30 Haziran 2013 Pazar

14 Haziran 2013 Saint Germain

 
Sevgi ve İkiz Alevler
Méline Lafont kanallığıyla
Saint Germain

Benim sevgili Portia’m kanalıyla bir adım öne çıkma fırsatından dolayı duyduğum derin şükranımı belirtirim. Her ikimiz de sevgi dolu İkiz Alevler olmamıza rağmen, her birinizin kalpleri hem benim hem de Portia’nındır, ikimizin kalplerinin sizin olduğu gibi. Hepimiz muazzam bir bilinci ve bir yaratım ağını oluştururuz ki bu hepimizin Sevgi ve Varlığın büyük Kozmik Kaynağının parçası olduğumuz anlamına gelir..


Bugün enerjimi ve sevgimi hakkında çok konuşulan Sevgi ve İkiz Alevleri konularıyla ilgili ifade etmek isteği duyuyorum. Sevginin bütünlüğü ve ağı özde o kadar müthiş ve saftır ki istediği her şekle ve görünüşe tutunabilir olağanüstü  bir yaratımı yansıtırlar, herşey mümkündür.

İstisnasız hepiniz bu ağın bir parçası olarak, Var Olan Herşeyin tecrübe etmek ve Olmak istediği yaratımlarının formunu şekillendirip ona bürünebileceğinin farkına varın. Siz o tecrübesiniz, siz o şekilsiniz, siz yaratılıştaki Varlıksınız, siz her tür form ve renge bürünen Sevgi ve Varlığın bu ızgarasından gelen sonsuz enerjisiniz. En şaşırtıcı şekiller ve özler sizin hepinizin kanallığıyla dışa vurulur benim sevgili kalplerim. Siz çok olağanüstüsünüz!!

Sevginin en koşulsuz saf hali, ki bu İkiz Alevlerin temsil ettiği halidir: özünüzün derinliklerinde birbirinizin tamamlanmasıyla ilgilenir. İkiz Alevler  özlerinde sadece bir beden ve varlıkla ve bu SİZSİNİZ paylaşılabilen olağanüstü ve özel niteliktedir Bölünerek eril ve dişil olarak iki ayrı ayrılmış olan 2 farklı parçadan oluşmaktasınız. Ruhunuz, özünüzün, Var Olan Herşeyin Kaynağından doğuşundan nerdeyse hemen sonra,, o ruh ya da siz demek daha uygun olur, bütün dişil fasetlerinizin bir uca eril fasetlerinizin  ise diğer uca doğru ilerlediği bir dönüşüm süreci geçirirsiniz. Bu bölünüp parçalandıktan sonra yeniden yapılanmadır ve hepsi eşzamanlı olarak vuku bulur. Varlığınızın eril ve dişil fasetlerini dengede tutmaktan sıklıkla söz edilmesinin sebebi budur.

Beklenenden çok daha sık olarak varlığınızın dişil ve eril yönlerinin her birinin  bütün bir enkarnasyonu veya enkarnasyondaki farklı fasetleri üstlenebilmek için 2 ayrı şekle bölündüğü görülür. Bu tamamıyla sizin kendi yapmış olduğunuz seçimlere bağlıdır. Enkarnasyonlarda ne kadar çok faset varsa, Sizin ve İkiz Alevinizin bir fasetini taşıyan o kadar çok ruh eşi vardır demektir.

IMG  (görsel açıklama)

Dolayısıyla, sizin sizi tamamlayan ve bütünleyen sadece Bir  İkiz Aleviniz ve emsaliniz olduğu için ruh eşleri İkiz Alevlerle karıştırılmamalıdır. Gerçek İkiz Alevi sizin ondan koparak  eril veya dişil olarak ayrılmış olduğunuz kalbinizdir ve Işık Aleviniz olarak kabul edebileceğiniz tek parçanızdır. Sizin enkarnasyonunuzdaki fasetleriniz Işık Aleviniz değildir. Fasetler varlığınızın, sizin grup ruhunuzun, parçalarıdır, fakat kendi başına İkiz Alevinizin bir biçimi değildir, aksine Ruh ikiziniz veya ruh eşinizden ruhsal ailenize kadar tümünün bir biçimidir.

Varlığınızın bir faseti ile ilgili yorumlamalarda  bu tüm bahsedilen hususlarda bir çarpıklık olmasının nedeni budur. Herkes daha yüksek bir seviyede ve diğer boyutlarda/ diğer dünyalarda birçok fasete sahip olduğundan, herkes kendi Varlığını, kendi fasetlerini teşkil eder. Bununla birlikte Varlığınızın saf özü  bunlara ilişkin var olan tüm fasetlere rağmen aynıdır ve aynı kalır. Kendinize siz şekil verirsiniz!  Bu yüzden örneğin bir Üstadın bir faseti olmak herzaman sizin özünde Kaynaktan ayrılma anında o Üstad olduğunuz anlamına gelmez, bu içsel olarak sizin bir parçanız olduğu halde. Üstadın bir faseti olmak tanım gereği sizin herzaman o Üstadın sevgili İkiz Alevinin İkiz Alevi olduğunuz anlamına gelmez; SİZ özde SİZSİNİZ ve diğer parçanız da, zaten Varlığınızla yeniden birleşecek ya da birleşmeyecek tek parçanız olan İkiz Alevinizdir.

