17 Haziran 2013 Pazartesi

Ashtar konuşuyor - 12 Haziran 2013

 
İfşaat'ın temelini oluşturan Finansal Dünya'nızın Dönüşümü- - Philipp kanallığı ile
Şu anda Dünya'nızda, birçoğunuzu ilahi plan hakkında şüpheye düşürecek birçok şey meydana gelmektedir. Birçoklarınız sevgi ve barışın ve en harika şeylerin sözünün verildiği bir dönemde Dünya'da nasıl kaos, şiddet ve zulümün hüküm sürdüğü merak edilmektedir.
 
Lütfen anlayın ki, bu karanlık enerjilerin artık son hamlesidir. Işık'tan olmayan herhangi bir şey temizlenecek ve dönüştürülecektir. Bu değişime karşı son ana kadar ayakta kalıp, mücadele edecekler. Fakat onların kaderleri belirlenmiştir. 
 
Biz, şu anda sizin medyanızı en çok meşgul eden sadece Türkiye ve Suriye ile ilgili değil fakat Dünya'da olan tüm çatışmaların çözümlerini görüyoruz. Ayrıca, cinsiyetler, farklı insan grupları ve dinler arasında olan anlaşmazlıkları da gözlemliyoruz. Biz, bu tip uyuşmazlıkların nasıl eriyeceğini ve topraklarınızda yeni yeni nelerin yeşereceğini görüyoruz. Ve bu, Dünya'nız için eşşiz bir şeydir: Emsali görülmemiş bir barış sizleri beklemektedir. 
 
Siz bunun ne zaman olacağını soruyorsunuz. Bu fazlasıyla sizlere bağlıdır. Işığınızı ve sevginizi göndererek Dünya'nızdaki tüm negatif enerjilerin dönüştürülmesine yardımcı olun. Biz, sizin merkezi güneşinize enerjileri getirmekte oldukça aktifiz ama gelen enerjilerin gerçek dönüşümü, sabitlenmesi ve geliştirilmesi sizin işinizdir. Ve şayet söylememe izin verirseniz, aslında bu sizin esas görevinizdir.
Şu anda, mevcut Dünya meseleleriniz ile daha derine inmek istemiyoruz fakat direkt olarak kapınızın önünde neyin beklediğini bildirmek durumundayız. Çünkü bu, tanımladığımız dönüşümü oldukça etkilemektedir.
 
Size finansal sisteminizdeki dönüşümün halledildiği ve sadece uygulamaya geçmek için beklendiği söylendi. Ayrıca, artık karanlıktan olanların daha fazla bunu geciktirecek veya önleyecek güçlerinin olmadığıda söylendi. Bunu teyit edebiliriz ve ayrıca bunun neden önemli olduğunu göreceksiniz. Gelecek günler ve haftalarda bununla ilgili daha fazla şey öğreneceksiniz ve daha önemlisi deneyimleyeceksiniz. Gözlerinize inanamayarak ovuştururken ve kendinize "Bu gerçekten oluyormu? Rüya mı görüyorum? diye sorarken, sizleri görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu kısa aşamadan sonra, sizler mutluluktan havalara uçup, tamamen heyecan duyacaksınız. Bu, sizleri bir hayli yükseltecek ve titreşimlerinizi arttıracak. Ve ben, Ashtar, neden bunu sizlere söylüyorum? Çünkü, bu yeni finansal sistemin tanıtımından dolayı duyacağınız keyif tamamen kritiktir ve ifşaatın gerçekleşmesinin temel özelliğini taşımaktadır.

Şu anda, insanlığın büyük çoğunluğu Evren'de yanlız olmadığımıza inanmaktadır. Bununla beraber, birisinin dışlaması ya da inanması arasında bir fark bulunmaktadır. Eğer biz bir toplu geçiş gerçekleştirsek sizce neler olabilir? İnsanların ekseriyeti korku ve dehşet ile mi tepki verirler? Şu anda varolan finansal sisteminiz nasıl etkilenir? Daha fazla şiddet ve kaosa sebeb olmayacakmıdır? 

Şimdi kendinize, insanlığın bu yeni ve adil finansal sistemden memnuniyet duyarak yükselmesinin nasıl bir his olacağını sorun. Eğer huzur ve mutluluk ile haksız ekonomik sistemin eski zincirleri kırılır ve herkes yeni olanın, onu esaretin boyunduruğundan özgür kılmasını sağladığını hissederse neler olabilir? Bunun otomatik olarak mevcut birçok problemlerinizi çözüme ulaştıracağını düşünmeyin. Buna istinaden, sizin yıldız aileniz buradadır ve bir kez daha sizlerle birleşmenin sevincini duymaktadır.
Bu nedenle, birçoklarınızın tahmin ettiği gibi, yeni ve adil ekonomik sistemin gerekli adımları başarıyla yerine getirildiği andan itibaren ifşaat gerçekleşecektir. Daha sonra, önceden bildirdiğimiz gibi size geleceğiz ve kendimizi tanıtacağız.

Ekonomik sisteminizin temel dönüşümlerinin hız kazanması ve herkes tarafından görülebilir olması önem taşımaktadır. Sizin bakış açınıza göre, olabilecek en harika şey bunun gerçekleşmesi için yılların değil, haftaların olduğudur. Ayrıca size garanti ederim ki, eğer bu çark doğru işlerse ifşaat ta çok yakın bir zamanda olacaktır.

Bu mesajın sizlere keyif verdiğini ümit etmekteyim. Çünnkü bu gezegendeki hayatınızda olan şey bundan ibarettir. Yaşamınızda mutluluğu ve huzuru bulun ve ona doğru odaklanın.
En derin sevgilerimle,
Sizin Ashtarınız.
Çev: Mahmut Kılıçlıoğlu

0 comments:

Yorum Gönder