23 Haziran 2013 Pazar

Sirius Misyonu 22 06 2013

 
İfşaat Kapısı ''UYANIŞ ZAMANI''

Her birinizi Tanrı ışığı olan 'koşulsuz sevgi' ile selamlıyoruz. Tüm dünya Altın çağı selamlamaya hazırlanıyor. Siz de selamlayın bu muhteşem zamanı. Uyanış  sürecinde özenle çalışan ve ''sevgi''nin gerçek doğru olduğunu bilen tüm ışık işçileri, Sizler muhteşem varlıklarsınız. Şimdi bizler bu çalışmalarınızdan ötürü sizlerle paylaşacağımız bilgilerle karanlığın tüm noktalarına dokunmak istiyoruz. Bu dokunuşa kalbinizle izin verin. Sizler ilahi olanın, evrenin ve cennetin çocuklarısınız.


Altın çağın çocuklarısınız.  Karanlık kabal bin yıllardır esir aldığı insanlığın artık uyandığının farkında değil. Ve şimdi bu uyanış artık Altın çağın doğuşuyla devam ediyor. Halen 4. boyut yolunda olan dünya 5. boyut cennet kapısını sizlere açmak üzere. Her biriniz çok yol katettiniz. Ve her biriniz çok acılar çektiniz. Karanlığın derin uykusu artık sarsılmış ve bir hareket ile tamamen aydınlanmayı beklemektedir. Bizler Sirius misyonu olarak sizlerin yükselişinde sizlere hatırlatmalar yaparak sizlerin kalplerinize dokunduk. Şuurlarınızın ışık  yolunu görmesine niyet ettik ve tüm enerjimizle dünyada hizmetler verdik.

Teknolojimiz sizlerindir. Tüm dünyada bu teknolojiyi üretebilme gücüne sahibiz. Ve sizler daha fazla çalışmak zorunda olmadan bu teknolojiye ve nimetlere ulaşabileceksiniz. Dünyanın tüm kaynakları ve zenginlikleri sizlerindir.  Makina kimya endüstrisi ve orada çalışan tüm teknisyenler. Teknoloji ustaları her biriniz çok özel varlıklarsınız. Sizler tüm dünyanın muhteşem teknoloji ile donatılmasını sağlayacak altın çağ mimarlarısınız. En yüksek kalitede ulaşım araçlarını ve üretim araçlarını inşaa ederken Altın çağın en mutlu insanlarından olacaksınız sizler kendi ışığınızın bilincinde olan varlıklarsınız ve Altın çağın rehberleri olarak dünyaya gözlerinizi yeniden açacaksınız. 


 ''Marka'' adı altında nasıl bir karanlık olduğunu çıplak gözlerle göreceksiniz ki milyonlar bu karanlığın batağında acı çekiyor. Sizler Ulaşım, Üretim ve iletişim için kendinizi dünyada görevlendirmiş kutsal varlıklarsınız. Sizler biliyorsunuz ki tüm dünyadaki fabrikalarınızda aynı kalitedeki ürünleri üretebilecek şuura ve bilgiye sahipsiniz.

Kabal sizlerin bu yeteneğinizi kullanarak yanlızca ''marka'' adı altında dünyaya pazarlayabilmek için sizlerin gelişiminize izin vermek istememektedir. Üretim; %1 oranındaki insanlar tarafından gerçekleştiriliyor ve kabal, geri kalan insanları da esaretinde tutmak için pazarlama ve tahsilat kısmında çalıştırmaktadır. Bu sistem Kabalın köleleştirme programıdır. Hukuk adı altında markalar korunmaya alınmış ve adalet adı altında da sizlerin bu düzene uyumlanmanız sağlanmıştır. 


İletişim için neredeyse emek istemeyen teknoloji dahi yine aynı programla pazarlama ve tahsilat adı altında milyonlarca kişinin hayatlarından çalınan mutluluklardır. Altın çağın ışık işçileri uyanmış ve her türlü görevi büyük bir mutlulukla yerine getirmeye hazırdır. Büyük çoğunluğu oluşturan pazarlama ve tahsilat işçileri!. Sizler içlerinizde taşıdığınız ve belkide çocukluğunuzda peşinden koşmaktan vaz geçtiğiniz her şey için yeniden doğuyorsunuz. Altın çağ cennetine tüm dünya birlikte silkelenip uyanıyor ve yeniden yeni enerjilerle doğuyorsunuz.

