17 Haziran 2013 Pazartesi

BAŞMELEK MİKAİL: SINIRLANMA VEYA ÖZGÜRLEŞME * HANGİSİNİ SEÇİYORSUNUZ?


970225_585294824836039_541939769_n
BAŞMELEK MİKAİL’DEN MESAJLAR * LM-6-2013
RONNA HERMAN KANALIYLA AKTARILMIŞTIR
SINIRLANMA VEYA ÖZGÜRLEŞME * HANGİSİNİ SEÇİYORSUNUZ?
Hatırlayın cesur olanlarım, ebediyetin ortasında yaşıyorsunuz. Sizlere getirdiğimiz kozmik bilgelik mesajları daha fazla kurallar oluşturmak veya yeni dogma yaratmak için değildir. Niyetimiz kalplerinizi sevgiyle tutuşturmak ve sizlere önünüzdeki görkemli geleceğinizin kısa bir bakışını vermektir. Kitlelerin çok daha fazlası kendi Ruhsal Benlikleri tarafından başlatılan hoşnutsuzluğu hissederken, Yükselişin Bilgelik Öğretilerinin gözden geçirilmesi ve etrafınızdakiler ile paylaşılması çok önemlidir. Sizler, uyanmış olan YILDIZ TOHUMLARI geleceğin ortaya çıkan BİLGELİK ÖĞRETİLERİNİ şimdi yayacak olanlarsınız.

Farkında olun ya da olmayın, insanlık ve Dünya hızlanmış evrim sürecinin ortasındadır. Bu, bu zamanların mucizesidir, sevgililer. Mutlak Yaratıcı Omnivers’te İlahi Işığın tam spektrumunu yayıyor. Yaradılışın her Kıvılcımının ve parçasının Yaradan bilincinin uygun seviyesine erişimi olması için bu güçlü, saf Işık her bir Büyük Merkezi Güneşe, her evrenin Baba/Anne Tanrısının dünyasına, Yaradılışın her seviyesine süzülüyor. Yaradılışın Işığı veya Adamantine Parçacıkları, şimdiye dek yaratılmış olan her Ruh için elde edilebilir kılınıyor; ancak, bu “Işığı Geri Alma” sürecinde uygulanan bazı kurallar var: her Ruh, Tanrı Işığının bu parçacıklarını almak için kendi titreşim kalıplarını uyumlu frekansların belirli bir seviyesine yükselterek kendi bedenlerini hazırlamalıdır ve hatırlamalısınız, bu Işık parçacıklarını aldıktan sonra, bunlar sevgi dolu niyetinizle aktive edilmelidir. Sevgi güç kaynağıdır, Her Şeyin Kaynağından gelen bu değerli parçacıkların üretecidir.
İlahi Benliğinizin birçok fasetlerinin inebilmesi ve Kutsal Kalp özünüzde hakimiyeti alabilmesi için Yükseliş sizlerin titreşim kalıplarınızı yükseltiyor, dengeliyor ve uyumluyor. Sizler kozmosun bilgeliğinin daha derinlerini araştırdıkça, duyarlı farkındalık halini sürdürmeniz çok önemlidir. İnsanlık uyku halinden veya Benliğin ve Yaradılışın karmaşık enginliğinin sınırlı farkındalığı denilebilecek şeyden ortaya çıkıyor. Geçmişte açıklamıştık, ama sizler bilincin bir çok seviyelerinden ve alt seviyelerinden geçerken nelerin gerçekleşmekte olduğu hakkında hafızanızı tazelemenin zamanıdır. Siz aura alanınızdaki bozuklukları temizlerken, aynı zamanda gerçekleşen içsel bir süreç vardır. Tüm fiziksel yapınız büyük Işık şehirleri vasıtasıyla Yaratıcı Kaynaktan bütünleştirdiğiniz yüksek frekans kalıpları tarafından tetiklenen karmaşık değişimlerden geçiyor. DNA’nız, çakra merkezleriniz ve Kutsal Kalp/Zihniniz İlahi Mavikopyanızı içerir ve sizler Tanrı bilincinin Adamantine Parçacıklarının daha fazlasını bütünleştirirken, gerçeğiniz olarak kabul etmiş olduğunuz kavramlardan yaratmış olduğunuz tüm bozukluklar/kusurlar yavaşça düzeltiliyor. Bu çarpıtılmış kavramların çoğu iyileştirilmek veya elimine edilmek için bilinçli farkındalığınıza süzülüyor ve bunun rahatsız edici, endişe verici bir süreç olabileceğini anlıyoruz.