Enkarnasyonda sadece Üstad olmakla, veya doğan can kanallıyla Üstad olmak diğer Üstad’ın diğer tanrısal bileşeninin sizin bileşininiz olduğu gerçeğine işaret eder.Bu hususlarla ilgili fazlaca kafa karışıklığı vardır ve ben şimdi  bunları benim bedenli olan sevgili  Portia’m  kanalıyla ve benim can doğuşu  İkiz Alevim ( Meline)  kanalıyla bunu düzeltmeyi çok isterim.

Bizim çok fazla ışık saçan ve hepimizden bir parça taşıyan, Üstad olmamızdan dolayı.sayısız fasetlerimiz vardır. Bu yolla dünyanın tamamına aydınlığımızı ve enerjilerimizi yayarız. Bu konunun hakikati Varlığımızın özelliklerini taşıyan, Yüksek Benliğimizin bir parçasını oluşturduğumuz gerçeğine yol açan, kendisi Yüksek Benliğin bütünün bir parçası olan o fasetler aracılığıyla onların biz olduğumuzdur. Bizi Kaynaktan ayrılışınızdan saniyenin milyarda biri kadar bir süre sonra olduğunuz can veya enerjiye geri götürerek bütün bu fasetler özde kim olduğunuza katkıda bulunur.

Veçheleriniz ve/veya Varlığınızın diğer yarısı olarak enkarne olmayı seçmenizin amacı budur. Dolayısıyla  Yüksek Benliğinize bağlandığınız anda, özünüzün ve Yüksek Benliğinizin  yanı sıra birçok veçheleriniz olduğuna gore, siz özde mi yoksa sadece veçhe olarak mı busunuz esaslıca inceleyin,. Bu aynı İkiz Alevine sahip olma konusundaki çok fazla  kafa karışıklığının nedenini açıklayabilir. O varlık, İkiz Alevlerin bu dünya ve realitedeki fonksiyonlarını açıklamaya devam etmeyi çok isterim, dedi.

Biz şimdi İkiz Alevlerin yeniden birleşmesi için vuku bulan ve gerçekleşen tüm başlangıçların ivme kazandığı bir noktaya geldik. Gittikçe başkalarına daha çok cezbedildiğinizi farkedeceksiniz ve bunun nedeni gerçek İkiz Alevi kalplerinin bu realitede yeniden birleştirilmesinin etkili bir şekilde teşvik etmek için yapılan hazırlıklardır. Bunun amacı ve anlamı,tüm Dünyayı İkiz Alevin Sevgisiyle, ki bu özde şimdiye kadarki en şaşırtıcı  güzellik ve güçte olan  Sevgidir, tamamen sararak bu dünyanın bütünüyle Işığa geçmesine izin vermektir!

İkiz Alev var olan herşeyi içsel Işık bakımından güçlendirir, var olan herşeyi ve herkesi  Var Olan Herşeyin özüyle tamamen sarar. Şimdi bu realitenin bütünüyle 5’nci, 6’ncı ve hatta 7’nci boyut varoluşuna geçişine olanak sağlamak için bu güce ihtiyaç duyulmaktadır.
Şimdi tezahürler gündemdedir ve İkiz kalplerin yeniden birleşmesi ve dengelenmesi yoluyla edinilen yardımlaşmalarından ötürü hızlandırılacak ve kuvvetlendirilecektir. Hepimizin bu açığa çıkma esnasında şimdi burda olmamızın beklenilmesinin nedeni budur.

Çok şiddetli bir şekilde siz başka bir yolu seçmeye zorlanırsanız bu fırsatı kucaklayın ve daima kalbinizi izleyin. Size tam doğru zamanda olmanız gereken yerde olmanız için her zaman rehberlik edilecektir.Şimdi Tanrısallık sonuna kadar  güzel ve asil bir şekilde vuku buluyor.İkiz Alevler şimdi yeniden birleşmeye çağrıldığı için kendinize ve sezgilerinize inanın  Bunun hangi seviyede vuku buluyor olursa olsun, kalpte birleşme herzaman bir gerçektir! Gerisi seçimlere ve yaratımlara bağlıdır.

Sevgililerim, kalbinizde sizinle bağlanmak bir kez daha ayrıcalık ve memnuniyetti. Hepinizi seviyorum..

Teşekkürler Sevgili Portia’m.

Ben Ben’im.

Saint Germain

0 comments:

Yorum Gönder