8 Haziran 2013 Cumartesi

GELECEĞİNİZİ ÇÖZMENİN ANAHTARI


A.B.D. den Don soruyor,

‘’Üstat Kuthumi egonun çözüldüğü bir yol önerebilir mi ? Eckart Tolle politik liderlerin egolarını işin içine katmadan diğerleriyle meşgul olmaları halinde dünyanın çok daha iyi bir yer olacağını söylüyor ‘’

Her birinizi herkesi kapsayan Işıkla selamlıyor ve Don’a sorusu için teşekkür ediyorum.Ve evet,dünyanız gerçekten de ego olmadan çok daha iyi bir yer olacaktır.Ancak ego çözülemez.O,dünya üzerindeki öğrenme sürecinizin ve özgür iradenizin büyük bir parçasıdır.Öğrenme ve ruhsal büyümeniz ego davranışını farketmekte yatıyor.Bu,egonun bireyin günlük yaşam kararlarını tamamen yönettiği yüzlerce yaşamınızı hatırlamanızı gerektiren bir süreçtir.İşte bu bellek, şimdi dizginlenmesi ve kontrol edilmesi gereken davranış döngüsüdür.


Farketme

Ne yazık ki,herhangi derecede yetkili bir konuma seçildiğinde egoya geri dönen çok sayıda birey görüyoruz. Göğüs,konumları ve diğerleri üzerindeki kontrol bilinciyle şişer.Başkaları tarafından özel insan muamelesi görürler,diğerlerinden üstün görülürler ve genellikle dalkavukluğun tadını çıkartırlar.Böylece ego şişer ve kişiyi tekrar kontrol altına almaya çalışır.Kulüplerden daha büyük organizasyonlara ülkelerin liderlerine kadar bunu görebiliyoruz.

Ancak insanların kısa bir süre sonra ego davranışını bir liderden farketmeye başlamaları oldukça ilginçtir.Bazen sadece bir ya da iki sene sonra.İnsanlar haksız ve uygunsuz hissettikleri kararlar hakkında şikayete başlar.Biz bu oluşumdan memnunuz.Bu birçok insanın onun hakkında düşünmeye başladığını ve eylemdeki  egoyu fark ettiğini gösteriyor.Bu önemli. Daha fazla kitleler bu davranışın fark ettikçe ego farkındalığı daha hızlı büyüyecektir.

Eylemdeki Ego

Bu farkediş bir çok yaşam stiline akacak.Dostlarım bu insan gelişimde gerçek değişimi başlatacak.Eylemdeki egonun farkındalığı.Don egonun çözüleceği bir yol sordu.Cevap şudur ego çözülemez.Ancak farkındalıkla kontrol edilebilir.Her bir bireyin farkıdalığıyla.

Bu insanoğlu için büyük bir gelişme yaratacak.Liderlerinize gelince,onlar kendileriyle aynı fikirde olan ve fikirlerini sevenlere cevap verir.Liderler sık sık bu amaçla kampanyalarını yürütürler.Her birinize söylüyorum ‘’Dikkatlice dinleyin,liderlerinizin sözlerini oldukça dikkatli dinleyin ‘’ Size aslında ne söylüyorlar ? Mesajlarını size nasıl veriyorlar ? Hangi sözcükleri kullanıyorlar ? Kişisel geçmişleri nasıl ? Eylemleri size sık sık değerli bilgiler verecektir.Yani körü körüne takip etmeyin,hayır.Daha derin bakın,sorgulayın ve her şeyin ötesinde size verilen mesajı derinden dinleyin.

‘Bir’in Gücü

Görüyorsunuz her bir birey gerçek güce sahiptir.Bu güç sizin özgür iradenizdir.Nasıl dinleyeceğine,oy vereceğine,kime katılıp kimi destekleyeceğini seçen sizsiniz.Çoğu içinde tuttuğu bu gücü unuttu.Özgür iradenizi ve içsel sesinizi unuttunuz.Yüksek benliğinizin,ruhunuzun sesini.

