28 Haziran 2013 Cuma

Sirius Misyonu 27 Haziran 2013

 
Her birinizi Bütün bir aşk'la selamlıyoruz.

Sevgili bir'eyler Sizler Muhteşem zamanlardan geçiyorsunuz. İfşaat ve uyanış birbiriyle paralel bir şekilde yükseliştedir. Şuurlarınızda galaktik insanı hatırlayıp onaylayana kadar beyaz aura uyanış zamanı her insan için ayrı ayrı hizmet verecektir. Şimdi sizlerin çocuklukta travmaya sebep olan sisteminizin karanlıklarına dokunmak istiyoruz. Bu dokunuş sizlerin öz'güveninizi tazelemeniz ve gerçekte kim olduğunuzu yeniden hatırlamanız içindir.Her doğan çocuk dönemler geçirir her dönemi yükseliştir. Her çocuğun emekleme yaşı, yürüme yaşı, konuşma yaşı farklıdır ve elbette okuma yaşı, yazma yaşı, matematik yapabilme yaşı da farklıdır.


Sizler okullarınızda başarısız olduğunuzu düşündünüz, kabuğunuza çekildiniz ve belkide 40 yaşında muhteşem bir icat ile tüm dünyaya harika bir hizmet verecektiniz fakat eğitim sisteminizin karanlık elleri buna müsaade etmedi. Girdiğiniz sınavlar psikolojik travmaya sebep oldu ve içinizdeki ışığınızı unuttunuz. Başarısız hiç bir varlık yoktur sevgili bir'eyler. Başarı emeklerken yürümeye başlamak gibidir. Ne zaman olursa olsun bu sizler için en uygun olandır. Her insan içinde kutsal bir ışık taşır ve bu ışıktır onu ''ben'' yapan.


 Karanlık kabalın planı sizleri öz''ben''likten koparıp onların işaret ettikleri yolda gurur duymanızı sağlamaktır. Sizler daha fazla not ile küçük yaşlarda gurur duymaya yönlendirildiniz ki büyüklükte bu daha fazla ''para'' demekti. Daha fazla para sizlerde tutku haline gelmeliydi çünkü ışığınızı hatırlamamak onlar için fazlaca önem taşıyordu. Işığını hatırlayan karanlığa hizmet edemezdi. Her birinizin yeteneği, ışığı böyle karanlık oyun ile içinizde sandığa kapatılmış ve bilinmeyen bir hazine olarak kalplerinizde gömülü durmaktadır. Sizlerin hatırlamak istediği ve ''ben'' kimim? sorusuna cevap, başka yerde değildir.

 Beyaz aura içinizdeki ışığı daha iyi görmeniz için sizi destekleyen enerjidir ve her an yükselmektedir. Sizler hazine ışığınızı gördüğünüzde O' BEN'im diyecek ve tüm bu olanların nedenini bilince çıkaracaksınız. Sizler her gün yeni enerjilerle destekleniyorsunuz ve büyük planın parçasısınız. Bu zamanlar şuurlarınıza ışık tutacak bilgeliğe sahiptir.


 Hak etmeyi düşünmekten vazgeçin, bunu size öğreten karanlık kabaldır. Hak zaten sizsiniz. Bu şuura uyanan tüm ışık işçileri kollektif bilinç ile birlikte ışığını bütün evrene ve zerrelere taşımaya devam ediyor.
Sizler karanlığın dallarından düşen olgunlaşmış meyvalarsınız. Her biriniz olgunlaşıyorsunuz. Koşulsuz sevgi olan tanrı ışığı meyvalarını vermektedir.Zaman doğru zamandır.

Sirius Misyonu
Türkiye kanalı

0 comments:

Yorum Gönder