28 Haziran 2013 Cuma

SaLuSa - 26 haziran 2013

 
Işık Parlamaya Devam Ediyor – Multidimensional Ocean Kanallığıyla
Birçoğunuz kalplerinizde korkuyu hissettiğiniz için şu zamanda cesarete çok fazla ihtiyaç vardır. Korku şu anda çok fazla bulunmaktadır: belirsizliğin, faturaları ödemenin, daha fazla sizinle ilişkide olmayan veya sizi anlamayan bir topluma uyum sağlamaya çalışmanın korkusu.

Sistemin alışılmış mekanizması halen yerindedir, ancak, birçok değişiklik kabalın eski paradigmayı yerinde tutma çabalarına rağmen gelmek üzere. Gerçek; onların insanlığın uyanıyor olduğunu bilmesi ve insanlığı uykuda ve kontrolleri altında tutmak için ellerinden geleni yapıyor olmalarıdır.


Ne kadar çok çabalasalar ve daha genç jenerasyonu kontrol etmeye çalışsalar da, onlar ilahi arzunun yolunda gitmediklerini biliyorlar. Birçoğunuz, kendi özgürlüğünüz üzerinde kabalın çöküşünü görme konusunda cesareti kırılmış ve sabırsız hissediyorsunuz, ancak bu zamanda hala yerinde duruyor olmasının sebebini anlamanız çok önemlidir; birçok erkek ve kız kardeşiniz daha iyi bir sistem düşünemedikleri veya daha iyi, daha kapsayıcı ve barışçıl olan bir sistem hayal bile edemedikleri için eski paradigmanın gitmesine izin vermekten korkmaktadırlar.

Elitler (seçkin kişiler) birçok cephedeki ekonomik çöküş düzenlemelerini kollektif korku titreşimlerini dengelemek amacıyla korumaya çalışmaktadırlar.

Yeni jenerasyon oldukça bireysel bir düşünüş tarzı ortaya koydu ve kutunun dışından nasıl düşünecekleri konusunda hiçbir fikre sahip değiller. Onlar korku ve rekabete alıştırıldılar, onlar toplum ve dayanışma ruhu olmadan büyüdüler.  Onların karşılığında hiçbir şey beklenmeden sevginin nasıl verileceğinin ve başkalarındaki farklılıkların nasıl kabul edileceğinin gösterilmesine ihtiyaçları vardır.

Genç jenerasyon ve aileleri arasında birçok yönden bir jenerasyon duvarı örüldü. Uyanış herkes için zor olacaktır ama özellikle batı dünyasında yaşayan yirmili yaşlardakiler için daha da zor.

Jenerasyonlar arasında bir ayırım vardır ancak aynı zamanda jenerasyonların içinde de bir ayırım mevcut, sistemi yerinde tutmak isteyenlere karşı gezegenin yükselmesini arzu edenler, ve ayrıca diğerleri 3B de yaşarken daha çok kendilerinin iyi olmasını arzularken sizin bazılarınızın düşüncelerinde de ayırım mevcut.

Bu fırtınalı zamanlarda birçoğunuzun topraklanmış ve Gaia’ya kök salmış olarak kalması çok önemlidir.  Eğer kaygılı ve stresli hissediyorsanız, biz bunu görerek sizi cesaretlendiririz, ve bunun gitmesine bu yaz aylarında daha pratik işlerle uğraşarak ve dış mekanlarda yapılan aktivitelerle ilgilenerek izin verin.

Gerçek hepinizin çok fazla sevgi ve anlayışa ihtiyacı olan ilahi varlıklar olmanızdır. Duygusal seviyede geçmiş acılardan dolayı birçoğunuzun blokajları vardır. Herhangi bir acı ve hayal kırıklığı ışık işçileri tarafından çok kişisel olarak alınabilir.

Size hepinizin çok sevildiğini ve gezegen üzerinde şu zamanda yaptığınız ışık işlerinizin takdir edildiğini hatırlatmak isteriz. Birçoğunuzun sahip olduğu en büyük yetenek kendinizi görme yeteneğinizdir, bu yüzden gördüğünüz şeye gözlerinizi kapatmayın, onu kaçırmayın, onu engellemeyin, ancak bütün olasılıklara açık olmayı ve sevgi ve şefkate yer ayırmayı deneyin.

Şimdi meydana gelmekte olan zamanlar için gönüllü olmuştunuz, bu zamanda topraklanmış kalarak başkalarına yardım edebilmek için tüm cesaret ve kararlılığınıza ihtiyacınız olacaktır. Önünüzde birçok değişim beklemektedir, sevgili ışık işçisi topluluğu, lütfen birleşmiş olarak ve başkalarının fikirlerine açık olarak kalın ve birbirinize sevinç ve şefkatle kalbinizi açın.

Her zaman olduğu gibi size sevgimizi gönderiyoruz.

Teşekkürler, SaLuSa

Kanal: Multidimensional Ocean

Çev: Pınar Gelişir

Copyright © Laura/ Multidimensional Ocean. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material freely, provided the content, including the title,  is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included: http://multidimensionalocean.wordpress.com   andhttp://auroradreamflights2.wordpress.com/

0 comments:

Yorum Gönder