20 Haziran 2013 Perşembe

ASHTAR KONUŞUYOR - 19 HAZİRAN 2013

 
Önünüzde uzanan zamanın genel açılımı- Philipp kanallığı ile

Şimdi, bu zamanda, ışık işçileri arasında birçok belirsizlikler hüküm sürmektedir. Gerçekten kim olduğunuzu hatırlamanız önem taşımaktadır. Sizler, korku, endişe ve diğer tüm düşük salınımlı hislerin bilinmediği boyutlardan geliyorsunuz. Gerçek özünüz tümüyle saflığı içermektedir. Dürüst olmam gerekirse, siz asla hiçbir şeyden korkmazsınız. Olan herşeyi hissedemediğiniz gibi, gerçek özünüz ile kendinizi veya başka insanları yargılamanız mümkün değildir. Saflığınız eksiksizdir ve gerçek varlığınızdır.
 


Her an gerçek realitenizi oluşturan bu durumun farkındalığında olmak neden çok önemlidir?
Bu zamanda, sizi şüpheye düşürecek ve korkutacak birçok bilgi dolaşımı meydana gelmektedir. Ve, bu önümüzdeki günlerde daha da artış gösterecek. Adım adım yaklaşan ifşaat, onun gücünden etkilenen kimselerde ters tepkiler yaratmaktadır. Hatta sizler için bile, kardeşlerinize anlayış göstermek zor gelebilir. Onlar, yeni gelen sevgi enerjilerinin üstesinden nasıl gelineceğini bilmiyorlar. Onlar, güç yapılarının nasıl kırıldığını ve planlarının yürümediğini görmektedirler. Onlar, kaçınılmaz olana karşı direnç gösteriyorlar ve bunu yaparak durumları daha rahatsız edici bir hale geliyor. Sonuç itibarıyla, onlar negatif hislerini, bu durumdan sorumlu olarak gördüklerinin üzerinde yoğunlaştırıyorlar. Ve onlar esasen siz, ışık işçilerisiniz.

Endişe etmeyin. Hepiniz, bu hareketlerle rahat bir yol ile yüzleşecek kadar güçlü ve uyanmış durumdasınız. Ve oyunun sonunun kapıyı çalması bir an meselesidir.

İnsanlar, Dünya'nızdaki oyun hakkında, temel değerlerini sarsmaya neden olacak bilgiler alıyorlar. Bu insanlar, kendilerine sunulan gerçekleri kabul etmekte sorunlar yaşayacaklar. Realite ile ilgili açıklamaları destekleyen tüm kanıtlar olsa bile, onlar için gerçeği kabullenme acı ile bağlantılıdır. Eğer onlar Dünya'nızı gerçekten kimin kontrol ettiğini, uzun bir zaman nasıl köleleştirildiklerini ve haklarından mahrum olduklarını bulsalar, onların başlangıçtaki şüphelerinin çarçabuk değişerek yerini yeni duygusal reaksiyonlara bırakması sürpriz olmayacaktır: Korku, öfke ve ne yazık ki bazen bunu onlara açıkça yapanlara karşı kin bile besleyebilirler.

Bu zamanda, yol arkadaşlarınızın yanında durmanın ve gezegeninizdeki bu oyunu onlara hatırlatmanın göreviniz olacağını sizlere belirtmek istiyoruz. Onlara, şayet ışık ve karanlık birbirleriyle yüzleşmezse, bu oyunun işlemeyeceğini hatırlatın. Ayrıca onlara, tam olarak bu gezegene enkarnasyonlarından önce kuralları ve takım arkadaşlarının kim olduklarını bilen ölümsüz ruhlar olduklarını hatırlatın.

Sizin için kolay olmayacak. Birçok negatif reaksiyonlara maruz kalacaksınız. Yol arkadaşlarınızın oyunun gerçeği hakkında bilgi edinirken ve aslında ölümsüz ve tam ruhlar olduklarını öğrenirken ne kadar zorluklar yaşayacaklarını lütfen anlayınız. Biz, bunun içeride ve dışarıda birkaç türbülans yaratabileceğini görüyoruz fakat aynı zamanda sizin başarıyla üstesinden geleceğiniz, kısa bir aşama olacağını da görmekteyiz. Sizler üstadlarsınız ve şimdiye dek çok şeyler başardınız ve ayrıca bu zamanda yol arkadaşlarınıza da gerekli desteği vereceksiniz. Doğrusu, bu zamanda adım atarak görevinizi alıp ve yerine getirecek kadar güçlü varlıklarsınız.

Birçok çığır açacak vahiylerin önünüzde olduğunu bekleyin. İfşaatın yanlızca biz, yıldız kardeşleriniz hakkında bilgi içermediğini hatırlatmak isteriz. Bu, ifşaatın sadece bir parçasıdır ve özellikle neşriyatın planlanması, muhteviyat ve gezegeninizde gerçekleşen oyunun sonucu önemli etkenler teşkil etmektedir.

Bizim bakış açımız ile, nasıl evrim geçirdiğinizi ve ifşaatın meyvelerini görüyoruz. Biz, tüm bunları nasıl başardığınızı görüyoruz ve bu bizi çok mest ediyor ve büyük minnettarlık duyuyoruz. Siz başardınız, hepimizin sizlere inandığı gibi, sizlerde kendinize inanın.

Ve unutmayın: Asla, bir an bile yalnız olduğunuzu düşünmeyin. Bu yolu tek başınıza yürümek zorunda değilsiniz ve biz burada dikkatle sizin yanıbaşınızdayız. Eğer yardıma gerek duyarsanız, bizi davet edin, sizin için buradayız.

Ben Ashtar, sizi çok seven, takdir eden ve kelimelerle ifade edemeyecek kadar gurur duyan, kardeşiniz.
Kalbimin derinliklerinden gelen sevgiyle,
Ashtar.

Çev: Mahmut Kılıçlıoğlu

0 comments:

Yorum Gönder