Kutsal Kalbinizde VAROLUŞUN KUTSAL MERKEZİNE sahipsiniz, biz buna bu Alt – Evren deneyimi için ELMAS ÇEKİRDEK TANRI HÜCRENİZ adını verdik. Etrafınızda VAROLUŞUN eterik üçüncü/dördüncü boyut BÜYÜK ÜÇGENİ var, bu çağlar boyunca inşa etmiş olduğunuz Işık Sütununuzu içeriyor. Sizler bilincin daha da yüksek frekansları ile rezonansa girerken genişleyen ve çok daha fazla İlahi Sevgi – Işık yayan ALTIN bir OVOİD (yumurta şekilli küre) içinde varolursunuz. İlahi Işığın Adamantine Parçacıkları spesifik İlahi Mavikopya için programlanmış olan canlı enerjiyi içerir. Bu canlı Işığa eriştiğiniz zaman, onu sevgi dolu niyetinizle aktive etmeli ve her zaman İlahi Mavikopyanız ile uyum içinde olan Ruhun arzusuyla programlamalısınız. Varoluşun maddi planlarında, Yaratıcı Işık form dünyasına yayılmaya hazır olmadan önce, bir birlikte yaratıcı olarak sizin Özünüzle kodlanmalıdır. KENDİNİN FARKINDA ve RUH BİLİNCİNDE olmak büyük cesaret ve azim gerektirir. Sürekli minnettarlık ve şükran tutumu Ruhu besleyen şeydir.
Sizler ayırt etme güçlendirici armağanı ile şu anda mevcut olan bilgi bolluğunu ve yeni kavramları analiz etmekte çok yetenekli oluyorsunuz. Şimdi Ruha ve içinizdeki sese daha fazla uyumlanmış olduğunuz için, bir kavramın içsel gerçeğiniz ile uyumlu olup olmadığını çabucak belirleyebilirsiniz. Eğer uyumlu değilse, kötülük veya yargılama olmadan onu bir kenara koymanızı gerektirir; ya da emin değilseniz, onu bir kenara koyun ve Yüksek Benliğinizden onu sizin için belirgin şekilde doğrulamasını isteyin. Bir çok yeni kavramlarla bombardımana tutulduğunuzun farkındayız, bunların bazıları algısal anlayışınızın sınırlarını zorluyor. Lütfen, deneyimlemekte olduğunuz her şeyin ortasında olduğunuz yeniden birleşme ve yükseliş sürecinin bir parçası olduğunun farkında olun sevgililer.
Birçoğunuz yaşamlarınızda mucizevi olaylar deneyimliyorsunuz ve bu harikaları dostlarınızla paylaşacak kadar cesur olmanızı istiyoruz. Alay edilmekten veya eleştirilmekten korkmayın; reddedilmekten çok onaylama ve küçümsenmekten daha çok ilgi göreceksiniz. Takipçilerini kaybetme korkusundan kısmen çıkan dini topluluk daha ılımlı kozmik öğretilerin bazılarını bütünleştirmeye başlıyor. Bunun nasıl veya neden olduğu önemsizken, bunların hepsi insanlığın yararı içindir ve Dünyanın ve sakinlerinin dönüşüm sürecini hızlandırmaya yardımcı olacaktır.
Bolluk ve kıtlık hislerinizi inceleyin, sevgililer. Dünyanın nüfusunun dörtte – biri bile bolluğa inanırsa, tasavvur ederse, talep ederse ve sonra herkes için bolluğa ve berekete doğru çalışırsa, dünyanın zenginliğini stoklayanlar ve yoksulları yağmalayanlar dünya ekonomisi üzerindeki mutlak güçlerini kaybetmeye başlarken, olayların dramatik dönüşünü görürsünüz. Zenginliklerinize korkuyla sıkıca sarılıyor ve biriktiriyor musunuz? Birikimlerinizin ince havaya eriyip yok olmamasına dikkat edin. Biliyorsunuz, bu sadece bir enerji formudur. Enerjinin dolaşması, geri kazanılması – kullanılması, geliştirilmesi, genişletilmesi ve saflaştırılması istenir. Çok sıkıca sarıldığınız şeyler gözlerinizin önünde çözünür.
