17 Haziran 2013 Pazartesi

SALUSA 10 Haziran 2013

 
YÜKSEK BENLİĞİN GÜCÜ – Multidimensional Ocean kanallığıyla

Olaylar insan bilinci için hızlı bir şekilde hareket ediyor. Kabal halen insanların kendi özgür iradesine sahip olmalarını engellemek için elinden geleni yapıyor ve halen büyük ölçüde insanlığın düşüncelerini etkilemeye çalışıyorlar.

Hala ortaya çıkarılması gereken çok şey vardır, ancak siz şimdi en iyi şekilde bir olmanın ve gerçeğin gücüne şahitlik etmeye başlayabilirsiniz. Sadece geçen hafta ortaya çıkan olaylar bile sizin için hayal bile edilemezlerdi, henüz bir haftalık boşlukta bile birçok şey aydınlığa çıktı. Hazırladığınız durumları kendinize çektikçe egemen varlıklar olarak kendi gücünüz size daha belirgin hale gelmektedir.


Birçoğunuz için yol oldukça zor ve dolambaçlı olmuştur ancak nihayetinde ortaya çıkacaklar ve sevgi ve ışığın son zaferinden dolayı hayal kırıklığına uğramayacaksınız.

Şu anda birçoğunuz kendi yollarında huzursuz hissediyorsunuz.  Gezegensel seviyede çok büyük değişikliklerin önünüzde olduğunu sezebilirsiniz, ancak tam olarak nasıl değişiklikler olduklarını henüz bilemezsiniz. Kuzey Yarım Küre için yaz genellikle birçok harikalar barındırır ve birçoğunuz için bu yaz çok daha farklı olmayacaktır. Sihirin sizin günlük yaşamınıza girmesine hazır olun.

Yaz kamuya yavaşça başka dünyalardaki akıllı yaşamın ifşaa edilmesiyle çok güzel başladı, ancak aynı zamanda artarak ileri çıkan muhbirlerle inanılmaz açığa çıkmalar devam edecektir.

Ayın bitmesinden önce daha çok açığa çıkmalar yoldadır. Yeni ve yüksek enerjileri karşılamak, sindirmek ve sonunda kalbiniz sevgi dolu olduğunda potansiyelinizin hiçbir sınırı olmadığını fark edebilmede kendinize izin verebilmeniz için kalbinizi açmaya ihtiyacınız vardır. 

Olayların çözülmesine, size öğretmesine ve sizi nereye götürmeye gereksinim varsa götürmesine izin verin.  Ne zaman olayların sizin için biraz hızlı hareket ettiğini hissederseniz bir on ya da yirmi dakikalığına oturun ve sizi yakalamasına izin verin. Gözlerinizi kapatın, imajinasyonunuzun planlamasını ve önünüzdeki değişikliklerin ilerlemesine izin verecek yolu buluşunu dinleyin. Vücudunuzdaki gerginliği atarken ve acı ve hayal kırıklıklarınızın gitmesine izin verirken konuşan kalbinizi dinleyin.

Birçoğunuz son dönemde hayal kırıklıkları deneyimlediler, ancak uzun bir koşuda gelen ilk fırsatı almak her zaman en iyisi olmayabilir. Yüksek Benliğinizin misyonu siz zorluklar ve verimsiz deneyimler yaşarken sizi yedeklemektir. Bir yönden, birisi yüksek benliğinizin işini ruhunuzun gelişmesi için en iyi deneyimleri bulmak olarak görebilir, ancak aynı zamanda sizi korumak, büyük resme ve kozmik hedeflerinize göre de sizin için en iyi olan yolu planlamaktır. Bu planlar ve ön düzenlemeler bazen sizin sıradan zihninizin veya insan egonuzun arzularına karşıymış gibi görünebilir. Ancak aklınızda tutmalısınız ki büyük resim en önemli şeydir ve sizin Yüksek Benliğinizin arzusu sizin hayat kontratınızı ve derslerinizi yerine getirmenizdir.

Rehberlerinize ve Yüksek Benliğinize güvenin, görünmeyene inanın.  Kabaldan çok daha büyük olan yüksek güçler şu anda sizin gezegeniniz ve milyonlarca muhteşem ve sevgi dolu varlığın hayatları üzerinde işbaşındadır.

Hiçbir yaşam harcanmaz, hepsi en sonunda sevgi ve kaynağa aittir ve eve dönmelidir. Kabalın grupları da bundan farklı değildir, birçoğu yeniden kendi sevgi ve ışık gücüne geri uyum sağlayacaklar ve isteyerek Kaynağa döneceklerdir.

Ben Sirius’tan SaLuSa ve sevgimi Dünya Ana ve onun üzerinde yaşayan sevgi dolu ruhlar üzerine yolluyorum.

Teşekkürler, SaLuSa.

Çev: Pınar Gelişir

0 comments:

Yorum Gönder