde ortadan kalkacak ve artık var olmayacaktır. Bu sürecin gerçekleşmesi için uyanan birçoklarınız öğretmenlerle birlikte onların titreşimlerini yüksek tutmak adına bu çocuklara doğru yardım etmek için çekileceğinizi fark edeceksiniz.


Bundan böyle bu çocukların insanlığın realiteyi yanlış kavramasıyla ilgili sınırları olmayacak. Bu çocuklar kim olduklarını biliyorlar, onlar bu gezegene neden geldiklerini biliyorlar, onlar hatırlıyor ve misyonlarını çok iyi biliyorlar. Bununla beraber bildiğiniz gibi kabal büyümeyi durdurmak, bu çocukların ilahi olan ile bağlantısını kesmek için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacak. Korkmayın sevgililer, çabalarınızdan dolayı kabal başarılı olamayacak.


Oysaki önceden sizler bu gezegene vardığınızda zamanı gelene kadar bizim adım atıp kim olduğunuzu hatırlatmamız tehlikeli bir durumdu. Yolumuzu bulmanız için sizi bekledik ve perde arkasından size yardımcı olduk. Şimdi dünya ve insanlık için göstermiş olduğunuz tüm çabalarınız, geçirmiş olduğunuz tüm mücadeleler, her birinizin uyanarak kaydettiğiniz ilerlemeler, perdelerinizin ortadan kalkması ve tüm bunlardan ötürü şimdinin çocukları ile yüz yüze buluşmanız mümkün olacaktır. Onlara ve HEPİNİZE yardım edilecektir!
Sizi seviyoruz, sizinle birlikteyiz, şimdilik hoşçakalın.
Çev: Mahmut Kılıçlıoğlu

0 comments:

Yorum Gönder