Sizler;  delillerinizi inandığınız kitaplardan ve  elçilerinden uyanışın haberlerini alanlarsınız. Tüm deliller kutsal kitaplarınızda mevcuttur. Karanlık kabal sizleri korkutarak oyuna getirmiştir ve şeytanı da kullanan o'dur! ''Sizler, içinde sevgi olan 'tanrı ışığı'nı görmediğiniz mesajlardan; karanlığın planını deşifre ettiniz. Artık o görünür bir karanlık olmuştur. Yıldız simgesi, Ay simgesi, hac simgesi ve derken  tüm markaların öncü fikrini oluşturan bu simgelerle Kendi dünyalarına ortak etmek istemedikleri insanların zihinlerini kontrol ederek Kendi dünyalarına sizleri ''hizmetkarları'' olarak görevlendirmişler ve bu oyunu devam ettirmek için tüm gayretlerini göstermişlerdir. Artık karanlık tüm zerresine kadar yok olmak üzeredir. Işık işçileri her zerreye ışığı taşıyanlardır ve onlar Altın çağın altın çocuklarıdır, cennet habercileridir.


İfşaat çok yönlü bir şekilde başlamıştır. Tüm sirius misyonu ortakları kalben sevgi ile bağlı olduğumuza uyanan rehberlerdir ve ''para''nın karanlık misyonunu çözmüş üstad ruhlardır.
Global ''marka'' pazarı yalnızca markasını pazarlamak ve tahsil etmek üzere milyonları hizmetine almıştır. Kabal; bu hizmetkarlara emekleri karşılığında yarattıkları cehennemde yaşayabilmeleri için kendilerinden ayrı bir dünya çizgisi çizmiş ve bu çizgilerin içine sizleri hapsetmiştir
Sevgili 'bir'eyler  Kabal; sizlerin sonsuz sevginizi kullanarak enerjinizi onların kurumlarına vermenizi sağlamış ve sizleri kendi evcil hizmetkarları olarak yetiştirmiştir. Sizler artık 3.boyut sistemlerini tamamen yok edecek gücü oluşturuyorsunuz. Uyanmak; yeniden doğmaktır. Yeniden doğup yükselişin parçası olmaktır. Sevgi ile birleşen ve uyanan altın çağın çocuklarısınız.

Sizlere bu gün anahtarlar ile geldik. Derin bir sevgi ile kalbinize dokunun... ve altın çağın çocukları olarak selamlayın bu sevgiyi sevgiyle... Sizler ve bizler, tüm karanlık zerrelere ışık tutan kutsal rehberleriz. Her rehber ifşaatın ışığını taşır ve parlamaya hazırdır. Her birimiz buradayız her biriniz bu gün bizimlesiniz...

22.6.6 İfşaat Kapısı tüm enerjiler ile birleşerek Beyaz aurada ''bir'' olana uyanacaklar için, büyük bir özenle sizlerin hizmetinde ''UYANMA ZAMANI'' olarak kendini geliştirmiştir. Sizler cennetin altın çağına uyananlarsınız. Sirius misyonu olarak bizler ve dünyaana sizleri tanrı ışığı ile tanrıdan ol-ana yükselişinizde hep birlikteyiz... Aşktayız...
İfşaat tüm hızıyla Altın çağı doğuran, uyanan insanların misyonlarına katılarak, katlana katlana yükselişe hizmet etmektedir. Sizleri bütünün aşkı olan tanrı ışığıyla seviyoruz ve sizde her zerreyi tanrı ışığı ile sevin. Sizler tanrının parçalarısınız cennet sizindir...


Sirius misyonu
Türkiye Kanalı

1 comments:

Adsız dedi ki...

Yapmayın, etmeyin. Ergun Arıkdal ve Bülent Çorak palavralarına inanmayın. Onları eleştiren bir site var

http://www.angelfire.com/ri2/ruhiselman/rs60.html

Yorum Gönder