7 Haziran 2013 Cuma

SaLuSa – 31 Mayıs 2013

 
Çok sayıda insan hiç sonu gelmeyecekmiş gibi görünen ve her geçen gün çoğalarak biriken ödemeleri ve borçları hakkında, gördükleri kurulmuş kaosun ortasında olan, mali yaşamlarını zamanla nasıl dengeleyeceklerini hakkında sorular sormaya meylediyor veya hatta direk olarak bize soruyorlar.

Sevgili bireyler, daha önceki mesajlarımızda belirttiğimiz ve bir kez daha tekrar edeceğimiz gibi bugün dünyanızın içinde yaşadığı mali kaos gereklidir ki böylece en son finansal çöküşten sonra yeni adil bir sistem mevcut olabilsin. Eskinin sahneyi bir çöküşle terk etmesi gereklidir ki böylece yeni olan tanıştırılabilsin. Daha sonra, bundan herkes yararlanacak ve bugünlerde olduğu gibi haksızca ve hatta vicdansızca kendilerine servet edinmiş daha fazla milyonerler olmayacaktır. Kazanımlar adil olacak ve hiç kimse doğru olarak hak ettiğinden daha fazlaya sahip olmayacaktır.


Sevgili Bireyler, bu zamanlarda sisteminizin mali çöküşü tezahürün eşiğindeyken siz içsel istikrarı arayarak dikkatinizi ‘ Faturalarımın ödenmesi gerekiyor’ dan ‘ Faturalarım çoktan ödendi’ ye odaklayarak değiştirmelisiniz. Sözlerimiz size anlamsız gelebilir ancak, sevgili bireyler, bu her şeyin nasıl değiştiği ve vizyon alanınızda bolluğun gerçekleşmeye başlamasıdır. Anlamalısınız ki küresel olarak düşünüldüğünde borç sanal bir yaratımdır, borcun kendisi mevcut değildir, sevgililer, ve bunun nasıl çalıştığını burada tekrar etmemize gerek yoktur çünkü internette güvenilir kaynaklardan gelen bir çok makale hali hazırda bunu çoktan açık ve net hale getirmiştir.

Yeni Çağ varlıklarının kalplerinde birçok muhteşem enerji var ve, onlar için, paylaşmak her zaman uygulamaya konulacak ilk adımdır. Hiç kimse daha fazla ihtiyaç içerisinde olmayacaktır, daha fazla aşağılanmalardan geçmeye ihtiyaç olmayacak, hiç kimse açlık çekmeyecektir, daha fazla kimse çıplak kalmayacak veya soğuk havalarda ısıtacak kıyafetlere ihtiyaç duymayacaktır, çünkü Dünyada yeni medeniyeti şekillendirecek olan yeni varlıklar sevgi doludur, kalplerinde birliği taşımaktadırlar. Çalışmak halen bir pratik olacaktır ancak sizin her zaman bildiğiniz şekliyle değil, sizin hafif bir iş yükünüz olacak ve kalan zamanınız kendi dinlencelerinize ayrılabilecektir. Biz, bir süredir, sözlerimizi duyacakları ümidiyle liderlerinizle iletişime geçmeye çalıştık, iş yükünün azaltılmasını istedik, bu gezegen üzerindeki herkes için daha fazla yararlı ve ahenkli sonuçlar doğuracaktı ancak bu konuda bizimle hem fikir olmadılar, hatta bunu olasılık olarak bile dikkate almadılar.

Yavaş yavaş, herkes içinde ihtiyacı olan her şeye sahip olduğunu görecektir ve bu boyut boyut artarak çoğalacaktır. Bu her birinizin sadece ne kadar hızlı olacağını ayarlayacağı uzun bir yolculuktur. Böylece siz yukarıya doğru gittikçe siz, sizi uzun zamandır köleleştirmiş olanları anlayıp bağışlayacaksınız, onlara karşı dönmeye gerek yoktur çünkü onların kaderleri çoktan insanlığa karşı olan eylemlerinden dolayı belirlenmiştir. Siz, sevgili bireyler, birçok insanın bu noktada kabul edeceği şeyin tersi olarak kızgınlık hissetmeyin. Böyle varlıkları bağışlayın ve dua edin, ve bu artarak sizin sevgi ve ışık vibrasyonlarınızın artmasına sebep olacaktır. Çünkü bu Üstatların size öğrettikleri şeydir, sürekli olarak bağışlamak, veya Büyük Üstadların söylediği gibi ‘ bağışlamak sadece 7 kere 7 değildir, 70 kere 7 dir, sonsuzluğadır… böylece bu sevgidir, sevgililer.

Yeni Dünya size yeni öğrenme fırsatları getirecektir, yeni fırsatlar ki böylece siz İlahi Varlığınızın gerçek potansiyelini kullanabileceksiniz. Yapılması gereken daha çok şey var, evet, biliyoruz, ancak dikkatinizi çekmek isteriz ki bu başlangıç sizin içinizden başlamalıdır. Biz günlük olarak bizim, Galaktik Federasyon, hakkımızdaki belli konulara direk müdahale etmememiz hakkındaki kritiklerinizi duyuyoruz. Sevgili bireyler, belirli konular sizin tekelinizdedir ve size belirtilen Galaktik varlık haline gelmeye, gerçek Üstatlar haline gelmeye hazır olup olmadığınızın önündeki belirli rahatsız edici durumlar sizin yeteneklerinizin dahilindedir.

Yaratıcı Altın Çağın Dünya Ana üzerinde başlamasına karar verdi ve bu yüzden o da oluyor. Biz birçoğunuz hala mali borçlarınız hakkında ve hatta bizim Dünya Ana’ya geleceğimiz ve ineceğimiz gün hakkında da endişelere sahip olduğunuzu biliyoruz, hali hazırda tamamen yerlerinden oynatılmış olanlardan daha fazla tehdit gelmeyecektir. Sevilenlerim, herkes mali konuları iyileştirmek için yeni fırsatlara sahip olacak, borçlar, açgözlü niyetlerle vicdan azabı duyulmadan yaratılmış olanlar silinecekler ve siz daha fazla onlar hakkında endişe etmeyeceksiniz. Sorumluluğunuzda uzun zamandır haklarınızın ihlal edildiği bozuk sistemin doğrudan müdahalesi olanlar yerine sadece onurlu ve uyumlu koşullarda yapılmış olan borçlarınızı tutun.

İnsanlar ellerindekini bırakıp unutulmayacak zamanlar için birlikte yürüyeceklerdir. Birbirinize bağlılığınızı görmek muhteşem olacak. Herkes birbirine yardım edecek, siz hiçbir şeyi kaçırmayacaksınızdır çünkü sizi Yaratıcı ile bağlayan kanal şimdi serbest olarak akmaktadır. Sevgili Bireyler, şu anda gözlerinizi kapatıp içinizde akan Anne/ Baba Tanrımızla olan bağlantınıza bakmaya başlamanızı öneriyorum. Sizin desteklenecek olmanız konusunda hiçbir şüphe yoktur. Sizin kafanızı karıştırmaya çalışan ve her zaman bir şeylere ihtiyaç olduğuna inandırmaya çalışan ego tarafından dile getirilen endişeleri dinlemeyin, o her zaman sizi kıtlığın ortasına bırakır. Denge noktanızı araştırın ki bu ay sonunda faturaların ödendiği zaman değildir ama her birinizin içinde bulunan gerçek bolluktur, o sizin her şeyinizin var olmasıdır, o sizin her ihtiyacınızı açıkça tezahür ettirebilmenizdir.

Yeni Enerjiler Dünya Ana’ya zamanın başlangıcından beri yardım etmiş olan Yüksek Üstatları desteklemek için gelmişlerdir. Bu enerjiler size muhteşem yargısızlık hissi getireceklerdir, sizler yargısızlık hisleri tarafından kuşatılacaksınız ve bu çok daha fazlasına sebep olacak, spiritüel tarafınızla iletişim halinde olmanın öneminin farkına varacaksınız ve aynı zamanda neden çok fazla ‘ Ölümün ölümü gömmesine izin verin…’ dendiğini de anlayacaksınız. Sevgili Bireyler, yeni zaman belirmiştir, ve biz her birinizden Dünyaya sizi çok ama çok daha fazla Yüce Kaynak ile kesin bağlantı durumuna getirecek olan kararlı olayı desteklemek için gelen ışık akışına tamamen açık olmanızı istiyoruz.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve geri sayım 9 dur… Biz sizin içinizde nelerin olduğu konusundaki farkındalığınız için size anlayış diliyoruz. İçinizde hareket eden enerjinin miktarından korkmayın, gerçek bir rollercoster (hızlı lunapark treni) gibi üzüntü ve neşenin duygusal alanlarınızda içsel denge ve dengesizlik konusunda yükseliş ve düşüşünde çok fazla panik yapmayın. Kendinizi duygusal alanınızda var olan bu yüklerden tamamen temizleyene kadar bu içsel hareketlerin gerekli olduğu konusunda farkındalık içinde tutunuz.

Barışta olun,

Işıkta olun!

Gabriel: Teşekkürler, SaLuSa.

Not: SaLuSa’ya Mike Quinsey’in nasıl olduğunu sorduğumda bana iyi olduğunu söyledi, ancak ona sevgi ve ışık göndermeye devam etmemizi istedi. Ve öyledir!

"Ölümün ölümü gömmesine izin verin …’ ( SaLuSa’nın bana söylediği bu deyimden anladığım, maddi şeyler konusunda veya uzaklaşan şeyler konusunda endişe etmeyi bırakmamız gerektiğidir).

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder