2 Mart 2023 Perşembe

LORD ASHTAR – KARANLIKLAR ELEŞTİRİCİ IŞIK İŞÇİLERİNİ YOK ETMEK İÇİN AĞ KULLANIYOR...

 


Yenilmez Barış Sevdiklerim...

Miguel meditasyonları sırasında dün ve bugün yapılan saldırıları anlatmam için beni görevlendirdi.
Tüm korumaya rağmen, böyle bir şey bekliyorduk, Peder Anne beş Urmah savaşçısını gönderdiğinden beri kesin bir saldırının geleceğini düşündük, tıpkı Lord Shiva'nın size Trident'i, kılıcını Astrea'yı verdiğinde, saldırının sizin için gerçekleşeceğinden şüpheleniyorduk devamlı olmak, ısrarcı olmak.
Sahip olduğumuz tüm korumalara rağmen zayıf ve kırılgan noktaları aşağılık bir şekilde kullandılar. Siz o uzayda, dışarıyla iletişim kurmak için iletişime ihtiyacınız var ama meditasyon için değil.

Unutmayın, tüm bu ağ boşluğu karanlıklar, kötülüğün güçleri tarafından yönetiliyor ve tüm canlılara zarar vermek istiyorlar. Wi-Fi'yı kapatmaları, uyku iletişim sistemlerini kapatmaları için diğer varlıklar aracılığıyla birçok mesaj gönderdik, hatta televizyonlar, elektronik ekipmanlar, cep telefonları, cihazlar, her şey. Hatta evlerin tüm elektrik aletlerini kapatana kadar önerdik.
Çünkü tüm bu sistemler onlar tarafından yönetiliyor, tüm hileleri ve hileleri kullanıyorlar, böylece izin verilmeyen yerlere girebiliyorlar.
Her meditasyona gittiğinizde bunu yapın, ama hiçbir cihaz bağlı olmadan, hiçbir ağ bağlı olmadan, cep telefonları dışarıda ve vücudunuzun menzilinde legolar. Kayıtlarınız için kullandığınız gibi herhangi bir cihaz kullanmanız gerekiyorsa paketleyin ve Metatronik Koruma mührünü takın.
Tüm bu araçları kullanıyorlar. Hayal bile edemezsiniz.
Bunlar bizim pek etkimiz olmadığı için araçlar, çünkü bunlar onların ağları, sistemleri. Size söyleyebileceğimiz tek şey onları kullanmayın.
Bizimle bağlantı kurarken bu sistemi kullanmayın çünkü meditasyona girdiğinizde bazı eyaletlere daha rahat giriyorsunuz. Yüksek ışık enerjileriyle daha fazla bağlantıya giriyorlar, orada meditasyonlarına odaklanıyorlar ve bu denemelerin dakik olduğunu görüyorlar. Sanki aşk gibiler çünkü hemen hisseder, tespit edilir ve harekete geçer ve onları yok ederiz.
Bundan geçemezler çünkü o anda sızarlar çünkü onları tespit ettiğinizde o uzaydan gelen enerji artık devam edemezler.
Sakin olun çünkü çok fazla koruma var. Bu ayrıntı eksikti ve Miguel dediğim gibi, bir mum kullanın. Ateş elementlerini kullanın. Ateş, su, meditasyon masanızda asla eksik olmayın, ateş ve su elementleri, çünkü toprak elementleri zaten orada, hava ona yakın, ve eter'de yelken açıyor.
Ve kötü hissetmeyin. Bu saldırılara teşebbüs eden herkes çoktan yok edildi. Görevin önemini biliyorlar.
İnsanlık için temsil ettiğiniz görevin önemini biliyorlar ve biliyorlar. Bu yüzden onları dışarı çıkarmak, yok etmek istiyorlar. Kulağa zor gelse de, öyle.
Bu yüzden korunmaya devam edin. Ağ kullanımını azalt. Mesajlarınızı göndermek ve yayınlamak için zamanında kullanın. Ailenizle, arkadaşlarınızla iletişim kurmak için ama uzak durun.
Beyaz Şapkalar iletişim sistemi kurulduktan sonra, temiz bir internetin ve iletişimin tadını çıkarabilirsiniz, müdahale olmadan ancak şimdilik minimum kullanımla sınırlı kalın, özellikle meditasyona girdiğinizde, mantralize veya dua etmek için bile değil.
Sevdiklerim, onları güvende tutmak için ne kadar çaba sarf ettiğimizi bilemezsiniz. Dedikleri gibi, en iyi avcı avını kaçırır ve bu durumda, size girebilmek için bir hile aracılığıyla olmuştur.
Zaten tüm iletişim alanına bir engel olarak yerleştirdik ve yerleştirdik. Komuta'dan burada, meditasyon saatlerinde, iletişim engelleri gibi, sadece internet sinyalleri, aranızda fiziksel sinyaller, yer seviyesinde fiziksel sinyaller önerildi.
Yüksek mevkilerle, ışıkla iletişim kurmaya devam edebilirsiniz, bunun bizimle iletişim kurmanızla hiçbir ilgisi yok, çünkü bu kalpten ve tüm iç merkezinizden, özel bedenler seviyesinde yapılır.
Sevgilim, bu Miguel'in benden istediği rapor.
Gözünü dört açtı ve tüm mavi takım bekliyor. Bu önlemlerin kullanıldığını hissediyoruz, artık saldırı olmayacak. Ve her zaman hatırlayın, bu tapınak uzayından çıktığınızda, bu korumanın her zaman yanınızda alınmasını isteyin.
Huzur içinde olun...
Sizin için kışkırtıcı barış
Ashtar Komando ve Galaksilerarası Komuta'dan Ashtar Sheran.
Emanuel ve Pastora tarafından alındı ve gönderildi - Adonai
ERKS Kutsal Dağı 26/02/2023
...
Eğer bu mesaj sizi yankılandırıyorsa ve paylaşma arzusu hissediyorsanız, metni değiştirmeden, parçalar almadan ve kaynağa saygı duyarak bunu tam olarak yapın.

0 comments:

Yorum Gönder