29 Mayıs 2014 Perşembe

Sheldan Nidle -- 20:05:2014


 
9 Men, 18 Moan, 10 Caban

Selamat Jarin! Pek çok iyi haberlerle karşınıza geldik! Karanlık kabalın son çabaları başarısız oldu. Şimdi yeryüzü insanlığı için yeni bir realitenin başlangıcı olacak olan olaylar gerçekleşmektedir. Karanlık bu işte bozguna uğratılamayan güçler olduğunu fark ediyor. Son on yılda bu amaçla bireyler ve gruplar bir araya geldiler ve karanlığı ve onların hain planlarını tarihin çöp tenekesine atmak için bir ittifak oluşturmaya karar verdiler. Bu sürecin gerçekleşmesi yaklaşık beş yıl aldı. Şimdi meydana gelmekte olan şey bu realitenin işleyiş şeklini dramatik bir şekilde değiştirecek olan bir dizi politikanın gerçekleştirilmesidir.  Bu pakette yer alan şey küresel bir borç affı ve kürenin finansal ve yönetim sistemlerini yeniden kurmaktır. Bu yeni politikalar bolluğu teşvik edecek, yolsuzluğu önleyecek ve her bireyin kişisel hürriyetini yeniden kazanmasına imkan verecektir. Yeni yönetim kendisiyle serbestçe etkileşim içinde olmanıza imkan verecek ve gerekten doğal hayırsever olacaktır. Nihayetinde, ifşaat meselesi vardır. Bu tek eylem yaklaşık 13 bin yıldır süren yalanlara, kötülüklere ve büyük manipülasyona son verecektir.

28 Mayıs 2014 Çarşamba

Sevgili Dostlarımız,

 
Yol uzun, zaman dar. Hiç bir şey göründüğü gibi değil, sizlere öğretildiği gibi değil ! Yakında, bildikleriniz birer çürük duvar gibi yıkılacak, değer yargılarınız ve algılarınız hızla değişecek..Bilinenin ötesine geçmeye hazır olanlar, geceli gündüzlü çalışarak hedefe kilitlenip, yüreklerini bir'liğe bağlayarak, hızla o günlere hazırlanıyorlar.

Dünyanın enerji akümülatörleri olan siz uyanmış, yüksek bilinç sahibi olanlar, dünyanın enerjisinin yükseltilip, dengelenmesi görevini üstlenenlersiniz. Artık görev zamanıdır, görev bilincine geçiniz! Her biriniz enerjilerinizi bütünün hayrına olmak üzere dünyanız Gaia anaya yöneltiniz, onunla konuşunuz, sevgi enerjilerinizi sıklıkla dünyaya yönlendiriniz. Bu dönem dünyanız, çalkantılarla ve yüksek enerji patlamalarıyla hem gezegensel hem de insanlık olarak geçişe hazırlanmaktadır.

CELIA FENN: ZAMAN YOLCULUĞU 101……

10152624_10203585765554735_215725556686614555_n

Celia Fenn

Tam şu anda herkesin kabul ettiği tek bir şey olduğu görülüyor – her şey değişiyor ve çok hızlı. Kendimizi ve dünyadaki yerimizi algılamaya alışık olduğumuz şekil çok hızla değişiyor. 2012 yıldız kapısı sonrası, çok farklı türler haline geldik. Etrafımızda hissedebildiğimiz muazzam değişimleri bütünleştirmeye çalışırken, zihinlerimiz çoğu zaman hala şok içinde. Bazen gerçekte hiç bir şey değişmemiş gibi görünüyor ve yine de farkı hissedebiliyoruz. Bunu kendi spiritüel çalışmamda da hissettim, başka bir yere geçiş yaptık ve daha önce bildiğimiz şeyler tam şu anda “yeterli” değil.
Kanallık çalışmamda Başmelek Mikail enerjisinin göreli olarak yeni ve birbirleriyle ilişkili iki konuya odaklanmaya başlaması sürpriz değil: Doğa ve Dünya ile ilişkimiz ve Zaman ve Mekan ile ilişkimiz. Her ikisi de var olmanın yeni algılarına ve yeni yollarına çağırıyor. Doğa ve İnsanlık ile ilgili yeni algıları bütünleştirme yolu olan 21 nci yüzyıl Şamanizmi adını verdiğim şey ile çalışmaktayım, ama bu kısım Zaman ile yeni ilişkimiz ve yeni algımız hakkında. Bizler değişirken, Zaman ile ilişkimizin nasıl değiştiğini algılamaya henüz başlıyoruz ve bu kısma “Zaman Yolculuğu 101″ adını verdim, Zaman ile çalışırken mümkün olanı anlamanın henüz başlangıcında olduğumuza inanıyorum.

26 Mayıs 2014 Pazartesi

Bu Süreci Yaşayan Her Ayrıcalıklı Ruh, Diğerleri Tarafından Çok Sevilecek Ve Saygıyla Anılacaktır – Mike Quinsey aracılığıyla SaLuSa

 rainbow hands
Bu mesaj sevgili Mor Alev Dostu tarafından çevrilmiştir. Mike Quinsey tarafından iletilen mesajın orijinali için buraya tıklayın. Mor Alev Dostu, Mike ve SaLuSa’ya teşekkürler.

Büyük resmin farkında olduğumuz için, karanlık kişilerin artık istedikleri gibi davranmalarının mümkün olmadığı gerçeği sayesinde, iyi bir ilerleme gerçekleştiğini size temin ederiz. Tüm Dünya’yı kontrol etme planlarının gerçekleşmesi artık mümkün olmadığı halde ve herhangi bir başarı şansları da olmamasına rağmen, yine de körü körüne ısrar etmeye devam ediyorlar. Bu arada Müttefiklerimiz de güçlerini birleştirmeyi sürdürüyor ve güçleri her zamankinden daha hızlı artıyor.

24 Mayıs 2014 Cumartesi

Sirius Misyonu (05-01-2014)

 
Depremsel stres enerjisini dengelemek için merkabah meditasyonunu tekrarlıyoruz.. Bu gece 00:00 da merkabah'ta buluşalım...

‘’Sirius Misyonu'' (05-01-2014)
Her birinizi sonsuz sevgi ile selamlıyoruz. İçine girdiğimiz 2014 değişim yılı büyük enerjiler ile tamamlanmaya doğru gitmektedir. Mayıs ayında doruk noktasına yükselecek olan gaia enerjileri çok büyük fırsatları beraberinde getirirken siz sevgili ışık işçilerine de büyük misyonlar yüklemektedir. 2014 yılı başından itibaren İstanbul'da gaia tarafından yükseltilen enerjiler mayıs enerjilerini desteklemek ve tam'lık bilincini hayata geçirmek amacını taşımaktadır. 


20 Mayıs 2014 Salı

Sheldan Nidle -- 13:05:2014


 
2 Lamat, 11 Moan, 10 Caban

Selamat Jalwa! (Sonsuza dek neşe içinde olun!) Size daha çok iyi haberlerle geldik! Kaçınılmaz olanı ısrarla geciktirmiş olanlar geri dönülemez bir noktaya erişmektedirler. Onların yenilgisi gerçekleşmekte, çünkü dünyalı ortaklarımızdan adanmış bir grup bu alçakça saçmalığın artık devam etmesine izin vermeyi reddettiler. Şimdi özgürlüğünüzü kazanmanıza ve yeni bilgi, bilgelik ve teknolojinin kapılarını açacak olan harikaların tadını çıkarmanıza izin verecek önlemler yürürlüktedir. Bu olaylar her şeyin sadece başlangıcıdır.  Her biriniz bu realite ortaya çıktıkça yükselecek olan özelliklere ve enerjilere sahipsiniz. Yaklaşan yeni yönetim ve ortaya çıkan yeni finansal sistem bilinçliliğinizdeki sürekli hızlanan gelişme için temel sağlayacaktır. Uzun zaman önce, Atlantis dalgaların altında kaldığı için, size geçici üstatlar verildi. Bunlar Anunnaki idi. Onlar küçük bir grubu sizin üzerinizde bir sınıf olması için gerekli araçları oluşturdular. Bu şimdi sona ermektedir. Yeni bir realite şekillenmektedir. Bu dünyalı destekçilerin gücünü yok ediyor ve herkese verilmiş olan ilahi özgürlüğü size veriyor.

19 Mayıs 2014 Pazartesi

Aranızda hala, (bir şeyleri) salıvermeye isteksiz olan kişiler olmasına rağmen, bu aşamada artık eski koşullara geri dönüş yoktur. – Mike Quinsey aracılığıyla SaLuSa

 I Saved My Soul - Vladimir Kush
Bu mesaj sevgili Mor Alev Dostu tarafından çevrilmiştir. Mike Quinsey tarafından iletilen mesajın orijinali için buraya tıklayın. Mor Alev Dostu, Mike ve SaLuSa’ya teşekkürler.

Bilinç seviyeleri giderek yükseliyor ve bunun sonucunda meydana gelen yararlı değişiklikleri artık görebiliyoruz. Sizleri üst boyutlara taşıyan bu yükselme, üst Boyuta ulaştığınızı anlayacak seviyeye gelinceye kadar devam edecek.

Aranızda hala, (bir şeyleri) salıvermeye isteksiz olan kişiler olmasına rağmen, bu aşamada artık eski koşullara geri dönüş yoktur. Tüm ruhlar, yükselmeleri için her türlü fırsatı elde edecekler ve hazır olmayanlar ise uygun bir seviyede, kendi evrimlerini sürdürecekler.

14 Mayıs 2014 Çarşamba

Bu Zaman, Evrimsel Yılların Tüm Deneyimlerini İçeren Bir Dönemin, Doruk Noktasıdır…- Mike Quinsey aracılığıyla SaLuSa

 Rob Gonsalves - Night Lights
Bu mesaj sevgili Mor Alev Dostu tarafından çevrilmiştir. Mike Quinsey tarafından iletilen mesajın orijinali için buraya tıklayın. Mor Alev Dostu, Mike ve SaLuSa’ya teşekkürler.

Dünya’ya kalıcı Barış getirme arzusuna destek olunabilecek, birçok yöntem vardır. Bireysel olarak sizler nereye giderseniz gidin, saf ve sağlıklı olan her şeye odaklanarak, Işığınızı yayabilirsiniz.

Ayrıca yardıma ihtiyacı olan kişilerin yükselmeleri için, Şifa Enerjilerinizi ve Sevginizi gönderebilirsiniz. Şayet bunu gerektiği gibi büyük bir inançla yaparsanız, şifalandırma yeteneğiniz sizin kavrayabileceğinizin çok ötesine ulaşacaktır. Benzer benzeri çektiğinden dolayı, Şifacıların da iyilik adına anıtsal bir güç oluşturdukları, bu sebeptendir.

12 Mayıs 2014 Pazartesi

Sheldan Nidle -- 06:05:2014 Mesajı

 
8 Imix, 4 Moan, 10 Caban

Dratzo! Yine iyi haberlerle geldik! Size özgürlüğü, bolluğu ve yeni yönetimi getirmek için gezegenin her yerinde olaylar meydana gelmektedir. Bu harika döngü tamamlandığı zaman, ifşaat olacak. Dünyanızda meydana gelmekte olan şeye sevgiyle kucak açıyoruz. Bu güneş sisteminin ilahi planına ne kadar muhteşem bir şekilde uygun düşüyor. Değişiklikler her yerde var oluyor. Merkür bir diğerini yaratan aktif bir volkanla kelimenin tam anlamıyla infilak etmektedir. Venüs, Gaia ve Mars şimdi bu kürelerin ilk zamanlarındaki realitelerine yeniden dönmelerine yol açacak olan bir dizi iklim değişikliklerinin ortasındadırlar. Bunda bizim rolümüz tam bilinçli Işık Varlıklarına büyük dönüşümünüze rehberlik etmektir. Bu görevler yürürlüktedir, çünkü Tanrı bu yeni bilinçliliğin kabulü için sizi hazırlamaktadır. Bu sırada karanlık ve onun destekçileri bu kaçınılmaz dönüşümü durdurmak için yaptıkları her plan başarısız oldukça sarsılmaktadırlar. Bu güneş sisteminin her yerine hızla yayılacak ve yeni bir muhteşem yıldız ülkesini oluşturacak olan bir galaktik bilinçliliğe kendinizi kaydırmak için yaratıldınız.

MİSTİK MAYIS AYI – TUTUNUN

twin-flame-service
Patricia Cota-Robles
1 Mayıs 2014
Merhaba Değerli Kalpler, bir blenderdeymişsiniz gibi hissediyor musunuz? Yalnız değilsiniz. Nisan’da deneyimlediğimiz inanılmaz Işık akışları sırasında, şimdiye kadar özümseyebildiğimizden daha fazla Işık almak için epifiz ve hipofiz bezlerimiz BEN’İM Varlığımız ve Beden Elementalimiz tarafından aktive edildi. Bu fiziksel, eterik, zihinsel ve duygusal bedenlerimizde ve aynı zamanda Dünya Ana’nın duygusal katmanlarında gerçekleşmekte olan İlahi Simyayı büyük ölçüde artırdı. Bireysel yaşamlarımızda deneyimlediğimiz zorluklar ve Elemental Krallıkta tanık olduğumuz sert iklim koşulları İnsanlığın ve Dünyanın deneyimlemekte olduğu temizlenmenin yoğunluğunun göstergesidir. Cennet Topluluğu şeylerin daha kolaylaşacağını vaat etti.

11 Mayıs 2014 Pazar

Sizleri gezegeniniz için daha fazla sorumluluk almaya teşvik ediyoruz- Mike Quincey aralığıyla SaLuSa

 Holding the earth
Arkadaşlar, bu mesajda SaLuSa sosyo-politik ve çevreci değişimlere odaklanmış. Bu yazıda ABD Başkanı Obama’nın adının da geçtiğini göreceksiniz. Obama seçilmesinden çok önceden beri Baş Melek Michael, diğer Baş Melekler ve Yükselmiş Ustalar tarafından muazzam zor bir görevi üstlenmiş bir ileri ışık varlığı olarak görülüyordu. Benim hatırladığım 2007 yılından beri bu söylem asla değişmedi. Sizin görüşünüz ne olursa olsun, bu mesajı açık kalple okumanızı ve kendi kanaatinizi oluşturmanızı rica ediyorum. Bu arada ABD nin bir tek adam rejimi değil, bir demokrasi olduğunu da hatırlamakta fayda var. Bu mesaj sevgili Mor Alev Dostu tarafından çevrilmiştir. Mike Quincey tarafından iletilen mesajın orijinali için buraya tıklayın.

10 Mayıs 2014 Cumartesi

Sheldan Nidle -- 29 Nisan, 2014

 
1 Ix, 17 Kank'in, 10 Caban,

Dratzo! Sahnenin arkasında olaylar meydana gelmeye devam ediyor! Çok sayıda önemli belgeler imzalandı ve o zaman karanlık tarafından görmezden gelindi. Nihayetinde bu karanlık için büyük bir gaf. Büyük ülkelerin çoğunda karanlık kabalın gücünü yasal olarak ya da başka bir şekilde elinden alma ihtiyacı yoğunlaşmıştır. NESARA’yı uygulamak şimdi insanlığı onların pençesinden kurtarmak için hareket eden koalisyonların büyük bir önceliğidir. Karanlık görünürde sonsuz bir zenginliği büyük destekçilerine sağlamaya devam ettikçe, bu ortaya çıkmaktadır. Bu zenginlik nüfusunuzun çoğunluğunun acılarıyla ve ızdıraplarıyla sarılmıştır.  Sürekli olarak meydana gelmekte olan şeyden bıkkınlık geldi. Ancak yeni odaklanma, bizim de desteğimizle, şimdi size zaferi hızlı bir şekilde getirebilir. Birçok eylem kapıdadır ve hızlı bir şekilde görünür sonuçlar bekliyoruz. Dünyalı müttefiklerimizle yürüttüğümüz toplantılarda, zamanı belirlenmiş olaylar ilerlemektedir. Karanlığın arsızlığı onlara pahalıya malolacaktır ve onların yenilgisine neden olacaktır. Onları düşüşü yeni yönetime ve yeni bir finansal sisteme; bunlara bağlı olarak herkes için büyük bir bolluğu yol açacaktır.

Sheldan Nidle -- 22 Nisan, 2014

 
 7 Manik, 10 Kank'in, 10 Caban
*      
*      Selamat Balik! Olaylar ilerlemeye devam ediyor! Karanlık birbiri ardına potansiyel bir engelle karşılaştıkça, yalpalamaya ve sarsılmaya devam ediyor. Bolluğunuza hızlı bir biçimde yol açacak olan para reformlarının ilk aşamasını gerçekleştirmek için gerekli araçları bize vermeyi vaat eden bir senaryo şekillenmektedir. Para sistemi reformları ve yeni bankacılık düzenlemeleri altını baz alan paraları yaratacak olan bir sistemin sadece başlangıcıdır. Bu şeyler bu kürenin her tarafından NESARA benzeri  bir dizi hükümetler tarafından yönetilecek olan yeni bir çevreye yol açacaktır. İlk temas ve tam bilinçliliğe dönüşünüz hakkındaki resmi duyurular için yolu hazırlayacak ve ifşaatı meydana getirecek olan yeni bir yönetim ağı budur. Bu süreç, aynı zamanda İç Dünyalı kardeşlerinizi size görünür kılmaya da imkan verecktir. Biz, Yükselmiş Üstatlarınızla birlikte, bu büyük yolculuk için ortamı hazırlayacağız. Siz ilerledikçe, Dünya Ana da kendi yeryüzü alemine değişiklikler getirecektir. Bu değişiklikler onun yeryüzünü kadim Lemuryanın sonraki günlerinde mevcut olan büyüklük ve şekle döndürecektir. Bu şekilde, sürekli bir altın Çağ meydana gelebilir!

9 Mayıs 2014 Cuma

KRYON: “RUH İLETİŞİMİ BÖLÜM 2

5th-660x371
Bu canlı kanallık San Antonio, Texas’ta verildi
Lee Carroll kanalıyla23 Şubat 2014
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Bu öğleden sonra, bu mesaja “Ruh İletişimi”nin ikinci bölümü adını vereceğiz. Dün [Ruh İletişimi, birinci bölüm] Ruh’un sizinle ve gezegendeki diğer enerjiler ile nasıl iletişim kurabildiğinin açıklamalarıyla doluydu, bu iletşimler lineer değildir ve hatta belki çok boyutludur. O mesajda, başkalarıyla iletişim kuran siz hakkında konuştuk. Hatta diğerlerinin kim olduğundan bahsettik.
Tüm bu konu düşündüğünüzden daha büyüktür. Bilimin gezegenin görünmez olan yaşam gücü ile dolu olduğunu ve bunun bir kısmının bilinç formuna sahip olduğunu onaylayacağı bir gün gelecek. O zaman, “neyin canlı” olduğunu yeniden değerlendirecekler ve belki de yaşamın kendisinin tanımını yeniden yapacaklar. Dün, bu enerjilerin çoğu ile nasıl iletişim kurulduğunu ve tartışacak çok şey olduğunu tartıştık. Bugün, bu daha kişiseldir.

8 Mayıs 2014 Perşembe

Zaman Hızlandı mı ?

 
Şu an Tüm Dünya'da Herkesin Hem fikir olduğu bir tek durum var ve de DOĞRU..
Ne mi ?:)
ZAMAN HIZLANDI... Evet Hem de çok Hızlandı..
Şu an "Dünya Dış"ı farklı bir ölçüm yapıldığında tüm günü 16 saat yaşadığımızı çok rahat görebiliriz..
Bu hızlanış 2000 yılında küçük basamaklarla yükselmeye başlarken 2012 yılı itibariyle artık şüphe götürmeksizin had safhaya çıktı..
Zaten farkındaysanız 1 haftalık işler 1 güne sığmaya başladı.. Bazen yaşadığımız 1 ay içindeki iniş çıkışlar ve olaylar , koca bir seneye bedel oluyor. Sabah gözümüzü açıyoruz ve eskiden yaptığımız kahve molası gibi kaçamakları yapamadan bir koşturma bir telaş ile bir bakıyoruz akşam olmuş !
Yine pazartesi diyoruz sonra sanki aradan 2 gün geçmiş gibi..Yine Pazartesi diyoruz :)
 

7 Mayıs 2014 Çarşamba

BM METATRON & 33 ncü BOYUT: ZAMAN ve UZAY sürekliliğini anlamak. Zamanın ŞİMDİ anı ile çalışmak. GÜCÜNÜZE yürümek.

kb-Williams-Gilbert-The-Gathering
BM Metatron & 33ncü Boyut
Anna Merkaba kanalıyla
Evrenin Sevgili Değerli Çocukları,
Zaman güneşin dönüş yönünde ve ayın zıt yönünde hareket ederken, genişlerken ve daralırken bir vorteks yarattı ve bildiğiniz şekliyle lineer zamanınız daha da az belirgin ve daha fazla bulanık ve tahmin edilemez hale geliyor. Çünkü kendi bedenlerinizin manyetik alanı GAİA’nın manyetik alanına karşılık geliyor. Gezegeninizin manyetik alanı yeniden yapılandırılırken, gezegenlerin manyetik alanı içinde gerçekleşmekte olan değişimlerin direkt etkisi ile ilgili olarak sizin kendi bedeninizin manyetik alanı başka bir varoluş haline değişiyor.

PLEİADES’LİLERDEN MESAJ

1794621_827324577295178_5140764827103430653_n
Christine Day
Sevgililer sizi selamlıyoruz,
Sizlere Mayıs’ın ortalarında başlayan gezegenine giren yeni ışığın, yeni şafağın frekansının haberlerini getiriyoruz, bu ışık bilinçli uyanışınızda daha tam olarak akabilmenize yardımcı olacak. Bu ışık frekansı bedeninizin hücrelerine girecek ve bakışınızı illüzyonun ötesinde yeni bir yöne çevirebilme kapasitenizi genişletecek.  
İçinizdeki bu yeni yönsel ufka doğal olarak hizalanırken, önünüzde ortaya çıkan şeye inanmakta tereddüt etmeyin. Bu yeni yöne bilinciniz vasıtasıyla hizalanır ve açılır, sizi bilinçli gerçeğin doğal genişlemesine geri getirir. 
Hazır olanlarınız için, bu ışık frekansıyla sizlere verilecek olan harika bir ifşaat olacak. Bu yeni ışık frekansına uyumlanmalara en kolay güneşin doğduğu zamanda erişilir. Gündoğumunda bu ifşaatların sizin vasıtanızla açılacağını göreceksiniz. Salıvererek ve sadece nefes alarak bu ifşaatların enerjisinin bilincinize girmesine izin verin. Güneşten gelen ışık ışınlarının enerjisinin sizi doldurmasına, beslemesine izin verin.
Her gün doğan güneşe açılırken, bakışınız içinizde yeniden konumlanırken daha fazla şey ifşa edilecek. Bırakın ve izin verin. Ayrıca bu uyanmış ışık frekansını yerküreden de alabileceğinizi bilin. Toprağa uzanın ve bilincinizin yerkürenin özüyle bağlantıya geçmesine izin verin ve sadece Olun. Kalbinizi yerküreye uyumlayın ve ışık frekansının kalbinizin hücreleriyle çalışmasına izin verin.
Doğan güneş olduğunuzu, yerkürenin doğal bir parçası olduğunuzu bilin. Sizler yeniden dirilişe adım atarken size tanık oluyoruz.
Kutsamalar
Pleiadesliler
(Çeviri: Saffet Güler)

6 Mayıs 2014 Salı

Sheldan Nidle - 15 Nisan 2014

 13 Ben, 3 Kank'in, 10 Caban

Dratzo! Dünyanız karanlık kabal ve Işık arasındaki gizli büyük bir mücadeleye yakalandı. Işık birçok yasal mücadeleleri kazandı ve çok güçlü birçok müttefik topladı. Bu müttefikler şimdi canla başla bolluğunuzu ortaya çıkaracak olan bir stratejiyi tamamlamaktadırlar. Bolluk fonları yeni yönetimin başlangıcına işaret edecektir. Bu bolluk içinde paylaşacak olanların iyi bir “takipçi” olmayı öğrenmelerini rica ediyoruz. Güç ve zenginliğin nasıl birlikte çalıştığını anlayın ve NESARA içinde yeralan çeşitli unsurların gerçekleşmesinde destekçi olmaya hazır olun. NESARA gerçek küresel kapasiteye sahip olan bir program içinde gelişecektir. İlk alan kimseler olarak, NESARA’yı başarılı kılmak için gerekli olan eylemlerin alanını anlamanız gerekiyor. Yeni yönetimler bizi resmi olarak duyurduğu zaman, bizim de gelişimize sizi hazırlamak ve çok eski kökeninizin yıldızlardan geldiğini size açıklamak için bir dizi özel duyurulara başlamamız gerekiyor. İlaveten, tam bilinçlilik ve nasıl özel ruhsal ve fiziksel özelliklerinizi nasıl yeniden kazanacağınız hakkında daha fazla şey bilmeniz gerekiyor.

Sheldan Nidle - 8 Nisan 2014

 
 6 Ben, 16 Mac, 10 Caban

Dratzo! Kürenizin her tarafından bir şeyler vızırdamaktadır! Karanlık kabalın liderlerini ürküten birçok olay meydana gelmiştir. Şimdi olaylar bu arsız bireyleri pes etmeye ve yeni bir küresel para sisteminin doğuşuna izin vermeye zorlamaktadır. Bu gelişmenin yanında, yeni bir uluslararası finansal sistemin kurulmasıdır. Birbiriyle bağlantılı bu olaylar dizisi birçok çürümüş, yolsuz ve eskiden mutlak güce sahip olan hükümetlerin varlığını tehdit eden şok dalgaları yaratmaktadır. Giderek artan bir sıkıştırma şimdi görünür olmaktadır ki,  bu kısa zamanda yeni yönetimin ortaya çıkmasına imkan vermeye neden olacaktır. Bu ortaya çıkan olgu bizim varlığımızın ifşasının gerçekleşmesine imkan verecek. Karanlık, binlerce yılın sona erişinin çok yaklaştığını kolayca görebilir. Ahlaka, bağımsızlığınıza ve giderek artan bolluğunuza dayalı yönetim onun yerini alacak. Bu yeni boyutta, sizden gizlenen pek çok şeyi öğreneceksiniz; dünya dışı kökenleriniz ve Atlantis ile Mu’nun batmış kıtalarının varlığı bunların arasında bulunuyor.

3 Mayıs 2014 Cumartesi

İNSAN BEDENİNİN BİLİNCİN YANSIMASI OLDUĞUNUN KANITI

SpiritualVortex
Brandon West
Bu makalede bedenimizin nasıl bilincimizin holografik yansıması olduğunu ve bu hologramı nasıl direkt olarak etkilediğinizi ve böylece bedeninizin fiziksel sağlığı üzerinde tam bir kontrole sahip olduğunuzu keşfedeceğiz. Ayrıca bu prensibin arkasındaki tam mekanizmayı spesifik olarak keşfedeceğiz, mantıklı zihninizin kendini rahat hissetmesi için bilimsel kanıtlar vereceğim. Ama önce… bu nasıl mümkündür?
İnsan Düşüncesi Gerçekliği Belirler
Kuantum fiziğinin anahtar prensiplerinden biri, düşüncelerimizin realiteyi belirlemesidir. 1900′lü yılların başında bunu çifte yarık deneyi adı verilen bir deneyle şüphe gölgesinin ötesinde kanıtladılar. Kuantum seviyede enerjinin (parçacıkların) davranışının belirleyici faktörünün gözlemcinin farkındalığı olduğunu buldular.

2 Mayıs 2014 Cuma

Bilimsel Araştırma Meditasyon Yapanların Uzak Mesafeden Kuantum Sistemlerini Çöktürdüğünü Gösteriyor

QUANTUM-300x227
1 Mayıs 2014
Yıllardır sayısız bilim insanı bilincin rolünü ve bilincin fiziksel maddi dünyamızı nasıl direkt olarak etkileyebildiğini araştırdı. Bilincin ve fiziksel maddi dünyamız olarak algıladığımız şeyin direkt olarak birbirine dolanmış olduğunu net bir şekilde gösteren çok sayıda araştırma yayınlandı. Makalenin sonuna doğru bunun daha fazla örneğini vereceğim, ama şimdilik birincisine bakacağız.
Bunu sayısız kez yazdık, buna kuantum çifte yarık deneyi adı veriliyor ve bu bilincin fiziksel maddi dünyamızı nasıl etkileyebildiğinin harika bir örneğidir.  ‘Physics Essays’ dergisinde yayınlanan bir çalışma bu deneyin fiziksel gerçekliğin doğasını şekillendirmede bilincin rolünü keşfetmek için nasıl sayısız kez kullanılmakta olduğunu açıklıyor.

1 Mayıs 2014 Perşembe

BM MİKAİL: “BİREYSELLEŞMİŞ İFADENİN YENİ IŞINLARI”

9

BAŞMELEK MİKAİL’den mesaj – LM-05-2014

“BİREYSELLEŞMİŞ İFADENİN YENİ IŞINLARI”
Ronna Herman kanalıyla aktarılmıştır, LM-05-2014
Sevgili üstatlar, sizlere son yirmi iki yılda verdiğimiz en önemli tekniklerin ve bilgilerin bazılarını gözden geçirmeye ve genişletmeye devam edeceğiz. Kişisel gerçekliğiniz olarak kabul ettiğiniz eski kısıtlayıcı düşünce formlarının ve yapılarının çoğunu salıverme, dönüştürme veya güncelleme zamanıdır. Meditasyon ve tefekkürde zihinsel, duygusal, fiziksel ve hatta bazı ruhsal kısıtlamaları kapsayan, üçüncü/dördüncü boyut gerçekliğinizde yarattığınız yapıları gözden geçirerek biraz zaman harcarsanız, geleceğin genişleyici, güçlendirici dünyasına hızla ve zarafetle ilerleyebilmeniz için, sizi bağlayan bağların çoğunu salıvermenin zamanı olduğunu çabucak belirlersiniz.