İnisiyasyon sürecinin bir parçası tutunduğunuz her şeyi, tüm sahip olduklarınızı herkesin en yüksek hayrına İlahi Benliğinize teslim etmektir. Bu, teslim ettiğiniz şeyi kaybedeceğiniz anlamına gelmez; sadece İlahi Planın sizin vasıtanızla çalışmasına izin vermeye istekli olmak anlamına gelir, ki o zaman öyle görünmemesine rağmen bu her zaman sizin en yüksek hayrınızadır.
Geçmişiniz, özellikle bu yaşamda deneyimlediğiniz acı verici anılar yalnızca bulanık bir anı haline geliyorsa korkmayın. Geçmişi iyileştirmenin ve salıvermenin zamanıdır, sevgililer. Kendinizi iyileştirmek veya şu anda neden belirli bir şekilde davrandığınızı veya tepki verdiğinizi anlamaya çalışmak için geçmiş yaşamları araştırmanız artık size hizmet etmez. Bu eski yoldur. Geçmişte yarattığınız bilinç çarpıtmaları, size öğretmiş olduğumuz işlemler vasıtasıyla kendinizi Adamantine Parçacıkları ile doldurduğunuz zaman var olamaz. Bu sihirli parçacıklar Yaratıcının saf/mükemmel Özünü içerir ve auranızdaki ve fiziksel bedeninizdeki bozuklukları giderek dönüştürür/değiştirir. Yavaşça, ama kesin olarak, hem iç hem de dış dünyalarınızda yaratmış olduğunuz kusurlar düzeltiliyor. Hatırlayın, Yol üzerinde ileriye doğru yavaş istikrarlı bir hız Kendinin – üstatlığına götürür. Daha fazla bilgi ve dramatik doğrulamayı arzulayan ego kişiliktir; o heyecanı, dramayı ve sansasyon hevesini ebediyen arar. Dünya ve insanlığın şu anda böyle hüküm süren kusurluluk haline erişmesi çok uzun zaman aldı. Sizler, Işığın dünya Lejyonları tarafından bu kadar kısa sürede yapılmış olan dönüşümsel ilerleme seviyesi gerçekten mucizevidir.
Bir kez daha, sizler aydınlanma yolunu geçerken gerçekleşmekte olan şeyin bir örneğini vermemize izin verin. Cennette, aslında Yaradılışın birçok boyutsal ve alt boyutsal seviyeleri olan bir çok malikaneler olduğunu işittiniz. Şimdi sona yaklaşan çağ sırasında, her insanın gerçekliği onun geçmiş ve şimdiden gelen inançları/eylemleri/tohumlarından oluşan üçüncü ve dördüncü boyut frekans kalıplarının bir kombinasyonundan oluşur. Her bir insanın varoluş malikanesinde, varoluşun o belirli seviyesine uyumlanmış ve bağdaşabilir olan tüm o insanlar oturur. Onlar, aynı sınırlayıcı kavramların çoğu altında bir çok inancı ve fonksiyonu paylaşır: kıtlık, suçluluk, gelecek korkusu ve onlar genellikle ırksal, kültürel/dini/geleneksel kurallar ve standartlar tarafından kontrol edilirler. Bu gerçeklikte, normal ego – güdülü kişilik ya yetkilendirmenin ya da mağdur olmanın, kendini kurban etme saplantısının ben – merkezli duygusuna sahiptir, bunun bir çok varyasyonları ve aşırı uçları vardır. Varoluşun bu frekans seviyesinde işlev yapanlar birbirleriyle etkileşim kurar, yoksun oldukları şeyi onlara yansıtanları seçerler (genellikle çarpıtılmış, abartılı bir şekilde). Onlar genellikle yüksek frekans seviyesinde tınlayanlar ile rahat değillerdir ve hoşnutsuz olsalar bile, kaçıp özgürleşmekte ve algıladıkları rahatlık bölgesi olan işlevsiz yaşam kalıplarından çıkmada zorluk yaşarlar.
Siz eski alışkanlıkları, inançları ve eylemleri elimine ederken, giderek kutupluluğun/dualitenin kabul edilen spektrumu içinde uyuma geri dönersiniz. Elde ettiğiniz her yüksek frekans seviyesiyle, artık yeni farkındalık ve rezonans seviyenizle bağdaşmayan o durumları, insanları ve şeyleri arkanızda bırakırsınız. Çoğu zaman sanki yeni bir boyut kapısından geçmiş ve geçmişin bir bölümü solup kaybolmuş gibi görünür. Birçoğunuzun dostlarınızın ve/veya aile üyelerinizin kaybını yaşamanızın ve iş değiştirmenizin ve yeni bir kariyere başlamanızın nedeni budur. Ayrıca bir çoğunuz bazen belirli bir bölgeye neden yönlendirilmekte olduğunuzu gerçekten anlamadan yeni yerlere taşınıyorsunuz, ama bunun olmasının istendiğinin derin içsel bilişi vardır. Birçoğunuz geçmişte ilgi duyduğunuz yaptığınız işin, eğlence uğraşlarının, hobilerin ve bir çok şeyin daha az tatmin edici olduğunu görüyorsunuz, çünkü bunlar sizin sürekli genişleyen, evrimleşen gerçekliğinize uymuyor.
Yükseliş süreci hızlanırken geçmişin çok boyutlu kapıları kapanıyor ve geleceğin kapıları çok daha hızla açılıyor. Değişim korkusu çok uzun zamandır bilinçli farkındalığınızda büyük kontrol edici bir faktör idi. Yoğunluğa yolculuğunuzun başlangıcında, kendini ifadenin ve değişimin büyük çeşitliliğini aradınız ve her yeni yaratımda zevk aldınız. Yaratıcı yeteneklerin tam ölçeği ile donanmış bir birlikte yaratıcı olduğunuzu ve Yaşam/Işık Nehri adı verilmiş olan Yaradılışın Güç Kaynağına direkt bir bağlantınız olduğunu yalnızca dünyasal deneyimleriniz sırasında unuttunuz.
Dualitenin kabul edilen seviyesine geri dönmek için, fiziksel bedeninizin rezonansını inceltmek ve duygusal ve zihinsel doğanızı yükseltmek için gayretle çalışan siz YILDIZ TOHUMU öncü kolu şimdi dördüncü boyutun astral planlarındaki kalıntı, dengesiz frekansları temizleme sürecindesiniz. Dördüncü boyutun üç adet daha yüksek alt – planlarından oluşan, kendi yapımınız olan bir dünyada varolmanız için, Işık sütununuzu saflaştırdınız. Öğretilerimizi inançla takip eden birçoğunuz beşinci boyut frekanslarının çeşitliliğinden oluşan frekansların akışına eriştiniz, aynı zamanda altıncı boyuttan Işığın minik minik damlayan akışına eriştiniz. Bunun yarattığınız Işığın/Yaşamın yeni formülü olduğunu söyleyebilirsiniz.
Kadim ezoterik öğretilerde şu şaşırtıcı kavram vardı: “Yoldaki bir inisiye yükseliş sürecinde belirli bir aşamaya eriştiği zaman, Eşikte Oturan adı verilen şey ve Melek Varlığı ortaya çıkar. Eşikte Oturan, Tanrı’nın kapısının ve inisiyasyon portalının önünde durandır. Melek Varlığı portalın diğer tarafında durur.”
Yoldaki birçoğunuz üçüncü boyutun üst seviyelerinden ve dördüncü boyutun alt seviyelerinden gelen kalıntı, dengesiz frekans kalıplarını temizleme sürecinde olduğunuz için, inisiyasyon sürecinin bu önemli yönünü açıklamamızın zamanı geldi. Eşikte Oturan zamanla duygusal ve zihinsel bedenlerde kalan, kalıntı, negatif düşünce kalıplarının içerildiği hafıza Tohum Atomdur. Yönetici olarak Yüksek Benliğiniz ile aydınlanmanın belirli bir seviyesine eriştiğiniz zaman, Eşikte Oturan bu zorlayıcı düşünce formlarını, Işığın uyumlu frekanslarına dönüştürülebilmeleri için yavaşça bilinçli farkındalığınıza ve sonra form dünyanıza salar. Portaldaki Melek bu yoğun sınav periyotlarında size yardım etmek için hazır duran Yüksek Benliğinizin bir fasedidir. Eşik, Elmas Çekirdek Tanrı hücrenizdedir; Baba/Anne Tanrımızın Beyaz Ateş Tohum Atomunun bulunduğu Kutsal Kalp Özünüze götüren en içteki portaldır. Kutsal Kalbin Altın Güneş odasına giriş elde ettiğinizde, ebediyen değişirsiniz, çünkü Tanrı ebeveyniniz ile birliğin büyük mutluluğunu deneyimlersiniz.
Bunların büyük zorluk zamanları olduğunu ve birçoğunuzun rotada çok inançlı şekilde kaldığınız zaman, böyle acı verici ve zor sınavları hak etmek için ne yaptığınızı merak ettiğinizi anlıyoruz. Şimdi duraksamamanızı söylüyoruz, çünkü bu en son sınavlarla sevgi ve şefkat ile yüzleşirken, Portaldaki Meleğin yolu temizlemenize yardım edeceğini göreceksiniz. Doğrudan karşılaştığınız her zorlukta, önünüzdeki Yolda kalan engelleri temizlemeniz için mucizeler ve kutsamalar olacak.
Bu, yükseliş sürecinde kritik bir adımdır, çünkü yüksek dördüncü boyutta Ruhsal Şarkı rezonansınızı sağlam şekilde oluşturmayı başardığınız zaman, beşinci boyut titreşim kalıplarının daha büyük miktarını bütünleştirmeye hazır olursunuz. Bilinçte bu sıçramayı yapmadan önce, dualitenin gerek duyulan sınırları içinde merkezlenmiş kalmak için disiplin elde etmiş olmanız çok önemlidir. Form dünyasında tezahür ettirme yetenekleriniz dramatik şekilde artar ve zihinsel ve duygusal olarak iyi disipline olmamışsanız, daha fazla kaos yaratırsınız, bu da muhtemelen sizi daha yoğun frekans kalıbına geri çeker.
Cesur Işık taşıyıcıları, Yaradılışın birçok cennet malikanelerine/boyutlarına açılan kapıları açmak için, bir yol bulucu olmaya hazır ve istekli misiniz? Her boyutsal seviye yeni fırsatlar sunar ve size bir çok yeni yeteneklere ve genişlemiş bilgeliğe erişim sağlar; ancak, her bir yüksek seviye ayrıca bir çok şekillerde size meydan okur ve artık en yüce hayrınıza hizmet etmeyen o şeyleri salıvermenizi gerektirir. Alt boyutlara inen yolu geçerken, yol boyunca daha büyük Benliğinizin bir çok yönlerini bıraktınız, yüksek boyutlara geri dönüş yolculuğunuzu yaparken o insanları, varolma yollarını ve şimdiki/gelecek realitenize uymayan şeyleri geçmişe salıvermeye istekli olmalısınız.
Sevgililer, evrensel yasanın sınırları içinde mümkün olan her yolla size yardımcı oluyoruz ve evrende konuşlanmış çeşitli Işık Piramitlerinde bize katılmanızı sabırla bekliyoruz. Yalnızca yeni dünyasal gerçekliğinizi değil, aynı zamanda cennet boyutlarında malikanelerinizi yarattığınızı size söyledik. Hepinize kapsayabileceğiniz Sevgi/Işığın tüm ışıltısını iletiyoruz. Sizler ölçünün ötesinde seviliyorsunuz. Ben BAŞMELEK MİKAİL’im.
Ronna Herman kanalıyla aktarılmıştır * Bu yazının aktarıcısı olarak ben Ronna Herman Başmelek Mikail adına evrensel telif hakkına sahip çıkıyorum. Bilgi değiştirilmediği, çıkarma ve ekleme yapılmadığı ve yazarın ismi, E mail adresi ve website adresi belirtildiği sürece websitelerinde yayınlanabilir.RonnaStar@earthlink.netten izin alınarak dergilerde veya basılı olarak yayınlanabilir.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder