22 Haziran 2013 Cumartesi

07/ 06/ 2013 Melchizedek ~ Haziran ve Temmuzda açığa çıkan gezegensel geçiş

 
Meline Lafont kanallığı ile

Melchizedek

Selamlar, sevgililer.

Yükselmiş bir üstad ve Işık Elohim’inin yüksek aleminde bir öğretmen olarak enkarnasyonunuz sırasında yerine getirdiğiniz bu mükemmel vazifeden dolayı size muazzam bir takdir ve saygı duyuyorum. Dünyanın her bir yanında, çeşitli şekilde tezahürler oluşuyor, her biri kendine has özellikler taşıyor ancak buna rağmen hepsi de takdire değer bir şekilde gerçekleşiyor. İndigo neslinin barışçıl bir tutum ve kalplerindeki olanca saygı ile Işık işçileri ve Işığın temsilcileri olarak gösterdikleri faaliyetin tezahürünü görüyoruz.


Bu indigo nesilleri Tanrı’nın Varlığının mükemmeliğini içlerinde taşıdıkları ve buna derinden bağlı oldukları için aslında tamamen uyanmış olmaları gerekmemektedir. Onlar bunun için programlanmış ve sadece şu anda başlamış olan görevi gerçekleştirmek için bu realiteye gelmişlerdir. Bu aralar tamamıyla güzel çalışmalar vuku bulmaktadır çünkü bütün kalpler bir birine karşı şefkat hissetmekte ve bu kalpler daha fazla ışığı demirlemek için güçlerini bir araya toplamak istemektedirler.

Kooperasyon ve değişim denen şey budur. Meseleleri kendi kontrolüne almak ve artık size hizmet etmeyen enerji ve yaratımlarla baş etmektir! Bu önemli tezahürlerin harikulade gelişmelerine karşı duyduğumuz hak edilmiş şükran ve sevgimizi ifade edişimiz bu yüzdendir.

Bu günlerde bizim gözetleme noktamızdan görebildiğimiz Sevginin muazzam yayılımıdır. Gaia Sevgi ve suyun içinde kaybolmuştur, her ikisi de muazzam bir arınma ve saf sevgide doğuşun işaretleridir.Kalpler çok kısa bir sure öncesinden çok daha fazla sevgi hissetmektedir ve bu durum çalkantılı Mayıs ayındaki büyük yoğunluktaki portalların açılması sayesindedir. Belki de Mayıs ayı şu ana kadarki en yoğun ay olmuştur, bugüne kadar atlatmak zorunda kaldığınız en zor, en sıkıntılı süreçleri içeren bir ay ve birçoğunuz bu yoğunluğa ragmen vazgeçmemiş olmaktan ötürü şükran duyuyorsunuz.

Ve ne kadar haklısınız! Enerjetik açıdan görülen, bu ay gerçekten insan enkarnasyonunun şu ana kadar deneyimlediği en büyük portal ve dönüm noktasını içeriyordu. Hepinizin hala bu

zaman diliminde bulunmanız olgusu ne kadar fazla dönüştürüyor oluşunuzun ve becerinizin yoğunluğuyla ilgilidir.Siz bu görev için en iyi işçilersiniz.

Birçoğunuz Yükseliş öncülerisiniz.. Bu dünyaya onu uyandırmaya yardım etmek ve sevginizi göstermek için geldiniz, diğerleri ise uyanacak ve kendi rolleriyle Yükseliş sürecine katkıda bulunacak olan enkarnasyonlardır. Durumlara hangi açıdan bakarsanız bakın, hepiniz küresel ve solar Yükselişi deneyimleyecek olan Yükseliş Üstadlarısınız ve bu alanda Üstadlık kazanıyorsunuz.. Her biriniz kendi rolünüzü oynuyorsunuz ve bu şekilde kesinlikle katkı sağlayacaksınız: istisnasız, kimse bunun dışında bırakılmaz!

Mayıs ayı duygusal bağlar, algılayış ve fiziksel enkarnasyonların kendi imajları ile ilgili çok fazla şeyi açığa çıkarttı. Kaç tane can şüphe kapısından geçti, belirli anlarda? Tutulmaların ve portalların basıncı gösteriyor ki demode olan pek çok tezahür yenilerine yer açmak için vitrinden çekildiler.

Mayısın çalkantılı zamanlarından sonra esaslı bir arınma olduğundan dolayı Haziran ayı temizlikle ilgili olacaktır. Bu duruma su şiddetli bir şekilde dahil olacaktır çünkü bu ay birçok gezegen su burçlarında bulunmaktadır, bu yüzden yüksek gelgitler ve yoğun yağmurların hüküm sürmesini bekleyebilirsiniz. Ancak, fazla endişelenmeyin çünkü bu sizin genel iyiliğiniz için bir rutindir. Su güçlü bir şekilde arındırır ve harekete geçirir, gelişim ve doğuş için elverişli durum sağlar!

Bu ay hepiniz kendizle tam bir uyum ve denge içerisinde olarak her bir canın genel iyiliğine odaklanın. Duygusal bedeniniz esaslı bir dönüşüm ve Mesih Varlığınızla bütünleşmeye tabi tutulacağından, bu durum birçok duygunun tekrardan gözden geçirileceğine işaret ediyor olabilir. Duygular dayanabileceğinizin üzerinde ağır ve siz çöküşün eşiğinde olduğunuzu hissedecek noktaya geldiğinizde, dışarı çıkın ve güneşe bakın, güneşin enerjilerini hissedin (yaklaşık 5 dakika kadar) ve güneşin size solar enerjiyle yeniden şarj etmesine izin verin ki böylece kuvvetlendirilmiş ve canlandırılmış olarak ilerleyebilesiniz.Haziran ayı boyunca yolculuğunuzda doğa şimdi sizin tek sağlam yoldaşınızdır ve sizi zorlayan en güç durumlarda bile topraklanmanız ve huzur içinde kalmanızda size yardım edecektir.

Ağaçlardan acılarınızı kalbinizden çekip kökleriyle onu kurutarak kaldırmasını isteyin, rüzgardan korkularınızı uzaklara taşımasını ve çok uzak ve enginlere uçurmasını isteyin, güneşten kalplerinizi bütün sevgi ve ışığıyla yeniden doldurmasını ve son fakat aynı derecede önemli olarak, bitkilerden ve sudan bütün öfkenizi absorbe edip büyük bir mutluluğa çevirmesini isteyin. Dünya Ana eterik seviyede muazzam bir geçiş ve portal

gerçekleştirdi ve bu gerçek şimdi kendisini sizin realitenizde tezahür ettiriyor. Değişimleri açık olun ve bu ay var olan ihtişamlı enerjilerden faydalanın çünkü kendinizi bu enerjilere açmak ve onlarla çalışmaya koyulmak koşuluyla size dünyanızda ve realitenizde çok fazla potansiyel sağlayacaktır.

Sevgililerim, bir kez daha hepinizle bu mesajı paylaşmak bir ayrıcalık oldu.Bunun için duyduğum şükranı dile getiriyorum ve hepinize yaratımlarınızda çok hoş zamanlar diliyorum.


çev:mk


Melchizedek

Copyright © by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://pleiadedolphininfos.blogspot.com/ and http://lafontmeline.wordpress.com/

0 comments:

Yorum Gönder