21 Haziran 2013 Cuma

Sirius Misyonu 20 Haziran 2013

 
Her birinizi ''bütün'' içindeki aşkla selamlıyoruz. Yükselen beyaz aura insanların şuurlarında keskinlik ve netlik sağlayarak evrim çizgisini sizlerin bilinçlerinize açık bir şekilde sunmuştur. Yükselen İnsanlar bu çizgilerin farkına varmış ve şimdi gerçek anlamda sorgular başlamıştır. Görüyorsunuz ki dünyanızın azımsanmayacak çoğunluğu sizleri duymakta zorluk çekiyor ve farklılar, yürekleriniz şimdi onlar için çare aramaktadır. Sizlerin sürü psikolojisi ile bağdaştırdığı yapılardaki insanlardan bahsediyoruz. Endişelerin ve duyguların sıkışık hale gelmesiyle çözüm arayışı içinde kendinize sormaktan korktuğunuz bazı soruların dayandığı noktadasınız. Sizlere söylemeliyiz ki gördükleriniz ve endişe ettikleriniz yersizdir. Karanlık kabal kendini üstün göstermek için şimdi bu insanların saf duygularından ve bilincinden yararlanmaktadır.


Karanlık kabal bazı enerjilerini kaybetmiş ve artık bazı insanlar üzerindeki etkisini yitirmiştir. Sanatçılar, bilim adamları, yazarlar ve nice bu sistem içinde kendini ifade etmekte zorlanmış üstün ilham dolu kişilikleri büyük bir hızla kaybeden karanlık, şimdi bu kişilikleri takip eden insanları direk hedef olarak seçmiş ve son enerjilerini de hızla tüketmeye başlamıştır.

Endişe ettiğiniz kişiler sizleri takip eden örnek alan kişilerdir. Titreşimi hızla düşen kabalın başka çaresi yoktur çünkü düşük titreşimler ile yüksek tireşimli insanlara tesir edememektedir ve böylece piramidin en alt seviyesine kadar düşmüştür. Piramidin bu kısmı ve insanları kendilerini özgür ve mutlu hissederken her daim bir üst piramit katmanların takipçisidir. Karanlık kabal bu sistemi bu temel üzerine kurmuş kendini piramidin en üstüne çıkarmıştır ve binlerce yıl boyunca piramidin alt kısmıyla hiç ilgilenmek zorunda kalmadan en tepeden başlayarak aşağıya doğru hakimiyetini sürdürmüştür. Sizler endişe etmeyin ve yeni olanla ilgilenin onlar sizleri takip edecektir. Sizlerin enerjisi yükseldikçe karanlığın enerjisi düşmektedir.


Beyaz aura enerjisi tüm uyanan ve uyanmakta olanları daha da görünür hale getirmiş ve sizlerin yarattığı enerji ile kendi ışığını sizlerin hizmetine açmıştır. Artık bilgi akışı bir çok insanda başlamış ve bir çoklarınızı da bu akışa çağırmaktadır. Akış; kollektif bilinç içerisinde kendine yer bulmuş kişilerde muazzam bir biçimde gelişmektedir. Bazılarınız şiddetli baş ağrısı çekiyorsa bu yeni enerjiye direniş gösteriyor olduğunuz anlamına gelir. Evet telepatik olmanız ve bu anlamda yükseliş içerisinde olmanız gayet doğaldır fakat sizler düşük titreşimli piramidin alt tarafına bu enerjinizi yoğunlaştırırsanız kendi titreşiminizi düşürüp yeni enerjilerin sıkışmasına neden olursunuz.


 Bu hal, sizde farklı bir biçimde rahatsızlıklarla kendini gösterir ve uyarı vermiş olur. Uyku problemi çekiyor olmanız gayet normaldir çünkü gün içinde bir çok frekans ile etkileşim halinde olursunuz. Bu durum uyuşukluğa ve beraberinde endişelere neden olmaktadır. Gece düşük frekanslar azalır, kendinizi daha dinç ve akışta hissedersiniz. Gece piramidin düşük kısmı uykudadır ve onların titreşimleri dünya anaya emanettir. Bu yüzden sabah kalkmak için gece de uyumak için zorluk çekersiniz. Tüm bunlar geçici sorunlardır ve biraz daha kendinizi arındırmanız için verilen fırsatlardır.

Sevgili bireyler, sizler siber saldırı için endişelenmeyiniz bu saldırı çoktan bloke edilmiştir. Dikkatinizi yükselişe vermelisiniz.


Tüm bu komplo teorileri dikkatinizi dağıtmak içindir ve bizler sizlerin her daim yanınızdayız. Sizleri korku ile yükselişten alı koymak isteyen niyetlerdir, yükselişin önüne geçmek istenen plandır ve ayrıca sizlerin yükselişe hız vermek için ders niteliği taşıyan birer fırsat kapısıdır ki sizlerin cesareti ve bilgeliğinizi beklemektedir. Karanlığın artık yükselişe fırsat kapıları sunarak hizmet ettiğini unutmamalısınız.
Işık işçileri muazzam enerjiler sizlerin hizmetinizdedir. Onları kullanın, sizler bilgilerinizi ve ışığınızı yaymaya devam edin. Yükselişin geri dönüşü yoktur. Dünyayı saran beyaz aurayı hissedin ve bunun hazzını yaşayın. Sizler artık hayallerinizi ve düşlerinizi saklamaktan çekinmeyin çünkü artık onlar daha anlaşılır hale geldi. Eski enerjiler dünyayı terk etmektedir ve artık bu gün söylediklerinizi insanlar daha net bir şekilde anlayabilmektedir.


Büyük şans kapılarını sizler gördüğünüz ve hareket ederek onları açtığınız zaman muhteşem duygular yaşayacaksınız. Açın o kapıları! Sizler her yerde bu kapıları görüyorsunuz. İzin verin kollektif akışa, bütünün aşkına, kalbiniz ve özünüz bütün içinde coşku seline ortak olsun. İzin verin tanrının sizlere dokunmasına ve siz de dokunun tanrı ışığı ile her zerreye. Her zerrede sevgiyi görmeyi niyet edin. Karanlık sadece bakış açısıyla muazzam bir aydınlık ve fırsat kapısı haline dönüşür. Bu fırsatlar sizin, bu sevgi ile dönüşüm sizin. Her biriniz lider her biriniz bütünün kollektif akışında altın çağın çocuklarısınız.

Sirius misyonu
Türkiye Kanalı

0 comments:

Yorum Gönder