17 Haziran 2013 Pazartesi

SaLuSa 1 Haziran 2013

 
BARIŞ ŞU ANDA HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR  – Multidimensional Ocean kanallığıyla

Sevgili Bireyler, bütün gezegeninizde olan bu yoğun uyanış dönemindeki cesur yürekliliğiniz için sizi kutluyoruz.

Kabal sizin etrafınıza hakimiyetini  sarmak ve sizin ruhunuzu kırmak için elinden gelen her şeyi yapıyor. Ancak, insanların sokakları alma, birbirini destekleme ve yozlaşmış politikacılardan ve zalim kurumlardan güçlerini geri almak için cesaretleri var.


Biz global birleşme ve işbirliği hareketinin dünya üzerinde karşılıklı birbirini destekleme, anlayış ve sevgi bazlı bir çerçeveye oturtulmasını kutlayabilmek isteriz. İnsanlar politika söz konusu olduğunda güvenlerinin yanlış yerde olduğu gerçeğine uyanıyorlar, ve daha iyi bir konuma yerleştirmenin gerektiğini anlıyorlar, kamu işlerine ve ilgili kurumlarına şirketlerin karışmasına ve insanların refah ve mutluluklarının önünde kendi çıkarlarını koymalarına izin vermeyecek daha insancıl bir sistem. Her ne kadar sesiniz hükümetler tarafından sürekli duyulmuyormuş gibi görünse de, kapalı kapılar ardında onlar titremektedirler, ki bu onları terör atakları ve askeri ve polis bütçelerini arttırmaları ve çok daha güçlü makineler elde ederek, internet ve telefon üzerinden yaptığınız kişisel konuşmalar üzerinden casusluk yapmaları konularında harekete geçirecektir.

Bu noktada önemli olan yalanların ve manipülasyonların sizin üzerinizde işe yaramayacağını ve onların oyunlarını anladığınızı netleştirmenizdir. Aynı zamanda sakin ve şiddet içermeyecek şekilde, ancak sağlam ve kararlı kalmak da çok önemlidir.  Şiddet sadece onlara daha çok polislik ve güvenlik önlemlerini arttırıcı izinler verecektir.

Şirket çıkarlarını ve örtbas edilenleri konuşanlara ve öne çıkanlara destek vermeniz çok önemlidir. Biz onların saflarında kabal tarafından kullanılan yüksek seviyelerdeki birçok insanın  uyanıyor ve konuşuyor olduklarını biliyoruz, ancak böyle yaptıklarından dolayı sizin saygı ve desteğinize ihtiyaçları vardır, hatta bazı durumlarda korumaya da.

Bir’in kollektif bilinci olarak bir araya geliyorsunuz, titreşimleriniz yükseliyor ve şimdi çok daha fazla bilgi ve umut kapsıyor. Eylemin sıcaklığında çok kolay unutulabileceği için biz bu zamanda spiritüel bir yolculuğun ne kadar büyük önem taşıdığı konusunun üzerinde durmak zorundayız.

Sevgili Bireyler, dünyayı değiştirecek daha çok olay yoldadır. Dünya Ana sonuçları onun için ne olacak olursa olsun güçlü olmaya devam etmektedir. Meditasyon yapmaya ve spiritüel gruplarla çalışmaya devam ederek siz aynı zamanda ona bu fırtınalı zamanlardan geçmek için yardım ediyorsunuz.

Bu aşamada, bu onun için hayati önem taşır, ve savaş yoluyla başka bir ülkenin işlerine karışmanın sadece daha fazla acı ve yıkıma yol açacağını anlamalısınız. Savaş için harcanacak para toplumunuz ve Dünya üzerinde olacak değişiklikler için daha yararlı bir şekilde kullanılabilir. Savaşlara para dökmek ve kendi topraklarınızdaki güvenliği arttırmak yerine eğitime, enerji araştırmalarına ve sosyal harcamalara daha çok para yönlendirilebilir.

Herhangi bir savaş içerisinde yer almayan ülkelerin güvenlik bütçelerini yükseltmelerine veya askeri harcamaları arttırmalarına gerek yoktur. Barış şimdi kişisel bir seviyede küresel ölçekte olduğu kadar hayati bir önem taşımaktadır.

Sizi bu sözler ve barış için dualar ve kabalın nefret ve cinayet planlarının daha fazla işe yaramayacağı umutlarıyla bırakıyoruz.

Sizi çok seviyoruz, teşekkürler, Ben Sirius’tan SaLuSa

Kanal: Multidimensional Ocean

Çev : Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder