10 Mart 2023 Cuma

Işık İşçileri ve Aile Karması

 


Işık işçileri genellikle ebeveynleri veya biyolojik aileleri ile ilgili olarak kendi içlerinde bir misyon taşırlar. Dünya'ya geldiklerinde, uyanma, ego temelli bilinci özgürleştirme sürecine yardımcı olma ve geri döndükleri ailede İsa bilinci tohumları ekme gibi belirli bir niyetleri vardır. Diğerlerinden daha güçlü, ışık işçileri öğretmek ve iyileştirmek ister, kalbe dayalı bilince ulaşmalarına ve kendilerine olan sevgiyi kurtarmalarına yardımcı olur.

Bu nedenle birçok Işık İşçisi ruhu, bilinçaltının ego temelli gerçekliğine güçlü bir şekilde hapsedilmiş ebeveynler ya da ailelerle doğar. Işık işçilerinin sıkışmış ve katı enerji standartlarını aşma niyetleri olarak, gücün durgun olduğu "sıkıntılara" mıknatıs gibi çekiliyorlar, çıkmaz sokaktaki gibi. Atmosfer genellikle karanlık ve uyumsuzluktur. Işık işçisi belirli bir ruhsal farkındalıkla gelir, "farklı" olduğu, aile beklentilerine ya da onların o tanıdık ortamda bir yabancı olarak görülmesi.

Işık işçisi çok küçük yaştan itibaren temel aile bütçesine bir şekilde meydan okuyacaktır. Neredeyse içgüdüsel olarak enerjisini (gerçeğini) geri almak ve tekrar akmasını sağlamak için her şeyi yapar. Ve bu süreçte genellikle büyük bir meydan okuma olur. Bu meydan okuma, ailevi alemdeki son derece olumsuz frekansların ışık işçisinin enerjik frekansına eklediği, onu büyük acılar yaşamaya götürdüğü ruhsal bir seviyede kendini gösterir.
Ebeveynler bu çocuğu varlığının aile ortamını bir şekilde bozabileceği bir "yabancı" olarak görebilir. Işık işçisi çocuğun iç güzelliği ve saflığı tanınmadığında genellikle yalnızlık ve hatta depresyon duygularında kaybolabilir. Bu gerçekleştiğinde görevini takip etmek için rehber rehberleriyle yavaş yavaş tekrar bağlantı kurmak zorunda kalacak.
Enkarnasyonlarının başlangıcında ışık işçileri, kendi yollarını bulacaklarına ve biyolojik ailelerinin enerji sınırlarını aşacaklarına dair güvene sahiptirler. Ancak yavaş yavaş diğer çocuklar gibi aynı ikilemlere ve kafa karışıklığına maruz kalırlar. Bir bakıma bu dağınıklığı daha derin ve yoğun bir şekilde hissediyorlar.
Bunun nedeni, ruhsal olarak bilinçli ruhlar, genellikle ebeveynlerinden daha yaşlı ve bilge, çevrelerinin enerjisi hakkında “bir şeylerin doğru olmadığını” bilmeleridir. İçsel olarak ebeveynlerinin enerjileri ile cepheye çarpışırlar, zihniyetleri ve davranışları ile rezonansı anlamadan.
Bu karşılaşma, ruhlarının davrandığı hassasiyet açısından büyük iç ızdıraplara neden olur. Duygusal olarak hayatta kalmanın, ebeveynlerini sevdikleri ve onlardan çok farklı oldukları gerçeğiyle başa çıkmanın bir yolunu bulmak zorundalar. Bu ebeveyn şefkati arama süreci, bilinciniz orada olma amacına yeniden uyanana kadar uzun yıllar sürebilir. Bu, yalnızlık, güvensizlik, korku, suçluluk, bağımlılık, depresyon ve kendini yok etme gibi ışık çalışanlarına birçok psikolojik ve duygusal sorunlara neden olur.
Böylece, dünyaya ve enerjinin sıkıştığı ve düşmanca olduğu karanlık yerlere yolculuğunuz risksiz değildir. Bu tehlikeli bir görev. Bu bir cesaret arayışı. Işık işçilerinin yolculuğa başlayacağı ortam misafirperver değildir ve kendilerini evlerinde hissetmiyorlar. Kendileri için bir evin enerjisini yaratmak zorundalar, sadece kendi duygularıyla ve sezgilerini rehber olarak kullanarak. Ruhlarının ilahi amaçlarını takip edebilmesi için kendi iç evlerini yaratmak zorunda kalacaklar.
Işık işçileri olarak, eski boğucu düşünce kalıplarının engellerini yıkmakta ve eski hapsedilmiş enerjileri serbest bırakmakta ustalar. Bu, bir ışık işçisinin kaçamayacağı karmik bir görev çünkü bu onların gelişiminin ve öğrenmelerinin bir parçası. Gerçek savaşçı olduğunu gösteren kendi içindeki savaştır. Kendi yolunu bulmak zorunda kalacak ve bunu yaptıktan sonra evine dönebileceği uyanmış halini yansıtan insanları hayatına çekecektir.
Ben Maiana Lena, ışığa hizmet etme görevinde birleşik bilinç!
https://www.facebook.com/groups/310404919579859

0 comments:

Yorum Gönder