21 Haziran 2013 Cuma

Pleiadianlılar - Yaz Gündönümü




Küresel Yükselişin Bir Sonraki Basamağı: Kalbinizden Geçen Her şey -  Méline Lafont tarafından alındığı gibi

Bizim çok sevgili erkek ve kız kardeşlerimiz, ailemiz ve en önemlisi sevgili akrabalarımız. Bugün sizin zaman düzleminizde yaklaştığı görünen yaz gündönümü hakkında konuşmak istiyoruz. Biz bu konu üzerinde hepinizle birlikte özellikle kalpten kalbe durmak istiyoruz.


En aydınlatıcı enerjiler, yollarını sizin realitenize doğru ilerletiyorlar ve şu anda bol bol bilincinizde ve kalbinizde bulunmaktadırlar. Bu enerjiler mevcuttur ve sadece onları görmeniz gerekmektedir ki Yükseliş yolundaki bütün oyalanmalar uygun bir şekilde yerine getirilmeli, deneyimlenmeli ve bu süreç Ol’malıdır. İçinde bulunduğunuz enkarnasyonla çarpışarak öne çıkan en uygun enerjiler bu realite karşısında büyük bir şok veya gerçekle yüzleşmeye kadar ileri gidebilir.

Her şey sizin için daha görülebilir hale gelecek ve siz kendi yolunuzun ve kendi yaratımlarınızın daha önce olduğundan çok daha kolay farkına varabileceksiniz. Bu olması gerektiği şekildedir, sevgili bireyler, öncelikle siz şekillendirdiğiniz, yaptığınız ve yarattığınız her şeyin farkına varmaya başlamalısınız. Bu yeni enerji atılımları sizin Varlığınıza uyum sağlar sağlamaz bilincinizde o kadar çok şey  açığa çıkacak ki siz kendiniz Değişim ve Yükselişi kendi açınızdan harekete geçirip uygulayanlar olacaksınız.  Şu anda bulunan enerjiler orada, sizin bununla birlikte çalışmanıza destek vermek ve en derin ve en önemli konuları aktive etmeye yardım etmek için mevcutlar, böylece siz bilincinizi genişletmeye ve büyütmeye devam edebilirsiniz.

Mayıs ayının ağır enerjileri şimdi birçok konunun telafisini getiriyor ancak eş zamanlı olarak birçok hareketi de beraberinde getiriyorlar. Bu hareketler yumuşak veya yumuşak olmayan bir şekilde daha önceki realitenin sabitlenmiş yapısı üzerinde kendi yollarını açacaklar. Bu bir durumun yapıya ne kadar sağlam bağlandığı ve Varlığın düşünce kalıplarının ne kadar korunduğuna bağlıdır.

Yaz gündönümü enerjileri bunlar üzerinde çok önemli roller oynayacaktır. Bu sabit yapıların ve kalıplaşmış düşüncelerin serbest bırakılmasına yardımcı olacak, bunları serbest bırakmanız için size meydan okuyacak ve sizi tetikleyecektir ve hatta sizin çoktan bildiğiniz ancak halen başa çıkmayı öğrendiğiniz ve tamamen anlamaya çalıştığınız şeylere içsel anlayışlar getirecektir.

Biz sizden bu enerjileri anlamaya çalışmamanızı istiyoruz çünkü bu zihinsel bir çözümleme olur ki bu beyinle alakalıdır ve beyin kesinlikle onun gerçek özüne uyumlanma veya kabul etme kapasitesine sahip değildir. Bunu sadece kalp hissedebilir ve bilebilir, sadece kalptir; bugün sizin dümeni çevirerek Varlığınızın yenidünyasının merkezi olan.

Yaz gündönümü de diğer bütün gündönümlerinin ve ekinoksların yaptığı gibi bir kez daha içinde çok fazla uyanış getirecektir.  Ancak bu kez o gücünü ve aynı zamanda algısını da kazandıracaktır. Siz şimdiye kadar kendi Varlığınızda çok fazla uyum sağlama yeteneğine sahiptiniz ki insanlık Mesih bilincinde daha çok, daha derin bir seviyeye ilerlemeye hazırdır. Siz yolculuğunuza devam etmeye ve kendi Benliğinizle öz olarak, ancak aynı zamanda galaktik takım ve medeniyetlerle de daha derin iletişimler kurmaya hazırlanıyorsunuz.  Her şey kendini hayata geçen tamlıkta şekillendiriyor ve aynı zamanda bilincinizde de somutlaştırıyor.


Bütün bunlar gelen yaz gündönümü ile birlikte buharlaşacak ve çok fazla çalışma onunla birlikte devam edecektir, biz ifşaat projesinde bir sonraki adımın atılmasının o ya da bu şekilde daha net iletişimler kurmayı denemenin zamanının gelmiş olduğunu hissediyoruz. Bizim nasıl ilerleyeceğimiz konusunda beklentiye girmeyin, sevgili bireyler, biz en süptil şekillerde iletişimler kuracağız ve bu ruhtan ruha değişir. Bilince ve enerjilerimizin açıklığına bağlı olarak bu bilinçli bir seviyede ya da bilinç dışı bir seviyede olabilir, ancak yine de biz sizinle bir bağlantı kurmuş olduğumuzun açıklığa kavuşması için daha net işaretler bırakacağız.

Şimdi oldukça uzun bir süredir sizin atmosferinizde ve uzayınızda durmaktayız, bu durum çok yakında daha da belirginlik kazanacaktır.  İnsanlığın genel bilincinde ve kalplerde çok büyük bir ilerlemenin kaydedildiğini seziyoruz, bu hepinizin içinde çok büyük bir rol oynadığı bir durumdur ki biz buna çok minnettarız!  Şimdi kendimizi uygulanan her şeyin sizin kalpleriniz aracılığıyla realitenizde yer bulacağı geçerli bir yükseklikte buluyoruz.  Bu yaz gündönümü kapısının sizin bilincinizde çok önemli olmasının sebebi budur ki böylece siz kendi içsel dünyanıza getirilebilir ve o içsel dünyadan ve bilgilerden çok daha fazla şeyi uygulayabilirsiniz.

Bugünlerde; Sevginin sıcak heyecanları, Olan Herşeyin ateşli hissiyatı ve hatta kalbinizde bu gündönümünün küçük sarsıntılara sebep olabilmesi ile kalplerinizde çok daha fazla hissedeceğiniz bu çok güzel kapının keyfini çıkarın. Durum ne olursa olsun kalbinizde bir değişim bekleyin ve ne hissedeceğiniz konusunda çok da fazla endişelenmeyin.  Arkturianlıların ve bizim olduğumuz gibi Başmelekler de rahatsızlıkların yüksek olduğu seviyelerde size şifa enerjisi getirmek üzere her zaman hazırdırlar.

Bütün sevgimiz ve dostluğumuzla sizi selamlıyoruz. Biz sizin aileniz Pleiadianlılarız.

Çev: Pınar Gelişir

Copyright ©  by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included.  http://pleiadedolphininfos.blogspot.com/  and http://lafontmeline.wordpress.com/

0 comments:

Yorum Gönder