Artık hatırlama zamanıdır.Ben ve Işıkta olan birçoğu tekrar tekrar size bunu anlattık.Ruhunuzu,içsel bilişinizi hatırlayın.Işık en büyük hayrınızı güçlendirir.Işık ego davranışı ve düşünceleriyle meşgul olmaz.Yüksek gücünüzü hatırlayın.Her biriniz hatırladıkça Dünyanın enerjileri de değişecek.Bu şimdi gerçekleşiyor.Ötesinde,Işık büyüdükçe bir olan bir milyon olur ve bu sebeple yeni liderler seçilir.Işık enerjisini,farkındalığı,şefkati taşıyan liderler.

Anahtar

Size yine anlatacağım,tüm geleceğinizin anahtarı Işık enerjisinin farkındalığındadır.Bu daha yüksek bir farkındalıktır.Mesih , Tanrı / Kaynak bilincini tam olarak anlayan bir farkındalık.

Liderleriniz sizim seçiminizi yansıtır.Liderleriniz size ego kararlarının etkilerini ve eylemdeki egoyu gösterir.Evet birçok liderin gösterdiği bu davranışı değiştirmek mümkün.Kitlelerin tamamen uyanması zaman alacak.

Daha yüksek bir anlayışla çoğu insanın günlük yaşam odağını değiştireceğini biliyorsunuz.Bu,artık size küçük gelmeye başlayan eski yollar geride kalırken ileriye atılan doğru büyük bir adım.Yeni büyüme için dünya finansal programı ve kontrolü değişecektir.

Salıverme

Gerçek salıvermede gerçek büyüme vardır.Sadece kişisel yaşamınızdaki insanlardan ve olaylardan bahsetmiyorum,daha büyük bir ölçekten söz ediyorum.Ömür boyu ölçeğinden.Sizin de bildiğiniz gibi deneyimleriniz Ruh Belleğinde tutulmaktadır.Yani eski yollar tanıdık,ego bazlı ve pozitif deneyimlerdir.İnsan oğlu şimdi salıverme ,serbest bırakma sürecinde.


Çok büyük bir farkındalık zamanındasınız.Duygularınızı gerçekten dinleme zamanında.Küçük düzeyde olsa bile duygularınızı anlamak çok önemlidir.Tabi ki çoğu basit olacaktır,duygular her gün küçük anlık deneyimler tarafından oluşturulur.Ancak daha derin bir gözlem düzeyi gerektiren duygusal tepkiler de olacaktır.Bunlar genellikle tekrarlanan davranışsal duygulardır.Bunlara bakın.Temel sorunun nerde olduğunu sorun.Bu duygusal tepkileri yaratan eski yaşam anıları olabilir.Bu her durumda böyle olmaz ama bazılarının temelinde bu olacaktır.

Kabullenmeden daha fazlasını yapmanız gerekli çünkü bir kere temel nedeni kabullendiğinizde sonrasında onun hakkında bir anlayışa ve onun neden gerçekleştiği sebebini edinirsiniz.Daha sonra sadece salıvermeye odaklanabilirsiniz,ancak tamamen salıverinceye dek bir çok defa bu salıvermenin gerekli olduğu size hatırlatılıyor.İşte o zaman değişim haline gelirsiniz.

Bu değişim onlar sizdeki değişimin farkına vardıkça ailenize ve dostlarınıza yayılacaktır.Kendi benliğiniz içine daha fazla Işık enerjisi çekebiliyorsunuz.Sonrasında ego benliğiniz üzerinde kontrole sahip oluyorsunuz.Bu bir süreç.Neticesinde büyük bir bilgelik,daha yüksek bir farkındalık ve insan evrimin bir parçası olduğunuz bilişini ediniyorsunuz.Bu gerçek güç değil mi ?

Kuthumi


Çeviri:Utku Maden


Kaynak:http://www.kuthumischool.com/en/teachings/Volume10/unlock_your_future.php

0 comments:

Yorum Gönder